weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
Aye aye kapitein!!
Van Indiaan naar Matroos.

Als je mij vroeger had gevraagd wat ik wilde worden wist ik het eigenlijk niet. Bij de kinderpolitie wilde ik eigenlijk wel.
Verschillende beroepen heb ik uitgeprobeerd, Indiaan dat leek me ook wel wat.
Een krijger, vrij in de natuur rondlopen, hobbelend op een paard. Maar een paard kreeg ik niet, dus mijn droom van Indiaan vervloog.

Dan maar een poging doen tot danseres, dat heb ik toch wel een aantal jaartjes weten vol te houden, totdat je te oud daarvoor bent en dan word je afgedankt. Dat was een korte carrière, ook dat ging hem niet worden.
Zangeres wilde ik ook wel heel graag worden, maar helaas ik ben nooit ontdekt. Terwijl als ik ga zingen de mensen om mij heen al zeggen, Ja stop maar! Kijk zij hebben al door dat, na mijn eerste tonen, ik een natuurtalent ben.

De poging om handelsondernemer te worden mislukte ook, en toen ik dan maar besloot om iets in de mode te gaan doen kwam daar ineens in de vorm van een advertentie de Marine om de hoek kijken.
Zou ik me daar eens aan wagen, totaal geen verstand van de Marine, dat had iets met zee te maken en dan ook niet in de buurt van Enschede waar ik op dat moment woonde. Maar ach ik dacht de Marine dan wel even naar Enschede te halen was ik ook niet zover bij mijn moeder vandaan.

Ik ging op een keuring die als je goed was 3 dagen zou duren. En verhip na 3 dagen zat ik nog steeds in de keuring. Onvoorstelbaar maar waar, ik was goedgekeurd en mocht op 1 november 1991 beginnen bij de marine. Als jawel Matroos!!!
Wat een schrik, nu moest ik naar de andere kant van het land, helemaal alleen zonder mijn moeder, want de Marine wilde helemaal niet naar Enschede komen, ik moest maar naar hun komen.

Daar ging ik met mijn tasje, door de week van moeders af, en ik ging Matroos spelen. Goh en dat beviel me eigenlijk wel. Je hebt verschillende Matrozen, je hebt Matrozen die de schepen verven, je hebt ze ook die technisch zijn en sleutelen aan apparatuur, ook zijn er Matrozen die het schip sturen, voor het eten zorgen, prikken en medicijnen geven, Matrozen die opzoek zijn naar vijandelijke schepen. Maar ook Matrozen die ervoor zorgen dat er vrije dagen zijn, dat er salaris komt, dat er brieven verstuurd worden. Nou en zo een Matroos was ik.
Waar andere Matrozen de wereld over gingen, zou mijn beurt pas komen na een aantal jaren ervaring op de wal. Maar zover kwam het niet, ik ontmoette een andere Matroos die ik toch wel erg leuk vond en deze Matroos ging wel de hele wereld over. Toen die Matroos (ik noem hem voor het gemak even Rob) na een lange tocht met zijn onderzeeboot terug kwam ging hij voor mij op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk. Ik ben altijd al slecht geweest in Nee zeggen, dus….

Een klein jaartje verder werd ons huwelijk bezegeld met een ieniemienie Matroos en besloot ik voor eeuwig en altijd een Matroos aan de wal te blijven.
Wel mocht ik zo af en toe een dag mee varen de grote zee op, samen met een hoop andere familieleden van opvarenden.

Wat ik me dan ook eigenlijk afvraag, Kapitein Marco, heb jij eigenlijk wel eens op een grote grijze Marineschip gevaren? Dan kun je zien wat “echte” Matrozen zoal doen. Tenslotte is elke Kapitein ook laag begonnen
Diversen
In mijn vorige log kon je een contract lezen die Ilse en Kevin hadden afgesloten, ik kan inmiddels al melden dat er contractbreuk is gepleegd. Ilse vond het bij nader inzien toch niet zo?n goed idee, en sprak de 30 dagen op zicht clausule aan. Het feest ging dus niet door voor Kevin, en hij kon dus gewoon lekker door spelen op zijn ps3.
Jullie begrijpen dat was natuurlijk gewoon even een tussendoor logje want er gebeurd hier wel meer dan alleen een contract vinden.
Sterker nog er gebeurt eigenlijk te veel. GTST is afgelopen maar hier ging het vrolijk verder. Gelukkig was ik maar een kijker van dit alles.

Inmiddels hebben we ook alweer afscheid genomen van Femke, zij is weer terug naar het mooie warme eiland Curaçao. De meiden hebben het heerlijk gehad en een hoop leuke dingen samen gedaan. Op een woensdag zouden we nog wat leuks gaan doen, en ik had een buitenprogramma in mijn gedachten maar helaas het weer werkte niet mee. De meiden hadden bedacht dat de schaatsbaan wel wat zou zijn. Het weer is toch bagger, het had idd. wel tegen de winter kunnen aanhangen en aangezien Femke op Curaçao niet kan schaatsen vond ik het ook wel een strak plan.
Bij het afscheid vloeiden er wel de nodige traantjes maar niet meer zo erg als de eerste keer. Ze weten wat ze aan elkaar hebben, en dat ze vriendinnetjes voor altijd zijn. BFF zoals ze dat zelf zeggen.

