weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
Vakantie begon eerder dan gedacht.

Mijn vakantie begon vandaag eerder dan dat ik gedacht zou hebben.
Vanochtend om half 7 ging mijn wekker en na nog een half uur gesnoozerd te hebben besloot ik er dan toch maar met hele erge tegenzin uit te gaan.
Rob lag nog heerlijk te slapen en de kids hebben de week Jevak (hutten bouwen) en die sliepen gister in de gymzaal met alle andere kids. Dus ik moest helemaal alleen voor mijzelf eruit. Verschrikkelijk toch??

Maar goed, Rob kwam er toch ook maar uit en eenmaal beneden zette we het nieuws er even op. Daar zagen we tot onze verbazing dat het (Replica) VOC-schip compleet aan het afbranden was. Zo zonde, het was een prachtig schip en was de blikvanger van dat stukje haven.

Zo rond 8 uur stapte ik in de auto om naar mijn werk te rijden, en bij aankomst kon ik al duidelijk het in vlammen staande schip zien liggen. Mijn werkplek ligt namelijk tegenover het schip. Ik stapte de auto uit en de stank van de rook kwam me al tegemoet.

Fototwedstrijd Zomerliefde
Zomerliefde, liefde voor de zomer, liefde in de zomer, je kunt er alle kanten mee op.
Ik kan me wel het een en ander bedenken, maar als er een echte vakantie liefde bedoelt gaat worden tja dan zal dit heel teleurstellend zijn.
O ja ik heb vroeger heust wel een echte zomerliefde gehad, helaas ben zijn naam kwijt, laats staan dan dat ik er digitale foto's van heb. Dus jullie moeten het maar doen met mijn eigen inbreng die ik aan de zomerliefde geef.

Broeder en zuster zomerliefde, dat is wel duidelijk op deze foto. Kevin en Ilse kunnen gelukkig over het algemeen wel heel goed met elkaar. Maar op de vakantie's wat vaak in de zomer is, dan kunnen ze onwijs goed met elkaar. Ze ondernemen samen dingen, zwemmen samen, spelen samen. Zijn dan eigenlijk altijd samen.

Ilse met haar blonde krullen krijgt het in Turkije wel voor elkaar om de Turkse barman voor zich te winnen. Nu was deze liefde gelukkig niet wederzijds, Ilse vond het helemaal niks, maar hij, hij vond Ilse wel heel lief en schattig. Ze kreeg dan ook alles bij hem gedaan. Zomerliefde in eenrichtingsverkeer.


Tja Rob zijn zomerliefde, wat moet ik daar dan nou van zeggen. Voor hem is het al gauw goed als hij zijn shagje kan draaien met een biertje erbij. Gewoon heerlijk relaxen en niks hoeven maar alles mogen. Nou ja bijna alles, laat hem maar denken.
De liefde voor een biertje en dat dan vooral in de zomer!!!

Maar gelukkig kom ik dan toch ook nog wel in het plaatje voor en delen wij samen de liefde voor de zomer, de liefde in de zomer. Wij zijn samen zomer mensen en houden van de zomer, de zon, de zee en de warmte.

 


Maar toch, toch heb ik een echte zomerliefde, die liefde die in de zomer van 1997 kwam, in juli wel te verstaan, dat is een liefde die nooit en dan nooit meer overgaat.
Die zomer, 26 juli 1997, was het nog niet echt warm prachtig weer, dat kwam een week later. Mij kon het niks schelen, al regende het die hele zomer, al zou het die zomer -20 graden zijn. Mijn liefde was geboren, in de zomer, die zomer zou het hoe dan ook warm blijven

 

stomheid geslagen
Ik ben niet iemand die het achterste van de tong laat zien hier op de logjes.
Dingen die mij bezig houden, houd ik vaak voor mezelf of deel het met anderen die me na staan.
Maar zo in een log zetten, nee dat doe ik niet gauw.

