weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 gluurders ;
en 2 gast gluurders .
Hiep Hiep Hoera!
21 december 1966, vandaag 51 jaar geleden, viel op de 3e woensdag van de maand. De zon kwam op deze dag op om 08.45 uur en ging om 16.30 uur al weer ten onder. De maan was deze dag ook maar voor 61% zichtbaar. Ondanks dat de zon om 08.45 uur opkwam was hij deze dag maar 1 uur te zien, en met een max. van 5,2°C kun je wel spreken van een koude donkere dag voor kerst.
 
Herman’s Hermits stond met het nummer ‘No Milk Today’ op nummer 1 in de top 40. Wie kent het niet?Kiefer Sutherland werd op deze dag geboren! Geen idee wie dat eigenlijk is en nadat ik hem even heb opgezocht komt hij me wel bekend voor. Maar eerlijk is eerlijk, als ik hem op straat was tegengekomen zou ik er zo langs gelopen zijn.
 
De Nederlandse bevolking bestond uit ongeveer 12.530.238 personen waarvan 50,05% vrouw was. Gemiddeld groeide de populatie rond deze dag met 433.
 
Allemaal best leuke weetjes om te weten, maar het allerbelangrijkste is toch eigenlijk dat op 21 december 1966 in Alkmaar een jongetje geboren werd die later uit zou groeien tot Nederlands beste zanger! Een jongetje waarvan de eerste schreeuw waarschijnlijk al als muziek in de oren klonk.
 
Kortom, vandaag 51 jaar geleden zag Marco Borsato het levenslicht. Marco, de beste zanger van Nederland, Marco die keer op keer weer volle zalen trekt, Marco die op zijn 51ste nog steeds aan de top staat. Maar ook Marco, die ontzettend aardige man, altijd met een heerlijk luchtje op, een hart van goud heeft en altijd interesse toont in zijn medemens. De Marco die ik fantastisch vind!
 
Lieve Marco, gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van je dag, samen met iedereen om je heen die je lief hebt!
 
Dikke kus,
 
Bianca
 
1. Door: Rianne Beck op 21-12-2017 09:36:31
wat een lief logje heb je gemaak voor marco

jij ook van hart gefeelictterd met ons marco he

ik heb er een llogje maak voor marco kom maar kijk


Liefs Rianne beck
2. Door: Lisanne op 21-12-2017 15:19:44
Leuk logje met leuke weetjes hoor Bianca
Liefs, Lisanne
3. Door: Miekske op 21-12-2017 17:02:38
Gefeliciteerd en wat een leuk logje!

xxx Miekske
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Zeg maar even niets
Laat je ongedwongen gaan"