weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 6 gluurders ;
en 6 gast gluurders .
Het is tijd om...........
Naar bed te gaan!!!
Ik merk dat ik vanavond vervelend ben.................................

Dusssssss slaap lekker allemaal, morgen weer fris op en dan dan dan dan
is het nog 2 nachtjes slapen....................

Ik heb er zin in!!!!!!!!!!!
Wie nog meer????
Uitslag Cito
De cito uitslagen zijn nu ruim een week of 4 al bekend. Nou ja landelijk dan.
In een eerder log schreef ik al dat ze bij ons op school de uitslagen nog niet bekend wilden stellen alvorens we de ouder gesprekken hadden gevoerd.
Op zich kon ik mij daar best in vinden, waar het niet dat ze de gesprekken ineens 3 weken uitgesteld hadden.

Ja kijk daar was ik dan weer niet zo blij mee, ik vond het helemaal niet erg om een aantal dagen te moeten wachten, maar 3 weken vond ik toch wel te gortig. Niet eens zo zeer voor ons als ouders, maar ook de kinderen wilden het weten. Die kijken tenslotte ook journaal en horen dat het al bekend is.

Ik belde vervolgens naar school voor uitleg, ik wilde weten wat de reden was, die zou volgens school zijn dat ze dan nadat de uitslag er was nog in vergadering moesten.
Tuurlijk............eerst roepen ze dat zo'n toets een moment opname is, en nu moet er nog over vergaderd worden??? En dat moet dan ook nog eens 3 weken duren??
Beetje vreemd en ik geloof niet in die rede, want ik denk dat ze al lang en breed van te voren moeten kunnen inschatten wat mijn zoon wel of niet aankan.
Affijn ik nam er geen genoegen mee en zei dan ook dat ik wel graag de uitslag van de cito wilde hebben. Of de ouder gesprekken nou 3 weken later zouden plaatsvinden of niet.
Wij wilden ons er thuis ook in verdiepen en overleggen zonder dat we ineens iets te horen zouden krijgen waar we ons niet in konden vinden.
Uiteindelijk werd besloten dat ze dan toch de uitslag allemaal alvast mee naar huis zouden krijgen

Laten we vooropstellen dat wij natuurlijk ook willen dat Kevin op de juiste plek terecht komt, maar na de cito-entree toets in groep 7 en de NIO-toets begin groep 8 ingezien te hebben, stonden we wel even raar te kijken.
Die 2 testen waren dag en nacht verschil en stonden lijnrecht tegen over elkaar.
Zelfs de gesprekken met de juf van vorig jaar en de juf van dit jaar was dag en nacht verschil.....................
Dan vraag ik me toch af, waar het aan ligt.

Afgelopen maandag was het dan eindelijks zover, Rob en ik werden om 20.00 uur verwacht op school, na enig uitleg over de poppetjes op de uitslag en de score en het leerlingvolgsysteem kwam er dan uit dat Kevin de Mavo makkelijk zou moeten aankunnen.
Iets wat wij dan ook verwacht hadden................ voor Kevin was het wel een beetje teleurstellend want hij wilde wel heel graag naar de Havo.

Maar nadat hij op school te horen had gekregen wie er allemaal naar de Mavo zouden gaan en wie de andere niveau's zouden doen, was hij heel heel blij dat hij dus naar de Mavo gaat!!
Weg van die etters die hem al jaren lopen te treiteren en lopen uit te schelden.
Als hij dan nog heel graag de Havo wil gaan doen, dan doet hij er maar een jaar langer over, hij komt er wel ons mannetje!!

En wij...............wij zijn supertrots op hem, maar o wat had ik hem nog graag op de lagere school gehouden, nu gaat hij echt de grote wereld in, mijn mannetje die dus gewoon nog 11 is als hij van de lagere school afkomt!!
Maar dat is nou eenmaal denk ik de angst van elke moeder, mijn kleine mannetje is straks echt niet klein meer, sterker nog hij is nu al niet klein meer, maar ik wil het gewoon nog niet zien

@apjes bij Witlicht.
Dinsdag 17 maart 2009!
De dag waarop mijn witlicht tour in Antwerpen zou beginnen.
Tijdens de verjaardag van de chat werden wij @tjes door Marco uitgenodigd om het concert bij te wonen. Dat was uiteraard een aangename verassing.

