weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
sneltreinvaart...
Zo even in sneltreinvaart door mijn weekje heen.
Een week die druk en hectisch was met de avondvierdaagse aan de gang.
Vier dagen duurt de avondvierdaagse, heel verassend, maar 3 van die 4 dagen moest ik werken tot 16.00 uur. Dat betekend dat ik dan zo rond 16.15 uur thuis ben.
Om 17.15 uur moesten we thuis al vertrekken, dusssss ach een uur de tijd om wat eten op tafel te zetten en de boel in het gereel te brengen.
2 van die 4 avonden was het bagger weer en niet leuk!!!

Maar affijn Ilse ging woensdagmiddag samen met een vriendinnetje nog even bij Fluffy kijken, daar was ze al een aantal dagen niet meer geweest, en hij/zij zou wel weer gegroeid zijn. Gewapend met het foto-toestel gingen ze op pad!!
zie hier het restulaat..............

Wat is ie gegroeid he??? conclussie.......... geef nooit je fototoestel mee aan je dochter en haar vriendinnetje

De week volgt en de donderdag is in aantocht, de intocht van de vierdaagse, een happening, waar je toch echt wel mooi weer bij nodig hebt.
Zonder zon is het toch niet een "echte" intocht.
En zowaar hij liet zich zien, volop was hij aanwezig..........
Ilse had de vierdaagse uitgelopen, met een rugzak vol met snoep, en handen ook helemaal volgestouwd haalde ze de eindstreep!!!

Vierdaagse nr. 4 was voor haar een feit,

Heerlijk toch altijd die stralende koppies en o wat zijn ze blij en wij ook maar dan om andere redenen dat het er weer opzit!!
Wij hebben vier dagen gerend, gefietst, gewoon vier dagen topsport gehad.
Maar ik vind het toch iedere keer weer leuk, het heeft toch wat!!

Vrijdag was ik op school en daar kwam Ilse helemaal blij naar me toe gelopen, Mama Tom zegt dat ik morgen Fluffy al mag gaan halen in plaats van volgende week.
Hij/zij doet het zo goed, eet en drinkt al helemaal zelf, kan het morgen al mam??
Tuurlijk kan dat, we hadden niks bijzonders op de planning staan en het kwam ons eigenlijk veel en veel beter uit dan volgende week!!!

En zo kwam het dat we sinds vandaag dus een huisdier hebben, nou ja een tuindier......
Want Fluffy is in the house garden!!!

Yellow Bike tour.

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik een uitje had van school.
Nou ja de school van de kinderen dan, ik zit daar in de OWG dit jaar voor het eerst en elk jaar gaan de OWG leden met de leerkrachten erop uit!
Helemaal leuk dus.
Het was voor mij wel een dubbel gevoel want ik was die dag ook uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Manja.
Dit uitje was al zo lang bekend, geregeld en betaald dat ik het gewoon niet kon weigeren.
Jammer was het wel.

Met toch een beetje tegenzin liep ik zo tegen 11 uur op zaterdag richting school waar een bus voor ons zou staan die ons naar Amsterdam zou brengen. Joh het leek wel een schoolreisje, alleen stond er niemand om ons uit te zwaaien beetje jammer wel.
Het was onwijs gezellig in de bus en voordat we het dan ook al in de gaten hadden waren we al in Amsterdam en werden we los gelaten.

We verdeelden ons in groepen en groepsgewijs kregen we een prachtige mooie gele fiets toegewezen. Ik hoorde bij de laatste groep die zou vertrekken, maar de eennalaatste groep schoot ook niet op zodat we met 20 man tegelijk vertrokken.
Wat een gekkenwerk fietsen in Amsterdam. Als je levensmoe bent dan moet je dat eens gaan proberen.
Al snel kwamen we erachter dat zo'n grote groep totaal niet werkte en we besloten ons op te spiltsen, een groep die alles snel snel wilde doen en daarna gauw op het terras wilde zitten en een groep die de culturele route wilde doen en alles wilde zien.
En daar hadden we weer een twijfel, wat zou ik gaan doen, kijk ik ben gek op het terras zitten en mensen kijken, heerlijk!! Maar er was ook nog zoveel van Amsterdam wat ik nog niet gezien had. Ik besloot voor de culturele route te gaan, teras  zitten zou er sowieso nog wel in zitten en ik wilde nu wel eens wat van Amsterdam zien, buiten de winkelstraat en het Leidseplein.

