weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
40-

Dan voel je je toch echt jarig! En dat is wat ik vandaag toch echt ben.
 

Hij is jarig

 Lieve, lieve Rob!

Van Harte Gefeliciteerd met je 40e verjaardag.Helaas zijn we vandaag niet bij elkaar om het te kunnen vieren, en vieren we het afzonderlijk van elkaar.

Maar als je straks in oktober terug bent dan gaan we gewoon 40,5 jaar vieren.

Ook heel bijzonder.

Een hele fijne verjaardag vandaag en een hele dikke kus van ons.
Geniet van je post vandaag

We houden van je,

Bianca, Kevin en Ilse

Ik ben jarig
ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig

 38

ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig ik ben jarig

ik ben jarig.

 

de afgelopen dagen
Vorig weekend waren Linda, Rik en Romy hier alvast voor de verjaardag van Ilse.
Altijd gezellig en eindelijks weer eens Romy zien. Romy is totaal geen knuffel en schoot kind. Dat is best wel eens lastig want zo vaak zie ik haar niet, dus het liefst til ik haar meteen op en houd haar het hele weekend vast. Maar daar scoor ik geen punten mee als ik dat doe. Dus ik houd de boot een beetje af en wacht mijn kans wel af.
Uiteindelijk komt die kans en kon ik een boekje met haar gaan lezen en zat ze even heerlijk bij mij op schoot. Dan is het wel jammer hoor dat de afstand zo groot is. Maar gelukkig het eerste weekend van maart is ze weer bij ons.
Barry en Romy samen is ook zo leuk om te zien, ze zegt dan geen hond of doet ook geen blaf geluiden naar, nee de hond noemt ze aaaiiii. Want dat is wat je met een hondje doet. Romy is wel en beetje bang en neemt afstand en Barry vind het prima, dus eigenlijk gaat dat hartstikke goed samen. 

 

Zo begon de aanloop naar Ilse haar verjaardag.
Ze wilde al heel lang heel graag een echt bureau en ze had er 1 gezien bij de Ikea. Die moest het worden. Dus Rob en ik togen een aantal weken geleden al richting Ikea om dat bureau te halen. Tegen Ilse zeiden we dat ze hem niet meer hadden en we stalden hem bij vrienden in de garage.
Dinsdagavond hadden we dus weer het ultieme Ikea gevoel. Nadat ze in bed lag begonnen wij met het in elkaar zetten. Om 23.30 uur waren we klaar?.

Maar het gezicht de volgende morgen van haar toen ze dan toch haar felbegeerde cadeau kreeg was geweldig.
Op school moest er uiteraard getrakteerd worden en ze had bedacht ze was dan wel in de winter jarig, maar ijs kun je toch gewoon altijd eten?? Dus zij wilde ook wel eens ijs.
In de middag hadden we het hok vol visite en opa en oma waren er ook, en als oma komt dan moet er erwtensoep gemaakt worden, want zoals ze hier zeggen niemand anders dan oma kan erwtensoep maken, andere erwtensoep dan die van oma lusten ze niet.

Donderdag kreeg ze nog een pakje uit Curaçao met allemaal leuke kleine dingen erin van haar beste vriendin. Oww wat was ze daar blij mee, maar ook verdrietig, want ongelofelijk wat mist ze Femke. Zodoende had ik ook op haar taart een foto laten plaatsen van haar en Femke, zo was ze er toch een beetje bij. Op dit soort dagen hakt het er dan even in en heeft ze het best moeilijk. Haar eerste verjaardag zonder Femke, net zoals haar kinderfeestje vandaag ook zonder Femke. 

 

Vandaag vierde ze dan meteen maar haar kinderfeestje en waren wij er ook maar van af. Met 12 kinderen sterk waren we dan in het zwembad aanwezig. Een grote groep, maar wel een hele leuke groep. Ze waren niet te houden en vlogen dat hele zwembad door. Maar een lol hadden ze, en tjee wat is ze verwend. Als afsluiter meteen maar patat eten in het zwembad en hup de bups kon weer naar huis.

Ilse heeft een paar topdagen gehad, ze kan met een brede lach terug kijken op haar verjaardag.

