weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
stomheid geslagen
Ik ben niet iemand die het achterste van de tong laat zien hier op de logjes.
Dingen die mij bezig houden, houd ik vaak voor mezelf of deel het met anderen die me na staan.
Maar zo in een log zetten, nee dat doe ik niet gauw.

Maar afgelopen zondag op Kevin zijn verjaardag is er iets gebeurd wat me toch danig bezighoud. Het houd mee meer bezig dan dat ik gedacht had.
Sommigen zullen waarschijnlijk vinden dat ik te overtrokken reageer, en misschien is het ook wel zo en ben ik gewoon aan vakantie toe.
Maar toch ben ik willens en wetens afgelopen zondag in een situatie terecht gekomen waar ik op dat moment niet eens wat aan kon doen, en waar later ook nog wat over te horen kreeg wat ik op dat moment niet heb mee gekregen.
Nu klinkt het allemaal misschien veel erger dan het is, maar het is een feit dat het mij bezig houd.

Vriend E. is sinds een aantal maanden gescheiden, zijn ex is mijn beste vriendin en hij kwam geregeld bij ons langs om zijn gal te spugen. Op zich niks mis mee, maar ik had al duidelijk aangegeven dat ik dat niet zo leuk vond, want tenslotte Zij is mijn vriendin. Ik wilde het allemaal niet horen, maar goed je wilt hem ook steunen. Dus slikte ik het maar. Ilse daarentegen heeft er meer van mee gekregen dan ons lief is geweest. Ze maalt en maalt, en als er nu een vriend van ons ook maar iets te joviaal is in haar ogen, dan ziet ze dat als een bedreiging. We hebben haar zo goed en zo kwaad uitgelegd dat zij zich totaal geen zorgen hoeft te maken.

Nu kwam het dus dat vriend E. een nieuwe vriendin heeft, en hij nam haar dus ongevraagd mee naar de verjaardag van Kevin. Op zich niks mis mee, want de mensen die ons een beetje kennen, weten dan ook wij over het algemeen heel gastvrij zijn. Maar ik had haar nog nooit ontmoet, en ze nam dus ook haar dochter mee en daarbij nog een vriendinnetje van haar dochter. Ik zag Ilse al kijken, met zo?n blik van hé ik snap het allemaal niet meer wie zijn dat??? (kon ik haar ook geen ongelijk in geven ik kan het zelfs nauwelijks volgens).

Om maar even op het punt van frustratie te komen, die vriendin van dat dochtertje, (volgen jullie het nog?) zat tussen ons de volwassen en ineens denk ik dat ik het niet helemaal goed zie, en zie haar met een sigaret in de hand. Ik had nog even de illusie dat het van die vrouw was, maar nee, het was van haar. Ze trok er een brutale blik bij en nam een trekje. Ik bekeek haar even goed en vroeg me eigenlijk af hoe oud ze wel niet was, ik bedoel er was totaal nog geen borstvorming te zien. Ze bleek dus net 11 geworden te zijn???? geloven jullie mij als ik zeg dat Ilse echt gewoon geschrokken was?
Op een gegeven moment liep ze dus de woonkamer in en die vrouw houd haar in de gaten en zegt tegen mij, ja ik moet haar in de gaten houden hoor, want ze is niet te handhaven???..

TRUT en dat neem je mee naar ONS huis?? Sorry hoor die spoort gewoon echt niet.
Maar affijn, later hoorde ik dus van Ilse dat dat meisje naar haar toe was gekomen en ze had Ilse een sigaret aangeboden. Kunnen jullie het een beetje voorstellen dat ik des duivels was?

Ik heb van dit hele gebeuren op dat moment niks gezegd, al wilde ik zoveel zeggen, maar ik wilde de sfeer voor Kevin niet verpesten.

Ik neem het die vriend kwalijk dat hij haar ongevraagd heeft mee genomen, hij kende dat meisje redelijk goed en wist hoe ze in elkaar stak. En ik neem het haar ook heel erg kwalijk dat ze zo naar wildvreemden een meisje meeneemt die niet te vertrouwen is!!

Zo ik heb het maar even van me af geschreven en het lucht op!
Over een paar dagen gaan we op vakantie en misschien dat ik na de vakantie er anders over denk maar tot zo ver komt ze er bij mij niet meer in!!

Haar normen en waarden zijn duidelijk niet de mijne!!
Tja...............
en toen was het stl....................
Ik had me voorgenomen om te gaan vertellen hoe mijn koninginnendag verlopen was.
De dag dat het ook de aftrap zou zijn van het 100 jarige bestaan van ons dorp.
Julianadorp.
Een feestelijke opening voor het 100 jarig bestaan was het zeer zeker door Erica Terpstra.
Het zonnetje scheen we liepen over de vrijmarkt, kochten oranje tompouchen en gingen naar huis om koffie te drinken met een gebakje erbij.

En toen................
kwamen we thuis en zette de tv aan. In eerste instantie dringt het niet tot je door, ik zag ambulance, ik zag brandweerauto's, ik zag een hoop politie rennen..........
En dan dringt het tot je door, er is wat gebeurd............
Maar dat het zo'n impact zou hebben, dat het zo erg was........... dat kan je niet bevatten.

5 doden en 12 gewonden.................

Ik hoop zo dat hij niet dood gaat, althans niet voordat hij een verklaring heeft gegeven, klinkt misschien voor sommigen hard, maar zo voel ik het.

Hersendood wordt nu gespeculeert, hij zou zwaargewond en hersendood zijn...........

Ik weet niet, maar volgens mij was hij al hersendood alvorens hij als een dolle stier de mensenmassa inreed.
Want mensen die een normale stel hersenen hebben halen zoiets toch niet in hun hoofd??

Wat erg, triest, ongeloof, verslagen en wat een medelijden voel ik voor de nabestaanden, van de overledenen, maar zeer zeker ook voor de gewonden.
Dit is een koninginnendag die nooit meer hetzelfde zal zijn.
"Ze is de zon en de maan voor mij
Ze heeft het beste van allebei"