Welkomsttekst

Hallo allemaal

Hartelijk welkom op mijn site! Ik hop dat jullie er vaker op kijken wat ik er allemaal op schrijf! Daar bedoel ik dit natuurlijk mee: over Marco Borsato en over andere dingen!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:02
Via deze weg wil ik jou... 20:08
Via deze weg wil ik jou... 17:34
Via deze weg wil ik jou... 20:34
Via deze weg wil ik jou... 16:01
Gefeliciteerd! 19:36
Via deze weg wil ik jou... 17:55
Via deze weg wil ik jou... 20:15
Gefeliciteerd!!!Ik wens... 20:12
Beste Jeanne-fanvanmarco,... 14:01
Sorry! Maar omdat je van... 20:23
Beste Jeane, Ik bedoelde... 21:48
Dta adres kan ik... 20:24
Beste Eric en Tamara,... 21:36
Belinda, ik heb het voor... 21:48
Het zou aangekomen moeten... 21:27
Beste Eric en Tamara, Ik... 21:18
soryyik mag ik jou wat... 21:15
Beste Belinda, heb je de... 21:06
Riane, Je zet op mijn... 21:05
hoe gaat het met jouik... 20:40
Heb op Nijkerk gestemd.... 13:48
ik weet het ik ga ook in... 13:02
ik weet het ik ga ook in... 13:01
Ik vind Nijkerk een prima... 12:59
ga je dit jaar ook naar... 12:39
Beste Simone, Je kan... 12:30
ik ga idd met de auto... 09:10
waar kan je dat stemmen... 07:08
Gewoon de fanclubdag naar... 22:57
Ik heb op nijkerk... 22:04
ik heb weer op Nijkerk... 21:46
super dat je er van... 11:05
gefeliciteerd wat leuk zeg. 22:31
wauw wat goed zeg! en dat... 16:50
ben ook gehadicapte ik ga... 13:01
welkom terugik be... 16:49
Als nog van harte... 07:45
Gefeliciteerd met je... 19:56
Dubbel feest bij jou!!... 19:47
gefeliciteerd en nog een... 19:05
Dubbelop gefeliciteerd.... 18:13
Via deze weg wil ik jou... 17:51
wat goed van jouzegt ik... 13:59
echt super gaadf 13:27
Wat leuk zeg dat je... 20:59
ik komenm dit jaar ook in... 18:37
van hart gefelicterd met... 18:36
gefeliciteerd echt heel... 21:28
Gefeliciteerd!! Geniet er... 16:41
 
Laatste 100
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Profiel
Naam: Belinda
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Vast jaar contackt

Beste Marco en alle fands,

Zoals jullie kunnen lezen bij mij profiel staat er dat ik bij Theotion werk en dat het een verzorg, verpleeg en revalitatie centum is! Wat ik voor werk doen staat er ook in! Dat is s``ochtends in het restaurant werk tot twaalf uur ongeveer en daarna de keuken in gaan! Trouwens daar heb ik nu echte werk kleding van! Ik doe ndan die diebladen in de grote etenskarren van af twaalf uur ongeveer en dat moet echt tot half 1 uur duren vanwege de etentijd van de bewoners! Maar bij een werkplek krijg je eerst een jaar contrackt en daar nog 1tje, maar na dat laatste jaar contrackt moet voor altijd daar werk of je moet daar wweg gaan! Nou ik kreeg gisteren een brief te lezen dat werk voor een onbetaalde contackt of terwijl ik werk daar voor altijd tenmiste als ik mijn werk niet verpest of dat de keuken moet sleuten!! Maar ik kon het echt nauwelijks geloven wat ik gisteren las, maar ik ben er natuurlijk echt super superblij mee en mijn ouders ook! Ik kwas door het dolle heen! We moeten het rouwens nog gan vieren!

Groetjes van Belinda, die nu superblij is 
Fanclub dag 2011 gaat niet door

Beste Marco en alle fands,

Ik hoorde en las dat de fanclub - jammer genoeg- niet door gaat!! Ik baalde echt verschikkelijk van, want ik had me echt op verheugd! Ik vind het natuurlijk ook heel erg sneu voor: Marco dat hij een polip in zijn stem heerft en daardoor een oparatie moet onder gaan! Maar gelukkig komen de conserten niet in gevaar en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee! Ik wens hem veel serkte en beeterschap met de polip in zijn stem!