Al een poosje geleden had ik met Martine afgesproken dat ze deze kant eens op zou komen. En Diana had er ook wel oren naar. Diana pikte ik van het station op en Martine was in die tussentijd al met de auto aangekomen.
Ik moest al mijn boodschappen nog doen, had daar domweg gewoon eerder nog geen tijd voor gehad. Ook wel handig voor mij, want zo konden ze zelf bepalen wat ze lekker vonden voor het gourmetten die avond.
Verder hebben we die dag eigenlijk weinig bijzonders gedaan, wel veel gelachen en gekletst.
Diana had de dag erna een missie, Martine ook trouwens want zij was zo blij dat hier de winkels op zondag open zijn, iets wat voor mij heel normaal is trouwens. Maar eerst Diana, die wilde de zee zien. En laat dat hier nou net geen probleem zijn, zee zat in de buurt. Het is alleen maar water waar je naar kijkt, maar vooruit. Via het marine terrein zijn we naar een uitkijkpunt gereden waar je heel mooi Texel kon zien liggen. Het was eigenlijk heel helder weer en konden de boot zelfs in de haven van Texel zien liggen.
Toen door naar een restaurantje waar je heerlijk uitzicht hebt over de zee en naar Texel kan kijken. Dat wij dan nog een hele dikke Duitser in een auto zagen en eigenlijk helemaal geen oog meer hadden voor de mooie zee, maar dachten dat we de alarmdiensten moesten bellen omdat die meneer wel eens zou kunnen bezwijken??. Maar nee het scheen heel normaal te zijn voor hem.
Onderweg naar huis hebben we Diana bij het station afgezet en ging de missie op zondag shoppen verder. Het rare van dit alles was nog wel, dat Martine gewoon helemaal niks kocht. Zelfs niet de schoenen die ze wel leuk vond en ook wel lekker vond zitten, maar bang was dat ze straks als ze gekocht waren niet meer lekker zouden zitten. Best logisch toch?
Ik vond het een heerlijk weekend, en heb ervan genoten, dank jullie wel.

 

Verder ben ik vooral nog heel druk geweest op school, het helpen van de afscheidsmusical groep 8, en gewoon de dingen die de laatste schoolweek inhouden. Vooral dus eigenlijk veel troep opruimen.

Ook was ik (nou ja Rob ook) nog 15 jaar getrouwd, en hoe lief, ik was niet vergeten. Rob had een vriend van ons ingeschakeld voor een prachtige bos rozen. En ook van mijn ouders en mijn zus en fam. kreeg ik een pracht van een bos bloemen.

Kevin moest alleen nog zijn boeken inleveren en rapport ophalen. Een pracht rapport heeft hij, en hij is dan ook lachend over naar de 3e. Jee, wat wordt hij dan al groot en gaat het snel, sta er versteld van.
Vandaag over 7 dagen komt Rob dan weer voor even thuis, voordat zijn laatste periode van uitzending ingaat. Jullie kunnen je wel indenken dat we daar onwijs naar uitkijken. Heerlijk 2 weken vakantie, niks doen en alleen maar genieten van en met elkaar.
Hij zal wel opkijken trouwens, Kevin is in die paar maanden onwijs gegroeid, scheelt haast niks meer met mij, en is nu echt een knul geworden.
En Ilse hahaha die is echt al een puber aan het worden, ik weet zeker dat meisjes daar sneller mee zijn dan jongens. Zij wordt nu echt al een dametje, de kinderlijke trekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, tenminste aan de buitenkant. Innerlijk is ze soms gewoon nog een klein meisje, heerlijk!!

Ook ben ik een nieuwe hobby begonnen, tassen haken. Hahaha het klinkt onwijs suf maar is zo lekker ontspannen om te doen, ik heb er inmiddels al 2 af. Gaat hartstikke goed. En het is zo 2011!

Verder rommelen hier we nog een week aan, nou ja rommelen, ik heb nog een drukke week voor de boeg.
Dinsdag wordt Kevin alweer 14 jaar en dat gaan we dan ook vieren, doordat de vakantie bij ons nu laat begint zijn er gelukkig voor hem toch nog vrienden die niet op vakantie zijn. Donderdag krijg ik dan nog visite van een vriendin van mij en dan van vrijdag op zaterdag komt Linda, Rik en Romy. En dan is het al zondag. Deze week zal vast ook weer voorbij vliegen.

Had ik al verteld dat het nog 7 nachtjes is voordat Rob weer even thuis komt??

Van dolfinarium tot Artis
Ik had al lang een log klaar staan over Pinksteren, maar nu we inmiddels alweer een dikke week verder zijn zal ik het maar gewoon opnieuw doen en een alles wattes van maken.