Weken voorafgaande begonnen al langszaam de nodige voorbereidingen, Manja en ik werden bij Isabel uitgenodigd om daar te slapen, dat aanbod namen we dan ook graag aan. Manja en ik hadden besloten om te gaan carpoolen, we zouden tenslotte een groot gedeelte dezelfde weg rijden, en het was ook wel zo gezellig.
Nou ja gezellig..................ongeloofelijk, wat kan die kletsen, ik geloof ook wel dat ik 1,5 uur lang gehoord heb hoe erg ze het wel niet vond dat ze Guus niet durfde aan te spreken, nou ja dat hebben jullie al uitgebreid bij haar kunnen lezen.

Wij zouden wat later aankomen en daardoor zou ik mijn auto bij de Metropolis neerzetten, onderweg werd er druk heen en weer gesms't, van waar iedereen nu op dat moment uithing. Natje bleek zo rond dezelfde tijd als ons in Antwerpen aan tekomen en er werd besloten dat zij ons zou oppikken daar, en dat we dan gezamelijk even snel een hapje bij de mac zouden gaan eten.
Linda bleek ook al in Antwerpen te zijn met haar vriendin Esther en ook zij was bereid om naar de Mac te komen zodat ik mijn cd/dvd van Witlicht van haar kon krijgen. Heel misschien dat Marco hem zou willen signeren
Isabel was ook al onderweg en ook zij moest nog wat eten en zo kwam het dat we onverwachts toch met zijn vieren aankwamen bij het sportpaleis.

Algauw zagen we de andere drie @tjes tesamen met Annick (die tijdens de verjaardag van de chat ook kaarten en een meet en greet had gewonnen).
Iedereen werd hartelijk begroet en algauw konden we ons begeven naar de achterkant waar we opgevangen zouden worden door Nathalie.
witlicht 21-03-2009
Het mocht even duren maar ik lag dan ook echt met de griep in bed, had er graag met iemand anders in gelegen maar goed. Hij heeft me inmiddels nog steeds niet verlaten, maar zo langszamerhand kan ik me er iets van los weken. Vandaar dus dat ik nu pas aan mijn derde en laatste deel van onze Antwerpen tour kan beginnen.


Zaterdagochtend zaten Rob en ik al heerlijk te ontbijten nou ja we hadden het al bijna op kwamen Manja en Martine er aan. Psychisch bereidde ik me al voor op een ontbijt, waar menig blikken onze kant op zouden gaan, want zo dacht ik Manja zal wel het grootste woord hebben, en tja dan trekt ze nu nou eenmaal veel blikken naar zich toe.
Maar zo waar niks was minder waar, het bleef rustig, heeeeeeeel rustig, ze was gewoon haar stem kwijt!!
Mijn eerste reactie was dan ook, wow lekker rustig, waarop Martine ook meteen instemde en zei, dat dat ook haar eerste woorden waren.
Maar affijn, na het eten gingen we even terug naar de kamer, om ons verder klaar te maken, voor onze tocht door de stad.
Geen idee wat Manja en Martine allemaal op de kamer nog moesten doen, maar tjonge dat duurde en duurde............
Uiteindelijk waren ze er dan toch en gingen we eerst de auto even naar het sportpaleis brengen, zo konden zij 's avonds ons makkelijker naar het hotel terug brengen. Toch slim bedacht.
witlicht 20-03-2009
Het vervolg van mijn witlicht tour............

Nadat ik donderdags van mijn werk thuis kwam, waren mijn ouders al geariveerd.
Zij zouden dat weekend op Kevin en Ilse komen passen.
Kijk dat was dan in ieder geval al in orde.

's Avonds hadden we nog even een 10-minuten gesprek over Ilse, en zoals verwacht waren er geen bijzonderheden en deed ze het helemaal goed.
Heerlijk om te horen en tevens een bevestiging dat we er heel goed aan gedaan hebben om haar deze groep over te laten doen. Ze zit lekker in haar velletje, en zo zien we het graag.

