weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gluurder ;
en 1 gast gluurder .
Dag Lieve Bianca
Donderdag 18 juli stond ik al heel vroeg op, ik zou met de kinderen een paar dagen er even tussen uit gaan naar Duitsland. Ik zag dat ik al een whatsappje had……

Dat whatsappje wat als een mokerslag binnen kwam, Bianca is overleden…

Nee dit kon niet waar zijn, ze zou nog weken misschien maanden hebben, maar kom op het waren nog geen 2 weken. Woensdag 10 juli ben ik nog bij haar geweest, we moesten maar niet te lang wachten met langs komen zei ze. Bij het afscheid had ik nog niet echt het idee dat dit het afscheid voor altijd zou zijn. Eigenlijk wilde ik het gewoon niet geloven. Misschien had ik zelfs nog wel het idee dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen, een paar jaar geleden toen er uitzaaïngen gevonden waren, ben ik er ook geweest, en toen had ik niet gedacht dat ze 3 jaar later nog zou leven. Dus bij de fanclubdag 2013 zou ze gewoon ook aanwezig zijn. En toen was daar dus dat whatsappje……

Meerdere malen ben ik al aan een log begonnen, op vakantie in mijn hoofd, later thuis op de computer. Het lukt me maar niet om er een mooi passend verhaal van te maken, maar ook wil ik niet langer wachten.

 Ik heb Bianca jaren geleden leren kennen toen ze net als ik geregeld op de chat van Marco te vinden was, we hadden kinderen in dezelfde leeftijd, net als haar man is mijn man ook vaak voor zijn werk weg. En hoe zij dat wist voltehouden in combinatie met haar ziekte, maakte dat ik onwijs veel respect voor haar kreeg.
Wat hebben we veel en lange gesprekken gevoerd de afgelopen jaren. Ze was een onwijs sterkte vrouw, een vrouw die in mijn optiek nooit klaagde, nooit haar schouders liet zakken. In bijna alles zag ze wel weer het positieve van in. Een vrouw die volop genoot van het moois in het leven.
Toen Ilse op schoolreisje was in Duinrell, mocht ik mee. Bianca moest die dag werken, en we hebben toen samen geluncht, ze kon het werk als badjuf niet meer aan en zat nu achter de kassa van het Tikibad. Daar was ze best teleurgesteld over, badjuf dat vond ze geweldig. Maar toen ik haar achter de kassa zag zitten, en zo blij en vriendelijk haar werk deed vond ik dat bewonderingswaardig. Niet bij de pakken neerzetten maar schouders eronder en door gaan.
Een voorbeeld voor velen.

Lieve Dappere Sterke Bianca, ik zal de dagen plukken wat ik maar plukken kan.

Rust zacht bijzondere Bianca, wat zal je al gemist worden.
1. Door: Hillie op 27-07-2013 21:09:16
Lieve Bianca, ik kan heel goed begrijpen dat het je moeite kost deze log te schrijven! Het s ook gewoon niet te bevatten dat die paar weken, maanden er uiteindelijk nog geen twee waren. Niet te bevatten dat ze er niet meer is. Ze heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op velen door hoe zij in het leven stond.  
Sterkte voor jou!

liefs Hillie 
2. Door: Linlinborsatoweblog op 27-07-2013 21:15:46
Kus zus
3. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 27-07-2013 21:53:34
Je hebt er een mooie log van gemaakt voor Bianca.
Het is idd erg snel gegaan niet te bevatten.
Het was zeker een sterke vrouw zoals ik altijd merkte in haar logjes ook.
Ik wil jou ook veel sterkte wensen.
4. Door: Juul n.i. op 27-07-2013 22:04:44
5. Door: Martine op 27-07-2013 22:23:23
Wat heb je een mooie log geschreven over hoe je relatie met Bianca was en hoe bijzonder ze was. Ongelofelijk hoe snel het uiteindelijk gegaan is. toen ze kreeg te horen dat de artsen niet meer voor haar konden doen. Ik krijg kippenvel als ik dit typ.

Ik wens je veel sterkte.
6. Door: Angelique op 28-07-2013 12:20:42
Het is nog steeds zó onwerkelijk.... Je weet dat het zo is maar het klopt gewoon niet! Heel mooi geschreven... Een voorbeeld voor vele en dat zal ze ook altijd blijven! Voor altijd in ons hart! 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik lijk gek te worden
En de reden dat ben jij"