Groetjes van Belinda
Hanntekeningen
Beste Marco en alle fands van hem,

Door het consert van afgelopen vrijdag 13 mei 20011 heb ik NU op dit moment WEL 3 handtekeningen van Marco!! Want: een jaar of heeft Marco zijn hadtekening gezet op 1 van die boekjes van: War Child! Want
arco was die dach toevallig en ik heb van hem zijn handtekening gekregen EN er zzijn een paar super mooie foto''s gemaakt, die ik gesield heb! Nou, bij de cd van Marco Borsat enKom op( Vrij) met Lange Frans, daar was zijn handtekening ook  in gezet! En ook bij dat GRATIS krantje waar een hele grote poster zat met zijn hadtekening ! Maar wat ik 1 ding jammer vind is dit namelijk: eid december 2010 heb  de singel van Marco Borsato en Kerstmis opgestuurt zodat daar OOK weer een handtekening komt, maar die heb ik NOG steeds NIET terug gekregen! Daar baal ik WEL van en NIET een klein beetje ook! Wat vinden jullie daar van en hebben jullie die singel al terug gekregen?
 
Groetjes van Belinda  
Conserten

Beste Marco en alle fans van hem,

Ik ben afgelopen vrijdag 13 mei 2011 naar het consert in Arnhem geweest met mijn moeder! Het was echt super de superleuk om daar naar toe te gaan! Maar o men, wat was het daar druk, jouh!!! Het begon al toen wij tweetjes met het openbaarvervoer gingen en op het stadcion kwamen, wat o men, wat een rij om in die grote bussen te komen en elke minuut kwamen er meer bij,  teerwijl connexion er wel 30 in had gezet! Dat betekende dat alle bezoekers maar kort hoeven te wachten, maar ik had zo iets OOK niet verwacht! Maar ook: oh men, wast was het in de plek waar het consert gegeven werd heet joh! En ook oh men, wat is die stadion in Arnhem: Het gelderdome groot joh! ik had het echt NIET verwacht dat het stadion ZO groot zo zijn, maar ja, MOET ook wel als er meer dan 32.000 duizend fands van Msarco komen! Trouwens, weten jullie dat Marco met vrijdag 13 mei in al die jaren 25 keer in Gelderdome in Arnhem een consert heeft gegeven ern dat er in die jaren meer dan 800.000 bezokers kwamen? Nou,  ik ook eerst NIET, maar hij vertelde het op het consert en ik las het in de krant die je daar GRATIS kreeg!   
Groetjes van Belinda
Fanclubdag 2011

Beste Marco en iedereen,
Il las net via de site van Marco Borsato welke plaats jij het liefste zou willen dat de fanclubdag 2011 jaar werd gehouden! Ik heb op een andere plaats gestemp, omdat Nijkerk voor mij hopeloos met de openbaarvervoer is! Maar tot mijn stomme verbazing wou bijna alle fands dezelfde plaats in Nederland of de Eemhof! Nou, daar snap ik werkelijk echt GEEN ene snars van! Want vinden jullie het dan leuk om lang te MOETEN rreizen om er te komen met het openbaar vervoer? Of gaan jullie soms met de auto er heen? Op die twee hele belangrijke vragen zou ik graaag een antwoord op willen hebben! Kan dat soms? Ik hoor het WEL via een reactie van jullie!

Groetjes van: Belinda

concert Wesley Klein
Beste Marco en iedereen,

Ik ben afgelopen zaterdag: 26 maart 2011naar het verjaardag concert van: Wesley Klein geweest ! Wesley is de winnaar van vorig jaar van Popstars. Nu is een concert natuurlijk niet zo bijzonder, want dat doen veel mensen, maar.Dat was het voor mij in ieder geval WEL! Want voor mij was het namelijk echt helemaal gratis behalve treinkaartje natuurlijk!!
Je kon namelijk via de site sterren.nl 2 kaartjes winnen voor dat concert ALS de antwoord op de vraag wist en die wist ik! Ik zag dus bij mijn, mail, dat ik twee cocert kaartjes gewonnen had! Alleen was er 1 groot probleem, namelijk: de plek waar was!  Dat was vanaf mijn woonplaats tot die plek echt een mijl of zeven( 7)!
En ik schrijf de hele tijd TWEE kaartjes voor het concert, dus iemand ging met mij mee naar het concert van: Wesley Klein. Die iemand was een nicht van mij, want zij woont toevallig redelijk dicht in de buurt bij die plek, dus was het vervoer probleem ook meteen opgelost!

