weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
Die goeie ouwe tijd....
Heel toevallig filmde ik dit afgelopen zaterdag, niet wetende dat Ilse hier voor de laatste keer haar schoen zou zetten als "gelovige". Beetje donker is het filmpje wel, maar het gaat om het idee.En zo sluiten we weer een fase af!!

Prijs per post en meer...
Woensdag, de dag die de week weer zo lekker doorbreekt. Normaal een dag die ik eigenlijk wel voor mezelf inplan, wat huishoudelijke klusjes, en eigenlijk gewoon het liefst alleen in huis.

Vanmorgen bracht ik eerst Ilse naar school, om daar ook nog wat dingen te regelen. Dat liep een klein beetje uit en was zo rond de klok van 10 pas weer thuis.
Nu was het tijd om wat orde op zaken te stellen, voordat je het weet is het al 5 december en moest even inventariseren wat er zoal nog moest komen.
En dan ineens mis je wat, je trekt alles overhoop want je weet heel zeker dat je het in huis hebt, maar je hebt het zo goed verstopt dat je niet meer weet waar. Dat overkwam mij dus?.

Toen ik beneden wat lijstjes zat te maken hoorde ik de brievenbus, ik liep er heen en zo waar geen rekeningen, maar leuke post voor mij!! Mijn prijs was binnen, jihaaaaaaaa ik kreeg gewoon 2 heerlijke gezichtsmaskers, kijk dat is nou nog eens heerlijk. Daar ga ik van genieten, niet nu, nee daar neem ik me de tijd voor, tijd die ik nu momenteel gewoon mis.
Laura weet precies wat een mens nodig heeft, ontspanning op zijn tijd. Heerlijk gewoon.
Laura straks als Sinterklaas weer op weg is naar Spanje, dan neem ik mijn tijd, en ga die gezichtsmaskers uitproberen in een warm bad.
Heel erg bedankt!!!

En ineens is het ook alweer tijd, dat Ilse uit school komt. Ik roosterde wat broodjes en ik klets wat met Ilse en gelijktijdig met Martine op MSN. En dan ineens gaat het fout, mijn broodje springt niet omhoog en Ilse gilt ineens het rookt??.. ik kijk verschrikt om en inderdaad een hele grote rookwolk komt er uit het rooster. Volgens mij is mijn broodrooster aan vervanging toe evenals de frituurpan die een aantal weken geleden ook al overleed. Ik heb weer wat aan Sinterklaas te vragen.


Zo kon ik vanmiddag ook weer met Ilse naar de tandarts, ze moest een gaatje laten vullen, nou ja eigenlijk opnieuw laten vullen. De vulling was eruit gegaan vorige week. En nee niet zomaar hoor zei ze zelf, maar omdat ze boos was op een klasgenootje en ze van boosheid heel hard op haar kiezen heeft lopen knarsen. Ach ze haalt de ziektekosten er zo mooi uit.
Dit was mijn weekje wel.
1 week geleden vond ik een mail in mijn mailbox van Angelique, met de vraag of ik die avond tijd had om wat te doen voor Marco.
Uiteraard, had ik dat, en had ik dat al niet, dan had ik daar tijd voor gemaakt.
Al snel kwam daar weer een mail op met een link?.. ik voelde hem al aankomen, en ja hoor ik mocht me 1 week lang weblog van de week noemen.
Spontaan kreeg ik het bloedheet, en ging de kachel uit, die had ik die avond niet meer nodig.

Hoe vaak ik het filmpje inmiddels gekeken heb, zou ik dan ook echt niet durven te zeggen.

Annika (het zusje van Martine) heeft het filmpje voor mij weten om te zetten, zodat ik hem nu dus ook op mijn telefoon heb staan. Leuk, leuk, leuk en heel erg bedankt Annika!!

Ook kreeg ik deze week nog de verassende mededeling dat ik een prijs(je) heb gewonnen bij Laura. Nou hoeveel geluk kan een mens hebben in 1 week tijd?

(weet alleen nog steeds niet van wie die stem is op radio Veronica, en die verdomde jackpot staat nu toch inmiddels op 30.000 euro, die wil ik ook nog wel winnen).