Zoals bekend is Rob voor een aantal maanden in het buitenland op individuele uitzending. De Marine nodigt het thuisfront dan altijd voor een dag uit om even te ontspannen. Zo werden wij de zaterdag voor Pinksteren uitgenodigd voor een dagje dolfinarium. Helemaal leuk, dus ik ging samen met mijn moeder en mijn kids genieten van de Dolfijnen. We hebben onwijs veel mazzel gehad met het weer, en redelijk droog gehouden. De dag was onwijs ontspannen en we hebben op en top genoten.

 

Eerste pinksterdag was ik bij mijn ouders en daar kwamen dan later Linda, Rik en Romy ook om met onze kleine familie te gaan bbq?en. Heerlijk om dan Romy weer even te zien. Qua uiterlijk verandert ze niet zo veel vind ik. Maar haar doen en laten weer wel. Er zit een kop op hoor, heerlijk, lekker brutaal en weet wat ze wil. Ze begint al te brabbelen en zowaar wilde ze helemaal alleen met mij mee een ijsje kopen.

 


De dag erna 2e pinksterdag vertrok ik al weer heel vroeg richting huis, ik had namelijk het plan opgevat om onze slaapkamer te gaan aanpakken. Wij hebben lamellen hangen en die dingen vielen van ellende naar beneden en ik was het spuugzat. Die oubollige dingen moesten weg.
Er moesten hoognodig nieuwe gordijnen komen en daar ben ik naar op zoek gegaan, toen ik eenmaal gordijnen had gevonden die ik helemaal geweldig vind, bleek dat het totaal niet bij het behang paste. Is ook niet raar, als je grijze gordijnen besteld en je hebt bruin/beige behang. Dus hup, ik zocht ook meteen ander behang erbij. Helemaal leuk, ik had er zin in.
Ik had alle tijd, mijn streven was om het af te hebben als Rob voor zijn 2 weekse vakantie thuis komt in augustus. Maar toch dan begint het te kriebelen en ben ik aan de gang gegaan met behang trekken. Behangen zou ik ook wel even zelf gaan doen dat kan ik best.
Maar daar kwam ineens een vriend van me om de hoek die wist een ?mannetje? die het best voor mij voor weinig zou willen doen. Ahhh dat klonk met toch ook wel als muziek in de oren. En zo kwam het dus dat ik al helemaal klaar ben met mijn slaapkamer.
De gordijnen zijn er dan nog niet die komen volgende week, maar voor de rest is alles klaar. Geverfd (wel zelf gedaan)behangen en met nieuwe dingen aangekleed. Helemaal blij ben ik.

Ook kreeg ik met een fijne lekkage te maken, daar word ik dan even niet goed van. Dat gedoe, dat zijn dingen waar ik niet op zit te wachten en helemaal niet als ik alleen alles moet regelen. Ik heb nu inmiddels 2 dakdekkers over de vloer gehad, en volgens mij hebben ze allebei nog geen idee gehad waar het probleem nou echt zit. Ik kan nu niks anders dan afwachten. Bah!!
Ilse is dan wat positiever, het is haar kamer waar het lekt, en zij vind dat ze dan nu toch echt een nieuw behang moet hebben. Want het ziet er niet meer uit. Tja, dat klopt het is bagger! Dus daar zullen we ook aan moeten beginnen, maar dat kan later wel. Eerst maar eens goed afwachten of de lekkage nu echt gestopt is.

Aankomende zondag, dan komt Ilse haar aller aller allerbeste vriendin Femke voor 2 weken vakantie naar Nederland vanuit Curaçao. Femke is inmiddels al meer dan een jaar geleden vertrokken naar dat mooie eiland, maar die meiden houden hun vriendschap zo ontzettend in stand door hyves en skype. Die vriendschap zit echt onwijs goed. Heerlijk om te zien.
Toen we hoorde dat ze voor 2 weken terug kwamen heb ik Ilse dan ook beloofd dat we ze gaan afhalen vanaf Schiphol, toen nog niet wetende dat ze om 7 uur in de ochtend zouden landen. Pffff
Dus aankomende zondag is het niks uitslapen, als een normaal mens zich dan nog eens omdraait sta ik dus al gewoon op Schiphol. En stiekem??. Maakt me dat helemaal niks uit, en kijk ik net als Ilse naar zondag uit. Potverdorie, ik heb dat wijffie ook gewoon gemist.
En dan, kunnen wij ook verder gaan aftellen. Begin augustus komt Rob voor 2 weken naar huis, voor zijn welverdiende vakantie. Heerlijk, weer even mijn mannetje de vader van mijn kids weer voor even om ons heen. In die periode gaan wij dan ook heerlijk op vakantie, met zijn vieren weg.
Ik wil dan absoluut niet thuis blijven, ik ben dan ook echt aan vakantie toe en als we thuis blijven dan weet ik het wel. Dan gaat toch het huishouden door, en dan wil die even langs komen en oww leuk Rob thuis, komen we ook even. Nee, heel egoïstisch wij gaan dan gewoon lekker weg.
Als hij dan weer weg moet dan hebben we de langste periode erop zitten. 