We reden door kleine mooie straatjes waar we bepaalde dingen moesten zoeken wat wel erg leuk was maar ach spectaculair vond ik het niet echt.
Uiteindelijk vlijden we ons even op een teras voor wat te eten en te drinken.
Leuk zo aan de gracht waar genoeg te zien was.
Nadat we een heerlijke broodje ophadden stapten we weer op die mooie gele fietsen en volgende we de route weer.

Zo kwam ik door het Vondelpark waar ik dus nog nooit geweest was, en wat een pracht van een park, ik vond het heel apart dat je zo door de drukte van Amsterdam zo ineens in een mooi groot park staat waar het buiten de mensen gewoon rustig is.
Via een andere kant gingen we er weer uit en daar waren we in de PC hoofdstraat, en ook daar was ik nog nooit geweest, ik keek mijn ogen uit, die auto's die mensen die er liepen.
Ooit ga ik me daar eens op het teras neer zetten en alleen maar mensen kijken, hoe leuk lijkt me dat!!

Het museumplein, het Rembrandtplein, de Dam, dat waren plekken waar ik ooit wel eens geweest was, maar toch leek het alsof ik het nu ineens heel anders zag.
De Jordaan hebben we gehad, cafe Bolle Jan gezien, nou gewoon eigenlijk de dingen waar Amsterdam toch wel om bekend staat.

De wallen, en ja ooit ben ik daar wel eens overheen gelopen, maar kon het me zo totaal niet meer herinneren. Ik voelde me een dorpstrutje in de grote stad.
De wallen, ik was wel onder de indruk, die meiden soms nog zo jong en het leek wel alsof ze van top tot teen onder de make-up zaten, eerst had ik het nog niet eens zo snel in de gaten toen ik vanuit mijn ooghoeken iets zag bewegen, in eerste instantie leek het wel een pop, hahaha maar uhhh nee het was geen pop.
We moesten door die straatjes dan ook gewoon lopen omdat het zo ontiegelijk druk was daar, gewone mensen, mensen met kinderwagens alles liep er gewoon. Vandaar dus dat ik het ook nog niet zo snel door had dat ik door de rosse buurt liep!
Die hokjes wat lijken ze klein, tuurlijk nu hebben ze waarschijnlijk ook niet meer nodig als een bed, maar toch!!
Wat me wel opviel was hoe meer je de rosse buurt weer uitging hoe ouder en verlepte de vrouwen werden.
Op een gegeven moment twijfelden we of we nu via de route links of rechts moesten, ik keek rustig om me heen en ach ik volgde wel.
Daar ineens werd dan ook het raam opengegooid waar 3 antiliaanse forse vrouwen achter stonden en ze begonnen te schreeuwen en te schelden, Hoeri, Hoeri!!!
Ja duhhhh dat was me wel opgevallen hoor!!!

We moesten daar ook nog een vraag invullen waar de afkorting PIC voor staat. Ha en die weet ik nu wel mooi, cultrurele dag hoor!! Staat namelijk voor Prostitutie Informatie Centrum. Wisten jullie niet he??!!!

Affijn onderweg zijn we ook nog uitgescholden voor Kut toeristen op een gele fiets, keurig gezien want het was een gele fiets!!!

Nadat we uiteraard ook nog even een condomerie hadden bezocht, tja ik was op zoek naar een blauw/wit geruite met after-eight smaak (ik had ooit eens een weddenschap met een oude vriend van me afgesproken die nu overigens in Australie woont, maar he het schoot me ineens weer te binnen), was het toch ook al wel weer tijd om richting de gelefietsenopbergplaats te gaan.