Ik vond het harstikke leuk concert van: Wesley Klein met andere verschillende artiesten! Bij Wesley kwamen ook nog tweee gastartiesten op treden! Het begon ongeveer om half negen s``avonds en het duurde tot 1 uur in de nacht! Dus dat was behoorlijk lang EN laat! Maar verder was het gewoon supertotf Ik sliep die nacht ook bij mijn nicht en ging de volgende dag naar huis toe.

Groetjes van Belinda
Zelstandig wonen

Beste Marco en anderen, 

Ik ging gisteren met een vriendin naar de bioscoop, maar toen ik opgehaald werd, zaten mijn ouders alle twee in de auto om iets te vertellen, wat ze via een- heel erg belangrijk- mailtje te weten zijn gekomen en wat ik NU nog steeds NIET kan geloven, namelijk:

IK HEB HET APPARTEMENT in HILVERSUM GEKREGEN!!

Het staat NU dus honderd procent zeker vast dat ik daar ga wonen in: Hilversum ongeveer over een jaar! En DAT allemaal omdat mijn vader mij net iets eerder heeft opgegeven en betaald! Het scheelt met de andere namelijk MAAR ongeveer 10 uur!

Groetjes van Belinda, die het nog sdsteeds ongelovig vind!

verjaardag van mij

beste Marco en iedereen,

Ik was inderdaad gisteren op 24 januari jarig! Maar ik heb daar een vraag over: hoe weten jullie dat ik op die datum jarig ben? Want ik heb er namelijk nog niks geschreven! Daar snap ik werkelijk geen 1ne snars van! Op mijn weblogje staat namelijk een paar kee dit: gefeliciteerd met jee verjaardag van sommige fands van Marco Borsato! Ik zou hier over wat duidelijkheid willen hebben! Kan dan? zxo ja, geef dan antwoord op die ene belangrijke vraag van mij!

Groetjes van Belinda
psje van mij nog: dit onderwerp verjaardag wordt een andere keer wat uigebrijders ALS mijn vader IETS heeft gedaan, maar ja, dat is nog geheim wat IE dan gaat doen!
Up-date zelfstandig wpmen

Beste Marco en ierdereeen,

Even een up-date voor het zelfstandig wonen, namelijk zo:
Mijn ouders gingen donderdag naar de vergadering van het woonprojeckt toe! zie vorgige weplogje er over.Ik kereeg toen iets te horen waar door ik echt sprakeloos was! En ik kon het ook nauwelijk geloven, maar het werkt zo: 
Er zijn daar in Hilversum acht appartementen voor iedereen 1 dus en die WAREN al bewoond! Maar je kan ook op een wachtlijst komen en ik kwam dus ook op de wachtlijst terecht. Ik STOND toen op de eerste plek gedeeld met twee andere wachters!
Maar..........ik kreeg dus die afgelopen donderdag 20 januari 2011 te horen dat ik samen met iemand anders gedeeld eerste plek dus met zijn tweetjes en dus ook echt veel meer kans om daar te kunen wonen!  Nu is er 1 van die bewoners die daar zou wonen in het eerst kwartaal van 2011 weg gegaan, want hij was er nog NIET klaar voor!
Nu is de kwetsie: ga ik er wonen of die andere jongen van die wachtlijst waar mee ik gedeeld sta op de eerste plek! Ik hoor dat ongeveer over een mand, dus wordt vervolgd dit weblogje! Mijn oudes en ik zijn echt nog NOOIT zo dicht bij een woonplek geweest! Ze zijn er namelijk echt al heel erg lang mee bezig om een woonplek te vinden waar ik zelfstandig kan wonen met begeleiding en NU is er dus een redelijk kans dat ik daar in Hilversum kan wonen.

Groetjes van Belinda
Favoriet
 beste Marco en iedereen,

Ik lees net op site van Marco Borsato dat ik op nummer 10 bij de favorieten sta! Ik kon dat echt nauwelijk geloven dat ik daar sta! Het is voor mij de aller-eerste keer dat ik bij de favorieten sta! Alleen maar, omdat ik schreef over het zelfstandig wonen! Zie dat logje bij mijn weblogje!

Groetjes van Belinda 
"Mijn hoofd tegen je rug gedrukt
En mijn armen om je heen"