 

Vandaag is Ilse op schoolreisje geweest, en ik ging mee als begeleider. We gingen naar Artis. De weersvoorspellingen waren niet zo goed, dus we waren dan ook niet verbaasd dat de regen met bakken uit de hemel kwam vallen. Maar ik geloof dat we iets van een half uur in het park waren en toen werd het droog. De zon brak zelfs nog door en hebben we een prachtige dag gehad. Er waren een hoop kleintjes geboren en ook de baby olifant die afgelopen zaterdag geboren was liep vrolijk onder moeders vleugels rond. Zo ontzettend lief om te zien al die kleintjes.
We hebben een heerlijke dag gehad!

Tot zoverre weer even up to date. Heb nog een hoop leuke dingen op de planning staan maar dat bewaar ik dan maar voor een ander misschien wel weer een alles wat logje.
 
en weer een
Zo de eerste stap om te loggen was weer genomen. Mijn DDD-log is dan eindelijk online, bijna een maand later. Maar wat in het vat zit verzuurd niet toch?
Dan meteen maar even verder loggen, ik heb namelijk helemaal niet stil gezeten.
Als ik stil had gezeten had ik wel heel veel tijd gehad om te loggen, maar dan had ik niks te melden gehad.
Nu ben ik heel druk bezig geweest en ook geen tijd gehad om te loggen. Maar nu vind ik zowaar tijd om iets neer te zetten dus maak ik daar meteen maar gebruik van.
Ik zal in een sneltreinvaart door de afgelopen weken gaan???

De ellende die ik met Ilse had is ook afgesloten. Al moet ik wel zeggen dat het niet naar mijn volle tevredenheid is gegaan, maar heb geen zin meer om mij daar druk over te maken of daar nog enige vorm van energie aan te verspillen. Het heeft mij genoeg energie gekost en aangezien het met Ilse heel goed gaat, zij duidelijk weet dat zij vooral zo moet blijven zoals ze is, is het goed! Wij weten nu heel zeker dat wij als gezin in ieder geval staan als een huis, dat wisten we al, maar nu hebben we het wel duidelijk gemerkt. Ik heb me erbij neergelegd, en haal ik maar het positieve uit het hele gebeuren.
Ik kan wel zeggen dat we hier als gezin sterker uit zijn gekomen, en dat we gewoon een front vormen. En dat is goed!!

De DDD-concerten hebben daar zeer zeker aan bij gedragen en hebben me heel veel goeds gebracht en kon ik sinds een hele poos weer lekker ontspannen.
Ook had ik ergens vorig jaar al kaarten gekocht voor Guido Weijers in de week van de concerten. Toen wist ik nog niet dat Rob er dus niet bij zou zijn. Maar gelukkig ben ik gezegend met nog een man in huis, dus ik vroeg Kevin of hij zin had om met mij mee te gaan.

Eerst had ik even navraag gedaan bij de schouwburg of dit wel kon en mocht. Er stond tenslotte 16+ bij die voorstelling. Ze vertelden me dat ze dat hanteerden voor het taalgebruik wat er in voor zou kunnen komen. Nou dat moest geen probleem zijn. Hij 2e klas middelbare school kent waarschijnlijk meer woorden dan ik waar mijn oren van zouden gaan klapperen.
Jullie begrijpen hij had er wel oren naar, en zo ging ik dan de woensdag samen met Kevin, een vriend en zijn vader richting schouwburg.
Nog nooit eerder had ik een voorstelling van Guido bijgewoond, en achteraf gezien had ik dat beter wel kunnen doen. Zijn naam twitteren voordat je heengaat is geen succes, hij is namelijk nieuwsgierig wie onder de twitteraars in de zaal zit. Nou ik dus?? en ik heb het geweten. Dat was een moment van ik wil wel heel erg hard door de grond zakken.
Ook werden we getrakteerd op een filmpje van keiharde porno? het duurde misschien maar iets van 10 sec. maar dat was lang genoeg voor Kevin en zijn vriendje die het helemaal hilarisch vonden. Daar kwam dus wel degelijk het 16+ verhaal om de hoek kijken, en vroeg hij dus ook of er kinderen onder de 16 aanwezig waren. En ja daar gingen dus 2 vingertjes de lucht in. Ook dan heb je de spotlights op je gericht, maar kon Kevin daarna gelukkig weer ademhalen want hij was wel 10 dagen ouder als zijn vriend. Die was dus de hele avond aan de beurt en werd hem verteld goed op te letten, want dan kon hij nog wat leren?..
Na afloop hebben de jongens nog even staan praten met Guido en konden ze nog een geweldige leuke foto samen met hem scoren.

