weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
Linda is jarig!!

 Lieve klein zusje!!

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!

Ondanks dat je het vandaag niet viert, dat heb je vorig weekend al gedaan, wil ik je toch heel veel plezier wensen!

Volgend jaar krijg je vast een mooi zelf geknutselde tekeningUpdate: Zenuwachtig
Je bent 12, je bent klaar met groep 8.
En morgen begint je school weer..................... is het vreemd dat je dan zenuwachtig bent??

 

Ik vind van niet!!

Zelf vind ik het ook best spannend, maar ik hoop maar dat hij het morgen onwijs naar zijn zin heeft en zijn draai snel gevonden heeft.

Mijn brugpieper, mijn brugsmurf, mijn ukkie van de school!!

De eerste week, nou ja week, 3 dagen. Een kennismakingsweek met hopelijk alleen maar leuke dingen en als afsluiting een bbq op school.

Morgen meer!!!

Update:

Kevin zijn woorden.............. Het was HARTSTIKKE LEUK
vol verhalen kwam hij thuis, hoe leuk, hoe aardig zijn klasgenoten waren.
Tot nu toe heeft hij het onwijs naar zijn zin en kan niet afwachten tot morgen!

Nu maar hopen dat hij dat over een maand of 2 ook nog zegt

The Silent Army
8 augustus kwam ik terug van vakantie, Linda en Rik waren nog in ons huis aanwezig. Linda vroeg op een gegeven moment of ik nog heen ging naar Utrecht. Ik keek haar een beetje wazig aan en had geen idee waar ze het over had.
Toen ik dan ook in de gaten kreeg hoe en wat, tja toen had ik wel zoiets van nou...... dat zou wel leuk zijn. Maar tja de kaarten waren natuurlijk al lang op, en nadat ik Martine op MSN had aangesproken kon zij mij vertellen dat ze begrepen had dat Julian nog een kaart over had. Zij wilde vervolgens wel even Julian sms'en.
Nog geen uur later had ik een date met Julian voor donderdag 20 augustus in Utrecht.

Affijn afgelopen donderdag, tja het is uit logland niemand ontgaan maar daar ging dus The Silent Army in premiére.
Julian die moesst nog gewoon werken die dag, ik had een middag vrij genomen en kon dus al mooi op tijd richting Utrecht vertrekken.
Ik had samen met Martine en Manja afgesproken op onze zo welbekende plek achter het beatrix-theater.
Martine stond al op me te wachten en algauw kwam Manja er ook aan lopen. Gauw die auto in want wat was het heet daar buiten.
Eerst maar eens een parkeerplek zoeken nabij het Louis Hartlooper Complex, daar kwamen we nadat we de prijzen hadden gezien algauw van terug en besloten maar gewoon de kaarten te gaan halen en de auto wederom bij het Beatrix-theater neer te zetten en met de lijn 2 (lijn 4 gaat ergens anders heen weten we inmiddels) terug te gaan naar het complex.

Mooi op tijd waren we daar ook, waar we in eerste instantie een mooi plekje onder een parasol konden vinden op het terras aan de overkant van het complex.
We konden zo van een afstandje mooi alles overzien.
We zagen Nathalie aankomen, uiteindelijk zagen we Marco ook aankomen.
Eigenlijk wilden we waar we zaten wat gaan eten, maar ze waren niet vlot met het brengen van de menu-kaart. Manja zou even naar de overkant gaan lopen en vragen of we ook gewoon zo zonder te reserveren daar wat konden eten.
Daar kwam ze algauw Sonja en Ine tegen en we besloten om bij hun aan te schuiven en dan toch daar maar een hapje te eten.

 

Onzinnig.
Zo even een update van deze kant.

- School is begonnen
- Ilse vind het nog steeds wel leuk
- Ik ben ook weer aan het werk
- Ik vind er niks aan
- Mijn aflosser inwerken
- Vind ik niet leuk
- Maandag begin ik op mijn nieuwe functie
- Vind ik wel leuk
- Vandaag even geweest, stond nog geen pc
- Zal lastig werken worden
- Kevin heeft deze week nog vakantie
- Hij vind het wel leuk
- Morgen ben ik vrij
- Morgen wordt het warm (en ja nu dan vast ook hier eens)
- Ik wil dan ook dus naar het strand
- Dat vind ik dan wel weer leuk
- Donderdagmiddag ben ik ook vrij
- Donderdagavond zit ik in Utrecht
- Ook dat is best wel leuk toch?

Conclussie: deze week zijn tot nu toe meer dingen wel dan niet leuk!!