Maar afgelopen zondag op Kevin zijn verjaardag is er iets gebeurd wat me toch danig bezighoud. Het houd mee meer bezig dan dat ik gedacht had.
Sommigen zullen waarschijnlijk vinden dat ik te overtrokken reageer, en misschien is het ook wel zo en ben ik gewoon aan vakantie toe.
Maar toch ben ik willens en wetens afgelopen zondag in een situatie terecht gekomen waar ik op dat moment niet eens wat aan kon doen, en waar later ook nog wat over te horen kreeg wat ik op dat moment niet heb mee gekregen.
Nu klinkt het allemaal misschien veel erger dan het is, maar het is een feit dat het mij bezig houd.

Vriend E. is sinds een aantal maanden gescheiden, zijn ex is mijn beste vriendin en hij kwam geregeld bij ons langs om zijn gal te spugen. Op zich niks mis mee, maar ik had al duidelijk aangegeven dat ik dat niet zo leuk vond, want tenslotte Zij is mijn vriendin. Ik wilde het allemaal niet horen, maar goed je wilt hem ook steunen. Dus slikte ik het maar. Ilse daarentegen heeft er meer van mee gekregen dan ons lief is geweest. Ze maalt en maalt, en als er nu een vriend van ons ook maar iets te joviaal is in haar ogen, dan ziet ze dat als een bedreiging. We hebben haar zo goed en zo kwaad uitgelegd dat zij zich totaal geen zorgen hoeft te maken.

Nu kwam het dus dat vriend E. een nieuwe vriendin heeft, en hij nam haar dus ongevraagd mee naar de verjaardag van Kevin. Op zich niks mis mee, want de mensen die ons een beetje kennen, weten dan ook wij over het algemeen heel gastvrij zijn. Maar ik had haar nog nooit ontmoet, en ze nam dus ook haar dochter mee en daarbij nog een vriendinnetje van haar dochter. Ik zag Ilse al kijken, met zo?n blik van hé ik snap het allemaal niet meer wie zijn dat??? (kon ik haar ook geen ongelijk in geven ik kan het zelfs nauwelijks volgens).

Om maar even op het punt van frustratie te komen, die vriendin van dat dochtertje, (volgen jullie het nog?) zat tussen ons de volwassen en ineens denk ik dat ik het niet helemaal goed zie, en zie haar met een sigaret in de hand. Ik had nog even de illusie dat het van die vrouw was, maar nee, het was van haar. Ze trok er een brutale blik bij en nam een trekje. Ik bekeek haar even goed en vroeg me eigenlijk af hoe oud ze wel niet was, ik bedoel er was totaal nog geen borstvorming te zien. Ze bleek dus net 11 geworden te zijn???? geloven jullie mij als ik zeg dat Ilse echt gewoon geschrokken was?
Op een gegeven moment liep ze dus de woonkamer in en die vrouw houd haar in de gaten en zegt tegen mij, ja ik moet haar in de gaten houden hoor, want ze is niet te handhaven???..

TRUT en dat neem je mee naar ONS huis?? Sorry hoor die spoort gewoon echt niet.
Maar affijn, later hoorde ik dus van Ilse dat dat meisje naar haar toe was gekomen en ze had Ilse een sigaret aangeboden. Kunnen jullie het een beetje voorstellen dat ik des duivels was?

Ik heb van dit hele gebeuren op dat moment niks gezegd, al wilde ik zoveel zeggen, maar ik wilde de sfeer voor Kevin niet verpesten.

Ik neem het die vriend kwalijk dat hij haar ongevraagd heeft mee genomen, hij kende dat meisje redelijk goed en wist hoe ze in elkaar stak. En ik neem het haar ook heel erg kwalijk dat ze zo naar wildvreemden een meisje meeneemt die niet te vertrouwen is!!

Zo ik heb het maar even van me af geschreven en het lucht op!
Over een paar dagen gaan we op vakantie en misschien dat ik na de vakantie er anders over denk maar tot zo ver komt ze er bij mij niet meer in!!

Haar normen en waarden zijn duidelijk niet de mijne!!
Kevin is jarig!!!

 Vandaag is het alweer 12 jaar geleden dat ik moeder werd.
Kevin maakte mij tot moeder en Rob tot vader!
Hoe bijzonder dat toch is, ineens ben je papa en mama.