Aan de overkant van de gelefietsenopbergplaats zouden we ons verzamelen in een restaurant waar we een diner kregen aangeboden.
De zaak was op de hoogte van onze komst, ach we waren met een klein clubje van 55 man, en er werd ons al heel snel door de eigenaar medegedeeld dat we toch echt om 19.00 uur de zaak weer moesten verlaten omdat dan de volgende groep zou komen.
Beetje vreemd maar goed.
We konden kiezen uit entrecote of gegrilde zalm, ik koos voor gegrilde zalm, heerlijk goed doorbakken en zo droog als sinterklaas zijn kont!! Of tewel het was gewoon echt niet te eten. De entrecote hoorde ik van de anderen was ook niet lekker, en aan onze tafel bleef het vees/vis dus liggen.
Tja, was de reactie van het personeel, jullie zijn ook met zo'n grote groep dan is het zo lastig om alles goed te bereiden................
Vreemd van een restaurant mag je toch wel wat meer verwachten.
Nadat we 2 bolletjes vanilleijs met slagroom uit een spuitbus en chocolade uit een pakje hadden weg gewerkt stonden we dus inderdaad om 19.00 uur op straat.

We liepen wel weer naar de overkant van de straat waar we wel vriendelijk behandeld werden en daar op ons gemakje een kop koffie konden drinken voordat we weer in de bus richting huis vertrokken!!

Ik ging met tegenzin heen en wat heb ik genoten, wat heb ik gelachen, wat is het yellow biken leuk!!!
Ik wil dat nog wel eens doen, ik heb heel veel van Amsterdam gezien, en echt ik ben enthouissiast!!!

Wie gaat er mee???
 

18+
Tja niet dat ik nu massaal het wil weten hoor, maar tja ik kreeg net al te horen of ik uit een blikje kwam............ maar goed ik kreeg vandaag wat te horen, waar ik eigenlijk nog nooit eerder van had gehoord en dus eigenlijk ook nog nooit bij stil had gestaan.

Maar affijn het is donderdag, het was ook de laatste dag van de avondvierdaagse die we weer goed hebben doorstaan maar daarover later meer.
En ja het gaat ook weer wat beter met mij, en ik bleef vandaag wel op mijn fiets zitten.

Ok, vandaag op mijn werk vertelde een collega dat ze laatst een stukje op de tv had gezien over een man die zichzelf........ nou ja laat maar. Maar affijn de toon was gezet, en we hadden er een hoop lol over. Daarop kwam een collega binnen lopen en hij ving wat woorden op, waarop hij dus plompverloren zei.......... 90% van de mannen zijn linksdragend.......... goh een info die ik niet wist.

Jullie zullen begrijpen toen ik thuis kwam en we zaten aan tafel te eten, ja ik weet raar onderwerp aan tafel, maar soms schiet het op de raarste momenten te binnen.
We hadden patat met een frikandel.
Ik vroeg dus ook aan Rob, ben jij links of rechtsdragend????
snappen de kids toch nog niet wat ik daarmee vraag
Waarop Ilse dus aan Kevin vraagt, pak de ketchup eens, jaaaaa zie je wel kevin is ook links!!!
K**-dag.........

Ja het gaat momenteel niet zo goed hier!!
Ik bedoel geestelijk valt het nog wel mee, al zullen daar een heleboel mensen wel ontkennend op antwoorden, maar nou echt als je hoort hoe het mij vandaag is vergaan.....

Op zich begon ik de dag best goed hoor, ik bedoel ik belande heel goed op school bij de kids, ik deed daar het een ander doorbespreken met een andere moeder over het afscheidsfeest van Kevin zijn klas wat we gaan organiseren, dus tot zoverrre....

Voordat ik naar huis fietste JAWEL OP MIJN NIEUWE MOOIE FIETS VAN EEN PAAR DAGEN OUD ging ik eerst nog even naar de supermarkt, waar alles ook nog heel goed ging hoor, geen rare dingen, pinautomaten die het gewoon deed, dus eigenlijk gewoon.

En wat zeggen we dan??
Witlicht, een waardeloze film, Marco Borsato een zanger die probeert te acteren, wat gewoon eigenlijk dramatisch mislukt!!
Een B-film niks maar dan ook niks was er goed aan die film. Tja de fans ja die waren bevooroordeelt, niet objectief!

The silent Army, ja is nu dan een goeie film geworden omdat er stukken uitgeknipt zijn, en andere stukken aan toegevoegd zijn. En na wat ik gehoord hebt heeft het geen happy end!!
Tuurlijk nu er geen muziek meer in zit is die film grandioos.
Waarschijnlijk zit er ook een andere Marco in...............