Nou dit is toch een logje waar jullie wel wat mee kunnen, moet soms ook wat onzinnig te vertellen hebben en ach wat je er mee doet doe je maar, maar laat wel gewoon even uit beleefdheid een reactie achter. Vind ik ook wel weer leuk, al is het maar een onzinnige reactie.
Fotowedstrijd Waterpret
Waterpret, pret met water, pret in het water, pret op het water.

Ik geloof dat iedereen wel wat met water heeft, en zich op, om, met of in het water prima kan vermaken.
En zo is dat hier niet anders.

Schuim is toch ook een onderdeel van water, in de zomer een schuimparty hebben en daarna een nachtelijke duik nemen in het zwembad, wat een pret heb je dan.

Schaatsen dat doe je wel degelijk op water, over het algemeen wel in de winter maar ik heb het vorige week zelfs nog gedaan in mijn T-shirtje op vakantie bij prachtig mooi weer.

 

Laten we vooral dan de sneeuw niet vergeten, is toch ook water, nu kan ik me niet meer heugen wanneer er hier voor het laatst een pak sneeuw is gevallen, maar als er dan ook wat sneeuw lag hebben we wel meteen de grootste pret. Niks leuker om door de verse sneeuw te lopen en sneeuwballen te gooien of een sneeuwpop te maken.

Maar waterpret is toch ook waterballonnen vullen en dat in je bikini hesje stoppen of in je zwembroekje, om het daarna kapot te maken!

 

Op sommige plekken kun je zelfs over het water lopen.

Grote snelle glijbanen die eindigen in het water, heerlijk vind ik dat, maar er rustig op te gaan fietsen, varen of dobberen op je luchtbed is ook heel goed te doen. Of het nu aan de zee is, waar je ook leuk met zand kan spelen, of aan het zwembad ik ben gek op water.

Rob zit zoals bekend bij de Marine, en laat die schepen nu toch altijd op het water varen, dat brengt hem altijd weer thuis, maar ook naar verre bestemmingen zoals Curaçao. Vorig jaar was hij daar en heb ik hem met de kinderen bezocht.

 

Naar waterdieren bekijken of beter nog knuffelen is helemaal het einde. Zoals vorig jaar op Curaçao daar kon een bezoekje aan het sea-aquarium niet ontbreken en hebben we heerlijk kunnen knuffelen met Dolfijnen. Knuffelen in het water.

Ik zie nu al uit naar Centerparcs, heerlijk straks weer in het subtropisch zwembad van de wildwaterbaan gaan en lekker bubbelen in het bubbelbad, en dat met een heleboel gezellige borsatofans???.. wat een (water)pret zullen we dan hebben!!
vakantie 2009.
Zo nu zal ik dan ook maar eens beginnen aan mijn vakantieverslag.
We zijn inmiddels alweer een aantal dagen thuis, de was is zo goed als weg, en alles begint weer zijn normale ritme aan te nemen. Sterker nog de laatste week is hier al ruim ingegaan en maandag is de eerste schooldag alweer een feit.

Maar goed het verslag.

 

Zaterdag 1 augustus vertrokken we om 6 uur ?s ochtends voor een week richting Willingen in Sauerland.
We hadden een hotel geboekt, met ontbijt en avondeten erbij in, de kids konden zelfs tussen de middag zichzelf voorzien van eten. Nog nooit hadden we via de ANWB geboekt, maar eerlijk is eerlijk het is ons heel goed bevallen.
Na een rit van bijna 6 uur met de nodige tussenstops kwamen we om 12 uur al aan in ons hotel, het was zo onwijs rustig op de weg, zowel in Nederland als in Duitsland dat we eigenlijk rekening hadden gehouden met files. Gelukkig konden we meteen onze kamer al op.
Gauw brachten we de spullen in het mega grote hotel naar boven en daarna gingen we ons te goed doen aan een heerlijke curryworst met daarna een Italiaans ijsje! Daar waren we aan toe.
Meteen maar even langs de supermarkt om wat vreetzooi in te slaan en daarna meteen maar even langs de rodelbaan. Kevin is daar wel achter gekomen dat het niet handig is om achter je moeder en zusje aan te rodelen, want die samen gaan niet zo snel. Daar had hij ook van geleerd!

Na het avond eten hebben we nog even heerlijk een duik genomen in het zwembad, en uiteindelijk rolden we doodvermoeiend ons bed in.