Verder was ik deze week wederom heel druk op school met het een en ander voor het grote feest. Tja voor school is alles nu wel klaar en geregeld, maar nu moet ik voor alles hier thuis nog aan de gang. Een voordeel daarbij is dan toch wel dat we Ilse gister van het geloof af hebben moeten helpen, en ik niet meer zo stiekem hoef te doen. Niet omdat ik dat wilde welnee, als het aan mij had gelegen had ik het dit jaar nog wel even volgehouden. Maar sommige klasgenoten vonden het nodig om haar flink aan het twijfelen te brengen, en als dan zo?n meisje voor je zit, en zegt nu wil ik het weten en jullie mogen niet liegen???.en dan komt er een bepaalde vraag??
Dan moet je wel, maar goed, er was teleurstelling, ongeloof en verdriet, want ze wilde nog zo graag wel geloven. Maar ok, we moesten het dan nog maar niet tegen opa en oma zeggen, die zouden het ook niet leuk vinden als zij hoorden dat het allemaal maar nep was.
Jammer maar helaas, het liefst had ik het na het hele gebeuren in alle rust verteld, nu zit ze er midden in, maar hoop ik dat de rust ook terug keert, want pfffff wat vond ze het allemaal spannend en was domweg niet te genieten thuis en helemaal hyper.
Kevin daar in tegen baalde er goed van, want die vond dit hele gebeuren wel erg prettig, en met leuke bijkomstigheden voor hem.
Gelukkig hebben we nu Romy!!!

Afgelopen vrijdag ben ik nog met een vriendin naar de schouwburg geweest, het zou een verrassing zijn, Nathalie Baartman, en inderdaad een verrassing was het. Soms heb je leuke verrassingen en soms vind je ze ook niet zo leuk. Voor de rest ga ik er geen woorden aan vuil maken.

Zaterdagochtend was hier de opening van het nieuwe winkelcentrum, Sinterklaas kwam ook nog langs, en in de middag zou Waylon komen, erg leuk had ik wel oren naar. Maar we hadden een andere verplichting waar ik gewoon niet onder uit kon, en trouwens ook niet wilde. Ander tijdstip had me beter geleken, maar tja niks aan te doen.

Het lijkt zo net alsof ik verder weinig tot niks te doen heb, want veel heb ik gewoon niet te vertellen, ik ben gewoon lekker bezig en de tijd vliegt!!


Verliefd???
De maandag na de fanclubdag zet ik thuis alle foto?s op mijn laptop en laat ze zien aan Rob.
Ilse kijkt ook mee en vraagt, sliep er ook een jongen bij jullie in het huisje??
Ja, die sliep ook bij ons, wat een lef he? 1 jongen bij alleen maar vrouwen.
Ze keek me aan, maar zei wijselijk niks meer.

Afgelopen zondag, er komt een sms binnen, afz. Julian. Hoe laat ben jij in Amsterdam?
Ik antwoord hij antwoord weer terug, en zo nog een paar keer over en weer.
Komt Julian ook vanavond mama?
Ja Ilse Julian komt ook vanavond.
Owww vind je Julian leuk?
Ja schat ik vind Julian leuk, Julian is een schatje van 19 jaar oud??

Afgelopen maandag, ik zit wederom de foto?s te bekijken op mijn laptop en Ilse kijkt weer mee.
Waarom omarm je Julian, mama? Uhh nou gewoon omdat dat leuk en gezellig is voor de foto.

En ineens ziet ze een paar foto?s????.

Oooo kijk die zijn gewoon verliefd, dat zie je zo, ze zijn aan het kussen.
Ja wijffie ik denk het ook

Concurrentie strijd is gestreden, Julian kan zich vertonen bij Ilse zonder boze blikken te hoeven krijgen van haar.
in de mode
Wat een geweldige week is het toch, die grijns is na het filmpje van Marco van vandaag, en het nagenieten van afgelopen zondag, niet van mijn gezicht af te krijgen!! Weg vermoeidheid.


Zondag 15 november
16.00 uur ? in de auto richting Amsterdam HMH.
16.30 uur ? sta ik in de file.
17.00 uur ? een paniekerige Julian aan de lijn, waar ik blijf. Hij heeft honger!!
17.05 uur ? Linda met vriendin arriveert ook in de P6
Samen lopen we naar boven, waar we ons groepje (ja Martine je leest het goed) al zien staan.