 

Ook hebben wij de avondvierdaagse er al weer opzitten hier, dat is toch altijd een week van drukte en geregel. Helemaal als je ?alleen? bent is het best druk, hihi.
Werken tot 16.00 uur en dan zorgen dat Ilse om 17.00 uur alweer klaar is om te vertrekken en je moet in de tussentijd ook nog ergens eten, dan is het echt best druk.
Dit jaar zat ik weer in de commissie voor de avondvierdaagse van school en dat is altijd een hoop geregel. Omdat Ilse dit jaar voor het eerst de 10Km zou lopen, zou ik dan ook de catering van de 10km verzorgen. Elke avond kwamen we dan ook weer zo rond 20.00 uur thuis.
De hele week hadden we mooi droog loopweer, alleen de laatste avond tijdens de intocht begon het te regenen, dat was dan wel heel jammer. Maar we hebben het weer gehad, ook dit was weer een druk hectisch weekje.

Op de zaterdag zou ik dan samen met een vriendin naar Alkmaar gaan, naar de Helden van Amstel. Ik noem het een soort van broertje van de Vrienden van Amstel. Ben nog nooit bij de Vrienden van Amstel geweest dus misschien doe ik die naam dan wel helemaal geen eer aan. Maar de Helden van Amstel is in ieder geval wel een aanrader. Miss Montreal, Edwin Evers Band, Nick en Simon en Van Velzen waren er. Ze zongen allemaal nummers van hun Helden van vroeger.
U2, Queen, Elvis, The Police, Jon Bon Jovi en ik weet allemaal zo niet meer welke Helden maar ze kwamen allemaal voorbij. Op en top jeugdsentiment, meezingers van het begin tot het eind, wat was het gaaf!! Ze proberen er toch een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, en echt ik kan het iedereen aanraden.

Ook ben ik nog druk bezig met de hondencursus, tot verbazing toch wel van Rob heb ik hem gewoon afgemaakt. Dat had hij nooit verwacht, hij dacht dat ik wel eerder het bijltje erbij zou neergooien, en eerlijk??. Ik had het ook gedacht.
Barry (onze hond) doet dus samen met mij een gehoorzaamheidscursus. Hahaha nou het is gedoemd om te mislukken, maar braaf ga ik elke zondag richting manege om de cursus te volgen. Ik had voor deze cursus gekozen op een manege want dat leek me ideaal. Gewoon binnen in een paardenbak, niks geen last van regen en wind, gewoon verwend dus. Waar ik dan weer geen rekening mee had gehouden is dat in een paardenbak ook paardenpoep kan liggen. Ondanks dat ze hun best doen om die bak schoon te maken voordat de honden erin gaan blijft er toch ook wel wat liggen, en zal de geur er ook niet uit zijn. Op zich niks mis mee, maar waar het niet dat onze hond dat toch wel heel heel lekker vind. Met het gevolg dat hij meer door de bak zit te snuffen, te vreten dan op mij te letten. Commando?s die hij echt best wel kent, hoort hij dan gewoon niet meer. Waarschijnlijk ook nog overbodig om te vertellen dat hij er altijd met een hele zwarte snoet uitkomt.
Afijn, aankomende zondag mag ik examen doen?? ben benieuwd wat het gaat worden, ik zie mijn geest al dwalen, als ik nou ja meer als de hond al slaagt ben ik verbaasd, heel erg verbaasd. 

 

Verder heb ik me in de tussentijd nog lekker verwend met nieuwe kleren, moest mijn auto voor de APK, waar hij trouwens voor was afgekeurd, nu inmiddels goedgekeurd en moet volgende week de distributieriem nog even vervangen worden.
Heb ik ook nog nieuwe gordijnen besteld voor zowel de logeerkamer als onze slaapkamer.
Ben ik ook nog met Ilse naar Spangas Live geweest in de schouwburg.

Ilse is ook al driftig een afkruislijstje aan het maken, niet voor Rob die in augustus voor 2 weken vakantie naar huis komt, nee voor Femke haar beste vriendin die eind juni voor 3 weken vanuit curaçao naar Nederland komt. Daar verheugt ze zich enorm op, en eerlijk ik ook!! Die meiden zijn dan weer even samen, zo zo heerlijk. Ze landen op een zondag en ik heb Ilse dan ook beloofd dat we ze van Schiphol gaan ophalen, alleen wist ik toen nog niet dat ze om half 7 in de ochtend gaan landen?. Ach dan heb je nog wat aan de dag toch? Hihi.

Zoals jullie zien heb ik niet stil gezeten, de klok tikt vrolijk door en heb ik ook de aankomende weken weer het een en ander op de agenda staan, maar daar later meer over. Voor nu is het even genoeg geweest.
vanalleswattus
Zo dan mijn laatste log die ik heb geschreven is alweer bijna 3 weken oud.
Eigenlijk schandalig voor woorden, en ik heb in die weken uiteraard best het een en ander gedaan.

