weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 gluurders ;
en 4 gast gluurders .
toch niet normaal?

het valt onder het kopje kletskoek maar het is geen kletskoek.
Ik zou vandaag naar Schoonhoven, eerst een verjaardag en daarna een feest.
Maar als je over een ritje van 15 min. al bijna 1, 5 uur moet doen (zoals ik begreep van een juf op school), het er nog steeds niet naar uit ziet dat het stopt met sneeuwen.
Durf ik het niet aan om weg te gaan.

Op het nieuws zeggen ze, in het noordwesten af en toe een sneeuwbui.....
Weet niet waar ze dat vandaan halen, maar sinds ik vanmorgen (7 uur) mijn ogen open deed is het niet meer gestopt met sneeuwen.
Ik kan mij niet herinneren dat er hier ooit zoveel sneeuw is gevallen in zo'n korte tijd.

Ik kan schuiven wat ik wil, maar ben nog niet binnen of het pad is gewoon alweer wit.
Op een foto zie je mijn tuintafel, en Nee daar is echt geen sneeuw bovenop gegooid.

 

Het is natuurlijk een prachtig gezicht als je niet weg hoeft, en ik baal gewoon als een stekker.
Maar ik denk dat het een wijs besluit is, ik durf het niet aan.

Lieve Marijke, sorry dat ik niet op je verjaardag kom.
En Lieve Helga, sorry dat ik niet naar je feest kom.

Zonder mij zullen jullie vast en zeker ook een leuke verjaardag en een superfeest hebben.
Drink er 1 of 2 of.. van mij op
 

kletskoek
Zo wat hier al zo gebeurd:
Barry is nu al bijna 1 week bij ons. We merken dat hij zich steeds meer op zijn plekje voelt, hij wordt ondeugend en grijpt alles wat los en vast zit.

We hebben hem in de woonkamer in een Bench, lastig wel hoor, want de een zei, je moet hem naast je bed zitten en dan zegt er weer een ander, nee niet doen gewoon op zijn plekje laten hij moet er aan wennen. Tja, je hebt nu eenmaal een pup en je weet dat het weer opvoeden wordt, de eerste periode hij moet er gewoon doorheen, net als ons.
Dus hup in de Bench als we gaan slapen of weg gaan, en je jankt maar. En dat gaat eigenlijk wel heel goed. Deze week heeft hij het 1x tot 4 uur weten vol te houden met zijn gejank. Dat was een mindere nacht, maar uiteindelijk heeft hij toch wel begrepen dat wij daar niet op reageren en nu gaat het eigenlijk prima. En horen we hem niet meer.
Ook als we weg moeten, werk of wat dan ook gaat het goed. Het zindelijk worden zal wel zijn tijd nodig hebben, maar eigenlijk gaat hij wel keurig de tuin in. Jammer alleen dat hij de beloningssnoepjes niet lekker vind, dan was het waarschijnlijk iets makkelijker geweest.
Vanmiddag hebben we het eerste bezoekje aan de dierenarts en hebben we veel vragen, en krijgt hij ook een inenting.

Er zijn een aantal dingen die ons hier bezig houden, en dat zijn geen leuke dingen. Maar gelukkig geen dingen die niet op te lossen zijn, en zijn we daar dan ook druk mee bezig. Misschien log ik daar nog wel eens over.

Vorige week hoorde ik een hele leuke uitspraak van iemand die ook voor mij wel eens van toepassing kon zijn.
De een is creatief waar de ander dan weer heel sportief is. En ik, ik ben gewoon milieubewust, ik doe aan energiebesparing en dan voornamelijk op mijzelf.

Alle papieren en brieven zijn inmiddels binnen dus het is nu officieel, Rob gaat volgend jaar voor 7 maanden op uitzending. Ik mag en kan daar niet te veel over zeggen alleen dat hij vanaf eind maart tot oktober weg zal zijn. In die periode mag hij nog wel voor 2 weken naar huis komen en we hopen dat dat dan in de zomervakantie van de kinderen kan vallen, zodat we toch nog wel lekker op vakantie kunnen gaan. Het is weer een hele lange periode, maar het is niet anders.
Dit is wat hij al zo lang wil (niet dat hij zo lang van huis wil zijn) en het hoort nu ook eenmaal bij zijn werk. En nu kon hij zelf de keuze maken naar welk gebied hij wilde gaan, dus dat is voor hem gewoon helemaal super! En wij?? Tja wij redden ons wel, de kinderen zien het om ons heen gebeuren een vader die op uitzending is of gewoon heel lang weg is. Het voordeel is ook dat de vrienden/kennissen hier bijna allemaal mee te maken hebben. Wij zien er niet tegenop, tegenwoordig kan je zoveel digitaal, msn, skype. Dat was vroeger en ja echt ik kan nu wel vroeger zeggen, toch heel anders.