Vanaf dat moment wordt alle tijd vergeten en doen waar we goed in zijn, en dat is plezier maken. Martine had een tafel gereserveerd en daar schoven we dan ook al ruim voor de afgesproken tijd aan. Maar we hadden plezier en waren tenslotte de tijd al vergeten.
Er werd besloten om aan het buffet te gaan, onbeperkt veel eten. Helemaal prima.
Al heb je toch altijd met welke groep (jaaaa daar is hij weer Martine) je ook gaat uitzonderingen. Maar ach dat maakt het toch ook altijd wel weer leuk, toch Annet??
Geen idee hoe laat het was, want de tijd waren we al lang vergeten, maar niet zo erg vergeten dat we wel wisten dat het toch tijd werd om ons aan de overkant in de HMH te laten zien.

Eenmaal binnen konden we onze jassen in de garderobe kwijt al vonden Angelique en Martine het veel beter om het boven neer te hangen, daar was het wat rustiger?? hahaha ja toen nog wel, maar na afloop?.. Onze jassen hingen dan ook gewoon beneden, logisch toch??
We liepen de zaal binnen en vonden rechts voor het podium nog een mooi plek aan het hek, met rechts bedoel ik dan ook wel heel rechts, want we hadden heel goed zicht op de DJ en VJ.
Marijke en Helga waren ergens tussen de mensenmassa, en vonden het niet zo nodig om te komen nadat ik ze een sms had gestuurd, nou dan lekker niet. Uiteindelijk miste ze ons toch enorm en kwamen ze er toch ook bij (nee Angelique dat lag echt niet alleen aan jouw overdreven lieve sms). Helga en ik besloten koffie te halen, want tjee dat had ik nog niet gehad. Nadat we koffie hadden gehaald bij Martin, besloten we meteen al dat het niet bij 1 koffie zou blijven. Martin vroeg zich af, van welke organisatie hij eigenlijk dat prachtige mooie T-shirt aan had waar indemode opstond. Maar helaas konden we hem dat antwoord ook niet geven. Het stond hem in ieder geval heel goed, maar ik denk dat het niet uitmaakte wat er opstond, het zou hem sowieso gestaan hebben.

Sabrina kon mij niet zo warm maken, maar de muziek van de VJ en DJ daar in tegen was dan wel weer helemaal leuk. Waylon vond ik verassend goed, en was ook heel aangenaam om naar te kijken, en weten jullie, zaterdag komt hij hier in het dorp??
Uiteindelijk kwam dan de man der mannen waar we tenslotte voor blijven baanhoppen. (eerst tandartsassistent, nu werkzaam in de mode), kilometers rijden, file staan, en weinig slaap overhebben, Marco Borsato!!
Wat hadden we een plezier, wat was hij op dreef, gewoon wat is het genieten. Van zulke feestjes kan ik echt gewoon nooit genoeg krijgen. Goede muziek en leuke mensen om je heen.

Na afloop was het voor mij eigenlijk wijzer om maar meteen naar huis te gaan, ik had nog een klein uurtje voor de boeg (langzaam kwam de tijd weer terug), maar ik deed het niet. Ik liep met ons groepje (en ja hoor Martine) naar de achterkant, daar zouden vast nog wel wat bekenden staan. Wel wat, is een kleine uitdrukking, wat een mensen stonden er zeg!!
Even aantal begroet te hebben, Marianne die nog trots naar haar zoon wees, ging ineens de deur open. En stapte Marco de menigte in. Wat een lef (Marijke wist me ook meteen te melden wie kwestievanlef nou wel niet op twitter was, die ik al 2 keer had geweigerd) Maar ook weer zo leuk, om te zien hoe blij sommigen zijn als ze hun eerste foto scoren. Leuk leuk leuk.

En ineens was de tijd weer daar, die dan toch echt tegen me vertelde dat het nu dan toch echt tijd werd om richting huis te gaan.
Om half 2 stapte ik het huis binnen, hoe moe ik soms kan zijn, zo zat ik nu nog vol adrenaline.
Uiteraard ging ik meteen naar boven, want de week was weer begonnen, de week waar dan alles weer om de tijd draait en soms een race tegen de klok wordt.
Mijn wekker zou dan ook om 6 uur weer aflopen.