Zo was er bijvoorbeeld carnaval op school, Ilse had auditie gedaan voor de dansmarietjes en zij had met haar groepje gewonnen en mochten dus tijdens de opening van de carnavalsochtend hun dansje op het podium laten zien.
Ik heb daar een filmpje van gemaakt maar moet het nog uploaden op youtube, maar daar kan ik op een of andere manier niet meer fatsoenlijk opkomen en moet ik mij daar nog even in gaan verdiepen. Zo veel haast heeft dat ook niet, want ik heb ook mijn platina laten verlopen dus kan niet eens meer filmpjes plaatsen. Maar goed dat geld is inmiddels overgemaakt en ik hoop dat ik dan toch weer een dezer dagen de filmpjes weer kan zien.

Het weekend na mijn verjaardag kwamen mijn ouders gezellig langs met Romy. Romy was niet helemaal lekker en later werd ze zelfs gewoon ziek. Zielig hoor, alhoewel het voor mij dan weer gunstig was, want dan wil ze eindelijks ook eens lekker bij mij op schoot zitten.
Daar heb ik dus uitgebreid gebruik van gemaakt en van genoten.

 

Die zondag brachten mijn ouders, voordat ze richting huis reden, mij naar het station. Ik zou naar Amsterdam gaan. Daar had ik een high-tea met een paar leuke mensen.
We hadden een punt afgesproken maar dat punt was voor sommigen onder ons best wel moeilijk te vinden. Ok, bij mij was er ook verwarring want het zag er niet meer zo uit als jaren geleden toen ik er nog wel eens kwam. Eenmaal verzameld konden we onze weg verder volgen, nu de juiste tram nog zoeken. Martine kon geen deur vinden en zag de achterkant voor de voorkant aan. De OV-chipkaart is ook best een uitdaging, maar gelukkig hebben ze ook nog gewoon uur kaartjes.
Op locatie aangekomen nadat we een tomtom route hebben gelopen die eigenlijk voor de auto was kwamen we dan aan. Marijke en Helga kwamen ook net aan, en we konden beginnen.
Er was thee zonder theeglazen, we kregen bubbels, alleen Angelique kreeg biologische appelsap.
Ik heb genoten, het was lekker en onwijs gezellig. Meiden bedankt voor de gezellige middag.

Toen ik die avond thuis kwam trof ik Ilse ziek aan op de bank. Een souvenir van haar nichtje.
Maandag zei ik nog tegen haar dat ik jaloers was. Zo heerlijk op de bank onder een dekbedje en verwend worden, dat zou ik ook wel willen.
Had ik het maar nooit gezegd want de dag erna ben ik in de middag ziek naar huis gegaan vanuit mijn werk. Nu lag ik met koorts gevloerd. En ik kan wel zeggen dat het dus helemaal niet zo lekker was dan dat het leek. Hij had me dan ook flink te pakken, want ben toch een week thuis geweest.

 

Verder is Barry nog naar de kapper geweest, was hoognodig maar oww wat vind ik het zo niet mooi. Ik mis dat guitige koppie van hem, maar ze hebben me beloofd dat het wel weer aangroeit.
Ook zijn de laatste dagen van Rob ingegaan, 31 maart nemen we voor 6,5 maanden afscheid van hem. We zijn druk met de laatste voorbereidingen, wat moet er nog allemaal mee. Zomerkleding moet te voorschijn gehaald worden en waar nodig aangevuld.
Vrienden en familie die nog even langs willen komen, even nog gedag zeggen. Helemaal prima!
Volgend weekend is ons laatste weekend samen en daar gaan we met ons vieren van genieten. We gaan een dagje Amsterdam, nog bowlen uit eten. Gewoon nog even quality-time met het gezin.
Ik zou willen dat we al 2 weken verder waren, dan was hij maar alvast weg. Dit is gewoon een rot periode, je begint te hikken tegen het afscheid. Als je dan weer in je normale ritme zit is het goed en kunnen we gaan kijken naar de leuke dingen die we op de agenda hebben staan. Genoeg leuke dingen en in augustus hopen we dat hij dan voor een rustperiode van 2 weken naar huis komt en wij in die periode dan lekker op vakantie kunnen gaan.
Daarna kan het aftellen tot halverwege oktober beginnen. Pfffff dat lijkt niet alleen nog ver weg dat is ook nog ver weg. Eerst dit maar even.

Aankomende week staan er nog wat bezoekjes op de agenda, zelfs nog een keer de schouwburg en 10-minuten gesprekken. Vervelen doe ik me niet, heb dus ook genoeg om te loggen maar domweg mis ik dan de tijd ervoor en eerlijk is eerlijk soms ook de zin erin.
Jullie zijn weer een beetje op de hoogte van het wel en wee hier en tot gauw maar weer!

Nee geen oplichter, ik sla wartaal uit!!
En ja ik dacht laat ik dan ook maar een advertentie plaatsen, en hij stond koud online en ik had al een reactie........
Alleen die naam, die had ik van de week ook al ergens gelezen in een log, hetzelfde als het mailadres, kwam me bekend voor......

Heb ik nou zomaar 2 kaarten door mijn neus laten boren?? Blond, naïef of toch misschien verstandig en slim..... wat denken jullie?