Affijn, wat ik mij dus nu eigenlijk afvraag........ een staande ovatie in Cannes, waarom eigenlijk?? Hebben ze daar allebei de versies gezien of alleen The Silent Army??
Is de film daar beoordeelt op kwaliteit van de film en het verhaal dat verteld wordt, of zullen ze Marco daar dan ineens wel een onwijs goeie acteur vinden??
Of zullen de heren journalisten er in Nederland nou gewoon geen donder van snappen en de plank volledig hebben misgeslagen met al hun opbeurende goeie kritieken?

Waarschijnlijk zullen ze hier gewoon zeggen dat "anderen" er geen snars van snappen, want o wat weten we het hier toch allemaal goed!!
Of zullen ze nu gewoon eens gaan zeggen, ja ok, WIJ JOURNALISTEN waren bevooroordeelt en hebben de film Witlicht nooit een eerlijke kans gegeven??

Nee dat zullen die zielige journalisten hier in Nederland waarschijnlijk nooit doen, maar affijn ik als bevooroordeelde fan, kan wel uit de grond van mijn hart zeggen, dat ik nooit maar dan ook nooit meer waarde hecht aan een recensie van een Nederlandse journalist, tuurlijk uitzonderingen daar gelaten, je zult zoals met alles hier dan ook wel eens een goeie tussen hebben zitten.

Maar ik als bevooroordeelde fan, kan wel zeggen dat ik supertrots en dan ook echt superdesupertrots ben op "onze" Marco, Marco die voor mij toch een geweldige acteur is die daar een verhaal heeft verteld wat ons allemaal heeft doen stil krijgen!!
Die zijn nek heeft uitgestoken, die in nederland tot aan zijn voeten is afgebrand, maar in Cannes weer is herrezen!!!

Wie het laatst lacht..........................
nieuwe fiets
Maar ok, donderdag hebben we inmiddels gehad in een log en hups nu maar op naar de vrijdag. (al heb ik nog wel een andere dag waarover ik moet loggen maar hee die komt nog wel).
Eigenlijk niet eens bijzonder hoor, ja ik had spierpijn dat was duidelijk, en nee nog lang geen 40 .
De vrijdag best wel mooi weer, dus ik besloot op de fiets even snel wat kleine vergeten boodschappen te doen.
Fiets uit de schuur en gaan........... nou niet dus........... fiets ook nog geen 40 maar wel weer een lekke band, eerder die week was hij al geplakt...... en nu gewoon weer. Belachelijk!!!

Dan zit er niks anders op, fiets terug zetten en de auto pakken. Maar aangezien het morgen alweer het begin is van de avondvierdaagse en ik in de catering zit van school uit heb ik dus domweg een fiets nodig anders kom ik er gewoon niet door!!
Dus werd er zaterdag besloten om op pad te gaan voor een nieuwe fiets.
Tja als je kan kiezen tussen wederom de achterband plakken of een nieuwe fiets te kopen is de keuze eenvoudig!!
Kleinigheidje was dat dat toch al op de planning stond, alleen pas over een paar weken, mijn fiets was gewoon op, het stuur begon raar te doen i.p.v. dat ik hem gewoon links en rechts kon draaien kon hij ook zomaar ineens ja knikken. Vreemd maar toe maar!!
dochters-moeders

Het einde van het voetbalseizoen is aangebroken, dat betekend voor Ilse, weg uit het team, ze is immers 9 en gaat volgens seizoen naar de E'tjes.
Ook betekende dit tevens het afscheid van de trainster/coach zij moet er noodgedwongen mee stoppen omdat ze gaat verhuizen naar zeeland, jammer maar helaas.

Nadat ik donderdag hemelvaartsdag moe, brak maar voldaan dan ook thuis kwam van de trouwerij kon ik mij eigenlijk meteen al wel gaan opmaken voor de wedstrijden der wedstrijden. Er moest een wedstrijd gevoetbald worden en dan wel die van de moeders tegen de dochters!!!!
Appeltje eitje die zouden we natuurlijk wel even winnen, tsssss die dochters......

Ware het niet dat het dus van het begin tot het einde partijdig spel was.
Waardeloze scheidsrechter die partijdig was, uiteraard een vader, de keeper van de tegenpartij was een vader, gewoon oneerlijk spel.

