Weblog van de maand
Welkomsttekst
 

 

Welkom op mijn log
Ik hoop dat je met veel plezier hier komt 
om te kijken en te lezen.
Reactie's zijn altijd leuk.

Stuiterfilmpjes van Marco
Weblog van de week
Fanclubdag 2009
Mijn Marco moment

**klik voor het verhaal op de foto**
Muziek
Thats what fans are for
Lipdub Leef niet meer voor jouw
Reactie's van Marco
Opa ik mis je!!!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Week 18/19

**klik kom op me log****klik en kom op de site**

 
 
Profiel
Naam: Bea van Rumpt
Leeftijd: 46 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Twitter - borsato
Volg mij!
Mijn laatste reacties
HIHIHI dat SOS bericht....
16:07, 4 mei 2018
Was een topdagje. En wat...
19:33, 18 apr 2018
Was een leuke dag. En wat...
19:28, 18 apr 2018
Ik als een van de...
16:30, 5 apr 2018
Super zeg. Ik volg ww...
11:20, 29 mrt 2018
Zo wist je wachtwoord...
17:42, 26 mrt 2018
Heerlijk om weer thuis te...
14:01, 16 mrt 2018
Dank je wel!!
14:08, 15 mrt 2018
Ziet er mooi uit, en ik...
11:12, 8 mrt 2018
Gefeliciteerd met jullie...
20:58, 4 mrt 2018
Hoeveel procent van de wereld gezien
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
E-mail alert
Zoeken
Er voor... er na.....
Zo het is bijna 5 weken geleden dat ik geopereerd werd aan me armlift.

En wat heb ik een boel leuke en lieve reactie's gekregen.

Met de workshop zat ik nog in kousen en was het al wel goed te zien, maar bij deze kan je het nog beter zien. 

Ik ben er enorm blij mee. Het gaat ook steeds beterde met bewegen, alleen heb ik nog steeds het gevoel of ik die kousen nog aan heb, maar dat zal nog wel weg gaan.

En Marco ik zal donderdag 12 april zeker naar je zwaaien, zonder dat ik me zelf in me gezicht slaat!!!
In de schijnwerper
Wat leuk om te zien dat ik deze week in de schijnwerper staat.

En Marco dank je voor de lieve woorden, en ik probeer 12 April naar je te zwaaien in Eindhoven. (beloof niks)

Maar hoe gaat het nu met me? Nou redelijk oké. Ik heb wel sinds paar dagen een enorm beurs gevoel in me armen, kan ze moeilijk neer leggen dat voel je wel. Verders staat het best wel strak en doe ik nog maar even heel voorzichtig met dingen boven me hoofd te pakken.

Afgelopen maandag moest ik terug komen voor controle, en daar hebben ze de hechtpleisters verwijderd, en aan beide kanten het uiteinde van me onderhuidse hechting weg te knippen. En het ziet er heel mooi uit.

Nu moet ik nog 1 week de steunkous/armen 24 uur per dag aan, en dan nog eens 2 weken alleen op de dag. Hopelijk gaat het dan wat soepeler aanvoelen, voelt nu erg stijfjes aan.

Maar ik ben er nog steeds reuzeblij mee.


 
update operatie
Nou hier ben ik dan met een updat van me operatie.
Hij is geslaagd, ik was zelf zeer verbaasd hoe rustig ik naar de OK ging. Naar de tandarts vind ik enger.

Maar om 9:10 ben ik heerlijk in slaap gebracht, en ik zag de klok om 10:50 weer. En dan met per arm 300 gram, en 300 cc weggezogen minder per arm. En die 600 gram was ook woensdag op de weegschaal te zien. Die 600 cc zit nu tijdelijk in me vingers, dat zijn nu net knakworstjes. Dat komt door de steunkousen/armen die ik 24 uur per dag aan moet hebben. Maar dat vocht gaat nog weg.

En ik heb geprobeerd te meten, maar dat ging wat moeizaam, maar er in ongeveer 8 cm minder omtrek. 
Dus dat is best wel wat.