Lieve, lieve Kevin.
Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag!!
Ondanks dat er door de vakantie weinig heel weinig visite komt, gaan we er een mooie dag van maken!Kanjer, we zijn trots op je en houden ongeloofelijk veel van je!!

Happy Brithday!!!

Fototwedstrijd: Dagjes uit
Tja jee dit is toch wel een hele lastige! Bij de vorige wist ik eigenlijk meteen wel welke foto's ik er voor zou gebruiken.
Maar met deze...... totaal niet.
Wat zijn dagjes uit, dagjes uit zijn in mijn beleving, 's ochtends in alle vroegte vertrekken om zo overdag een hele leuk dag te hebben, en 's avonds moe maar voldaan het huis weer in te stappen.
In mijn beleving dus valt daar dan geen concertbezoeken of van dat soort evenementen onder. Het draait daar dan vooral om de avond.
Ja, ja, ik weet ik kan het ook anders gaan zien, je hebt de hele dag al voorpret en vaak ben je dan ook al op pad om eerst nog ergens een hapje te eten.
Maar heee zo maakte het mijn beslissing wel wat makkelijker om foto's uit te zoeken.
Als ik alle concerten ook zou moeten mee rekenen komt er nooit een einde aan dit logje.
Dus ik houd het echt op de dagjes!!!

En gelukkig kan ik wel zeggen, maken wij geregeld van dat soort dagjes.

Op deze foto ben ik samen met mijn kinderen een dagje naar Texel, waar mijn oom en tante op vakantie zijn. Voor ons een klein kunstje om de boot te pakken en hup 20 min. later staan we op Texel. Als we al op Texel zijn bezoeken we altijd Eco-mare, ik blijf dat toch altijd erg leuk vinden. Je ziet hier Ilse bij mijn oom op de nek, en ik wijs Kevin wat aan, terwijl mijn tante de foto maakt. Ongeloofelijk wat had ik daar nog kort haar!!!
safari porno ;)

Ik kreeg gister een mail, met een filmpje erbij!!

Ik kon het toch niet laten, ik vind hem hylarisch!!
Fotowedstrijd Romantiek
Romantiek is de gemoedstoestand van mensen die op emotioneel en/of erotisch vlak wederzijdse geestverwantschap ervaren met een ander persoon.

Deze gemoedstoestand kan opgeroepen worden door een context die beide personen stimuleert exclusieve aandacht aan de ander te besteden en waarin beide personen zich behaaglijk voelen.

Hoe zo'n context er precies uitziet verschilt van persoon tot persoon.


Rob en ik, emotioneel aan elkaar verbonden. Voelt de een zich niet goed, merkt de ander dat meteen op. We zijn maatjes, geliefden, gewoon we horen bij elkaar.
We kunnen bijelkaar onzelf zijn, met een traan met een lach, boos en vrolijk!

Ik kan heel veel foto's uitkiezen van ons samen, zoenend en lachend.......
Foto's met en zonder kinderen, maar wat is nu Romantiek, voor de een eten bij kaarslicht, een glas wijn drinken bij de openhaard, een strandwandeling bij ondergaande zon.
Maar de praktijk wijst hier uit dat eten bij kaarslicht met kinderen niet gebeurd, een openhaard hebben we niet, en wandelen bij ondergaande zon doen we eigenlijk niet.

Maar op momenten dat ik het moeilijk heb, in periodes dat ik er alleen voor sta met de kinderen omdat hij voor zijn werk een aantal maanden weg is, en hij stuurt mij dan een prachtige mooie bos bloemen. Dan weet ik dat hij toch bij me is, dat ik het toch goed doe.
Dan voel je de Romantiek toch, ook al is hij lijfelijk niet aanwezig, in gedachten altijd!!

 
Deze mooie bos bloemen kreeg ik vorig jaar.
Hij zat toen voor 6 maanden aan de andere kant van de wereld.
Afstand zegt niks, het gevoel de Romantiek die is er!!