Lees het onderstaande van onder naar boven:

__________________________________________________________________
dan weten jullie het maar weer.
Wat vliegt de tijd toch. Ik had al bijna een Moederdaglog klaar, maar ben er gewoon niet aan toe gekomen.

Dus maar even een up-to-deetje want aankomende week kom ik ivm. Avondvierdaagse helemaal nergens aan toe ben ik bang voor.

1. Met Moederdag waren we bij mijn moeder in Enschede.
2. Daar heb ik ook weer heerlijk kunnen knuffelen met Romy.
3. Wat groeit ze toch hard, ging dat bij mijn eigen kinderen ook zo hard?
4. Mijn moederdagcadeau had ik al binnen in de vorm van een hele grote gevulde bloemenbak voor in de tuin.
5. Maar ik de zondag nog verwend werd met een zelfgemaakte portemonnee en een zelfgemaakte spaarpot. (ze weten dat ik gek op geld ben)
6. We hier voor de rest nog lekker aan het aanrommelen zijn.
7. De korte werk weken bevallen me prima, ik zou er aan kunnen wennen.
8. Afgelopen vrijdag ik weer een groot gedeelte van Nederland heb gezien.
9. Eerst ging de reis naar Martine waar ik even mijn naam op het gips wilde zetten, je moet er dan wat voor over hebben.
10. Marijke als verassing ook nog langs kwam
11. De moeder van Martine ons verwende met een lekkere lunch.
12. Het voor mij daarna toch echt tijd werd om door te rijden naar Bianca.
13. Ik mij daar gewoon thuis voelde, en ook welkom.
14. Ik had al veel respect voor hen, maar dat is alleen maar meer geworden.
15. Bianca en fam. Jullie zijn kanjers van mensen.
16. Toen bleek dat het al 19.30 uur was, schrok ik.
17. Voelde me bezwaard dat ik zo lang was gebleven.
18. We ook nog ideeën hebben op gedaan voor de tuin.
19. Deze zondag heerlijk echt alleen op ons gezin gericht was.
20. We lekker gegourmet hebben.
21. DE MUIS NU ECHT GEVANGEN EN DUS OOK WEG IS!!!
22. Ik onwijs nieuwsgierig ben naar de singel schouder en schouder
23. Wij ook uitkijken naar aankomende vrijdag, zin in!!!
24. Deze week alle hectiek van de avondvierdaagse weer gaat beginnen.


Zo nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte van wat er hier zoal afgespeeld heeft, wat in ieder geval geschikt is voor het www.


kruidvat treinkaartje

 Door omstandigheden heb ik vandaag mijn kruidvat treinkaartje niet gebruikt.
Het is een dagkaart, en kan door heel Nederland gebruikt worden.

Wil je nog goedkoop met de trein in het weekend, misschien is dit dan wat voor je?!

Hij is nog geldig tot en met 9 mei 2010.

Voor 12,50 (dat is ook de prijs wat ik er voor betaald hebt) mag je hem van me overnemen.

Belangstelling? Dan mag je me mailen op mijn borsatomail-adres.

wat mij zoal bezig heeft gehouden.
Eigenlijk is het alweer een hele poos geleden dat ik een logje geschreven had.
Het kwam er maar niet van, en ik was gewoon eigenlijk te druk, te druk met andere dingen dan dat ik tijd vrij kon en wilde maken om te loggen.
Soms kun je van die momenten hebben.

De donderdag dat de kaarten voor de fans de verkoop in gingen voor Marco en Friends besloot ik om 10.00 uur in de ochtend alweer naar huis te gaan vanaf mijn werk. Ik voelde me niet zoals ik me moest voelen, mijn benen deden pijn en ik had gewoon echt koorts. Dat was niet best en kwam wel heel erg beroerd uit. Thuis gekomen meteen mijn bed ingedoken en maar zo snel mogelijk uitzieken die griep. Uiteraard ging ik er tussendoor wel even uit, want tenslotte moesten de kaarten wel besteld worden. Toen ik dacht dat dat gelukt was ben ik ook meteen weer mijn bed ingedoken en heb ik de griep er gewoon echt uitgezweet, ongelooflijk wat kan een mens zweten.

De volgende ochtend kwam ik dus helaas tot de ontdekking dat er iets fout was gegaan met de bestelling van mijn kaarten en dat het dus geannuleerd was. Nou ja lekker dan, schrok me een ongeluk, maar gelukkig kon ik nu wel meteen weer bestellen en evengoed nog prachtige plekken. 21 oktober ga ik samen met Linda erheen en hebben we zitplaatsen.

