weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Valentijnsdag 2011

Valentijnsdag 2011

Ook dit jaar viel die weer op 14 februari, blijf het toch leuk vinden. Is toch niet iets om te vergeten dacht ik zo.
Al doen wij er hier thuis niet echt wat aan, maar een kaartje doe ik dan toch elk jaar wel weer, en elk jaar weer krijg ik niks?? (voor diegene die mij volgend jaar wil verassen, mail me maar en ik geef je mijn adres).
Maar ik ben de beroerdste niet dus ik besloot Rob maar een herinnering te sturen en dat deed ik via zijn telefoon, vrijdag in een onbewaakt ogenblik had hij hem achter gelaten en had ik zijn agenda maar even bijgewerkt. Om 12 uur zou dan Valentijn oplichten, en als extra herinnering om 16.00 uur nog een keer.

Groot was mijn verbazing dan eigenlijk wel dat hij zaterdag ineens met een bos bloemen kwam aanzetten, ik zat te wachten op het zinnetje: Hier schat voor mijn liefste alvast voor Valentijn.
Maar nee ik kon wachten totdat ik een ons woog maar het kwam niet, dus ik dacht zo is dat dan even leuk!!

Ilse nog steeds helemaal in Love had een valentijnsbeer voor haar vriendje gekocht en besloot dat zaterdag dan ook te brengen, waarop Rob zei dat dat stom was. Iets voor Valentijn gaf je niet 2 dagen van te voren. Kijk ik had nog hoop, ik wierp een blik op de mooie bos bloemen en vroeg me af wat er dan op Valentijnsdag dan wel niet voor mij zou komen?

 


Vandaag toen ik thuis kwam van mijn werk was ik dan ook razend benieuwd, Rob was al thuis en ik keek in het rond, want waar zou dat mooie pakje voor mij liggen?
Ik gaf Rob een dikke kus en zei fijne Valentijnsdag schat!! Hij keek me raar aan en vroeg wat ik van hem hebben wilde, uhh iets moois voor Valentijn? Hahaha, zei hij dat is toch alleen voor anonieme liefdes. Jullie begrijpen de tranen kwamen in mijn ogen, en vroeg of hij geen melding in zijn telefoon had gezien.
Owwww jawel ik kreeg 2x over de melding: Valentijn @thuis?? vond het al zo raar want met Hemelvaart doet hij dat toch ook niet, dus ik dacht het zal wel nieuw zijn??..

Fijne Valentijn, Schat!!
Ik houd ook van jou

 

Verliefd???
De maandag na de fanclubdag zet ik thuis alle foto?s op mijn laptop en laat ze zien aan Rob.
Ilse kijkt ook mee en vraagt, sliep er ook een jongen bij jullie in het huisje??
Ja, die sliep ook bij ons, wat een lef he? 1 jongen bij alleen maar vrouwen.
Ze keek me aan, maar zei wijselijk niks meer.

Afgelopen zondag, er komt een sms binnen, afz. Julian. Hoe laat ben jij in Amsterdam?
Ik antwoord hij antwoord weer terug, en zo nog een paar keer over en weer.
Komt Julian ook vanavond mama?
Ja Ilse Julian komt ook vanavond.
Owww vind je Julian leuk?
Ja schat ik vind Julian leuk, Julian is een schatje van 19 jaar oud??

Afgelopen maandag, ik zit wederom de foto?s te bekijken op mijn laptop en Ilse kijkt weer mee.
Waarom omarm je Julian, mama? Uhh nou gewoon omdat dat leuk en gezellig is voor de foto.

En ineens ziet ze een paar foto?s????.

Oooo kijk die zijn gewoon verliefd, dat zie je zo, ze zijn aan het kussen.
Ja wijffie ik denk het ook

Concurrentie strijd is gestreden, Julian kan zich vertonen bij Ilse zonder boze blikken te hoeven krijgen van haar.
een half jaar geleden...

Een half jaar geleden waren we 12,5 jaar getrouwd.
Dat heben we toen in kleine kring met de beste vrienden en naaste familie gevierd.
Dat was een leuk feestje!!!

Nu vandaag een half jaar later, zijn we dus 13 jaar getrouwd
En vieren we het helemaal niet.
Nou ja wij zullen er wel bij stil staan, maar iets bijzonders gaan we niet doen.
Nou ja we gaan wel wat bijzonders doen, maar niet met ons viertjes of Rob en ik samen.
Nee vanochtend zo rond 9 uur half 10 komt er al visite.
Annet + familie heeft besloten om te komen, en samen met hun gaan we de vlootdagen verkennen, iets wat we gister met andere vrienden ook al gedaan hebben.
Maar vervelen doet het niet.