Nadat we vrijdag ochtend de kids naar school hadden gebracht en ik de nodige instructies door had gegeven aan mijn ouders (Ilse had een kampioensfeest, een kinderfeestje en een verjaardag, en ook moesten ze allebei een wedstrijd voetballen)
stapten we dan ook vrolijk in de auto en reden op ons gemakje richting Antwerpen.

Tegen half 2 kwamen we dan ook bij het hotel aan, en konden we meteen al op onze kamer. Toen we aan de bar wat zaten te drinken, kwam Manja en Martine ook aan, en even later vertrokken we met zijn vieren richting het sportpaleis.
Ik vond dat we gratis de bus konden nemen, tenslotte stond dat ook op het concertkaartje al was dat dus niet voor alle lijnen en de chauffeur vond het goed!
Marco ik ben wanhopig................
op zoek naar tijd!!
Kijk ik bedoel maar..................................
Gisteren waren wij van de operators uitgenodigd door Marco!
Hartstikke leuk, geweldig, genoten, gelachen heb ik.
Maar ik was vandaag om 16.00 uur pas thuis, en ik belandde hier weer met beide benen op de grond, voetbal, eten, kids gewoon het dagelijkse ritueel weer.
Toen ik dan eindelijk tijd had om achter mijn laptop te gaan zitten, werd ik omsingeld door oranje knipperende msn schermen, de nodige foto's moesten uitgewisseld worden.
Ook zijn ze al op de site te zien, en tja dan is het uitwisselen van foto's even belangrijker.
Maar aangezien ik de beroertste niet ben, zal ik jullie 1 foto laten zien.............
opblaaspop!!
Ik zat net even op nu.nl te kijken daar kwam ik toch wel een heel hylarisch filmpje tegen.
Expers waarschuwen dan ook: bij het oppompen van zo'n pop bij een benzinepomp kan de pop gaan ontploffen, gelukkig is het bij deze man goed gegaan

Je zult zoiets toch zien, ik zou niet meer bijkomen van het lachen!!!
onromantisch

Ik ben geboren in Enschede, ondanks dat ik er dan wel niet getogen ben, ben ik wel een Tukker. Dat zit in mijn bloed en het is niet te veranderen. Ik slik de E niet in, ik kan ook niet plat praot'n, verstaan doe ik het anders prima. Maar dat is ook niet zo verwonderlijk daar mijn hele familie nog in Enschede woont. Tukkers zijn nuchtere mensen en dan doel ik op karakter, niet op het zuipen.
Dus romantiek is me, laat ik het netjes uitdrukken voordat ik iemand van mijn familie tegen het hoofd stoot, niet met de paplepel is ingegoten.

Maar affijn, dit is eigenlijk gewoon even een inleiding om jullie duidelijk te maken hoe het komt dat ik in de volgende stuk tekst, iets geprobeerd heb wat dus danig mislukt is. En dan begrijpen jullie ook dat dat door mijn afkomst komt en ik zelf er gewoon helemaal niks aan kan doen.

We gaan jaren terug het zal zo eind 1993 begin 1994 zijn geweest, Rob en ik woonden samen in een prachtig flatje in Den Helder.
Dit doet even niet terzake, maar wil toch even vermelden dat het een supermooi flatje was aan de dijk van Den Helder en dat we vanuit onze keuken en slaapkamers zo de dijk over keken naar de zee waar we dan heel mooi Texel konden zien liggen. Interresant wel toch?

Maar goed ik kon dus vanuit dat mooie flatje waar wij dus zicht hadden op Texel ook de marineboten voorbij zien varen als ze van een lange trip (een korte trouwens ook hoor) terug kwamen in de thuishaven. Overbodig om te vertellen dat ik dat heel indrukwekkend vond want het gevoel wat de familie dan had die stond te wachten herken ik dus als geen ander.
Maar zo kwam het dus ook dat Rob (toen nog gewoon mijn neukertje verkering) terug kwam van een onderzeeboottrip van 3 maanden.
Kijk ik zorgde er natuurlijk altijd wel voor dat de spinnenraggen verdwenen waren, dat alles weer keurig bijgeschoren was, maar dat zoetsappige hartjes, roze en pluche en kaarsjes nee dat was (en nog steeds niet trouwens) niet aan mij besteed.
Maar ach je bent jong en je wilt wel eens wat, dus ik had met vol overtuiging een zak waxinelichtjes gekocht en ik zou het allemaal wel even heel gezellig op de slaapkamer gaan maken op het moment dat Rob die diesellucht van die boot, van zich aan het af soppen was.