Eerst maar eens een warming-up waar wij moeders al doodmoe van waren en daarna kon het spel beginnen. Maar hoe oneerlijk, de scheidsrechter vloot om de haverklap voor die meiden en tegen ons, 2 moeders werden met een rode kaart het veld uitgestuurd, en dat terwijl wij al met 3 spelers minder waren. Daarna moesten we ons ook nog opdrukken, waar dat goed voor was is me een raadsel.....
 


Maar hee de aanvallers van ons waren dan ook supergoed we scoorden er wel 3, en ja ook ik maakte een fantastisch doelpunt! Zo in het hoekje, de keeper had geen schijn van kans..........  maar tja de verdedigers bij ons waren dan niet zo best die konden onze keeper domweg niet eens helpen waardoor de meisjes, ook wel onze dochters genoemd, er dus gewoon 6 in scoorden!
Dat betekend dus gewoon dat wij, de moeders, de volwassenen officieel zijn we dat gewoon verloren, verloren van de dochters........
Waardeloze scheidsrechter, partijdige scheidsrechter............. bah!!!

Nadat de penalty's genomen werden, togen we met zijn allen richting strand, daar bij de strandtent zouden we voorzien worden van patatjes, met een frikandel, drinken en nog een ijsje, kijk altijd fijn zo'n sponsor!!!
Nadat wij dus achter het glas in de zon heerlijk aan het bijkomen waren konden de kids nog heerlijk op het strand spelen.
De trainster kreeg van al die meiden nog een prachtig mooi fotoboek aangeboden ter herinnering, met prachtige foto's en allemaal een persoonlijke boodschap/tekening.
Dit was een mooie afsluiter van het seizoen waarin de meiden in de eerste periode ook nog eens kampioen geworden zijn, beter kan het haast niet!!

Waarschijnlijk wel overbodig om te melden dat ik de dag erna spierpijn had, ontiegelijke spierpijn, zoveel spierpijn dat ik niet eens wist dat ik zoveel spieren had!!

 

Feestdag!!
Woensdag 20 mei 2009, dat was de dag dat Jonathan en Manja zijn getrouwd.
Ook ik was uitgenodigd en samen met Linda had ik een hotelletje geboekt in Amersfoort, leuke bijkomstigheid was nu eens dat ik niet hoefde te rijden. Normaal gesproken ben ik altijd de BOB, normaal gesproken drink ik ook eigenlijk zelden of nooit, maar nu was het woensdag 20 mei 2009 en eens niet normaal!!

Ik had voor een aantal weken geleden alle borsatofans die waren uitgenodigd gemaild met de vraag of ze het zagen zitten om iets gezamelijks te geven, en daar werd heerlijk positief op gereageerd, ik had een mega groot vliegtuig gekocht, en daar een vrachtvliegtuig van gemaakt!! Dat gevaarte was alleen zo ontzettend groot dat de achterbank van de auto geklapt moest worden anders paste het ding er niet in!!

Linda en ik waren al op tijd in Amersfoort en we hadden bijna de hele middag nog voor te shoppen, heerlijk zo, leuke stad trouwens, ik was er nog nooit eerder in het centrum geweest. Zo rond 18.00 uur waren we weer op onze hotelkamer en gingen we ons "mooi" maken voor het feest, waar we om 20.00 uur werden verwacht.

Ik had met Martine afgesproken dat ik zou bellen als we er zouden zijn, zodat we "ons" vliegtuig ergens kwijtkonden, niet wetende dat ze op dat moment met een kerkdienst bezig waren, raar dat ze dan toch niet opneemt toch?? Algauw belde ze toch terug en vonden we een pracht van een magazijn, groot genoeg en onopgemerkt kregen we dat ding dan toch binnen.
Langszaam kwamen alle borsatofans ook binnen, en zaten we al gauw met een grote gezellige groep bij elkaar.
Jonathan en Manja kwamen even later ook binnen, en o wat zagen ze er stralend uit.
Toegezongen door de mensen die hun lief waren op de muziek van dromen zijn bedrog.
Dit was verre van dromen zijn bedrog, die was echt, dit  was pure liefde wat die twee uitstraalden, heerlijk om te zien!!!

