weblog v/d week
Klokje
Brabbelboek

Zoenen!!
Liefde....
Omarm ons..
Binnen!!!
Foto album
E-mail


Hier kun je mij een mailtje
sturen!!

Mijn laatste reacties
E-mail alert
Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 gluurders ;
en 4 gast gluurders .
mission impossible
Tjee, ik loop wel een beetje achter met loggen. En dat terwijl ik eigenlijk best nog het een en ander heb meegemaakt.

Afgelopen vrijdag had ik een date op de agenda staan, en het was nog een beetje twijfelachtig of die wel door kon gaan ivm. met mijn voetje, maar gelukkig kon het allemaal wel doorgaan.
Heel erg mobiel ben ik nog niet en Rob bracht me vrijdag dan ook naar het station. In Alkmaar zou Annet mij van het station halen. Samen met Julian, Diana en Martine stonden ze al op mij te wachten. En vandaar uit kon de korte reis verder gaan.

Toen we later dan ook klaar waren met onze missie, een missie wat nog helemaal niet zo makkelijk was, vertrokken we dan richting Ede. Ik zou bij Annet blijven slapen en Rob zou mij zaterdag samen met de kids weer ophalen.
De reis terug ging lang niet zo vlot als de heenreis als ik mijn mede reisgenoten moest geloven. Op de een of andere manier hebben we ook 3 keer de Ikea Amersfoort voorbij zien komen, maar nee dat lag niet aan de bestuurster maar aan de tomtom. Die wilde ons heel graag naar het dichtstbijzijnde tankstation brengen, maar dat was niet de weg richting Ede. Heel vreemd.

 

Julian smeekte om te mogen tanken, want dat doet hij graag, hij baalde dan ook als een stekker dat Annet het onnodig vond om hem vol te gooien. Niet nodig gewoon genoeg om thuis te komen.

Diana werd eruit gezet, mijn dinnetje die ik bij Witlicht had leren kennen, en dat is nu een feit tot in den treuren. Niks meer aan te doen, er is bewijs.

Thuis bij Annet de boel uit de auto gehaald, koffie gedronken, wraps gegeten op een manier zodat ik ze nog niet eerder had gegeten maar wat erg lekker was. Martine weer op de trein naar huis gezet en daarna wilde ik uiteraard ook eens skip-bo spelen met Julian en Annet. Ik bedoel je hoort ze er zo vaak over, en ik wilde wel eens weten wie nou eigenlijk de beste was. Tja, ze spelen het op een hele rare manier en hanteren eigen spelregels, dus niet raar dat ik gewoon verloor. Neem dan een Julian tegenover je die gewoon vals speelt en tussen door stiekem aan het sjoelen is.
Maar goed, hij voelde zich niet helemaal goed, geen idee hoe dat komt, maar besloot toch ook maar om snel te vertrekken, toen ik voorstelde om het eens op de echte manier te spelen. Zo raar.

Tegen half 12 waren we allemaal gewoon doodop en we besloten maar naar bed te gaan. Ooit had ik eens tegen Annet geroepen dat als ik eens bij haar zou blijven slapen ik dan wel in het waterbed wilde. Want daar had ik nou nog nooit in geslapen. En verdomd dat had ze onthouden en ik belande dus naast haar in bed. Richard moest zijn plek gewoon inleveren aan mij. Dat is toch wel heel erg lief. Dat ik me lullig voelde omdat hij de nacht op de bank had doorgebracht wilde ze niks van weten. Dat waterbed ik vond het wel een ervaring zeg, dat was gewoon lekker warm, het klotste niet, en ja het was best heel aangenaam.

Zaterdag ochtend werden we wakker van een sms van Rob, die wilde even vertellen hoe het ervoor stond met de voetbalwedstrijd van Ilse. Erg prettig, had het ook niet heel erg gevonden omdat een paar uur later te horen. Maar goed kwam uit een goed hart.
We besloten even snel de stad in te gaan, dat was op nog geen steenworp afstand van hun huis, dus dat zou ik wel vol kunnen houden.
Toen we later weer thuis waren stond Rob ook al heel gauw met de kids voor de deur. Na een poosje stelde Annet voor om naar de camping te gaan. Ze krijgen een nieuwe plek en wij waren wel heel nieuwsgierig naar hun caravan. Dat ik zo?n stuk nog door het bos moest lopen had ik niet verwacht. Maar wonder boven wonder ging het allemaal prima. Mooi stukje bos, prachtige caravan, camping zag er ook erg schoon uit, helemaal niks meer aan doen. Straks als het mooie weer er is, gaan we zeer zeker terug om alles in vol ornaat te gaan aanschouwen.

 

De dag vloog voorbij en nadat Ilse haar talent van het skipbo-en ook even had laten zien, en ja zij is gewoon onze echt skipbo kampioen, niemand kan het beter als haar, toch Annet? Nee Julian jij bent er niks bij, en zij speelt niet eens vals. Zo tegen 20.00 uur vertrokken we weer naar huis. Nog maar net op de snelweg en Ilse besloot de korte route te nemen. Ben zo jaloers hoe makkelijk zij kan slapen in de auto.