Meiden en Julian, ik vond het heel heel gezellig en we gaan mekaar al heel gauw weer zien!!

Bedankt, jullie zijn lief!
Weblog van de week!!!
Wat een week, een zondag die fantastisch was, en dan dinsdag een onwijs leuke mail aantreffen in je mailbox. Week 47, een top week!!!†heb het er gewoon warm van!!


†Marco bedankt

Pas op in de HMH!!!

Rob kwam donderdag thuis van zijn werk, en vertelde mij dat een vrouw van een collega ook een kaart had gewonnen voor het "in de mode" concert. En omdat zij wel in de mode werkt hadden een aantal van haar collega's/vriendinnen ook kaarten.
Maar........... ze hebben besloten om niet te gaan, met wel een hele goeie reden.

Want en tja daar heeft ze nou wel een punt,

DE KANS OP BESMETTING MET HET MEXICAANSE GRIEP VIRUS NEEMT DAN WEL TOE!!

Dus† ik stel voor, dat er een stuk of 4000 man thuis blijven, dan neemt de kans wel wat meer af, en zal ik gewoon beloven om dubbel en dwars voor de thuisblijvers te gaan genieten.

Wat vinden jullie ervan??

Best Eng
na een roerig druk weekje vorige week zouden we dan heel rustig het weekend in gaan.
Nou ja rustig, voor de vrijdagavond stond er een gezellig avondje bij vrienden in de agenda. En de zaterdag moesten we naar een verjaardag.

Aangezien Kevin op zolder zijn kamer heeft en Ilse gewoon op de boven verdieping ligt, vind Ilse het best eng om zo dan alleen te liggen, en slaapt ze dan eigenlijk altijd bij haar grote broer op de kamer.
Aan oppas hoeven we niet meer te denken, want tenslotte is Kevin al 12 en wil hij dat niet, en als wij hier gewoon in het dorp blijven en het op de fiets af kunnen dan vinden we het ook prima.

Ilse merkte van de week eigenlijk al heel wijs op, mama eigenlijk wel raar, andere kinden hebben altijd veel ruzie met hun broer of zus, ik heb dat eigenlijk nooit met Kevin.
En tja daar moet ik haar gelijk in geven, tuurlijk ze hebben wel eens mot, maar 9 van de 10 keer kunnen ze heel goed samen.
het verslag fcw @ Eemhof
Zo hier dan ook een log van mij over het fanclubweekend in de Eemhof.
Het mocht allemaal even duren, maar toen ik dan ook maandag tegen 12 uur thuiskwam werd ik meteen weer in beslag genomen door de alle daagse dingen hier in huis.
Dinsdag stond er ook al meteen een personeelsuitje van het werk gepland, dus het zal niet raar klinken dat ik toen ik om 20.00 uur thuis kwam, kapot was en zo geen zin meer had om te loggen of om te reageren.

Maar goed, vrijdag dus, ik haalde Erik D. op in Alkmaar en samen gingen we op pad richting de Eemhof. Het was druk op de weg, maar uiteindelijk kwamen we zo rond 15.00 uur aan en konden we meteen inchecken. Nadat ik de boodschappen en alles al had ingeruimd, kwam Linda ook al aanzetten. Vrij snel daarna kwamen Manja en Angelique ook binnen vallen even later was Martine er ook. Marijke en Helga kwamen een klein uurtje later en we waren compleet.

Om 19.00 uur hadden we een tafel gereserveerd bij het Grillrestaurant, ik bestelde bij een wel hele leuke ober (waar Angelique wel eens sterren mee zou willen kijken) een varkenshaasje met roomsaus. Als afsluiter nam ik een bananen coupe Royal. Waar dat Royal voor staat weet ik niet, maar ik dacht toch echt dat het groot betekende.
We liepen nog even het ?kleine? stukje richting action factory, waar we toch ook een aantal bekenden tegenkwamen. Samen met Linda en Helga ging ik nog in de simulator, wat een geweldig ding, dat wil ik ook wel thuis. Vreselijk gelachen. Op de terugweg naar huis wisten de ?anderen? heel zeker dat ze die afslag moesten hebben, maar Linda, Angelique en ik waren het daar niet mee eens en trokken ons eigen plan. Maar goed ook want wij zaten al ruimschoots in onze pyjama toen hun weer eens kwamen aanzetten. (Dat we bewust de deur wat langer hebben dichtgelaten omdat we ons nog aan het omkleden waren vertel ik maar niet).
Toen we met zijn allen op de bank zaten en aan het pimpampetten waren, wat een stom spel is, werden we bestookt met sms?jes van een of ander jochie dat zich eenzaam voelde en ook wel heel graag al naar cp wilde komen ipv. Zondag. Na wat ik begreep waren we tweede keus, want bij Mopje mocht hij er niet in (hoe hij dat bedoelt heb ik nog steeds niet begrepen). Maar met een goede deal werd besloten dat hij mocht komen en op de bank zou gaan liggen. Eigenlijk wel heel stoer een 19 jarig jongetje (voor mij jongetje dan) die bij 7 vrouwen in het huisje durft te komen.