Op naar de 12.
 

6 jaar geleden

 Zo zag ons prinsesje er 6 jaar geleden uit.
5 jaar werd ze hier.

En nu, nu is ze alweer 11.
Kleine meisjes worden groot, maar wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed.Lieve, lieve Ilse
Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag,
en eindelijks is papa weer eens thuis met je verjaardag.
We gaan er dan ook een onwijs feest van maken.

Geniet van JOUW dag.

We love youPapa, Mama en Kevin.

Feest @Marine
Normaal hebben we een aantal dagen voordat de welbekende vlootdagen van start gaan, een groots personeelsfeest. Maar omdat er dit jaar geen vlootdagen zijn, was dit jaar het personeelsfeest al in juni. Of te wel 10 juni, gisteren dus!

Zoals elk jaar zouden er dit jaar ook weer een aantal leuke artiesten komen, waaronder Peter Beens, Wolter Kroes en jawel het lekkerste van de avond, Nick en Simon.
Peter Beens heeft op het allerlaatste moment afgezegd wegens stemproblemen en daarom kwam dan nog het grootst bewaarde geheim van Den Helder en omstreken optreden. Of te wel hij was om 17.00 uur nog beschikbaar voor de avond. Geen idee meer hoe die heet, of wat hij zong. Duidelijk hij heeft op mij veel indruk gemaakt.

We hadden een leuke groep mensen om ons heen verzameld en ik vermaakte mij prima.
De organisatie van dit hele gebeuren ligt bij mij op de afdeling en ik had dan ook al weken geleden tegen mijn baas gezegd, dat ik toch wel even een fotootje wilde hebben met Nick en Simon. Ik bedoel maar, het ligt binnen handbereik en dan moet je daar ook gebruik van gaan maken. En buiten dat ze nog eens heel leuk zingen, zien ze er ook nog eens lekker uit?. Toch?

 


Nick en Simon zouden na Wolter Kroes zo helemaal op het einde van de avond hun opwachting maken, en tja de drank vloeide rijkelijk (niet alleen bij mijn baas) dus ik dacht dat gaat het niet meer worden. Totdat mijn baas me kwam halen en zei, loop je even mee? Tegen een vrouwtje die toevallig bij me stond, vroeg hij ook of ze mee wilde. Die zei daar uiteraard geen Nee tegen.
Zie hieronder het resultaat!Wolter Kroes kwamen we later daar ook nog tegen dus hup die ook meteen maar even genomen.Nick en Simon zeiden het al op twitter????. Het was inderdaad weer een feestje!!

 

Glitter & Glamour
10 april 2010, Marijke zou haar 40 jarige verjaardag gaan vieren, glitter en glamour stond er op de uitnodiging die ik in mijn mail box ontving. Kijk dat is nou leuk, dat betekend een glitter/glamour jurk en een kroontje, dat zou het moeten worden. Ja, ik wist mijn outfit al voordat ik het in huis had.
Maar toen kwam dat gedoe met mijn enkel erbij en daar ging mijn droom, die gala jurk zou het niet worden, want ik wist heel zeker dat ik niet met een witte ingetapete voet onder een jurk wilde verschijnen. Martine had nog een kroontje die ik onder dwang had afgedwongen en zo ook nog een geweldige mooie top!! Ik had er nog wel een mooie zwarte broek onder en ik was klaar.

