weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Alweer 13!!

 Vandaag is Kevin jarig!
13 alweer, gewoon echt 13!!

Voor het eerst wilde hij geen slingers meer (kinderachtig)
geen echte verjaardagstaart meer (appelkruimel wordt het)

Mijn kleine mannetje wordt groot,
het mannetje wat mij 13 jaar geleden tot mama maakte!Lieve, lieve Kevin
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

We gaan er een leuke dag van maken.

Heel veel liefs en een dikke

van Mama, Papa en Ilse.

Ik voel me bedonderd
De meesten van jullie ken het misschien wel. Een vader, een vader die jij als klein kind bewondert. Waar je ontzag voor hebt. Alles wat je vader zegt geloof je gewoon. Je vader die als er problemen zijn die wel even voor je oplost. Je vader waarbij je op de nek zat vroeger. Je vader die in jouw ogen sterk is. Eigenlijk, eigenlijk is je vader gewoon jouw held.
Tenminste bij mij wel, tot? tot vanochtend!!

Rob was al heel vroeg opgestaan en was al druk met het verven van het tuinhuisje toen ik even bij hem kwam kijken. Mijn ouders die er dit weekend waren zaten in de woonkamer.
Nadat ik mijn goedkeuring aan Rob had gegeven en bewonderd had hoe mooi het gewoon wordt keek ik ook even naar de konijnen. En toen??. Zag ik daar toch gewoon in het hok bij de konijnen 2 hele kleine veldmuisjes zitten driftig te eten aan het stro. Het was eigenlijk gewoon heel aandoenlijk, 2 kleine kopjes die boven het stro uitstaken.
Maar??. Ik wil geen muizen, dat had ik ze wel zelf in een kooitje genomen, ik wil ze niet in huis maar ook niet in mijn tuin. Ze moesten dus gewoon weg!!
Maar ja Rob zat tot aan zijn oren in het verf, die kon ik hier niet mee gaan lastig vallen, nee dat was geen optie.
Maar mijn held, mijn vader, die zat in de woonkamer. Ik deed de schuifdeur open en vroeg mijn vader even te komen. Hij kwam naar buiten ik sloot de deur, (wilde niet dat de muisjes mijn huis in zouden lopen) en wilde het eigenlijk ook heel stiekem doen. Want mijn moeder weer op de tafel te zien zitten uit angst voor de muisjes, nee dat zag ik ook niet zitten. En daarbij was ik ook bang dat ze niet meer naar buiten zou gaan.

 

Ik zeg dus heel zachtjes tegen mijn vader of hij me even wil helpen met het wegjagen van die 2 kleine veldmuisjes die in het hok zaten. En wat denk je wat mijn held zei??
Ben je even besodemieterd je denkt toch zeker niet dat ik die muisjes ga verjagen?? Ik denk er niet aan, ik vind die beesten helemaal niks!!
Ik ben gechoqueerd, 37 jaar ben ik, en ik voel me besodemieterd, nu na zoveel jaar kom ik er dan gewoon achter dat mijn vader, mijn held, gewoon doodsbenauwd is voor hele ieniemienie muisjes, met die hele kleine zwarte kraaloogjes.

Ik ben weer een illusie armer, wat rest is nu een vraag????.. Ken ik mijn vader eigenlijk wel??

Update: enge buurman....

19 juli, om half 6 in de ochtend zaten Rob en ik al in de auto onderweg naar Arnhem. We gingen deze rechtszaak bijwonen. Gelukkig niet voor ons zelf maar wel voor anderen. Maar ook om ons gezicht te laten zien aan HEM en aan zijn vrouw. Zijn vrouw die onvoorwaardelijk achter hem staat en het gewoon goed leek te vinden wat hij deed.

Een impact heeft dit in de buurt gehad, en ook bij mijn kinderen. De angst om hem maar tegen te komen speelt bij die kleintjes heel erg.
Want helaas werden ook zij met toen nog die "geruchten" geconfronteerd.

De relatie met zijn buurmeisje bekend hij, de overige "gevallen" ontkent hij. En ik weet voor 100% zeker dat hij daar ook schuldig aan is.

Bij binnenkomst bij de rechtbank kwamen we hem al tegen in de hal. Armen over elkaar en een grijns op zijn smoel, zo van, wie doet me wat?? Zo zelfingenomen.
Tijdens de rechtszitting verging die lach, en kwam vaak niet uit zijn woorden, veel uhhhhh.
Heerlijk was dat.
Het OM liet niks van hem heel, ons gevoel van woede was na de zitting omgeslagen naar een soort van euforie.
Wij hebben er een goed gevoel over. Maar het allerbelangrijkste is het vooral voor de slachtoffers dat hij veroordeeld wordt.