Zo tussen door liepen Helga en ik nog even naar buiten om ons te goed te doen aan een sigaretje en tevens konden we dan bekijken hoe gehorig het eigenlijk wel niet was in het bos. Het geluid dan is trouwens prachtig!!
Samen met Linda gingen we als eerste naar bed, wij trokken het niet meer, leeftijd, drank?? Ik weet het niet. Maar als eerste erin, zo was ik er de zaterdag ook als eerste weer uit.

Ik keek buiten om het hoekje en daar kwam een glimlach, de avond ervoor sprak ik onze buurvrouw (wildertje) en zei vertelde mij dat ze er altijd zo vroeg uit is. Ik stelde dan ook voor dat als ze dan toch vroeg broodjes ging halen ze die voor ons misschien ook wel mee kon nemen. En kijk daar lagen 2 zakken vol met broodjes en een heerlijke Limburgse vlaai kregen we er ook nog bij. Heerlijk kersenvlaai. Saskia dat was zo ontzettend lief, dank je wel!!
Ik dekte de tafel en door mijn lawaai kwamen de eerste al weer tot de leven. Alleen de 2 jongste die waren niet wakker te krijgen.

Na het eten werd besloten dat we gingen zwemmen, kijk als je in cp bent moet je toch de wildwaterbaan afgeweest zijn. Alleen Helga en Julian besloten achter te blijven en die gingen op pad om nog wat kleine boodschappen te doen voor het avond eten.
Het zwemmen hadden we al gauw bekeken en nadat we onze spullen weer in het huisje hadden gebracht gingen we nog even terug het centrum in. Manja besloot achter te blijven en die nestelde zich met een boek op de bank. Nadat Linda, Helga en ik voorzien waren van de bingokaarten gingen we nog even shoppen en kocht ik nog een kleinigheidje voor mijn kids. Zonder kon ik niet thuiskomen.

Toen we weer terug in het huisje waren, hebben we gauw even de troep opgeruimd zodat Marijke kon beginnen aan de kip voor op het broodje. Het was een simpele maar lekkere hap!
Martine en ik bleven achter in het huisje terwijl de rest al richting de action factory liep. Wij zouden wachten op een telefoontje van Ine, totdat ze klaar waren met hun eten.
We moesten nog langs het luxe huisje van haar, want daar zouden we het ?Voor Nathalie? boek inpakken die we met zijn drieŽn in elkaar gezet hadden.
Na een fikse wandeling voegden we ons weer bij onze medebewoners die een plaatsje voor ons hadden vrij gehouden. Benjamin kwam me nog even opzoeken en had nog een kleinigheidje voor me, de B van Benjamin, zo leuk!! Ook kreeg ik weer heerlijke Bolussen van Natje en die hebben me zondagochtend als ontbijt goed gesmaakt. En nu kon de Bingo beginnen!!!

En wat voor een bingo, op sommige vragen werd er gegoogeld en dan nog had niemand van ons BINGO. Ik zeg het je, doorgestoken kaart. Ik had me al een hele poos geleden ingeschreven op die laptop en die ging gewoon aan mijn neus voorbij. Zo oneerlijk!!
Zelfs Manja die met dobbelen eigenlijk heel eenvoudig iets moest doen lukte het niet, doorgestoken dobbelsteen dus!

