weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
wat een onzin zeg!!!
Loggen om te loggen.
Best grappig eigenlijk, maar waar doe ik het voor?
Geen idee, ik kan schrijven hoe ik me voel vandaag, tja kan.
Ik voel me niet zielig ofzo, nee ik ben gewoon oer en oer vervelend.
Drukke dag gehad op mijn werk, net zoals gister trouwens.
Toen had een collega van mij aan mijn bestanden lopen rommelen en opgeslagen, zodat ik al mijn werk voor niks had gedaan en vandaag dus doodleuk weer opnieuw kon beginnen.

Maar maakt niet uit, ik log nu om te loggen.
kan ook nog schrijven dat het met mijn voetje steeds beter gaat, maar nog steeds niet zoals ik zou willen. Ik wil weer teveel en te snel.
Ook heb ik denk ik glitter en glamour kleren weten te scoren voor volgend weekend, erg leuk, begin april moet dit geleverd worden. Nou begin april is toch duidelijk voor 10 april, toch? Mijn laarzen kan ik dus nog steeds niet aan, dat is toch wel balen niet??
Zou er van in een dip kunnen raken.

Maar maakt niet uit, ik log om te loggen.
Gelukkig pas ik mijn pumps wel, dan maar met een mooi wit voetje in mijn pumps verschijnen, heee overmacht toch?

Helaas heb ik niks gewonnen in de vakantieprijsvraagpuzzel, jammer hoor.

Ook ben ik er gister achter gekomen dat ik een ruggegraat van lik me versje heb. Ik zat mezelf voor te houden en ja er deed iemand keurig met me mee, dat ik maar beter niet naar Marco kon gaan in het mooie Twethe, weer 60 euro is toch wel weer een hoop geld. Ik bedoel die week ervoor zit ik ook al bij een concert van Guus, en heb nog zoveel dingen op de agenda staan. Nee beter maar om eens over te slaan. Linda dacht er precies hetzelfde over dus wij zouden overslaan.
Maar daar hadden we Annet die sms'te, Martine die heel per ongeluk al een kaart te veel had besteld......... dat zeg ik een ruggegraat van lik me versje.
Mijn moeder was trouwens niet trots op me toen ik het vertelde, ze verklaarde me voor gek. Ik zei dat ze dan 2 gekke dochters op de wereld had gezet. Van wie heb ik het?

Jee ik was er nog wel zo van overtuigd dat ik een hoop onzin kon opschrijven, maar ik weet gewoon niks meer.
Kan wel loggen over dat ik afgelopen weekend Ilse met haar team heb zien winnen met 3-0. Ik het wel belachelijk vroeg vond om op zaterdag om kwart voor 8 al te moeten verzamelen.
Maar joh wat maakt het uit, na afloop naar de Ikea Haarlem, die bestond 5 jaar dus het was feest. De kids kregen een gratis kindermenu, we hebben dus voor nog geen 10 euro gegeten en gedronken met 4 personen.
Kijk uithalen wat erin zit toch?
De rekening bij de kassa is dan toch altijd wel meer dan dat je voor ogen had.

zo nu toch echt wel genoeg onzin uitgekraamd, had ik gewoon even zin in.
Mocht ik wat hebben vergeten, maak ik zo weer een nieuw logje.
Maakt toch ook niet uit?
Fototwedstrijd: Dagjes uit
Tja jee dit is toch wel een hele lastige! Bij de vorige wist ik eigenlijk meteen wel welke foto's ik er voor zou gebruiken.
Maar met deze...... totaal niet.
Wat zijn dagjes uit, dagjes uit zijn in mijn beleving, 's ochtends in alle vroegte vertrekken om zo overdag een hele leuk dag te hebben, en 's avonds moe maar voldaan het huis weer in te stappen.
In mijn beleving dus valt daar dan geen concertbezoeken of van dat soort evenementen onder. Het draait daar dan vooral om de avond.
Ja, ja, ik weet ik kan het ook anders gaan zien, je hebt de hele dag al voorpret en vaak ben je dan ook al op pad om eerst nog ergens een hapje te eten.
Maar heee zo maakte het mijn beslissing wel wat makkelijker om foto's uit te zoeken.
Als ik alle concerten ook zou moeten mee rekenen komt er nooit een einde aan dit logje.
Dus ik houd het echt op de dagjes!!!

En gelukkig kan ik wel zeggen, maken wij geregeld van dat soort dagjes.

Op deze foto ben ik samen met mijn kinderen een dagje naar Texel, waar mijn oom en tante op vakantie zijn. Voor ons een klein kunstje om de boot te pakken en hup 20 min. later staan we op Texel. Als we al op Texel zijn bezoeken we altijd Eco-mare, ik blijf dat toch altijd erg leuk vinden. Je ziet hier Ilse bij mijn oom op de nek, en ik wijs Kevin wat aan, terwijl mijn tante de foto maakt. Ongeloofelijk wat had ik daar nog kort haar!!!
"Sterk zijn de stenen en hoog is de muur
Verzegeld de deuren en ramen"