Samen met Angelique, Ine en Martine had ik een B&B geregeld midden in het centrum van Utrecht. Chez Marianne zou ons huis worden voor 1 nacht.
Ik zou naar Utrecht gaan met het OV, en uitgerekend dat ik eens met de trein gaat, had de NS besloten om werkzaamheden aan het spoor uit te voeren. Wat inhield dat ik in Anna Paulowna al uit moest stappen om vervolgens met de bus richting Heerhugowaard te gaan en daar kon ik de trein weer in. Het werd een reis van 3 uur voordat ik in Utrecht was.
Angelique zat al op mij te wachten en die andere 2 kwamen ruim een uur later met de trein pas aan, wij liepen vast richting B&B omdat we de sleutel al in ontvangst moesten nemen.
De inrichting was vrij knus maar alles was aanwezig. Zelfs een hooizolder maar dan zonder hooi!
Een uur laten kwamen Ine en Martine dan ook aanlopen, ik gooide de sleutel naar beneden en hup ze konden ook naar boven komen.
Nadat ze alles hadden bekeken, Ine de drankvoorraad had doorgenomen, Martine de Tifosi uit had, en Angelique het nummer rood op de piano had bespeeld, besloten we om maar een hapje te gaan eten. Een hapje werden dus meerdere hapjes want Ine wist dat het tapa?s restaurant erg goed was (geen idee meer hoe het heette) en ik besloot niet te zeuren en gewoon de gok maar te wagen. Geen idee wat ik me erbij moest voorstellen want ik had nog nooit tapa?s gegeten.
Maar owww wat was het lekker, wat was ik blij dat Ine dit had voorgesteld. Echt heel lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten. Alles vond ik lekker wat we bestelden. Zelfs de geitenkaas met honing en noten, wilde het zo in mijn tas meenemen.

 

Nadat we dus heel lekker hadden gegeten liepen we terug naar de B&B om ons om te toveren tot glitter en glamour girls. Ik was druk aan het stoeien met mijn haar, ik had natuurlijk zo?n prachtig mooi kroontje, maar ik kreeg maar niet voor elkaar wat ik voor elkaar wilde krijgen. Niemand wilde me helpen, ze vonden hun eigen uiterlijk veel belangrijker dan de mijne. Het is te belachelijk gewoon, gelukkig had ik lekker gegeten dus dat maakt al veel goed. Ook had ik al prachtige nagels dus die zouden de aandacht ook wel trekken, maar toch dat kroontje?.. Afijn, ineens riep Ine dat de taxi er al stond, ik denk ze maakt een geintje, maar nee veel te vroeg stond die man voor de deur. Helaas het kroontje ging niet meer lukken
Een paar minuten later werden we welkom geheten door Luuk, hij zat zo in zijn rol van ontvangstheer dat hij de taxi ook wilde laten parkeren. Maar helaas voor die man, hij moest gewoon door met het werk.
Hoe de avond verder verliep?? Nou gewoon gelachen, gedanst, een hoop lol gehad, foto?s genomen, een uitgescheurde oorlel, een aantal wijntjes gedronken. Foto?s zeggen in dit geval meer dan genoeg toch??

 


Had ik al gezegd dat ik lekker had gegeten??
Ine, Martine en Angelique bedankt voor de geweldige zaterdag. In het bijzonder wil ik Ine ook nog even bedanken voor het geweldige eten en de supermooie nagellak.

 

Lieve Marijke heel erg bedankt dat ik gast mocht zijn op jouw 40ste verjaardagsfeestje, ik heb genoten!

 

Jarig!

Mijn moeder had geen makkelijke zwangerschap van mij. Ze moest weken plat in het ziekenhuis liggen. Maar zelfs dat mocht niet meer baten, veel te vroeg besloot ik dan ook de buik van mij mijn moeder in te ruilen voor de couveuse. 8 weken te vroeg en eerst met de billen kwam ik 1 maart 1973 te wereld, 2000 gram zwaar.

De heren doktoren gaven mij weinig tot geen kans. Mijn ouders moesten maar uitgaan van het ergste.
Nee geen reden tot blijdschap 37 jaar geleden, vanachter het raam mocht mijn moeder mij bekijken, en mocht ze me niet aanraken.

Maar???.. het is goed gekomen, ik geloof dat ze nu best wel blij met me zijn.

Vandaag ben ik jarig!
 

37 jaar!


En weet je?? ik teken voor nog ruim 37 jaar!

Afgelopen vrijdag had Ilse heel stiekem haar eigen geld gepakt en was de hort op gegaan, even later kwam ze terug. Met 2 bossen Tulpen, alvast voor mijn verjaardag.
Het zijn de mooiste bloemen die ik ooit heb gekregen, dank je wel lieve Ilse.Proost
 

paar dagen verjaardag
De zin om te loggen is me afgelopen week een beetje vergaan, het slechte nieuws van Bianca hakte er in, ondanks dat ik haar alleen tegen kom bij concerten e.d. en zo heel af en toe eens spreek op msn, is het overduidelijk een meid met het hart op de juiste plaats. Het is een hartelijke lieve meid, en wat haar nu weer moet overkomen gun je helemaal niemand. Het is zo zo oneerlijk.