En tja verder heb ik eigenlijk ook weinig te melden, we hebben een rustig weekend voor de boeg, een weekend waar we helemaal geen plannen in hebben. En dat vind ik wel even heerlijk, maar goed ons kennende kan ook dat weer zo veranderen.


LZN (logje zonder naam)
Afgelopen vrijdag had Ilse carnaval op school.
En aangezien ik in de ouderraad zit, werd er van mij ook verwacht dat ik daarbij aanwezig zou zijn.
Tuurlijk geen probleem hoor, ik hijs me wel in een of achterlijke blouse, doe 2 staartjes in dan komt het jeugdsentiment weer om de hoek kijken, een of andere maffe bril met lichtjes op mijn hoofd en een bloemenketting om, en ik was redelijk verkleed.
Maar oww wat heb ik er een hekel aan, niet zozeer aan het carnavalsgebeuren in het algemeen. Maar wel het carnavalsgebeuren op school. Ik vind het helemaal niks, amateuristisch gedoe, met een wazig blaaskapel die niet de fatsoenlijke carnavalskrakers kunnen spelen, de grote mensen raad van 11 met een prinses die meer op een gotic dan op een prinses lijkt. En een prinscarnaval die wel zijn best doet, maar nog uit zijn ogen kijkt alsof de drank nog flink in de man zit. Maar ach??..
Onze eigen prinsescarnaval met haar eigen raad van 12 (tja te veel klassen) waren dan ook wel het leukste.
Bij ons op school gaan ze dan ook na de opening aan de spelletjes. Overal door heel de school staan spelletjes op gesteld en kunnen de kinderen op andere locaties weer hun snoepje en drinken halen. Dit jaar was er ook een playbackshow georganiseerd, dat was dan wel weer heel leuk en nee niet alleen omdat Ilse met haar groepje won.
Tja, van vroeger uit ben ik heel heel wat anders gewend, maar goed??
Gelukkig duurde het maar een ochtendje en was ik ook blij dat we dat carnavalsgebeuren weer konden opruimen.

 


Gister was het voetbal wederom weer eens afgelast, ik kan me ook niet meer heugen wanneer Ilse voor het laatst gevoetbald heeft. Volgend weekend zul je zien, dan gaat het wel een keer door, maar dan kan ze niet.

Zo zijn we gister maar even op pad gegaan voor andere eetkamerstoelen, ik wil al zo lang andere stoelen, maar tja dan vind je ze, en zijn ze niet meer leverbaar. En nu??. Nu kan ik gewoon niks vinden wat eraan voldoet. Heel frustrerend.
Geen stoelen dus, dus ook geen zin meer om te koken logica ontbreekt hier volkomen, maar moest toch een opening hebben voor de volgende alinea dus zijn we maar met zijn vieren gaan wokken.

Kevin hadden we gezegd dat hij best nog wel heel veel op een 11-jarige leek, en nou ja hij vond dat dat ook nog wel een keer kon. (tja ik weet het is erg, maar wie doet het niet?) We zagen dat er ook een verandering van eigenaar had plaatsgevonden en eerlijk is eerlijk het is er niet slechter op geworden. De heerlijkste gerechten stonden klaar, ook de vleessoorten die je kon wokken waren veel uitgebreider geworden.
Ilse kon ons nog wel even melden nadat ze naar het toilet was geweest dat er ook bij de vrouwentoilet een automaat hangt, waarin zakjes te koop zitten die de mannen om hun piepie moeten doen. Ik vroeg haar waar ze die wijsheid vandaan had, nou dat had Kevin haar wel even uitgebreid uitgelegd. Oww ok, en bedankt Kevin. Zit je daar in een wokrestaurant met als klap op de vuurpijl 2 collega?s van Rob en mij naast ons.

