Weblog van de maand
Welkomsttekst
 

 

Welkom op mijn log
Ik hoop dat je met veel plezier hier komt 
om te kijken en te lezen.
Reactie's zijn altijd leuk.

Stuiterfilmpjes van Marco
Weblog van de week
Fanclubdag 2009
Mijn Marco moment

**klik voor het verhaal op de foto**
Muziek
Thats what fans are for
Lipdub Leef niet meer voor jouw
Reactie's van Marco
Opa ik mis je!!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Week 18/19

**klik kom op me log****klik en kom op de site**

 
 
Klokje
Profiel
Naam: Bea van Rumpt
Leeftijd: 44 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Twitter - borsato
Volg mij!
Mijn laatste reacties
Je heet Ellen, maar...
19:46, 22 mei 2017
Het was een geweldige...
19:44, 22 mei 2017
De workshop wat niet...
19:42, 22 mei 2017
Ja vreselijk zo'n eerste...
05:09, 15 mei 2017
Heerlijk om te lezen. En...
20:45, 24 mrt 2017
Ik ben er weer samen met...
15:48, 17 mrt 2017
Tuurlijk kan dat. Ik neem...
19:52, 12 mrt 2017
Ik had dus wel paniek!!!...
17:39, 10 feb 2017
Heerlijk zeg om dit te...
17:15, 10 feb 2017
Super meid!!! xxx
13:05, 8 jan 2017
Hoeveel procent van de wereld gezien
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail alert
Zoeken
Nog 4 weken.
Vandaag over 4 weken is het DDAY!! Dan ben ik, of misschien al klaar met de Alpe d'huzes te beklimmen.

We hebben met ons team best al wat geld opgehaald bijna drieduizend euro. Maar er kan altijd meer bij. Ik kom 20 mei naar de workshop en neem me gelukshangers mee. Die kosten 2.50 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar mijn aktie pagina **KLIK** En er mag ook zo gesponsord worden

Verders zijn we ook druk aan het trainen, hier met me nichtje tijdens de appelbloesem die een paar weken gelden was. Voor ons beide was dit de eerste keer de bloesemtocht. Terwijl de tocht in me achtertuin word gelopen. Verders loop ik met regelmaat ook even alleen hier in de buurt. En met me nieuwe verslaving die GEOCACHING heet word het ook nog leuk.

Geocaching is een speurtocht voor oudere, maar kids kunnen dit ook. Je heb een app, en daar kan je zien waar iets verstopt is. Het kan zijn van een klein kokkertje met alleen een logboekje, of een iets groter trommeltje met cache erin. Daar mag je er een uithalen, maar je moet er dan ook weer iets terug in leggen. Een buurvrouw deed dit ook met vriendinnen, en ze heeft me het een en ander uitgelegd en zijn ook al op pad geweest. Zag wel al je premium bent dat je dan veel meer kan vinden. Dus ben premium geworden.

En tot nu toe ben ik alleen nog maar kleine cache tegengekomen, maar ik kom op plekken bij ons in de buurt waar ik nog nooit was geweest, en dat is eigenlijk ook al heel leuk.
 
Mijn header in Italiaanse sferen
Wat een geweldig nieuws allemaal deze week.
En wat leuk dat ze met het thema gelijk een
leuke prijsvraag verzonnen hebben.
Normaal vraag ik nog wel eens
of ze een header maken,
maar deze keer ben ik aan de slag gegaan.
Ben nog aan het stoeien met de achtergrond kleur,
maar dat komt nog wel.
Grote lijnen is af.
Nieuwe header, leuk plaatje bij het gastenboek en email,
en weer een leuk foto als afsluiter.
Ja hoor, we zijn er weer bij
Hotel geregeld!
Bingokaarten geregeld!
Fanclubdagkaarten geregeld!
Vrije dagen geregeld!

Dus we kunnen weer!!!

Ik kreeg op me werk de mail, kon even helemaal niks. Angela geappt, maar die had het druk met ijsjes scheppen (denk ik)
Om 12 uur was ik klaar. De auto ingesprongen, met (hoge) snelheid naar huis. (sorry vrachtwagen voor het afsnijden, moet je maar niet zo langzaam rijden)
Thuis aangekomen, pc aangezet, snel als eerste hotel gebeld, die had ik. Toen Angela in Chill gebeld, en gelukkig nam ze op. Haar mede gedeeld dat ik hotel al had, bingokaarten ging regelen. En die had ik ook al snel in de pocket. Fanclubdagkaart was ook geen probeleem. Angela geappt dat ze zelf even haar FCDkaart moest bestellen. En zo hadden we alles in de pocket, en kunnen we nu rustig verder met de verdere voorbereidingen. Zoals zullen jullie wel denken!! 
Nou als eerste heb ik de kurkentrekker al in me koffer gedaan. Ben al op zoek gegaan naar gepaste kleding voor die dag. Onze 1ste voorkeur gaat uit naar dit jurkje!!