De zondag stond er na het ontbijt een info-ochtend op het programma en dat was wel zo fijn, want de mensen bij de receptie waren aardig maar niet scheutig met informatie.
Daarna zijn we mee geweest met het verkennen van de omgeving, en we kwamen er al gauw achter dat er genoeg te doen was voor iedereen. En dat dit niet echt een relaxed vakantie zou worden maar meer een doe vakantie.

In de middag hebben we een bezoekje gebracht aan de glasblazerij, en daar hebben Kevin en Ilse een prachtige bal zelf mogen blazen.
Ok ik zal even door het weekje speren anders wordt het wel een hele lange log.

Maandag zijn we naar een atractiepark Fort Fun geweest. Daar was ik vroeger als klein kind al eens geweest en tja dan moet je dat toch ook je eigen kinderen laten zien. Kon me buiten de enorme rodelbaan die ze daar hebben weinig tot niks meer herinneren van het park. Maar onwijs leuk was het wel. We hebben zelfs met zijn allen gevlogen, hoe hoog het was weet ik niet, maar we werden de hoogte in getrokken en toen gelanceerd. Zo dat was echt wel gaaf! Kevin vond de rodelbaan helemaal te gek, en had bedacht dat hij nu maar als eerste moest gaan. Niks achter zijn langzame moeder en zusje aan. Maar ik had Ilse bij Rob gedumpt dus ik zat Kevin mooi op de hielen.
Zo gek als Ilse op de achtbanen is, over de kop, kan haar allemaal niks schelen, maar dit moest steeds langzamer. hahaha


Dinsdag zijn we met een hele grote groep wezen kanoën, wat ook weer heel erg leuk was om eens te doen.

Woensdag was het prachtig mooi weer, en nadat we de kinderen in het Indianendorp hadden gedumpt waar ze zelf een vuurtje mochten stoken en een eigen stokbroodje mochten bakken, liepen wij richting de skischans die er naast lag. Wisten jullie dat de wereldsgrootste en hoogste skischans in Willingen staat?
Nou ik weet het nu wel, sterker nog ik ben dus gewoon die grote hoge wereldgrootste skischans omhoog gelopen. Hoeveel trappen er aan de zijkant waren heb ik geen idee van. Ik was me aan het focussen op mijn ademhaling. Kapot, gebroken was ik toen ik eindelijks boven was.
En toen??????.. toen zag ik Pot*&*&( dat er dus ook een karretje naar boven ging. Gewoon betalen en hup je werd naar boven gebracht. Nee ik (Rob ook hoor) was gewoon zo dom, stom om dat niet te zien. Nee wij waren bekaf!!
Maar goed het loonde zich wel en het uitzicht wat we daarboven hadden was dan ook prachtig. Even voor de duidelijkheid, we zijn wel met het karretje naar beneden gegaan!!


?s Middags lagen we heerlijk uit te blussen bij het zwembad!!
Maar in de avond hebben Ilse en ik nog even op de schaatsen gestaan, ongeloofelijk schaatsen in je t-shirt, wat een aparte gewaarwording was dat. Maar wel heel erg leuk!

Donderdags zijn we mooi op tijd in de ochtend vertrokken richting de ettelsberg, dat daar een bak op ging hadden we bij aankomst in willingen al gezien, want dat ding was niet over het hoofd te zien, en besloten dan ook om gewoon met zo?n bakkie omhoog te gaan. Boven aangekomen had je echt een prachtuitzicht over het hele dorpje. En konden we daar heerlijk lopen in de bossen.

?s Middags werd het bloedje heet dus kon je ons weer bij het zwembad vinden.
In de avond stond er een bingo gepland, en je snapt daar wilde ik heen. Ik bedoel ik kon me alvast een beetje gaan opwarmen voor de fcd. En jawel hoor Ilse had bingo, en nee niet zomaar een lullige bingo voor een rijtje of wat, nee gewoon bingo voor de volle kaart!!
Ze mocht zelf wat uitzoeken, en ze koos een knuffel uit, die ze bij thuiskomst meteen bij Tante Linda in haar armen drukte, want die knuffel past precies bij de baby kamer en moest in het bedje.

En toen was de laatste dag alweer aangebroken.
De vrijdag, de dag dat we wederom richting de berg vertrokken. Nu alleen niet zo hoog maar midden op de berg bevond zich het Wildpark. Een prachtig mooi park midden in de bossen, waar ze wat beesten hadden. Maar vooral ging het ons om de roofvogelshow die daar zou zijn.
Kevin had zich voor de papagaaien op de grond neer gezet, en had zowaar sjans met zo?n beest. Wild werd hij, hij maakte zich mooi en ging tekeer. Alles wat Kevin deed deed hij na. Maar owee als Kevin toch even de aandacht gaf aan een papagaai in de kooi ernaast, dan werd hij woest!!
De roofvogelshow was echt onwijs leuk, de vogels vlogen zo laag over dat je gewoon echt moest bukken. Prachtig om te zien. Een onwijs grote vogel (ben zo de naam even kwijt) belande achter ons in de bosjes. Mijn hemel wat een joekel van een beest. Maar o zo mooi!