Later op de avond zong "Marco" zijn dochter toe, en dat was echt een prachtig moment, hoe toepasselijk, bij het laatste reffein werd Manja in de armen van Jonathan gebracht. *slik*
Daarna was het onze beurt, ik vond in Benjamin een gewillig slachtoffer om het bruidspaar namens ons te feliciteren en het cadeau te overhandigen, tja dat kan niemand beter dan hij, en hij deed het geweldig!!!
Als klap op de vuurpijl had Martine nog een filmpje weten te regelen voor Manja, hoe lief, hoe bijzonder................. vriendinnen voor het leven, ik vind dat altijd zo prachtig om te zien!!

Wat kan ik voor de rest nog zeggen, het was een fantastische avond, ik genoot van het stralende bruidspaar, leuke muziek en met allemaal gezellige mensen om me heen.
We hebben gezongen, we hebben gedanst, we hebben gekke bekken getrokken voor de foto en ik geloof dat we vooral allemaal heel erg hebben genoten!!!Lieve Jonathan en Manja..........
jullie liggen nu lekker met jullie bipsjes op het warme strand, jullie genieten nu van jullie huwellijksreis, en ik geniet hier nog even heerlijk na!!

Bedankt voor de bijzondere mooie avond!!Leuk setje??!!!!
Tja over HET echte feest ga ik vanavond nog uitgebreid loggen!!
HET feest was geweldig!!
Maar er kan ook wat leuks ontstaan........ tenminste dat denk ik.............
Ik ben overtuigd.........
Op HET feest is een leuke foto gemaakt, en zeg nou zelf zou het niet een heel leuk setje kunnen wezen???Binnenkort weer een leuk feestje???? Ik ben voor!!!

Nu ben ik er snel weer van tussen, ik moet nu namelijk voetballen, Moeders tegen de dochters........... Dus mocht ik vanavond niet online zijn, dan zit ik in het ziekenhuis met een zware blessure!!

Tot laterssssssss, XXXX
Fluffy
We liepen al een poosje te twijfelen of we weer een dier zouden nemen in huis.
Ik wilde alleen wel heel graag weer een hondje, maar zag ook de belemmeringen die het met zich mee bracht. En Rob wilde eigenlijk liever geen hondje meer.
Rob wilde eigenlijk wel weer een vogel, en dat wilde ik pertinent niet.
En de kids, die wilden alleen maar een huisdier!!

Vorige week kwam Ilse thuis van school met de mededeling dat een klasgenootje jonge konijntjes had, 5 stuks, maar 1 was nog zo klein die moest met de fles groot gebracht worden. Die andere 4 zochten nog een nieuw huisje.............
Ilse vroeg, Ilse smeekte, Ilse beloofde.............
En wij...... overlegde, wikte en weegde............. en besloten toen eens een keer ja te zeggen!!

Nu wilde ik vroeger ook altijd zelf een huisdier en wij kregen ook nooit een dier, ja een vogel hebben we gehad en vissen. Maar een dier waarbij het aaibaai gehalte groot was nee dat nooit!!

Toen ik in 1992 intern was bij de Marine en doordeweeks een kamer op de kazerne had, hebben een collega en ik in een vlaag van verstandsverbijstering een mooi lief grijs konijntje aangeschaft............ totdat de hogere legerleiding erachter kwam, het mocht niet.
Raar he?? Affijn het beestje mocht gelukkig weer terug naar de dierenzaak en ik had wel 2 weken een konijn gehad.

Toen we Ilse dan ook vertelde dat ze er wat ons betrefd 1 mocht uitzoeken was ze door het dolle!!
We gingen dan ook maar even kijken............
4 konijntje zagen er exact zo uit als moederkonijn, wit met beige vlekken en er zag er 1 uit als papa konijn, wit met zwarte vlekken.
Ilse keek, Ilse aaide, en toen we vroegen welke ze hebben wilde zei ze heel zachtjes, ik vind die zwarte wel lief. Ik wilde wel een yes gebaar maken, want stiekem had ik voor deze gekozen!!

7 juni mogen we HET gaan halen, nog geen idee wat het geslacht is, maar dat maakt niet uit.
Nu nog op zoek naar een perfect hok, en ons verdiepen in het wel en wee van het beestje, qua voeding e.d.

Maar ik heb mijn konijn!!! Ok officieel is hij dus van Ilse....... maar gelukkig zit ze heel vaak op school!!

Is het geen schatje???p.s. tips zijn altijd welkom!!!
"We leven naar het moment
Dat jij hier bij ons zal zijn"