Na afloop van de bingo liepen Ine, Martine en ik naar Nathalie en overhandigde haar het ?Voor Nathalie? boek. Het was heel veel werk, een heel dik boek is het geworden en best wel zwaar. Maar ook supermooi geworden en heerlijk om te doen.
Nathalie was er erg blij mee, ze vond het super mooi om zo alle logjes die voor haar gemaakt zijn terug te kunnen lezen. Kijk en daar deden we het voor. Heerlijk om ook eens wat voor haar terug te kunnen doen.

Nadat we ons geld hadden terug gekregen voor de drankjes die we niet meer gekregen hebben liep ik met een doorgestoken kaart terug naar het huisje, om vervolgens al vrij snel mijn bed te gaan opzoeken. Angelique had zich nu bij Linda en mij op de kamer genesteld ze wilde niet meer bij Julian in de woonkamer slapen, geen idee waarom niet, vraag me nu toch sterk af wat er de avond/nacht ervoor gebeurd is???..

Zondagochtend werd ik om kwart over 8 wakker gemaakt door Martine, zij en Marijke gingen al op pad want zij gingen hun zondag als vrijwilliger besteden.
Nadat we ons allemaal op ons mooist hadden gemaakt, tenminste ik heb een poging gedaan, mijn visagiste was niet aanwezig, gingen we weer op pad.

Eenmaal binnen liepen we richting de lootjes en ik wist zeker nu ik mijn lootjes bij Natje had gekocht, moest daar wel een hele grote mooie prijs op vallen dat kon niet missen.
We zochten een aantal bekenden op en bleven even bij Benjamin hangen. Toen we zo met hem stonden te praten, kwam Marco ineens achter het gordijn vandaan. Fijn om hem weer even te zien zo dicht bij. Linda kon gelukkig nog een foto samen met hem bemachtigen, haar dag kon niet meer stuk. We zeiden Benjamin gedag en zochten een mooi plekje bij een statafel achter in de zaal.

Annet en Diana voegden zich even later ook bij ons, en de dag kon beginnen.
Ik heb genoten, en zelfs nog een traantje moeten wegpinken, die fanmomenten wat vond ik ze heftig en mooi. Een onwijs slik moment toen Marco die verhalen van de 2 kleine meisjes vertelde. Daar kan ik nooit zo goed tegen.
Hoe het verder allemaal verliep hoef ik jullie niet te vertellen, want volgens mij was bijna iedereen wel aanwezig. Toen de loterij begon, legde ik zorgvuldig alle lootjes voor me op de grond en kom maar op met die geweldige prijs??.
Afijn na afloop liep ik dus ook met doorgestoken lootjes terug naar het huisje, vorig jaar kocht ik ze bij natje, dit jaar weer???. Wat doe ik volgend jaar?? 3 keer is scheepsrecht of gewoon niet meer bij haar kopen??

Diana en Annet kwamen nog even mee naar het huisje waar we nog lekker hebben nagebabbeld. Uiteindelijk besloot ik ook nog maar een nachtje te blijven, op Helga en Marijke na was iedereen alweer vertrokken en na het eten zouden ook zij richting huis gaan. Dat zou het betekenen dat Martine alleen achter zou blijven en dat was niet zo gezellig voor haar en omdat Rob toch ook de maandag net als ik vrij was, hoefde ik voor de kids nog niet terug.

Erik D. bleef toch ook tot maandag dus hij kon weer mee terug rijden en maandags zette ik hem dan ook weer keurig thuis af.

Met een grote glimlach om mijn gezicht kwam ik dan ook weer thuis, ik had een heerlijk weekend gehad, ik heb genoten en vond het voor herhaling vatbaar!!

Medebewoners van 412, heel heel erg bedankt voor dit geweldige weekend, jullie zijn lief!!
toch even snel

Huisje 412, wat een gezelligheid, wat een lol.
Gisteravond besloot ik toch nog maar een nachtje te blijven, met het gevolg dat ik vandaag om 12 uur thuis kwam.

Ik ben moe, voldaan, ik heb meer dan 100% genoten en dat heb ik†mede door mijn huisgenootjes te danken, maar ik ben ook kapot, moe compleet brak.

Hier een kleine collage, de rest volgt nog!!Het was super!!! Bedankt meiden en Julian

"Met woorden als wapens zo scherp als mijn tong
Sla ik het geluk uit mijn handen"