Toen we het zo rond het middag uur bekeken hadden gingen we nog even langs de plaatselijke rodelbaan zodat de kids er nog een keer vanaf konden gaan. En daarna was het met het mooie weer, vonden wij weer tijd om een ligbed bij het zwembad op te zoeken.
Had ik al verteld dat de glijbanen die ze daar hadden, onwijs gaaf waren. Hard dat ze gingen, voelde me weer helemaal kind. Glijbanen en achtbanen ik houd ervan!

?s Avonds was er dan een afscheidsavond georganiseerd was ook heel leuk en gezellig was.

 

Zaterdag zijn we na het ontbijt ook meteen weer vertrokken richting huis, want we hadden nog een lange reis te gaan. Onze week vakantie die we hadden was dan ook zeer zeker geslaagd en we hebben onwijs veel gezien en gedaan. Een prachtige omgeving!!
Nu zijn we dan de laatste dagen van onze vakantie ingegaan, en maandag begint het normale leven weer hier.
Behalve voor Kevin die heeft gewoon nog een weekje extra!


Vakantie 2009, Willingen (Sauerland)


 

Fotowedstrijd relaxen
Relaxen, het nieuwe onderwerp voor de prijsvraag.

Martine had beloofd om mij het te sms?en om mij te vertellen wat het nieuwe thema zou zijn.
En toen ik dan ook woensdag haar sms binnen kreeg lag ik net met mijn kont op een handdoek in de zon bij het buitenzwembad. Ik was namelijk op vakantie.

Heel relaxed natuurlijk maar niet het ultieme relaxen, van wat ik mij onder relaxen versta.
Relaxen, ontspannen ik vind het maar lastig, want wat is nou eigenlijk het verschil???
Nu heb ik er al een paar dagen over kunnen nadenken en tja ik denk me suf, niet echt relaxed dus.

Afgelopen week ben ik dan ook de sauna in geweest, maar nee eerlijk gezegd vond ik dat nog niet echt relaxen, sterker nog ik hield het daar niet lang uit met die benauwdheid.

En toch kom ik hoe saai ook toch weer uit op het relaxen wat ik het heerlijkst vind, en dat is dan toch echt wel op een strandbed liggen, uiteraard met kussen en niet op een handdoekje, nee er moet wel een lekkere dikke matras op liggen. Tafeltje ernaast, voor een drankje de mij iedere keer gebracht wordt, eventueel een parasolletje erbij voor als het te warm wordt, en met een goed boek of een flodder romannetje! Het ligbedje moet wel dicht bij het water staan, want als het me te warm wordt moet ik wel een duik kunnen nemen. Als er dan ook nog een mooie man langskomt om mij te voorzien van een heerlijke schouder rug massage, en me tevens insmeert met zonnebrand crème tja dan voel ik me heerlijk relaxed.

Thuis gewoon in de keiharde werkelijkheid, de sleur van alledag, kan ik me ook heerlijk relaxen met een goed boek op de bank.

Maar een bezoek aan de schoonheidsspecialiste die mij dan toch 1 keer in de 6 á 7 weken onder handen neemt, om mij te ontdoen van de mee-eters, puistjes en alle andere viezigheid op mijn gezicht, en op het einde mij een heerlijk masker, nek-, schouder-, en hoofdmassage geeft, ben ik daar ook niet vies van. Nee daar kan ik ook heel erg van genieten.

Op een regenachtige zondag wakker worden en de hele dag in een joggingbroek door het huis te lopen, met een zak chips, een reep chocolade op de bank naar een film kijken, oooo heerlijk!!

Eigenlijk vind ik relaxen iets wat ik overal wel kan, zolang ik maar niet hoef na te denken, zolang het eens voor mij geregeld wordt, en ik dus helemaal niks hoef te doen.

Goh een verassend logje, ik kom er dus eigenlijk achter dat ik dus eigenlijk totaal geen moeite heb, om mij zelf te laten relaxen. Nee eigenlijk ben ik er best goed in, toch??

 

"Jij begrijpt niet
En dan verlang je toch weer"