We denken dat we dit jaar vroeger naar bed gaan in verband met de roomservice die vorig jaar erg vroeg kwam. Maar komen we nog gezellige meiden tegen in de bar dan geven we geen garantie van dat het vroeg gaat worden. Maar dat ik en denk Angela ook, er al erg zin in hebben is denk ik niet zo heel raar.

Saluti e fino a ottobre
 
Alpe d'huzes Update
Hier even een kleine up-date hoe het gaat met de voorbereidingen voor de Alpe d'Huzes. Gisteren ben ik met me gelukshangers gaan staan op een Alpe d'Huzes deelnemersdag. Op zo'n dag komen veel mensen om informatie in te winnen op hun voorbereidingen. En daar kan je als team gaan staan om spulletjes te verkopen, om dat lekker op de aktiepagina te zetten.
Jammer genoeg heb ik niet zo heel veel verkocht, maar iedere euro is er één, en dat telt.

Maar ik kan al wel vertellen dat ons team al €678,00 op de aktiepagina staat, en dat ik al voor €358,00 aan paaseitjes heb verkocht, en de gelukshangers hebben ook al €105,00 in het potje gedaan.

Voor de komende 1,5 maand mag ik in de winkel waar ik werk de statiegeldbonnetjes verzamelen, en hopelijk breng dat ook een leuke bijdrage aan de pot.

Ik heb dus nog best heel veel gelukshangers die graag het geluk bij een ander wilt brengen.

Dus wil je een mooie gelukshanger laat het me weten en dan kan ik ze opsturen, maar ik ben ook 20 mei op de workshop van de Tifosi en kan ze natuurlijk mee brengen.

Ze kosten 2,50 per stuk. En de gehele opbrengst gaat naar ons team "Het is goed zo" 
Alles voor de Alpe d'huzes
Nog minder dan 100 dagen en dan gaan we de Alpe d'huzes lopen. En alle voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben een shirtsponsor gevonden, dus dat is top. En om nog meer geld in te zamelen, ben ik ook weer begonnen met paaseitjes te verkopen.

Vorig jaar kreeg ik van een voormallige assistentbedrijfsleider paaseitjes om ze te verkopen en dan zo een mooi bedrag mee op te halen voor toen Johan zijn aktiepagina. Dit jaar heb ik het weer aan hem gevraagd, en wederom was hij zo lief om me weer 20 kilo paaseitjes te sponsoren. Dus gisteren heb ik die al allemaal verpakt in kleine zakje en de verkoop is gestart en loopt lekker hard.

Over 2 weken is mijn bedrijfsleider terug van vakantie, en dan ga ik hem ook vragen, en hoop ik ook dat ik ze bij ons in de winkel mag verkopen.

Ik ga ook 11 maart naar een Alpe d'huzes dag, waar ik met me gelukshangertjes gaat staan om zoveel mogelijk te verkopen. Ik heb er al best veel verkocht en krijg ook leuke reactie's. En deze hangers zijn ook heel makelijk te versturen. Dus ken je iemand die geluk kan gebruiken, of kan je zelf geluk gebruiken? Koop dan bij mijn een leuke gelukshanger, en zo hebben er straks meer mensen geluk omdat we dichter bij de genezing komen van kanker.

De looptrainingen gaan ook goed. Afgelopen zondag zijn we met ons team gaan trainen. En waar kan je een beetje bergen trainen? Ja in Berg en Dal. Daar is een wandeltocht van bijna 15 KM met wat bergen, maar ook dalen. Dus de (stoute)wandelschoenen aan, rugzak mee en hop het bos in. Was een beetje jammer van het weer, in het begin wat regen, maar dat mag de pret niet drukken en zijn we lekker door gelopen. En wat was het heerlijk toen we op het eind waren. En wat jammer dat je 2 dagen erna nog je benen voelt. Maar hé, alles voor het goede doel.En ik sinds een tijdje een fitbit en dan is dat leuk om te zien hoeveel stappen je zet, maar omdat er een hoogte/trappenmeter opzit kan je dus zien hoeveel trappen je op gelopen heb. Heb dus die middag 178 trappen opgelopen.

Ik ben nu zeer beniuwd hoeveel trappen hij op 1 juni gaat aangeven als we de alpe hebben gelopen.

Zo zijn jullie weer even op de hoogte van alles rondom de Alpe d'huzes.

