weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
The Silent Army
8 augustus kwam ik terug van vakantie, Linda en Rik waren nog in ons huis aanwezig. Linda vroeg op een gegeven moment of ik nog heen ging naar Utrecht. Ik keek haar een beetje wazig aan en had geen idee waar ze het over had.
Toen ik dan ook in de gaten kreeg hoe en wat, tja toen had ik wel zoiets van nou...... dat zou wel leuk zijn. Maar tja de kaarten waren natuurlijk al lang op, en nadat ik Martine op MSN had aangesproken kon zij mij vertellen dat ze begrepen had dat Julian nog een kaart over had. Zij wilde vervolgens wel even Julian sms'en.
Nog geen uur later had ik een date met Julian voor donderdag 20 augustus in Utrecht.

Affijn afgelopen donderdag, tja het is uit logland niemand ontgaan maar daar ging dus The Silent Army in premiére.
Julian die moesst nog gewoon werken die dag, ik had een middag vrij genomen en kon dus al mooi op tijd richting Utrecht vertrekken.
Ik had samen met Martine en Manja afgesproken op onze zo welbekende plek achter het beatrix-theater.
Martine stond al op me te wachten en algauw kwam Manja er ook aan lopen. Gauw die auto in want wat was het heet daar buiten.
Eerst maar eens een parkeerplek zoeken nabij het Louis Hartlooper Complex, daar kwamen we nadat we de prijzen hadden gezien algauw van terug en besloten maar gewoon de kaarten te gaan halen en de auto wederom bij het Beatrix-theater neer te zetten en met de lijn 2 (lijn 4 gaat ergens anders heen weten we inmiddels) terug te gaan naar het complex.

Mooi op tijd waren we daar ook, waar we in eerste instantie een mooi plekje onder een parasol konden vinden op het terras aan de overkant van het complex.
We konden zo van een afstandje mooi alles overzien.
We zagen Nathalie aankomen, uiteindelijk zagen we Marco ook aankomen.
Eigenlijk wilden we waar we zaten wat gaan eten, maar ze waren niet vlot met het brengen van de menu-kaart. Manja zou even naar de overkant gaan lopen en vragen of we ook gewoon zo zonder te reserveren daar wat konden eten.
Daar kwam ze algauw Sonja en Ine tegen en we besloten om bij hun aan te schuiven en dan toch daar maar een hapje te eten.

 

Limo en Kus!!!
Vorige week kreeg ik een mail van de bioscoop in Schagen.
Vandaag zou daar de film Limo in premiére gaan met in de hoofdrol Kus.
Nou dat leek me super leuk voor Ilse, aangezien Kevin op de woensdagmiddag toch druk zou zijn met schoolvoetbal vroeg ik Ilse of ze zin had om daar mee naar toe te gaan.
Haar beste vriendin zou ze dan mee mogen meenemen.
Uiteraard leek haar dat een goed plan, en op maandagochtend besloot ik dus toch maar om online kaarten te reserveren. Maar tot mijn verbazing was de voorstelling van 14.00 uur al uitverkocht en waren er voor de voorstelling van 16.00 uur alleen nog maar plaatsen op de eerste rij. Maar ach wat zou het, we zouden het wel zien en ik reserveerde gewoon.

Mooi op tijd vertrokken we al richting Schagen, want we zouden eerst even naar de mac gaan want na die tijd eten zou erg laat worden.
Dus om 15.00 uur hebben we eerst de kaarten gehaald en zijn toen naar de mac gegaan die er naast zit, een betere combinatie kun je niet hebben.

Om 15.45 uur werden we dan weer langs de rode loper bij de bioscoop verwacht want dan zouden de meiden van kus arriveren. De eerste voorstelling zou dan ook afgelopen zijn en dan kon het feest met Kus beginnen.
Maar het werd 16.00 uur en er was nog geen Kus te bekkenen, dat was lekker dan ik voelde hem al aankomen het zou gigantisch gaan uitlopen. De film zou in totaal met pauze 2 uur gaan duren en ik moest om 19.00 uur op school zijn. Ik begreep al gauw dat ik dat dus mooi niet op tijd zou gaan redden. Nou ja jammer dan als die meiden er maar lol in hadden.

Eindelijks tegen 16.15 wandelden dan die meiden van Kus binnen, die aantrekkelijke jongeman die de boel aan elkaar aan het praten was, kwam mij toch wel heel bekend voor. Dat was er een van vroeger uit GTST kon niet missen. Maar wie het ook alweer was ik wist het niet.
Maar affijn het werd toen tijd dat we de zaal in zouden gaan en daar zou Kus op het podium nog wat antwoorden geven op de vragen van de fans. Kijk dat is dan weer een voordeel als je rij 1 zit, dan zit je daar in ieder geval met je snuffetje vooraan.
zo kon ik goed die lekkere jongen in de gaten blijven houden
"Rood is al lang het rood niet meer
Het rood van rode rozen"