weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
boos, teleurgesteld en eigenlijk ook verdrietig.
Eigenlijk had ik nu een log online moeten gooien over onze tuin, onze tuin die nu gewoon klaar is.
Maar er kwam gister een telefoontje waar ik nu nog gewoon zo ontzettend boos om ben, en ik kan met mijn boosheid geen kant op. Het moet eruit, dus dan nu maar gewoon even hier.
Daarna begin ik helemaal rustig aan mijn log over de tuin.
Een aantal jaren geleden is Ilse begonnen met voetbal, eerst een half jaartje gemengd maar toen zich meerdere meiden gingen aanmelden kon er een meidenteam opgezet worden.
Erg leuk, en ze hadden een hele leuk team samen. De trainster/coach van Ilse vroeg of Rob ook 1 dag in de week de training op zich wilde nemen, en dat wilde Rob wel.
Na een jaar ging de trainster weg (ze verhuisde naar Zeeland) en werd besloten dat Rob 2 dagen in de week de training op zich zou nemen en een andere vader zou op de zaterdag gaan coachen. Hij was meer van het presteren en Rob zijn insteek was, dat ze er vooral veel lol aanmoesten hebben.
Zo werd er al 2 jaar lang een evenwicht in het team gebracht.

Nu zou Ilse 2e jaars E-tjes gaan spelen, en zouden er ook meiden van de F nu over gaan naar de E. Er zou 2 meidenteams komen. Rob had al wel aangegeven dat hij het niet zag zitten om in zijn eentje 2 keer in de week een groep van 15 meiden te gaan trainen maar dat hij daar wel hulp bij zou willen hebben, en dat hij anders alleen het team waar Ilse in zat zou trainen. En of dat nou het 1e selectieteam zou zijn of het andere meiden team, dat kon hem niet schelen.
Ilse hoort dan ook niet tot de top maar ze heeft er plezier in en dat is het belangrijkste, tenminste voor ons.

Vorige week belde de coach nog naar Rob om het een en ander door te spreken en wilde ook weten wanneer Rob weer wilde beginnen met trainen, en dat zou aanstaande maandag worden. Nou helemaal prima!
Gister kregen we telefoon van de hoofdleider van de E-tjes, of Rob de E-8 wilde gaan trainen, Rob helemaal verbaasd, de E-8??? Ja want dat was het team waar Ilse in zou komen en dat zou een gemengd team zijn. Rob zijn verbazing groeide met de minuut, hij begreep er niks van. Gemengd team?? Ja de hoofdleider wilde Rob het beleid uitleggen enzo, waarop Rob zegt, ik weet niet hoor ik train al jaren die meiden dus over het beleid hoef je mij nu niks te vertellen.
Er waren nu ineens toch te weinig meiden voor 2 meiden teams, en in overleg met de coach was besloten dat er 4 meiden dan naar een gemengd team zou moeten.
In overleg met de coach??? De coach deed altijd alles in overleg met de trainer en nu ineens niet meer?
Zo na 3 jaar wordt zowel Ilse als Rob zo aan de kant geschoven, zonder overleg, 2 dagen voordat ze weer zouden beginnen met trainen. Wordt er tussen neus en lippen door een nieuwe Hoofdleider van E, even medegedeeld dat Ilse naar de E8 moet, daar hadden ze ook nog geen trainer en omdat Rob heeft laten blijken dat hij alleen het team van zijn dochter wil trainer, leek het hun nu wel zo makkelijk dat het dan zou zo gaan.
Ik ben daar zo ontzettend boos en vooral ook teleurgesteld over. En niet voor mij hoor, en voor Ilse eerlijk gezegd ook nog niet zo. Want Ilse hoort niet tot de beste en dat kan ons niks schelen, want was dit in goed overleg gebeurd was er waarschijnlijk niks aan de hand geweest. Of Ilse dan evengoed gemengd wilde spelen weet ik niet. Maar een feit blijft dat ze dat nu dus niet wil.
Maar Rob wordt in mijn ogen nu gewoon als stront behandeld, 3 jaar lang 2 dagen in de week door weer en wind heeft hij die meiden staan trainen. Op de zaterdag stond hij ook altijd aan de kant om die meiden aan te moedigen in positieve zin. En nu wordt hij op een hele achterbakse, in mijn ogen gemene manier even aan de kant geschoven, door een eigengereide achterbakse coach, waar presteren hoger staat dan plezier hebben.

Overbodig om te melden misschien dat de club nu een speler maar ook een trainer gaat missen.
Trainers zijn schaars, ze zitten verlegen om ouders die vrijwillig trainer willen zijn.
Zo ga je toch potverdorie niet met mensen om? En dat maakt me gewoon echt boos!

JVC een top club voor de jeugd, alleen als je bij de beste hoort, of je vader toevallig een coach, of hoofdleider is, ja dan komt het goed.

Zo dit ben ik ook weer kwijt, even de frustratie van mij af schrijven. En zo ineens hebben we dus ook weer alle weekenden gewoon weekend. Geen zaterdagochtend vroeg opstaan om in de regen in een of ander gat te gaan staan kijken naar een voetbal wedstrijd. We kunnen ons nu gewoon ook op de zaterdag om draaien.
Erica Terpstra bij Edwin
De meningen zijn verdeeld, de een vind het niet kunnen in haar positie.
De ander vind het geweldig.

Ik heb vreselijk gelachen om onderstaand filmpje. In mijn ogen toont het maar aan dat ze een Mens is. Ze doet er toch niemand kwaad mee?

Een heerlijk mens vind ik haar!

 "Hoeveel uren liggen wij al in het warme zand
En hoeveel keren zoekt jouw zachte lijf mijn koele hand"