Ja dat was ook wat hoor, we kwamen dat restaurant binnen en we hadden nog mazzel, er waren 2 tafeltjes NIET gereserveerd. Een was dus voor ons.
Toen onze buren dan ook klaar waren kwamen er algauw nieuwe buren naast ons zitten, en ik hoor Rob ze gedag zeggen, ik zeg ook vriendelijk gedag. Even later hoor ik HAAR praten en denk, tjee wat een bekende stem??. Ze leek helemaal niet op diegene waar ik die stem bij bedacht had, maar ze was het dus wel. Haar had ik al jaren niet meer gezien, door de telefoon op het werk wel eens gesproken, en eerlijk dat vond ik al meer dan genoeg.
Maar wat kan iemand veranderen in een aantal jaren tijd zeg, een permanentje in de haren en een mooie lange bloemetjes rok aan, de jaren zijn bij haar in ieder geval in haar kledingkeuze wel gaan tellen.
Het eten was heerlijk en de kids vonden dat voor herhaling vatbaar, Kevin is over het algemeen wel een goede eter, alleen Ilse kan soms zo miepen van wie heeft ze het?maar zelfs zij vond het heerlijk.
Thuisgekomen hebben we ons op de bank neergeploft en zijn we voor docter Dolitle gaan zitten, ik kende die film nog helemaal niet, maar hij was leuk. Daarna uiteraard zoals bijna heel Nederland afgestemd op het schaatsen, en dan ook gezien hoe Sven Kramer zijn eerste gouden plak binnen haalde.

Tijdens de film melde Ilse me trouwens even doodleuk dat ze aankomende woensdag met haar kinderfeestje toch eigenlijk wel liever naar Prinses en de kikker wilde gaan. Ik vroeg of ze het heel zeker wist, waarop ze bevestigend antwoordde. Ik heb meteen de andere film geannuleerd en meteen maar weer de prinses en de kikker gereserveerd. Jihaaaaaaaaa ik ben blij!!!
Heb haar wel even te verstaan gegeven dat dit nu gewoon echt niet meer veranderd kon worden. Tja het blijft geen feest natuurlijk

Zo dit was ons weekendje globaal, morgen weer werken en mag Kevin sinds maanden weer eens naar de Ortho, ik ben benieuwd of er nu al wat veranderd aan zijn beugel.

O wat ik nog wel even wilde delen met jullie eigenlijk, en ik weet niet of het herkenbaar is, maar Ilse is nu 10, voor diegene die het niet gezien hebben. Maar is het normaal dat een meisje van 10 nu al veel spullen van haar moeder gaat gebruiken?
Ik bedoel ik was al vaak zat mijn borstel kwijt, ook mijn haarklippen vond ik regelmatig bij haar in de la. Ook gaat mijn haarlak wel ineens heel snel op. Maar nu zag ik gister dat ze ook mijn reinigingsdoekjes al gebruikt........ Kan toch niet de bedoeling zijn???


Heb ik alles?

3 dagen werken ? gedaan

Ilse ziekenhuis ? gedaan

Langs de apotheek ? nog te doen

Huis aan kant ? bijna gedaan

Versieringen op hangen voor carnaval op school - nog te doen

Mooie foto uitzoeken voor verjaardagstaart - gedaan

Taart besteld ? gedaan

Cadeaus inpakken ? gedaan

Registreren ticketbureau ? gedaan

Kaarten besteld - gedaan

Platina verlengen (voor eind februari) ? NOG NIET GEDAAN

Logeerkamer in orde maken ? gedaan

Boodschappen ? gedeeltelijk gedaan

Slingers e.d. kopen ? gedaan

Traktatie school ? half gedaan

Een dubbele borsato-date plannen ? gedaan

Uiteten ? nog niet gedaan

Voetbal wedstrijd ? nog niet gedaan

Verjaardag vieren ? nog niet gedaan

2 verjaardagskaarten kopen ? nog niet gedaan


Mis ik nog wat van mijn checklijstje? Dit moet allemaal voor maandag gedaan zijn, zit redelijk op schema, toch?

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?


borsato's in Enschede
Waarheen gaat de tijd, mijn hemel die vliegt momenteel voorbij en weet soms niet eens wanneer ik de tijd moet vinden om naar de wc te gaan, laat staan om te loggen.
Maar goed, manlief is een avondje weg, en ik vind het heerlijk en ik ga er maar eens even voorzitten.

De Toppers zijn nu op tv, en ik geniet, heerlijke muziek, dus het tikt zo lekker weg.

Ik zal beginnen waar ik gebleven was, mijn laatste log, mijn log waar ik in schreef hoe super trots ik was en nog steeds ben trouwens op mijn kinderen. Afijn dat heb ik al uitvoerig besproken en doe ik niet nog een keer, al kun je dat wel blijven doen.