Ben nu al superblij mee, en dat zal alleen nog maar meer worden.

 
Morgen.........
Is het niet alleen me verjaardag, maar ook mijn operatie.

Dan gaan me kiloknallers eraf. Vind het nu wel heel spannend worden, en begin het ook echt wel te kriebelen. 

Ben daarom ook wel blij dat ik vandaag me verjaardag vier, en zo wat afleiding heb.

Ik ben ook zeer benieuwd hoe het resultaat zal zijn. Ook zal ik daar wat geduld voor moeten hebben. Na een jaar kan je pas echt zien hoe het geworden is. Maar zal echt veel beter zijn dan wat het nu is.

Probeer hier nog wel een keer een update te plaatsen, maar er komen geen enge foto's hoor.

Zal wel opmeten wat het nu is, en wat als het erna is. En ik vraag morgen de chirurg hoeveel kilo hij eraf heeft gehaald. 

Meten is weten zeg ik altijd!!!
Nog 1 week.......
Nou morgen over 1 week. Dan ben ik jarig, maar het spannenste is dat ik dan geopereerd word aan me kipfiltets (kiloknallers)

Heb al veel in het voren al klaar, boodschappen voldoende in huis, ramen lekker gezeemd. Maar er is een ding wat nog niet echt wilt vlotten en dat is me verkoudheid. Ben nu bijna 2 weken flink verkouden. 

Ben vrijdag toch even bij de huisarts geweest of ze een wondermiddel heeft, want ik moet volgende week fit zijn.

Normaal schrijft ze geen antibiotica voor, voor een verkoudheid, maar nu maakte ze uitzondering. Stootkuur van 3 dagen, en hopelijk werkt het.

Ze zegt ook goed drinken, goed rusten, en goed eten is het beste medicijn. Dus dat doen we dat ook maar.

Krijg nu ook vaak de vraag; "en vindt je het spannend" Tuurlijk vind ik het spannend. Je gaat tenslotten voor 2 á 2,5 onder narcose, en er word best wel wat gesneden in je. Maar heb helemaal vertrouwen in me arts. Hij heeft tenslotte een 9,8 aan recensie, dus dat komt goed.

Zal zeker blij zijn met het eindreslutaat!!!
Carnaval......
Nou het is weer zover!!!

We mogen weer lekker 4 dagen feest vieren, in de meeste mooie creatie's.

Misschien weten de meeste het wel, maar ik vier het in Limburg, en daar hoeft je niet perse iets voor te stellen. Als je maar leuk verkleed bent en gezellig mee viert, dans springt.

Woensdag kom ik dan weer naar huis, en dan kan ik donderdag nog een beetje bij komen en dan vrijdag weer aan het werk.

Donderdag heb ik wel een belangrijke afspraak staan. Ik moet dan naar de anestasist, omdat ik op mijn verjaardag geopereerd word. En aan wat zullen jullie wel afvragen. Ik krijg een armlift. 

Ik ben natuurlijk heel veel kilo's kwijt geraakt en daar zit het nadeel aan dat je dan vel overhoud. En nu stoort het me al jaren aan die kipfilets onder me armen. Zelf noem ik ze de kiloknallers. Maar na lang wikken en wegen, en wat sparen gaat het gebeuren.

Tegen de operatie zie ik niet op, maar erna toch wel een beetje. Gaat het veel pijn doen. Maar alles voor het mooie doel. En heb ik van de zomer geen zwierende vlerken onder me armen.
Het laatste log..........
van het jaar, bedoel ik dan!!!!

Sommige emailboxen zullen wel even afgaan, omdat er een melding binnen komt van dat Bea een log heeft gemaakt.

Echt moet me schamen in een hoekje dat ik niet eerder gelogd heb. Maar je kent de 1001 smoezen wel. Druk, via andere social media post je sneller wat, en dan weet iedereen het ook. Maar een ouderwets logje is toch ook wel weer leuk. Is het niet voor me lezezers (als ze er nog zijn) Dan is het wel leuk om zelf nog eens terug te lezen.