Maar toch, toch gaat het hier gewoon door, en heb ik toch wel wat te loggen gehad de afgelopen dagen. De log voor Ilse haar verjaardag had ik al klaar staan, en maar goed ook, anders was ik het misschien gewoon wel helemaal vergeten, en dat kan natuurlijk niet. Mijn meisje was jarig 10 jaar is ze geworden, een hele dame is het inmiddels al geworden.

Zo hebben we afgelopen weekend Ilse haar verjaardag al gevierd. En eigenlijk begon het voor haar vrijdag al een beetje. Vrijdag zo rond half 12 arriveerde Linda met Rik, Romy en mijn vader al. Mijn moeder is voor een poosje geleden van de trap gegleden en had haar rug gekneusd, maar naar de dokter gaan?? Welnee gaat vanzelf wel weer over. Nou niet dus, met het gevolg dat haar lichaam opeens zei, en genoeg is genoeg. Ze kon niet anders dan liggen en wat lopen. Zitten was uit den boze, dus een autorit van 2,5 uur was niet echt bevorderlijk. En dan had ik ook liever dat ze thuis bleef. Zodoende was mijn vader met mijn zus en zwager mee gereden.

Romy lag nog heerlijk te slapen bij aankomst, maar eenmaal uit de auto werd ze wakker, ik zei haar vriendelijk gedag en ja hoor ik kreeg meteen een stralende lach, kijk ik voelde me bevoorrecht.
Algauw kwam Ilse ook thuis uit school en ineens moest ik Romy delen met haar. Daar was ik gauw zat van dus ik besloot maar even met Linda de stad in te gaan, ze wilde iets kopen, maar helaas niet gelukt.

 

?s Avonds moest ik uit eten met school, die afspraak stond al gepland en daar kon ik met geen mogelijkheid onderuit, en ik had er eigenlijk geen zin in. Maar vaak als je er geen zin in hebt wordt het wel heel gezellig en dat was in dit geval dus ook zo. Heerlijk gegeten en lekker gelachen.
Romy stond bij ons op de kamer en mij was beloofd dat ze zou doorslapen, om 20.00 uur het bed in en de volgende dag om 8 uur weer wakker, kijk dat zijn tijden dat kan ik aan.
Maar ja ik had even geen rekening gehouden met manlief die ook nog was wezen ?biljarten? met mijn vader en mijn zwager, en nee ook Romy had er geen rekening mee gehouden???. Met het gevolg dat Rob er zo rond 1 uur uit ging om naar de wc te gaan, en wel heel luidruchtig de slaapkamer weer binnenkwam, niet alleen ik maar ook Romy lag stijf in haar bed. Tja die vond het niet grappig, ik ook niet trouwens, maar Romy besloot dat ze het wel gehad had. Ze begon te huilen en stopte niet meer voordat ik er toch maar een fles in had gedaan. Om half 3 legde ik haar weer terug en toen sliep ze heerlijk verder tot de volgende ochtend. Tja ik kan niet zeggen dat ik geen tijd met Romy kon doorbrengen. Dat had ik wel, zelfs de halve nacht.

Zaterdag was ik gebroken, dat ben ik niet meer gewend. Maar het was leuk ik deed het met alle liefde en tja eerlijk echt vervelend vond ik het niet. Ik wist tenslotte dat de opvolgende nachten wel goed zouden zijn.