Ook hoorde ik vorige week nieuws wat me toch weer aardig bezig wist te houden, ergens in februari zal ik een dag in Arnhem te vinden zijn, de reden is niet leuk, maar hoop er tevreden vandaan te komen. Ik kan er voor de rest helaas nog niks over kwijt, al zou ik het heel graag van me afschrijven, maar ik zou er op dit moment meer kwaad dan goed mee doen.

 

Maar goed,
Afgelopen vrijdag stapten we na het avond eten in de auto om richting Enschede te vertrekken, en dat niet zonder reden.
Er was eens een afspraak gemaakt om op kraamvisite te gaan naar Linda, ik zou daar dan niet bij aanwezig zijn, omdat ik toen al gewoon wat anders had staan. Maar even 1 telefoontje gepleegd te hebben en Marco besloot een in de mode concert te geven in Amsterdam. Ook nog even met de organisatie gesproken en het was geregeld. Iedereen die die dag naar Linda zou gaan, kreeg gratis kaartjes en zo kon mooi die afspraak afgezegd worden. Nou helemaal goed geregeld dus.
Nu moesten ze wel een nieuwe datum plannen, en kijk na de goden even verzocht te hebben kwamen we uit op 13 december. Prima datum, aangezien mijn vader 16 december jarig is, ja dat is vandaag, Gefeliciteerd lieve lieve vader!!! Konden we dat mooi combineren.

Kevin heeft op de middelbare een CJP pas gekregen en hij had al gezien dat je bij verschillende winkels e.d. korting kon krijgen en zo zei hij, Coolcat stond er ook tussen. Eigenlijk wilde hij daar wel eens kijken, nou ik was verbijsterd, mijn zoon die zegt dat hij naar een kleren winkel wil?? Daar maak ik meteen gebruik van, en zo kwam het dat we dus zaterdag met zijn vieren richting het centrum liepen en Coolcat binnen gingen. En zowaar daar konden we goed slagen, Ilse vond zelfs nog een aantal setjes, en echt die is heel moeilijk met kleren. En Kevin vond het zowaar ook heel leuk, en ging zonder morren het pashokje. Helaas hier in de buurt niet echt een Coolcat.
Meteen maar even door naar de mediamarkt, want een poos geleden heeft onze frituurpan het begeven. En ook onze telefoon was hoognodig aan vervanging toe. Wij hadden onze centen weer goed kunnen besteden en mijn vader werd gebeld zodat hij Rob en de kids kon ophalen. Mijn moeder had zich in de tussentijd ook bij ons gevoegd en ik ging verder met haar shoppen. En wederom had ik geen moeite met het uitgeven van geld. ?s Avonds gingen Rob en ik samen weer eens uiteten, we hadden dinerbonnen gekregen en die konden we bij een hele goeie bistro inleveren. Heerlijk gegeten!!

Zondag was het dan de dag, de dag dat de kraamvisite gepland stond. Julian wilde er niet op de afgesproken tijdstip zijn, want zo zei hij, ik ben vrij ben niet verplicht dus slaap eerst uit en dan kom ik. Helemaal gelijk heeft hij, uiteindelijk kwam hij dus helemaal niet, want zijn auto had het begeven.
Jammer hoor, maar helaas niks aan te doen.
En als ik dan toch in Glanerbrug zit, en tegen de grens van Duitsland aanzit, dan kan er patat komen wat er maar komen wil, maar dan toch echt wel uit Duitsland. Niet zo zeer om de patat maar om de Curryworst die je nergens lekkerder kan krijgen dan uit Duitsland. Logisch dat ik dus de grens overging. Helga had ook een nieuw apparaat uitgevonden speciaal voor curryworsten, de Stochelo, veel kan ik er niet over vertellen hoor, want ze gaat er aan mee doen met het beste idee van Nederland. De enige echte Stochelo.

 

Na het eten was het dan ook voor ons weer tijd om richting huis te vertrekken, we hadden nog een aantal uurtjes te gaan. En de dag erna stond er ook gewoon de werkweek weer in de agenda.

Dinsdag en woensdag, 2 dagen werken, dinsdag waar ik nog een heerlijk kerstdiner had, en toen begon er om 16.00 uur voor mij mijn welverdiende vakantie. Van mijn betaalde baan dan.
Want voor de rest ben ik van de week nog heel druk werkende op school voor kerst.
Morgen is het kerstdiner op school en dat vergt nog heel veel werk, maar wel altijd heel leuk. En dan begint vrijdag dan echt de vakantie. Heerlijk ik ben er aan toe, ik heb het verdient, en ik ga alleen maar leuke dingen doen.

