weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Ze is gewoon al 1!!

†Vandaag 1 jaar geleden, zat ik in de auto richting Enschede.
Mijn zus, zou gaan bevallen.

En nu, 1 jaar verder, is ze gewoon alweer 1.
Dit jaar zit ik niet in de auto richting Enschede, hoe jammer ik dat ook vind, maar soms kan het gewoon niet anders, en baal ik dat de afstand zo ver is.Lieve, lieve Romy, Van Harte Gefeliciteerd met je 1ste verjaardag!

Dikke kus van ons allemaal.


Van Texel naar HMH
Hoe anders kan het toch lopen op een dag. Nadat ik vorige week een advertentie had geplaatst op marktplaats dat ik eigenlijk ook wel kaarten zocht voor 11 september hmh, en ik wel geteld 1 reactie daarop kreeg, en wel eens waar van iemand die heel graag geld wilde maar zelf niet eens kaarten had. Had ik me er al bij neergelegd dat het gewoon niks ging worden.

We besloten ons eigen plan te trekken, en werd er besloten dat we zaterdag mijn oom en tante die voor 2 weken op vakantie zijn op Texel te gaan bezoeken.
Nadat Ilse een wedstrijd had gevoetbald, liepen we om half 1 de boot op.
Mijn oom stond al aan de andere kant van het water te wachten en toen we aanmeerden stapten we bij hem in de auto en gingen we even later aan de koffie in hun vakantiehuisje.

Zo rond half 3 ging mijn telefoon?? Marijke, ze had 4 kaarten weten te scoren voor het besloten concert afgelopen zaterdag in de hmh. En of ik wel zin had om ook heen te gaan.
Uhhh??. Stil was ik, daar zat ik met mijn goede gedrag op Texel, in mijn hoofd de uren tellen die ik dan nog had. Maar ja kon ik dat wel maken, we waren op visite. Dilemma.
Ik gooide het in de groep en mijn tante en oom waren het over eens, ik moest gewoon maar terug gaan en ze waren hier toch nog wel even en ze zouden volgende week wel eens bij ons komen. Rob zei ook meteen dat ik moest gaan, want zo zei hij, nu kon het nog. Volgend jaar zou ik niet meer zo makkelijk die spontane uitjes kunnen pakken, want in maart vertrekt hij voor 7 maanden op uitzending, naar de andere kant van de wereld. En tja dat is ook zo.
Afijn de keuze werd eigenlijk voor mij gemaakt, niet dat ik het heel erg vond hoor, dus om 4 uur zaten we alweer op de boot terug naar huis.
Thuis snel even wat brood smeren en de tas om gooien, wat spullen pakken en gaan!!

Eenmaal bij de hmh aangekomen wilde ik mijn auto in P6 parkeren, want Marijke had daar haar auto ook neergezet, en ik vind het altijd wel fijn dat als ik alleen ben ik mijn auto bij iemand anders in de buurt heb staan. Maar helaas P6 zat vol, niet raar, want Ajax moest ook thuis spelen. Druk dat het daar overal was. Maar ok, ik zag ook borden staan van Euro-products dus ik dacht, (en ja dat dacht ik echt) ze hebben een speciale parkeerplaats gecrŽerd voor dit gebeuren. Ik rijd er dus heen en zeg dat ik voor euro-products kom. Ow zegt die parkeerwacht heeft u een kaart, ja zeg ik die heeft een vriendin van mij, maar die is er al, moet ik haar even bellen dat ze de kaart komt brengen?
Nee dat was niet nodig en nadat ik hem verzekerde dat ik echt niet voor Ajax kwam mocht ik doorrijden. Vond de parkeerplaats wel wat aan de kleine kant voor al die gasten, maar ja dat is ook wel logisch als je je later bedenkt en hoort dat het dus eigenlijk alleen maar is voor de artiesten en crew. Ok, dat had ik dan prima voor elkaar.†

Om half 7 voegde ik me dan bij Marijke en Martine en kon het lange wachten beginnen. Ow nee, hahaha ik was er pas laat en toch stond ik gewoon bij de deur. Dat had ik even goed bekeken, dat beviel me wel. het was dan ook helemaal niet druk, daar lag het aan hoor!
Eenmaal binnen hadden we een mooi plekje aan het hek, nou ja ik was later dan de rest, dus ik stond 2e rang. Maar ook prima zicht hoor

De Edwin Evers band begon te spelen, en ik vind het een heerlijke band. Lekkere meezingers, ik houd ervan. Daarna was de beurt aan Waylon al keek hij of hij net een beurt had gehad, leuke muziek.
Caro Emerald was daarna aan de beurt, het hele gebeuren werd bij elkaar gepraat door Lieke, erg leuk. Heb me geen moment verveeld.