Hier wil ik het verder bij laten.
Onderstaande tekst komt uit de media.
_______________________________________________________________________

Live @ Westerpark
Vrijdag 9 juli, de laatste schooldag van Ilse. Kevin had die week al vrij, maar moest alleen nog maar de vrijdag zijn rapport ophalen.
Nadat Ilse haar laatste ochtend in gegaan was op school, waar ze die ochtend een high-tea zou hebben, stapte Kevin op de fiets om zijn rapport op te halen. Glansrijk is hij met alleen maar 7 en 8en over naar MAVO 2.
Super hoor als het goed gaat met je kids.

Ik kon dan ook zo rond 1 uur met een blij gezicht in de auto stappen richting Amsterdam.
Linda zou ik in Amsterdam dan zien. Nadat ik 1,5 uur gewacht heb voor de slagboom van de P&R in Amsterdam Sloterdijk kon ik dan ook eindelijk mijn auto neer zetten en met de bus richting het Westerpark vertrekken. Ik vertikte het om hem in de parkeergarage te zetten voor 30 euro per dag.

Vanaf dat moment liep alles lekker vlotjes en eenmaal aangekomen in het Westerpark plofte ik bij Diana en een hoop anderen in de schaduw op een muurtje. Wat was het heet zeg die dag.
Ik begreep uit de verschillende verhalen al dat het de dag ervoor wederom weer een ellende was met binnenkomen, en nu was het gewoon nog wel iets warmer dan die dag ervoor. Wij besloten dan ook pas richting ingang te lopen nadat de poortjes open waren en je gewoon naar binnen kon lopen.
We hadden dan wel geen plek vooraan bij de catwalk maar aan de zijkant van het podium, hier gingen we ons ook goed vermaken. We hadden een leuk groepje mensen om ons heen en ik genoot van top tot teen.

 

De meesten van jullie waren er die avond ook en ik geloof dat iedereen wel van deze avond heeft genoten, inhoudelijk hoef ik daar dan ook niet meer op in te gaan.

Na afloop moet er natuurlijk altijd nog even nagepraat worden, en de mensen gedag zeggen die je nog niet eerder gezien hebt. Dat vind ik eigenlijk toch altijd wel erg leuk!

Linda zou met mij mee naar huis rijden, want Rik en Romy waren ook al bij ons in huis en zij zouden het weekend blijven.
Zaterdag zijn we nog heel even met Romy naar het strand geweest, het zou haar eerste keer worden en ze vond het in het begin helemaal niet leuk. Dat zand, dat is toch wel heel vies spul en bah als dat toch aan de handjes komt.
Maar uiteindelijk zat ze heel tevreden op een deken in de schaduw en vond ze het wel weer prima.

 

Wederom dus een druk maar zo heerlijk weekend.
Een weekend waarin ik heb genoten van allemaal leuke, lieve mensen om me heen. Mijn nichtje die mij op een afstandje best aardig vind, en dan kan ik ook stralende lachen van haar krijgen. Och op schoot wil ze ook best bij mij, alleen als er maar een ouder in het zicht is. En dat vind ik zo geweldig, er zit al een kop op hoor, heerlijk gewoon. Want ik weet dat ze over een tijdje mij gewoon de liefste leukste tante van de wereld gaat vinden. Ze moet er nog achter komen, maar dat komt wel goed.

Bedankt iedereen voor het heerlijke weekend!

vogelvlucht
Nog even in vogelvlucht door afgelopen dagen.

Vrijdag heeft Kevin vakantie gekregen, buiten dat hij alleen afgelopen maandag zijn boeken moest inleveren en aankomende vrijdag zijn rapport moet ophalen is hij klaar.
Zijn cijfers weten we al, en hij sluit zijn eerste jaar Mavo af met prachtige cijfers. Geen onvoldoende te bekennen, en het eerste jaar Mavo afsluiten met alleen maar 7 en 8?en op je rapport is toch prachtig?
Ik hoop dat hij die motivatie voor volgend jaar vast kan houden, wij zijn in ieder geval super trots op hem. Maar nu eerst vakantie voor hem.

Ilse heeft afgelopen maandag haar rapport gekregen en ik ben onder de indruk, buiten de spelling om waar ze gewoon moeite mee heeft, en wat in haar situatie ook helemaal niet raar is, heeft ook zij een pracht rapport.
Ons meisje heeft lekker veel zelfvertrouwen, is vriendelijk aardig en lief. Heerlijk toch gewoon als je kids het goed doen?