Zondag ga ik onverwachts naar de Ikea, nou niet voor de Ikea maar meer om dochterlief weg te brengen. Ze gaat zondag namelijk 2 nachtjes logeren in Schoonhoven. En daar kunnen we dan mooi het balletjes (Ilse) overgeven. Ze heeft in Lotte een echt vriendinnetje gevonden en Marijke nodigde Ilse uit. Na een beetje twijfel van Ilse haar kant, want pfff dat was toch wel heel eng zo ver van huis en toch wel vreemd zo zonder moeders, was ze overstag toen ze hoorde dat het dan voor 2 nachtjes zou zijn. En laat de Ikea Amsterdam nou dan een beetje in het midden liggen voor ons. Leg de balletjes maar klaar, want Bianca komt er zondag aan!!!
Prijs per post en meer...
Woensdag, de dag die de week weer zo lekker doorbreekt. Normaal een dag die ik eigenlijk wel voor mezelf inplan, wat huishoudelijke klusjes, en eigenlijk gewoon het liefst alleen in huis.

Vanmorgen bracht ik eerst Ilse naar school, om daar ook nog wat dingen te regelen. Dat liep een klein beetje uit en was zo rond de klok van 10 pas weer thuis.
Nu was het tijd om wat orde op zaken te stellen, voordat je het weet is het al 5 december en moest even inventariseren wat er zoal nog moest komen.
En dan ineens mis je wat, je trekt alles overhoop want je weet heel zeker dat je het in huis hebt, maar je hebt het zo goed verstopt dat je niet meer weet waar. Dat overkwam mij dus?.

Toen ik beneden wat lijstjes zat te maken hoorde ik de brievenbus, ik liep er heen en zo waar geen rekeningen, maar leuke post voor mij!! Mijn prijs was binnen, jihaaaaaaaa ik kreeg gewoon 2 heerlijke gezichtsmaskers, kijk dat is nou nog eens heerlijk. Daar ga ik van genieten, niet nu, nee daar neem ik me de tijd voor, tijd die ik nu momenteel gewoon mis.
Laura weet precies wat een mens nodig heeft, ontspanning op zijn tijd. Heerlijk gewoon.
Laura straks als Sinterklaas weer op weg is naar Spanje, dan neem ik mijn tijd, en ga die gezichtsmaskers uitproberen in een warm bad.
Heel erg bedankt!!!

En ineens is het ook alweer tijd, dat Ilse uit school komt. Ik roosterde wat broodjes en ik klets wat met Ilse en gelijktijdig met Martine op MSN. En dan ineens gaat het fout, mijn broodje springt niet omhoog en Ilse gilt ineens het rookt??.. ik kijk verschrikt om en inderdaad een hele grote rookwolk komt er uit het rooster. Volgens mij is mijn broodrooster aan vervanging toe evenals de frituurpan die een aantal weken geleden ook al overleed. Ik heb weer wat aan Sinterklaas te vragen.


Zo kon ik vanmiddag ook weer met Ilse naar de tandarts, ze moest een gaatje laten vullen, nou ja eigenlijk opnieuw laten vullen. De vulling was eruit gegaan vorige week. En nee niet zomaar hoor zei ze zelf, maar omdat ze boos was op een klasgenootje en ze van boosheid heel hard op haar kiezen heeft lopen knarsen. Ach ze haalt de ziektekosten er zo mooi uit.
Dit was mijn weekje wel.
1 week geleden vond ik een mail in mijn mailbox van Angelique, met de vraag of ik die avond tijd had om wat te doen voor Marco.
Uiteraard, had ik dat, en had ik dat al niet, dan had ik daar tijd voor gemaakt.
Al snel kwam daar weer een mail op met een link?.. ik voelde hem al aankomen, en ja hoor ik mocht me 1 week lang weblog van de week noemen.
Spontaan kreeg ik het bloedheet, en ging de kachel uit, die had ik die avond niet meer nodig.

Hoe vaak ik het filmpje inmiddels gekeken heb, zou ik dan ook echt niet durven te zeggen.

Annika (het zusje van Martine) heeft het filmpje voor mij weten om te zetten, zodat ik hem nu dus ook op mijn telefoon heb staan. Leuk, leuk, leuk en heel erg bedankt Annika!!

