weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Prijs gewonnen in de postcodeloterij

Elke maand krijgen we een mail van de postcodeloterij dat de nieuwe trekkingsuitslagen er weer zijn. En ook elke maand kijk ik natuurlijk want wie weet...............
Uiteraard kijk ik ook even bij de postcodes van mijn zus en mijn ouders want het zal me gebeuren dat zij straks met een grote prijs ervandoor gaan en ik van niks weet. Tja dat kunnen we niet hebben natuurlijk.

Buiten dat wij hier de ijsprijs wel eens gewonnen hebben, toen ik die bon wilde inwisselen was het ijs gewoon op is er voor de rest nog nooit wat op onze postcode gevallen.

Gister waren mijn ouders hier voor een paar dagen en ik moest wat voor mijn moeder opzoeken op het internet, en gelijk opende ik maar even mijn mailbox en ja hoor daar was de mail weer. Ik ging uiteraard meteen kijken en mijn moeder zat naast me......................
Jammer zij zag dus nu ook mijn uitslag............. maar ach ze gunde het ons van harte.
En uiteraard wilde ik haar mee laten genieten van onze prijs, maar nee, dat hoeft niet kind, zei ze. Vergeet niet dat er misschien ook nog wel belasting vanaf moet.
Tjee ja dat zou ik eigenlijk niet eens weten of dat er dan nog van af moet.

Ik wilde Rob meteen al bellen op zijn werk, maar ik kreeg hem maar niet te pakken, dus die verassing moest maar wachten totdat hij thuis kwam.
 

"Ik schreeuw je naam
En sluit mijn ogen"