Lieve Annet en co. Wij vonden het heel erg gezellig bij jullie, we hebben genoten en vonden het zeer zeker voor herhaling vatbaar. Maar ik geloof vast dat het een vervolg krijgt.
Rob vond het leuk, Ilse vond het leuk, en zelfs Kevin heeft zich vermaakt.

 

1. Door: just op 17-03-2010 23:10:05
ik heb NIET vals gespeeld.. alleen maar perongeluk een poging gedaan,.. en ik heb het ook op jou manier gespeeld!!!... en ook toen heb ik gewonnen!!!!


MAAR DAT ZEG JE ER DAN WEER NIET BIJ!!!!

(A)
1.1. Door: Bianca op 19-03-2010 10:18:30
nee natuurlijk zeg ik dat er niet bij, jij durfde domweg de confrontatie niet aan te gaan met Ilse. En dan zeggen dat je niet zo lekker bent. Tehhhhh Watje
2. Door: Dian op 17-03-2010 23:10:52
Zo dat klinkt als een gezellig maar vol weekend. Een waterbed lijkt me ook een ervaring apart. Lijkt me dat je zeeziek 's morgens je bed uit komt. Hahaha.
3. Door: Martine op 17-03-2010 23:12:53
Was een superleuke date Vond het erg gezellig! Enne.. de echte skipbokampioen zat op de trein naar giessen hoor *tsuuhhh*
3.1. Door: Bianca op 19-03-2010 10:21:00
Ha nou dat gaan we dan nog wel eens even meemaken.
Skipbo kampioen.......
4. Door: Helga Lieshout op 17-03-2010 23:16:37
Heerlijk heb je het gehad zeg, heerlijk iedereen weer even gezien, lekker op een waterbed geslapen. Top weekendje dus
5. Door: Hilda op 17-03-2010 23:17:49
Dat klinkt als heel gezellig en zo te lezen was 't dat ook.
Alleen jammer dat die Julian dan weer vals moet spelen ( al zegt hij zelf van niet haha )
H.
6. Door: Ine op 18-03-2010 08:17:26
Na en nog steeds met je voetje was het wel heerlijk natuurlijk even zo'n uitje. Jullie zijn me een stel bij elkaar hahaha. Dat gaat nog wat worden daar in Utrecht
7. Door: Marijke op 18-03-2010 10:14:09
Na een poosje 'vast' thuis te hebben gezeten, kon je eindelijk los en dat heb je dan ook goed gedaan, haha!
8. Door: Kyra n.i. op 18-03-2010 10:41:32
Aaahhh heerlijk zo'n weekendje lol!!!
Tja een waterbed heb ik ook nog nooit geprobeerf wat superlief dat er een plekje werd afgestaan voor jou hihi...
Heerlijk logje, liefs Kyra
9. Door: Diana op 18-03-2010 10:54:20
Er is niks meer aan te doen het staat vast maar ik vind het helemaal niet erg want ik vind het super leuk dat ik je heb leren kennen!
Dat waren weer gezellige daagjes jammer dat de tijd altijd zo snel gaat als het leuk is!
liefs Diana
10. Door: Annet Ertman op 18-03-2010 16:57:25
hey bianca
mission impossible? helemaal niet je hebt het weer gezellig verwoord het was een top weekendje en wij sluiten ons erbij aan dat het voor herhaling vatbaar isik ben blij dat de kids het ook leuk vonden en nog wel een keer terug willen komen dat word een camping weekend met veel bier voor onze mannen zij ook blij hihi
de groetjes aan allemaal en tot snel
trouwens moest van ries zeggen dat hij het helemaal niet erg vond om zvoor een nachtje zijn plekje af te staan dussssssssssssss geen probleem
dikke kus van ons
11. Door: Purple L`tje op 18-03-2010 22:07:52
Hartstikke gezellig met leuke luitjes & bofbips in het waterbed! Tja en de tijd vliegt, als het gezellig is. X
12. Door: Jan en Marleen op 19-03-2010 10:15:35
met een beetje hulp rechts en links heb je een heerlijke dag beleefd lees ik hier

groetjes marleen
13. Door: Renske op 19-03-2010 10:57:05
Wat een leuk en gezellig weekend! Was vast enorm genieten na al dat getob met je voet.
14. Door: linlin op 22-03-2010 09:06:14
Jij loopt achter met je logjes????? laten we het daar maar niet over hebben.
Maar je had me al verteld hoe leuk jullie het hadden gehad super!, maar dat Ilse zou winnen wist ik wel een echte spelletjes mens is zij en wint meestal, erg leuk! maar eh ik ken het nog steeds niet! . wordt het niet eens tijd????
xxx
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Wat is mijn naam
Ben ik iets, ben ik niets, ben ik iemand of niemand meer"