Ook kreeg ik deze week nog de verassende mededeling dat ik een prijs(je) heb gewonnen bij Laura. Nou hoeveel geluk kan een mens hebben in 1 week tijd?

(weet alleen nog steeds niet van wie die stem is op radio Veronica, en die verdomde jackpot staat nu toch inmiddels op 30.000 euro, die wil ik ook nog wel winnen).

Verder was ik deze week wederom heel druk op school met het een en ander voor het grote feest. Tja voor school is alles nu wel klaar en geregeld, maar nu moet ik voor alles hier thuis nog aan de gang. Een voordeel daarbij is dan toch wel dat we Ilse gister van het geloof af hebben moeten helpen, en ik niet meer zo stiekem hoef te doen. Niet omdat ik dat wilde welnee, als het aan mij had gelegen had ik het dit jaar nog wel even volgehouden. Maar sommige klasgenoten vonden het nodig om haar flink aan het twijfelen te brengen, en als dan zo?n meisje voor je zit, en zegt nu wil ik het weten en jullie mogen niet liegen???.en dan komt er een bepaalde vraag??
Dan moet je wel, maar goed, er was teleurstelling, ongeloof en verdriet, want ze wilde nog zo graag wel geloven. Maar ok, we moesten het dan nog maar niet tegen opa en oma zeggen, die zouden het ook niet leuk vinden als zij hoorden dat het allemaal maar nep was.
Jammer maar helaas, het liefst had ik het na het hele gebeuren in alle rust verteld, nu zit ze er midden in, maar hoop ik dat de rust ook terug keert, want pfffff wat vond ze het allemaal spannend en was domweg niet te genieten thuis en helemaal hyper.
Kevin daar in tegen baalde er goed van, want die vond dit hele gebeuren wel erg prettig, en met leuke bijkomstigheden voor hem.
Gelukkig hebben we nu Romy!!!

Afgelopen vrijdag ben ik nog met een vriendin naar de schouwburg geweest, het zou een verrassing zijn, Nathalie Baartman, en inderdaad een verrassing was het. Soms heb je leuke verrassingen en soms vind je ze ook niet zo leuk. Voor de rest ga ik er geen woorden aan vuil maken.

Zaterdagochtend was hier de opening van het nieuwe winkelcentrum, Sinterklaas kwam ook nog langs, en in de middag zou Waylon komen, erg leuk had ik wel oren naar. Maar we hadden een andere verplichting waar ik gewoon niet onder uit kon, en trouwens ook niet wilde. Ander tijdstip had me beter geleken, maar tja niks aan te doen.

Het lijkt zo net alsof ik verder weinig tot niks te doen heb, want veel heb ik gewoon niet te vertellen, ik ben gewoon lekker bezig en de tijd vliegt!!


rijd hij of rij jij?
Vanochtend toen ik naar mijn werk reed zag ik iets gebeuren, en dat bracht me terug naar een aantal jaren geleden. Toen begreep ik het al niet, en nu jaren later is er nog steeds duidelijk sprake van een rollenpatroon.

En tja misschien krijg ik scheve gezichten, want herkennen sommige van jullie dit, en vinden jullie het ook totaal geen probleem.

Nu maak ik daar ook geen probleem van hoor, maar vooral het verbaast me en ik snap het gewoon niet.

Stel: Je man moet naar zijn werk, maar jij hebt de auto nodig hoe gaat dat dan in zijn werk bij jullie?
Breng jij hem naar zijn werk, geeft hem een kus en rijd terug naar huis, of??.
Jij trekt de deur achter je dicht hij stapt achter het stuur, jij gaat er naast zitten en bij aankomst op zijn werk, stappen jullie beiden uit, komen elkaar bij de achterkant van de auto tegen, geven elkaar een kus. Vervolgens stap jij achter het stuur, zwaait nog even naar manlief en rijd vervolgens zelf naar huis?

Maar manlief moet natuurlijk ook weer thuiskomen, want ja wie anders snijdt het vlees??
Dus hoe gaat het dan?
Je rijdt naar het werk van je man, je wacht op hem, hij stapt in en je rijdt naar huis. Of??..
Je rijdt naar het werk van je man, je stapt uit, gaat op de bijrijdersstoel zitten en wacht op hem, hij komt eraan en kruipt achter het stuur en rijdt vervolgens naar huis???

Waarom doen sommigen dat? Ik ben een grote meid en heb echt mijn rijbewijs zelf verdiend.
"Elke keer als je verder gaat
Verwacht je dat ik stil blijf staan"