weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Gefeliciteerd Marco!
20 december 2006 in de avond. Mijn kinderen toen 9 en 6 jaar oud lagen al in bed. Mijn man was niet thuis en ik had het rijk alleen. Net zoals zovaak zat ik achter mijn computer en was in ingelogd op de Chat van Marco te kletsen met wat mede-fans. Op de achtergrond had ik het radioprogramma 538 aanstaan, want je kon die week wel heel wat bijzonders winnen. Als je Marco op de radio hoorde kon je bellen en wie weet mocht jij dan wel op 21 december bij een mini-concert van Marco aanwezig zijn in de kerk 'De Duif' in Amsterdam om samen met een aantal mede-fans te genieten van een heerlijk kerstdiner maar vooral ook om te proosten op de 40ste verjaardag van Marco! Marco zou ons dan trakteren op een concert! Hoe gaaf was deze prijs?!

En dan ineens hoor je Marco op de radio en ach het al na 23.00 uur en je probeert een gokje te wagen. Hoe groot is dan verbazing dat je er zowaar doorheenkomt, dat je dan even moet wachten omdat jij wel eens de zoveelste beller zou kunnen zijn, maakt dat je spontaan op plekken begint te zweten waarvan je niet wist dat het kon. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, was ik stotterend en al te horen in de uitzending. Dat Barry Paf begon over slipjes op het podium te gooien vergat ik voor het gemak. Ja hoor ik gaf hem in alles gelijk, als hij maar zou zeggen dat ik, JA IK, maar naar Amsterdam mocht op 21 december samen met 3 anderen.

Dat ik even later hyperend een vriendin belde, mijn zus belde dat ze als de sodemieter wat moesten regelen voor de dag erna want dan zouden we naar het verjaardagsfeestje van Marco mogen, en dat ik echt niet kon slapen, betekende dat ik dus gewonnen had!!! 
De dag erna moest ik gewoon werken, nou ja gewoon... ik melde dat ik er was maar ook weer weg ging, want ik moest de stad in. Er moest geshopt worden, geen twijfel over mogelijk! Ik zou Marco voor het eerst in mijn leven van heel dicht bij gaan zien... Had ik al gezegd dat ik erg hyper was!

Affijn om het kort te houden, want tenslotte gaat het eigenlijk om een felicitatie gericht aan Marco, maar heb ik het nu vooral over mijzelf...
Nu zijn we 10 jaar verder, gewoon echt al 10 jaar, en zeg nu zelf, zowel Marco als ik zijn niks veranderd, toch?
In deze 10 jaar is er heel veel gebeurd en werk ik inmiddels al weer iets meer dan 3 jaar voor de fanclub, heb ik al heel veel leuke uitjtes met Marco mogen meemaken, zijn we talloze foto's verder, maar zijn we er vooral niet ouder op geworden! 

Lieve Marco, dank je wel voor wie je bent. Dank je wel voor je vertrouwen. Dank je wel voor je prachtige liedjes. Maar vooral, Dank je wel omdat ik je ken!

Gefeliciteerd met je 50ste verjaardag, geniet van alles en iedereen om je heen. En ik hoop nog heel veel jaren van jou te mogen genieten!1. Door: Tifosi di Marco Borsato op 21-12-2016 20:33:27
Wat een geweldig mooi verhaal Bianca!
Bijzonder om daarbij aanwezig te mogen zijn.
En inderdaad...10 jaar geleden alweer!

Liefs,
Marja xxx
Team Tifosi
2. Door: Rianne Beck op 21-12-2016 20:47:47
wal lief van je
echt mooi logkevoor marco

jij ook gefelictterd met marco he

im heb hem ook logkje gemaak voor marco

Liefs Rianne Beck
 
3. Door: Miriam op 21-12-2016 21:46:17
Wat een erg mooi logje. Bijzonder 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je achtervolgt me waar ik ga
Waar ik ook ben, waar ik ook sta"