Zo rond de m ddag zal Marijke en familie zich ook nog bij ons voegen, en ja ik heb al begrepen, ze blijven allemaal mee eten.

En als afsluiter komt Angelique ook nog naar Den Helder toe, om een taptoe te geven, en ja als er dan iemand vanuit de logwereld een concertje komt geven in Den Helder, dan ga je natuurlijk wel even kijken.

Complete verslag van dit hele gebeuren volgt uiteraard.

Maar hoe dan ook, vandaag zijn Rob en ik 13 jaar getrouwd, een trouwdag die eens heel anders is dan anders, maar die zeer zeker ook heel erg leuk zal worden!!
 

 

onromantisch

Ik ben geboren in Enschede, ondanks dat ik er dan wel niet getogen ben, ben ik wel een Tukker. Dat zit in mijn bloed en het is niet te veranderen. Ik slik de E niet in, ik kan ook niet plat praot'n, verstaan doe ik het anders prima. Maar dat is ook niet zo verwonderlijk daar mijn hele familie nog in Enschede woont. Tukkers zijn nuchtere mensen en dan doel ik op karakter, niet op het zuipen.
Dus romantiek is me, laat ik het netjes uitdrukken voordat ik iemand van mijn familie tegen het hoofd stoot, niet met de paplepel is ingegoten.

Maar affijn, dit is eigenlijk gewoon even een inleiding om jullie duidelijk te maken hoe het komt dat ik in de volgende stuk tekst, iets geprobeerd heb wat dus danig mislukt is. En dan begrijpen jullie ook dat dat door mijn afkomst komt en ik zelf er gewoon helemaal niks aan kan doen.

We gaan jaren terug het zal zo eind 1993 begin 1994 zijn geweest, Rob en ik woonden samen in een prachtig flatje in Den Helder.
Dit doet even niet terzake, maar wil toch even vermelden dat het een supermooi flatje was aan de dijk van Den Helder en dat we vanuit onze keuken en slaapkamers zo de dijk over keken naar de zee waar we dan heel mooi Texel konden zien liggen. Interresant wel toch?

Maar goed ik kon dus vanuit dat mooie flatje waar wij dus zicht hadden op Texel ook de marineboten voorbij zien varen als ze van een lange trip (een korte trouwens ook hoor) terug kwamen in de thuishaven. Overbodig om te vertellen dat ik dat heel indrukwekkend vond want het gevoel wat de familie dan had die stond te wachten herken ik dus als geen ander.
Maar zo kwam het dus ook dat Rob (toen nog gewoon mijn neukertje verkering) terug kwam van een onderzeeboottrip van 3 maanden.
Kijk ik zorgde er natuurlijk altijd wel voor dat de spinnenraggen verdwenen waren, dat alles weer keurig bijgeschoren was, maar dat zoetsappige hartjes, roze en pluche en kaarsjes nee dat was (en nog steeds niet trouwens) niet aan mij besteed.
Maar ach je bent jong en je wilt wel eens wat, dus ik had met vol overtuiging een zak waxinelichtjes gekocht en ik zou het allemaal wel even heel gezellig op de slaapkamer gaan maken op het moment dat Rob die diesellucht van die boot, van zich aan het af soppen was.

Als een idoot spoede me ik dan naar de slaapkamer om ik weet niet hoeveel van die stomme kaarsjes klaar te zetten en aan te gaan steken. Prachtig rondom het bed, op de vensterbank, kaptafel. Gewoon helemaal goed.
Ik had een speciale kaarsenaansteker gekocht, maar daar was ik dus gewoon mee genept. Na een stuk of 8 van die kaarsjes te hebben aangestoken dacht dat ding doe het lekker zelf.
Maar ja ik wilde alles in de strijd gooien alhoewel dat niet nodig was, want het zaad kwam al bijna uit zijn ogen en pakte dan ook een gewone aansteker met zo'n mooi wieltje erin. En warempel dat werkte goed, tja totdat hij even uitging en ik hem weer aan wilde doen.
Potverdorie dat klere wieltje was gewoon heet, en niet zo maar heet nee echt heel heel heet. Ik had gewoon mijn duim verbrand.....................het wieltje stond ergewoon in afgedrukt.
Jullie snappen wel Rob heeft vreselijk gelachen, hij lachtte me gewoon uit.

Conclussie: Ik ben een nuchtere Tukker die nooit meer wat romantisch doet, al helemaal niet met kaarsen, buiten dat je je kan verbranden is het ook nog eens onwijs heet als je het al heet hebt.

 

"Vrij om te delen
Alles of niets maakt geen enkel verschil"