En daarna was het dan toch tijd voor de man waar ik in ieder geval mijn dagje Texel voor had afgebroken. En daar heb ik dus ook geen seconde spijt van gehad, zelfs niet toen ik vanmorgen brak met hoofdpijn, en nog meer verkouden dan ik al was opstond.
Veel te snel was het dan alweer afgelopen, en liepen we zo als altijd toch maar even naar de artiesten uitgang, even bij praten met een hoop bekenden, en ineens zie ik dat Marco al tussen de mensen staat. Heel rustig en relaxed nam hij voor iedereen even de tijd, en vroeg op een gegeven moment ook wie nou nog geen foto had gehad?.
Heel bijzonder vond ik het vooral dat hij speciale aandacht gaf aan mensen die het zo hard nodig hebben, om dat te zien, vind ik al super mooi!

Ik begreep dat een aantal in de middag ook al met hem op de foto waren geweest en hee die kans had ik toch gemist. Nou ja niet helemaal, want op Texel had ik dan wel een Marco gespot maar tja dat was toch anders. Dus eigenlijk wilde ik ook nog eentje alleen met hem?. Esther vroeg nog wel, welke standje dan, maar och dat maakte mij niet uit. Ben de moeilijkste niet, je kan met mij alle kanten op. Maar ik vind hem super geworden, ben er erg blij mee!!


Het was een super avond ik heb genoten van begin tot het eind.
Marijke heel erg bedankt voor het halen van de kaarten en dat je aan mij dacht.
Je bent lief!!

Nee geen oplichter, ik sla wartaal uit!!
En ja ik dacht laat ik dan ook maar een advertentie plaatsen, en hij stond koud online en ik had al een reactie........
Alleen die naam, die had ik van de week ook al ergens gelezen in een log, hetzelfde als het mailadres, kwam me bekend voor......

Heb ik nou zomaar 2 kaarten door mijn neus laten boren?? Blond, naÔef of toch misschien verstandig en slim..... wat denken jullie?

Lees het onderstaande van onder naar boven:

__________________________________________________________________
einde van het snoozen

Mijn snoozer knop op mijn wekker werkt goed, heel goed.
Sterker nog ik ben er zelf ook heel goed in.
Snoozeren ik houd er van.

1 nadeel alleen, ik moet me dan altijd toch weer haasten.

Hieronder een filmpje, de anti-snoozerwekker.Vraag me alleen af, of ik dan ook vrolijk zou zijn als ik zo wakker zou moeten worden.


Project 2 is ook (bijna) klaar

Kevin zijn kamer was ook hoognodig aan een opknapbeurt toe. Ik bedoel, je bent 13 zit op de middelbare school, nee dan kan je oude junglekamer echt niet meer.

Hij wist al precies wat het worden moest, een zwart witte kamer.
Behang werd uitgezocht, de vloer werd gekozen, en zo begonnen we vorige week met zijn kamer.

Kevin werd naar de logeerkamer verbannen dat werd voor een periode van een week zijn domein en wij waagden ons wederom aan de ultieme Huwelijkstest.
Samen kunnen wij allang de Ikea meubelen aan, zonder problemen zetten wij samen kasten in elkaar.
Maar samen behangen op patroon........ nee dat hadden we nog nooit gedaan.
En ik kan zeggen het is gelukt, zonder morren zonder zeuren waren we ook hierin een heel goed team.

Op wat kleine dingen na is de kamer klaar, er moeten nog wat mooie posters komen, er moeten nog gordijnen gemaakt worden (mam, Kevin wil toch gordijnen, dus.......)
Kevin is er superblij mee, en wij ook!

vanalleswat
Al weer veel te lang geleden dat ik gelogd heb, nu heb ik ook weer niet veel nieuws te vertellen, maar waarschijnlijk als ik dan toch deze log af heb zal het wel meer zijn dan ik gedacht had.

Eerst maar even een flinke update over het voetballen van Ilse, want dat heeft mij toch de laatste week flink bezig gehouden. Ik ben er nu ook echt achtergekomen dat mannen met dit soort dingen heel anders omgaan dan vrouwen. Nou ja tenminste de man hier in huis. Of kan natuurlijk ook heel goed zijn, dat ik dan weer een afwijkende vrouw ben. Al houd ik het liever op de man die afwijkend is.