En wil je me sponsoren dan kan dat altijd via de volgende aktie pagina

**KLIK HIER**
Gelukshangers te koop!
Kunt u geluk gebruiken?
Kent u iemand die geluk kan gebruiken?
Dan heeft u geluk!
Ik verkoop gelukshangers met een klavertje vier, en daarmee steunt u mijn, want ik ga op 1 juni de Alpe D'huzes oplopen.
En daarmee hoop ik heel veel geld in te zamelen voor het KWF, en krijgen er meer mensen geluk om kanker te overwinnen.
#opgevenisgeenoptie #iedereuroisereen #ad6 #kwf #klavertjevier #gelukshanger

Eerste log van 2017
Ik denk dat het vandaag nog mag, om iedereen de beste wenssen te wenssen. Dus bij deze wens ik iedereen een heel mooi, gelukkig, liefdevol, muziekaal, maar voor al een gezond 2017!!!En hoe leuk is het als de eerste mail van het jaar de nieuwsbrief van de Tifosi is, met daar een vermelding in staat dat het de moeite waard is om op me log te komen kijken.


Dus ik ga (proberen) om wat meer te loggen. De komende maanden zal het zeker over mijn uitdaging zijn. De Alpe D'HuZes beklimmen op 1 Juni, samen met me vader, me broer, me nichtje en met Johan. Johan heeft hem vorig jaar al beklomen, en ik had eigenlijk gelijk van dat MOET ik ook doen. En van het een kom het ander, en dan heb je zo een team.

Ik was vorig jaar al begonnen afvallen, waren toch wat kilo's bij gekomen van alle emoties waar ik in heb gezetten. Ben toen ook al gaan sporten, en ik heb er nu nog een tandje erbij gezet.
Ik ga nu 1 keer in de week op de loopband en daar kan ik ook helling trainen, en dat ga ik steeds steiler zetten, en de tijd verlengen. Dan doe ik nog Miloncirkel, dat doe ik ongeveer 2 keer in de 10 dagen, net hoe het uitkomt. Dat is krachttraining voor benen, armen, buik en rug, met een klein stukje cardio er bij.

En sinds vorige week ben ik begonnen met XCO. Dat is met een buis met grind oefeningen doen. En dat is wel even pittig, maar dat kom omdat ik nog te weel nadenk van hoe moet dat, en hoe snel, maar komt zeker goed. Morgenavond ga ik gewoon weer.En voor de rest probeer ik rondom het huis ook veel te bewegen, en trappen lopen. Moet ik plassen en ben ik beneden, dat loop ik naar boven om naar de wc te gaan, en andersom. En omdat ik een Fitbit horloge nu heb, stimuleert dat wel net even meer om elke dag net een keertje meer de trap op te gaan.

Maar dat is allemaal het sportieve gebeuren, er moet tuurlijk ook centjes binnen gehaald worden voor het KWF. Er zijn al een paar donatie's op onze eigen aktiepagina's binnen gekomen, waar we erg blij mee zijn. Ons motto is ook "ieder euro telt" Dus mocht je ons nog willen sponsoren dan kan dat **HIER** Maar ik kom ook nog met paaseitjes. Vorig jaar ook gedaan, en ga dit jaar ook weer doen, maar ik ga er nog iets naast bij doen. Ik ga hangers met een klavertje vier, die je zelf aan alles kan hangen. Aan je portomonne, tas, rist van je jas, aan je sleutelbos kies maar. Ik heb nu eentje bijna af, moet even met de afwerking kijken hoe ik dat doet, maar die ga ik verkopen, en laat jullie zeker zien hoe en wat.

Dit is me probeersel, maar dat komt zeker goed. Mijn doel is er om 150 te gaan maken,dus ik verveel me voorloppig niet


Zo, ik heb jullie weer een beetje bij gekletst. En tot snel.

 
#Marco50


Marco, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Maakt er een gezellige dag van met al jouw dierbare familie, en vrienden.
En nog vele gezonde jaren toegewenst.!!

xxx
Alpe D'HuZes!!
Zoals jullie weten heeft dit jaar Johan de Alpe D'HuZes gelopen. En ik kan jullie vertellen, dat ik volgend jaar hem gaat lopen. Ik ga niet alleen, Johan loopt weer mee, maar ook mijn vader, me broer, en een nichtje van me. Dat is ook mijn favoriete nicht. We hebben een team met de naam "Het is goed zo" 
Dit stond op de rouwkaart van me moeder. En we gebruiken hem nu heel vaak. 

Het huisje daar in Frankrijk is geboekt, de schoenen worden goed ingelopen, en ik ben in de sportschool aan het trainen geslagen om hoogte te trainen. De berg heeft een stijgingspercentage van ruim 11%, dus dat gaan de kuiten lekker voelen.