Als een idoot spoede me ik dan naar de slaapkamer om ik weet niet hoeveel van die stomme kaarsjes klaar te zetten en aan te gaan steken. Prachtig rondom het bed, op de vensterbank, kaptafel. Gewoon helemaal goed.
Ik had een speciale kaarsenaansteker gekocht, maar daar was ik dus gewoon mee genept. Na een stuk of 8 van die kaarsjes te hebben aangestoken dacht dat ding doe het lekker zelf.
Maar ja ik wilde alles in de strijd gooien alhoewel dat niet nodig was, want het zaad kwam al bijna uit zijn ogen en pakte dan ook een gewone aansteker met zo'n mooi wieltje erin. En warempel dat werkte goed, tja totdat hij even uitging en ik hem weer aan wilde doen.
Potverdorie dat klere wieltje was gewoon heet, en niet zo maar heet nee echt heel heel heet. Ik had gewoon mijn duim verbrand.....................het wieltje stond ergewoon in afgedrukt.
Jullie snappen wel Rob heeft vreselijk gelachen, hij lachtte me gewoon uit.

Conclussie: Ik ben een nuchtere Tukker die nooit meer wat romantisch doet, al helemaal niet met kaarsen, buiten dat je je kan verbranden is het ook nog eens onwijs heet als je het al heet hebt.

 

Opname Doe maar normaal!!
Een kleine 2 weken geleden kreeg ik dan ook een geheime uitnodiging om dat programma te mogen bijwonen. Er zouden een aantal borsaties aan dat programma mee gaan doen en ik mocht vanaf de tribune de boel gaan bekijken.

 

Om 17.45 uur moesten we aanwezig zijn en voordat het zou beginnen zouden we met een aantal nog ergens wat gaan drinken. Om 15.00 uur zat ik dan ook in de auto onderweg naar Hilversum.
Maar wat een ellende, Hilversum had ik gauw gevonden maar dan die studio nog, volgens de tom moest ik links...............ik kon niet links..........afgesloten............ na een aantal rondjes door Hilversum te hebben gereden, tom op zijn KL*& te hebben gegeven zette ik dan toch eindelijk mijn auto achter die van nath.
Samen met Isabel en Nath liepen we naar een restaurantje om wat te gaan drinken.
Algauw voegden zich een paar anderen bij ons en besloten we een klein hapje te gaan eten. We hadden gehoord dat het was uitgelopen en dat onze aanwezigheid een uur later pas op prijs gesteld werd. 

Tja wij als publiek moesten een uur later daar zijn, maar de mensen die aan het programma zouden meedoen niet...........de salades werden afgezegd, net zoals een saté. En zo bleef ik over met Diana en Annet.
Even later voegde Marijke en Helga zich bij ons en zo rond 18.30 uur besloten we dan ook maar richting studio te gaan. 
Voetbalplaatjes??
Wie helpt Kevin om zijn verzameling voetbalplaatjes compleet te maken??
De actie is inmiddels afgelopen en toch mist hij nog een aantal plaatjes.
Wie o wie wil nog even zijn dubbele induiken en hem helpen??

Het gaat om de volgende nummers:

013, 014, 023, 032, 078, 085, 086, 092, 098, 100, 128,157, 162, 169, 176, 185, 187, 189, 219, 253.

Jullie zouden hem er heel blij mee maken.

Zelf hebben we hier een hele grote stapel dubbele liggen dus als jullie nog wat zoeken, geef maar een gil of mail me even op bianca@borsatoweblog.nl

De doorgestreepte nummers zijn Kevin al via de mail toegezegd, dit gaat zo super snel, fijn hoor!!!!!


updated:

Als alles goed gaat krijgt Kevin deze week post en is hij helemaal compleet!!
Allemaal bedankt voor jullie reacties!!


"Oud en afgedankt
Slijt hij zijn tijd met dromen"