Marinedagen.
Zoals elk jaar zijn er de tweede weekend van jullie weer marinedagen, voorheen ook wel vlootdagen genoemd.
Een heel weekend dat in teken staat van de marine.
Zelf zijn we allebei werkzaam bij de marine en vinden het dan ook altijd erg leuk om over de vlootdagen (stug vol blijven houden, vlootdagen zijn vlootdagen en kunnen aan de term marinedagen nog niet echt wennen) te lopen.

Dit jaar hadden we het dit weekend extra druk, zowel de zaterdag als de zondag zouden we visite krijgen die de vlootdagen graag wilde zien.

Zaterdag kwamen vrienden vanuit Almere over met hun 2 kinderen.
Het was een prachtige dag, de zon scheen volop en doordat een vriend van ons die dag toevallig moest werken op de Hr.Ms. Johan de Witt, konden we een speciale rondleiding krijgen op dat inmens grote schip. We genoten er allemaal volop van.
Voor de kinderen is er op zo'n dag ook genoeg te doen, en de vermaakten zich ook kostelijk.
Thuis gekomen gingen we aan het bakken van de hamburgers, en tja toen kwam het moment, dat de oudste zoon (van die vrienden) ons kwam vertellen dat zijn grote mensen hoektand los zat en het bloede als een rund, niet normaal.
Hup terug drukken dat ding en rustig aan doen. Maar affijn hij neemt een hap van zijn hamburger en ineens, grote mensen hoektand eruit. Pfffff dat is niet best.
Ik heb snel de dienstdoende tandarts gebeld en met de tand onder te tong moesten we meteen maar even langskomen.
Ik maakte nog wel de opmerking, weet je zeker dat het een grote mensen tand is, ik bedoel Kevin heeft ze nu nog niet eens........ maar ja ze wisten het zeker.
Bij de tandarts aangekomen, hij kijkt, hij zegt zo hee jij hebt ongeloofelijke mazzel gehad. Het was nog het melkgebit . Zo wordt het wisselen wel een duur geintje.
een half jaar geleden...

Een half jaar geleden waren we 12,5 jaar getrouwd.
Dat heben we toen in kleine kring met de beste vrienden en naaste familie gevierd.
Dat was een leuk feestje!!!

Nu vandaag een half jaar later, zijn we dus 13 jaar getrouwd
En vieren we het helemaal niet.
Nou ja wij zullen er wel bij stil staan, maar iets bijzonders gaan we niet doen.
Nou ja we gaan wel wat bijzonders doen, maar niet met ons viertjes of Rob en ik samen.
Nee vanochtend zo rond 9 uur half 10 komt er al visite.
Annet + familie heeft besloten om te komen, en samen met hun gaan we de vlootdagen verkennen, iets wat we gister met andere vrienden ook al gedaan hebben.
Maar vervelen doet het niet.

Zo rond de m ddag zal Marijke en familie zich ook nog bij ons voegen, en ja ik heb al begrepen, ze blijven allemaal mee eten.

En als afsluiter komt Angelique ook nog naar Den Helder toe, om een taptoe te geven, en ja als er dan iemand vanuit de logwereld een concertje komt geven in Den Helder, dan ga je natuurlijk wel even kijken.

Complete verslag van dit hele gebeuren volgt uiteraard.

Maar hoe dan ook, vandaag zijn Rob en ik 13 jaar getrouwd, een trouwdag die eens heel anders is dan anders, maar die zeer zeker ook heel erg leuk zal worden!!
 

 

deze hoort eigenlijk toch ook nog bij......
Zon, zee en strand.
Ik heb er al een logje over gemaakt, maar ik heb toch nog 1 foto die ik jullie niet wil onthouden.

Deze foto is vorig jaar gemaakt op het strand op het mooie Curacao.
Rob zit zoals de meesten wel weten bij de Koninklijke Marine en was voor een half jaar varen. Ze deden die 6 maanden hoofdzakelijk de ABC-eilanden aan.
Rob zou in mei voor 2 weken binnen liggen in Curacao, precies in de mei-vakantie van de kinderen. Een prachtige gelegenheid voor ons om over te vliegen.

Rob en Ilse die samen naar de zee lopen............
Hier heb je toch geen woorden meer voor nodig??
"Het leven gaat voorbij
maar je leeft door in mij"