En nu ook proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ik ga zeker weer paaseitjes verkopen. Mijn bedrijfsleider moet ik nog even goed en lief aankijken of hij me eitjes sponseerd. 

Maar gewoon geld storten kan natuurlijk ook. En ik weet dat er dit jaar een paar mensen Johan hebben gesponseerd. En ik hoop dat er weer mensen bij zijn die weer willen sponseren. 

En waar kan je dat doen? Nou hier:
Het team: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/hetisgoedzo
Mijn aktiepagina: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/beavanrumpt

#opgevenisgeenoptie
#elkeeuroisereen

 
Kwart over 7 op zondagmorgen.....(30 okt.)
.......hoor ik heel hard gebonkt op onze deur, met de woorden roomservice!!!

En plop ik ben wakker en denk dat ik droom. Zo begon onze fanclubdag. Maar eerst hadden we de geweldige Bingo. Die ik nog geen jaar heb overgeslagen, en ook al heb ik daar nog nooit wat gewonnen, blijft het een leuk happening. En eigenlijk heb je altijd wel een prijs, je mag heerlijk met Marco op de foto. En dat is toch best heel lek.. uhh leuk!


Daarna zijn we nog even heel gezellig naar de pub gegaan van het hotel, om lekker een drankje te nemen, of twee of misschien wel nog één. En aan het tijdstip dat we naar bed gingen was het heel erg gezellig.
Ga hier geen namen noemen met wie we het enorm gezellig hebben gehad, eerst op de gang, later bij de receptie.Maar we liggen heerlijk in ons bedje om kwart over 4 (let op het was al wintertijd) Maar hé wie kon ons wat maken, we konden heerlijk uitslapen, want we waren (jammergenoeg) geen vrijwilliger. Dus wekkertje op 9 uur gezet, 10 uur ontbijten, en rond 11 uur zouden we richting de fanclubdag gaan. Planning klaar, kleding lag klaar, dus dromen maar..........

En na een uurtje hoorde we nog wat gezellige, misschien iet wat luidrustige persone over de gang de naam MARCO BORSATO roepen. Giebelend viel ik weer gerust in slaap.

TOT aan kwart over 7... Ik kan daar veel overschrijven, maar kijk naar het filmpje hier:


Geweldige verassing was het, en eerst denk je van: ohh heb maar 3 uur geslapen, maar het heeft 1 voordeel, het was nog te kort om je haar helemaal in de puinhoop hebben geslapen. Nadat Marco en Nathalie weg waren, hebben we enorme lachstuipen gehad, want in een keer zie je dat je BH boven op je koffer ligt, Marco moet er haast over gestruikeld zijn, wat had je nog willen zeggen. En van het eten kwam het maar moeilijk op gang. We wilde het wel van de daken (facebook)schreeuwen, maar we wilde het ook nog een beetje geheim houden, leuker voor het effect op de FCD.

Nou na eindelijk uren, gelachen, gegiebel, rare dingen gezegd te hebben zijn we ons toch gaan aankleden, en ons klaar maken voor nog wel wat extra koffie in het restaurant. En daarna uitchecken en naar de FCD. En sommige hadden we het al wel verteld, en toen wachten op het filmpje. En wat is het raar om dit te zien, je weet wat er gaat komen, maar toch sta je te trillen van zenuwen. En wat werd er leuk gereageerd door mensen om ons heen. Gelijk ook vragen: wisten jullie dit, hebben jullie dit gewonnen, en zijn ze echt alle kamers afgegaan?

Nee we wisten dit niet, anders was ik vroeger naar bed gegaan, en zat ik al braaf klaar om kwart over 7. We hadden dit niet gewonnen, tenminste heb de prijsvraag nooit voorbij zien komen. En ze zijn alleen bij ons geweest, en dat vond ons buurmeisje erg jammer, want die was in 3 minuten aangekleed en haar haar had ze goed zitten.

Nou en als klap op de vuurpijl mochten wij ook de hele dag VIP vooraan zitten, met heerlijke drankjes, en broodjes. Die plaatsen waren eigenlijk voor Desiree en haar vriendinnen bedoeld, maar door omstandigheden konden ze niet, maar Nathalie en Marco hebben het goed gemaakt en zijn ze lekker wezen lunchen een vrijdag.

Wat hebben we een heerlijk weekend gehad. Eerst vonden we het jammer dat we geen vrijwilliger waren, maar dit maakt zoveel goed. Encht nogmaals bedankt Marco, Nathalie en het gehele Tifositeam en alle vrijwilligers van dit jaar.

Gewoon nog even een leuke foto van deze twee kanjers!!!!!

 
"Ik heb je nooit voor mij alleen
Je deelt je lieve hart met iedereen"