Heel rustig aangedaan die dag, want een beetje lamlendig voelde ik me nog wel, en we zouden toch echt naar Enschede moeten gaan. Linda rekende op mij, Rik zou dat weekend namelijk gewoon naar zijn werk moeten en ik zou dat weekend Linda ondersteunen. Linda heeft voor de zekerheid wel even nagevraagd of het geen probleem was als ik zou komen, maar dat was gelukkig niet het geval. Kevin en Rob hadden Romy ook nog niet gezien.
Zaterdagochtend zo rond 10.00 uur waren we dan ook daar. En tjee zeg wat was ze alweer veranderd in die paar dagen tijd. Maar wat een schatje wat een lekker ding. Ik heb die dagen heerlijk met Romy rondgelopen en verzorgd en Linda kon gewoon even lekker gaan bijslapen, en ik was erg blij dat dat ook gelukt was.

Helaas gaat het nu allemaal niet zoals je zou willen dat het gaat, ze huilt ook heel veel, ze slaapt ontzettend weinig en dat is wel zo ontzettend vervelend. Linda en Rik komen gewoon echt amper aan hun rust. Linda heeft dan ook duidelijk geen energie om zich op de logjes te gooien wat in mijn ogen niet meer dan normaal is. Ze zijn inmiddels alweer over gestapt op andere voeding maar het meiske heeft zo?n pijn dat ze er nu mee zijn door gestuurd naar een ostheopaat. Ze zitten er goed doorheen. Vind het zo erg, dat arme kind, weg roze wolk, en is het gewoon momenteel overleven daarzo.
Daar baal ik dan wel van hoor, dat ik gewoon zo ver weg woon, zo wordt het gewoon heel moeilijk om ze af en toe eens bij te springen. Voor Rik zijn het hele drukke tijden met zijn werk en iedereen springt bij waar ze kunnen, de hulp die ze krijgen is fantastisch. Maar o wat zou ik ook graag vaker even bij springen. Maar ja hier gaat ook gewoon het leven door en hebben ze me hier ook nodig, dubbel hoor!!

 


Afgelopen weekend was er het eindfeest van het 100 jarig bestaan van ons dorp. De schooljeugd was vrijdagavond uitgenodigd en SLAM-FM draaide de hele avond door muziek en tussendoor kwam Chipz nog optreden. Helemaal leuk zo voor die jeugd, en omdat Ilse in de categorie kleintjes viel mochten daar de ouders bij aanwezig zijn. Helaas voor Kevin dus was ik er dus ook. Ik heb hem moeten beloven om me niet met hem te bemoeien en ik geloof dat hij wel tevreden over me was.
Ik keek daar werkelijk waar mijn ogen uit, jeugd t/m 15 mochten er zijn, maar tjee, die meiden van een jaar of 13 staan dan gewoon al ongegeneerd in de tent te klef bekken. Ik wist niet wat ik zag, wat wij vroeger nog stiekem in het fietsenhok deden (en dan was ik trouwens echt geen 13 hoor, nee mam wees gerust ik was echt wel een jaar of 3 ouder hoor), deden ze daar gewoon zo maar voor al het publiek!!

En dan zondag, zondag was het dierendag, en goh laten we dit jaar nou zomaar een dier hebben, wat nee niet 1 meer, maar we hebben inmiddels nog een konijn aangeschaft. We waren erachter gekomen wat voor een geslacht het was, dus we vonden het wel zo gezellig om er nog eentje bij te doen. In het begin was het wel een beetje spannend want zou onze Fluffy die kleine wel gaan accepteren? En die kleine zou zij zich wel op haar gemak gaan voelen, de eerste 2 dagen hadden we er een hard hoofd in maar toen we besloten ze gewoon bij elkaar op te sluiten ging het goed. Dikke maatjes zijn het nu en liggen ze constant bij elkaar. Kleine heet nu ook geen kleine meer, maar Lilly! Ilse heeft ze lekker verwend met groen voer en een wortel.

 
 

Vandaag was ik gewoon een lekker dagje vrij en ging heerlijk naar Alkmaar, maar daar later meer over!!

 
Wie kan mij helpen? UPDATE

Een aantal weken geleden zag ik een reclame filmpje op TV.
Het begin stukje dat vond ik fantastisch, eigenlijk wilde ik dat stukje gewoon hebben.
Maar ja ik wist precies hoe die reclame ging maar wist niet meer waar het van was.
En vanochtend schoot het me ineens te binnen.
Ik ben gaan zoeken op youtube en ik vond hem. Kijk dat is in ieder geval al iets.
Maar nu???

Nu is mijn vraag wie o wie kan en wil mij helpen om die zin:
Bianca, Bianca, lieffie kom eens ik heb wat moois voor je...................... ja hoor weg verassing........
om te zetten op weet ik wat voor file'tje, maar zo dat ik dat zinnetje op mijn telefoon kan instellen als ringtoon???Het lijkt me superleuk om dat als ik een sms krijg ik dit dan hoor...............


Update

Tot mijn verassing zag ik net in mijn mailbox 2 MP3 filetjes, van Gerda en van Maaike!!! Superlief en heel erg bedankt!!
Hij staat inmiddels ingesteld als ringtone op mijn telefoon, en ik ben er superblij mee!!

THANKS Gerda en Maaike!!!

 

"Wees maar jezelf
Schaam je maar niet"