 

Zondag hebben we dan Ilse haar verjaardag gevierd, na 13.00 uur waren ze welkom. Rob moest ?s ochtends nog voetballen, en zo kon ik het een en ander nog even in orde maken.
Na dat tijdstip liep het dan ook algauw vol en voordat ik het in de gaten had, had ik mijn hok algauw vol visite zitten. Zelf ben je aan het rennen en vliegen om iedereen maar te voorzien van hapjes en drankjes, maar desondanks was het weer heel gezellig.
Ilse is goed bedeeld, vorig jaar kreeg ze van ons de villa van playmobil en in de loop van dat jaar is er steeds meer bijgekomen, nu wilde ze wel heel graag de uitbouwen hebben. Die kreeg ze dan van ons, en verder kreeg ze nog een aantal dingen die erbij konden horen. Ik geloof dat ze nu helemaal compleet is wat betreft de villa en toebehoren. Het is ook zo?n geweldig spul, het liefst ga ik er bij zitten en zelf mee spelen.

 

En dinsdag, toen was ze echt jarig, was ze gewoon echt al 10 jaar.
We hebben haar wakker gezongen, en we hadden nog 1 cadeau voor haar achtergehouden. Dat had ze niet meer verwacht want ze dacht dat ze alles zondag al had gekregen, en toen ze dan ook het papier eraf haalde en zag dat er kaarten in zaten voor de musical Joseph, begon ze helemaal te stralen. Dit had ze nooit verwacht. Woensdag 24 februari ga ik samen met haar genieten van de musical. We hebben afgesproken om er samen een leuk dagje van te maken, lekker shoppen, lekker eten. Ze vond het geweldig. En eigenlijk is haar cadeautje ook een cadeautje voor mij. Ik heb er zin in.
Ze had die dag ook haar spreekbeurt, dat leek haar wel leuk, zo op haar verjaardag haar spreekbeurt te houden over wilde konijnen. Ze heeft de leraar helemaal om haar vingers gewikkeld want ze mocht zelfs haar konijn meenemen. Kijk en daar kwam ik dan weer om de hoek kijken, want tja dat beest moest gebracht en gehaald worden uiteraard. Ik mocht zelfs blijven voor de spreekbeurt, erg leuk want dat maak je niet zo vaak mee. En ze deed het heel pittig, wel was ze bloednerveus en ging het de dag ervoor in huis veel beter, maar ja ga er maar staan. Ik kreeg er vroeger al buikpijn van als ik er alleen al aan dacht. Maar ze kreeg een goed, helemaal goed toch?

In de middag kwam er toch nog een aantal vrienden die de zondag niet konden, dus ze was ook gewoon nog echt echt jarig.
Uiteraard kreeg ze ook een aantal kaarten, hartstikke leuk hoor, maar hoe vaak moet je een adres wel niet doorgeven?? En van mensen waarvan je denkt, goh die hebben het wel, nee hoor die hebben dan gewoon je adres weg gegooid (echte vrienden zijn het)

Vandaag moest ik met haar de stad in?.. het geld wat ze had gekregen brandde in haar zak, logisch ook, geef mij geld en ik loop ook in de stad. Maar zij kocht playmobil, heeft ze ook nog niks van.

Ja, ik ben bijna klaar met deze log, maar ik wilde het toch nog even over haar kinderfeestje hebben. Volgende week woensdag wel te verstaan. Ze gaat met haar vriendinnen naar de bioscoop, leuk we gaan naar de prinses en de kikker (dacht ik), welnee hoe ik het in mijn hoofd maar haalde om dat voor te stellen, prinses en de kikker hoe verzin ik het? (hij lijkt mij zo leuk) Nee zij wil naar Pie. Even iemand zoeken die met mij wel mee wil naar de prinsen en de kikker.

Leuk setje??!!!!
Tja over HET echte feest ga ik vanavond nog uitgebreid loggen!!
HET feest was geweldig!!
Maar er kan ook wat leuks ontstaan........ tenminste dat denk ik.............
Ik ben overtuigd.........
Op HET feest is een leuke foto gemaakt, en zeg nou zelf zou het niet een heel leuk setje kunnen wezen???Binnenkort weer een leuk feestje???? Ik ben voor!!!

Nu ben ik er snel weer van tussen, ik moet nu namelijk voetballen, Moeders tegen de dochters........... Dus mocht ik vanavond niet online zijn, dan zit ik in het ziekenhuis met een zware blessure!!

Tot laterssssssss, XXXX
"Als je het lef hebt
Zeg het in mijn gezicht"