De frustratie had ik goed van mij af kunnen schrijven in mijn vorige log, maar goed het liet me niet los. Ik had dan ook die zondag erna meteen contact opgenomen met de ledenadministratie en verteld dat ik per direct Ilse zou opzeggen en dat ik vond dat ze me niet konden houden aan de opzeggingstermijn. Globaal lichtte ik het toe en hij begreep me. Wel moest het even zwart op wit. Geen probleem, ik ben de moeilijkste niet. Nadat ik de mail had verstuurd en een leesbevestiging had gekregen ging er een half uur overheen en toen kwam er een mail van het bestuur binnen. Ze wilden komen praten?..
Rob was nog steeds pissig en wilde meteen al een mail terug sturen, dat hij daar niet op zat te wachten. Ik zei dat hij daar beter nog even mee kon wachten en het beste was om het even te laten bezinken. Want misschien was de club zelf helemaal niet op de hoogte van de gang van zaken.
Ik had inmiddels ook een brief geschreven naar de club, en daar was ik niet mild in, en verweet ze dat ze zo niet met vrijwilligers om moesten springen. Afijn, Rob mailde dat hij het prima vond een gesprek en mij brief in bijlage verzenden we de mail.
Dinsdagavond kwamen ze, 3 man sterk, van het bestuur. Een hoop gepraat, ze trokken het boete kleed aan, maar ook werd er voor hen het een en ander duidelijk wat voor spelletje die coach gespeeld heeft. Ze vroegen toch of Ilse het niet gewoon wilde proberen bij dat andere team, en ze vertelden dat ze de opzegging hadden tegen gehouden. Dit moesten wij uiteraard eerst met Ilse zelf bespreken want het ging ons om haar.
Nadat het bestuur weg was, heeft Rob ook een mail verstuurd naar de coach en hem verteld dat hij zich in de kont genaaid voelde en dat hij hem kon verzekeren dat dit toch zeer zeker niet lekker was.
De dag erna hebben we met Ilse overlegd wat ze nu eigenlijk wilde. Ja het voetbal vond ze wel heel leuk, en ja dat team ook wel. Dilemma??. We zeiden dat ze het gewoon kon proberen bij dat andere team, was het niks kon ze altijd nog stoppen zo was afgesproken.
Om een lang verhaal kort te maken, ze heeft het geprobeerd was onwijs enthousiast heeft inmiddels ook alweer 2 wedstrijden gespeeld en de meiden in dat team vind ze veel leuker. Niks geen prestige, de lol staat voorop. En dat heeft ze weer met dat team.
En net ging de telefoon, het eerste meidenelftal heeft geen genoeg spelers meer voor de wedstrijd, of Ilse wilde komen invallen??.. wat denk je zelf??

Nadat Ilse dus afgelopen zaterdag een wedstrijd had gespeeld, waar ze dan ook nog eens scoorde was ze in een opperste beste stemming.
Eenmaal thuis dook ze achter haar laptop, want ze moest haar vriendin op Curacao toch via skype op de hoogte houden van dit alles. En daarbij had ze ook nog afgesproken om met een vriendje een spelletje te spelen op Ekkie (iets op hyves). Die dag ervoor had ze al via Ekkie verkering met dat vriendje gekregen, en nu had ze het plan opgevat om het ook maar in het echie te gaan doen. Al maanden is ze stapelverliefd op hem??.. en zo bleek ook wel, wederzijds. Het was zo?n ontzettende leuke dag vond ze!!
Vind ik niet echt raar, want hee wie zou er niet voor de charmes van Ilse vallen??
De zondag zouden ze samen spelen, en ze wilden wel heel graag met zijn tweeŽn naar de bioscoop. De moeders werden gecharterd en ik zou ze brengen en mijn vriendin (moeder van) zou ze weer halen.
Nu bijna een week later, is het dik aan en op school natuurlijk het gesprek van de week.
Maar oww zo leuk om je dochter verliefd te zien, ze straalt van oor tot oor. Ja, ik kan wel zeggen het gaat goed met haar.

Verder is Kevin deze week ook weer begonnen met school, nou ja de introductieweek zit er op, dus langzaam begint het normale leven hier weer vorm te krijgen.
De vergaderingen op school zijn weer begonnen, net als het sporten dus.

De tuin is helemaal klaar, maar er echt van kunnen genieten hebben we nog niet. Mijn hemel wat een pokkenweer is het toch geweest de afgelopen weken. Een voordeel ervan is dat we zo wel kunnen zien dat de afwatering van de tuin prima is. Net zoals de schuttingen heel goed windvast staat.

En omdat we nu toch niet konden genieten in de tuin, besloten we maar om de kamer van Kevin op te knappen stond allang in de planning zijn jongenskamer kon echt niet meer.
Vandaag hadden Rob en ik allebei vrij genomen en konden we gaan behangen. Afgelopen dagen hadden we alles al geverfd en nu kon het behang tegen de muur. De ultieme huwelijkstest,dit keer geen Ikea meubelen in elkaar zetten, nee, het werd behangen op patroon. En wat zag ik er tegenop, dat hadden we nog nooit gedaan. Maar zonder een verkeerd woord zit het ertegen, en vinden we het supermooi geworden. Nu nog het laminaat op de vloer en de kamer kan weer ingericht worden.

Zaterdag ga ik sinds lange tijd een dag met een vriendin op pad, gewoon lekker de hele dag shoppen en kletsen, dat schiet er soms bij in, en moeten we het ook echt inplannen. Maar ik heb er zin in, even weg, zonder kinderen gewoon weer even op mijzelf. Dat kan een mens gewoon echt eens nodig hebben, tenminste ik wel.

Fijn weekend alvast voor iedereen!

Zo dat was het dan wel weer even voor zover. Een flinke log zonder foto?s, maar beter 1 lange dan tig kleintjes denk ik dan maar zo
"Zeg mij maar…
Wie wie wie wie, wie heeft het gedaan?"