Maar nog even terug naar afgelopen vrijdag, Annet zou een aantal dagen komen logeren en mooi op tijd voor het voetbal was ze dan ook bij ons.
Zaterdag stond er eigenlijk een dagje Texel in de planning, maar ineens werd mij verteld dat er in Den Helder zelf ook een feest spektakel zou zijn ivm. het 100 jarig bestaan van de woningstichting. Prima, Texel loopt niet weg en daar kunnen we altijd nog gaan fietsen op een tandem en gaan picknicken uit de prachtige mand die ik heb gekregen van Annet.
In de middag gingen we dan even met de Kids naar het feest, waar Kus zou optreden, maar dat vonden ze toch wat te kinderachtig. Dan nog maar even de Kermis over.
Nadat we Kevin en Ilse weer thuis hadden afgeleverd gingen wij weer terug. Van Velzen stond nog op het programma en als afsluiter van de avond zou de Edwin Evers band komen. Kijk daar zijn wij wel voor in.

 

Annet en ik vonden het publiek die om ons heen stond wel wat uhhh rustig en saai. Maar hee wat kon ons het schelen wij stonden vooraan en maakte ons eigen feestje wel. Uiteindelijk kwam het publiek toch los en ik vond het een onverwachts geslaagd uitje! Ik hou er wel van.

Zondag moest Annet al vroeg vertrekken en met vroeg bedoel ik ook vroeg, 8 uur!! Nadat ze de deur uit was, en ik geloof dat ze de straat nog niet uit was, lag ik toch ook weer bed. Maar niet voor lang, want we zouden die dag ook nog afreizen naar Schoonhoven. Marijke had ons uitgenodigd voor een bbq.

Tegen 1 uur waren we daar dan ook, Linda, Rik en Romy waren er al. Het lijkt erop dat Romy nu wel wat vrede met me heeft want ze was heel gul met lachen naar me. De vorige keer zat ze me nog aan te kijken van, ik weet het niet met jouw, je lijkt op mijn moeder, de stem lijkt op die van mijn moeder maar je bent mijn moeder niet.
Ries stelde op een gegeven moment voor om met de kinderen naar de Lek te gaan, dan zouden ze daar even lekker kunnen gaan zwemmen. Dat leek mij een strak plan, en ik besloot met hem mee te gaan.
De kinderen vermaakten zich kostelijk totdat Ilse huilend op de rug van Kevin het water uitkwam, ze had op een scherpe steen gestaan en het was verschrikkelijk aan het bloeden. Ja dat wil wel zo met dat water en die temperatuur.
Marijke had vreselijk haar best gedaan op het eten, het was onwijs lekker allemaal, vooral die ene salade die vond ik helemaal geweldig. Die moet ik ook maar eens gaan maken, zo simpel maar zo lekker!
Uiteraard had ze veel te veel en hebben ze vast de hele week nog kunnen bbq?en.
De kinderen hadden ook geen rust om te eten, want ze deden niks anders dan bootje varen, ik had Luuk en Lotte een boot gegeven en dat was volgens mij wel een schot in de roos.
Linda en co. vertokken op tijd die moesten uiteraard rekening houden met Romy, en ze had de middag al niet geslapen en last van de warmte.
Wij bleven nog even hangen en Helga zat er ook nog lekker en voordat je het weet is het al gauw 21.00 uur en moesten we toch echt weg. Ilse moest tenslotte de volgende dag gewoon nog naar school en het is dan ook gauw nog bijna 2 uur rijden.

Het was me weer een druk vol weekendje, maar o ik kan er ook zo van genieten.
Leuke mensen, leuke uitstapjes, ja ik houd er wel van.

Annet en Marijke heel erg bedankt voor het leuke weekend, ik heb er in ieder geval van genoten!!
Jullie zijn lieverds!!


18 of toch 16+ ?

Ik heb weer een onwijs leuk weekend gehad, waarin ik weer veel leuke en lieve mensen heb gezien. Maar nu gewoon zo geen zin heb om te loggen en foto's uit te zoeken.
Ik hoop van de week daar de tijd voor te vinden.

Maar 1 ding wil ik toch alvast met jullie delen...........

Kennen jullie deze reclame?
 

 Annet zat met Ilse Tv te kijken, en toen kwam deze reclame dus voorbij.
Waarop Ilse tegen Annet zegt:

Ook raar toch dat ze dat nu op dit tijdstip uitzenden?
Er kijken toch ook kinderen naar?

Oww wat had ik dat gezicht van Annet graag gezien.

 

"Ik ben bij je ieder ogenblik
De engel van mijn hart ben ik"