Me laatste log was dat ik 4 dagen voor vertrek van de Alp d'huzes die ik heb gelopen met me vader, broer, man en nichtje. Op facebook hebben jullie allemaal kunnen lezen hoe het verlopen is, en dat zelf me vader die 2 weken daarvoor te horen heb gekregen dat hij blaaskanker heeft. Maar hier even kort over de Alp. We hebben hem goed, en bijna wel fluitend gelopen. Het viel me fysiek heel erg mee, maar emotioneel doet het toch wel wat.

We besloten om in bocht 18 een gaasje wijn te drinken op me moeder. Maar aangezien de bochten aftellen, dus van 21 naar 1, en je start om 5 uur in de ochtend, betekend dat we zo rond 6 uur half 7 aan de wijn zaten in bocht 18. Zon kwam op, we keken mooi over de alp, en hebben onze kaarsje even opgehaald uit de bocht en hebben daar even stil gestaan bij ma, maar ook geproost op haar, woorden herhaald die ze ons heeft gezegd op het sterfbed van haar. Dat we flink moesten zijn, en vooral door moesten gaan. En dat deden we dan ook. Tranen weg, glas leeg, en door. Op naar de top. We hebben gelachen, en tuurlijk heb ik ook wel stukken afgezien. Het zonnetje kwam op, en zo liepen we met ons vijven over de finsh.En bij thuiskoms, gingen we de volgende uitdaging aan. Of eigenlijk me vader. Hij werd geopereerd, bleek echt helemaal niet goed te zijn, werd doorverwezen, en binnen 2 weken lag hij daar aan de chemo. Een kuur die drie dagen duurde, en dat moest 4 keer. Bij de 2de kuur begonnen ook de 35 bestrallingen, waarvan de laatste 10 boost bestrallingen waren. Hij heeft het allemaal ondergaan, en is er redelijk goed doorheen gegaan. Ja haar weg, maar dat vond hij niet erg. Zijn conditie was weg, die was nul komma nul. Als hij de trap op was, moest hij 10 minuten uitrusten. Van zijn conditie was niks over. Van de Alp op lopen op 2 juni, en in september amper een trap op, dat doet ff wat met je hoor.

Maar na een eerste, niet fijne en gelukkig niet juiste uitslag, kregen we net voor de kerst te horen dat het goed heeft aangeslagen is, en dat er al heel veel weg is. En omdat de behandelingen nog na werken, gaat de arts er vanuit dat de rest ook weg gaat, en blijft hij onder controle. 

Dus zo hadden we toch een fijne kerstdagen, en gaan we opgelucht het nieuwe jaar in.

Dus ik dat eerste plaatje tegen, bij iemand die ook veel voor de Alpe doet, en vond hem wel heel toepasselijk bij ons.

Kijk niet achterom, maar kijk wat voor je ligt.

Fijne jaarwisseling iedereen, en maakt voor volgend jaar mooie memories!!!
Nog 4 dagen voor de Alpe
Trainingen zitten in de benen, kleding is binnen, de zin is er en de tassen zijn gepakt. Dus we kunnen morgen vertrekken richting de Alpe d'Huez, waar op 1 juni de Alpe d'HuZes word gewandeld door ons, maar er word ook hardgelopen en gefietst door vele deelnemers, die zoveel mogelijk geld hebbn ingezameld voor één en het zlefde doel. Help kanker de wereld uit.

Onze insteek was dat we met de familie deze tocht gingen lopen met de gedachten aan Ma. Maar van de week kregen we vrij onverwachts het zeer vervelende nieuws dat bij me vader blaaskanker is geconstateerd is. Dus BAM in je gezicht, en de grond onder je voeten word gewoon weer weg gemaaid.

De arts wil pa zo snel mogelijk opereren, maar hij snapte dat het ook wel na de Alpe moest gaan gebeuren. Pa heeft de arts wel beloofd als het niet lukt dat ie dan stopt. Maar me vader kende loopt hij hem. En als we terug komen word hij gelijk geopereerd. Arts wilde eerst de 6de maar dat lukte niet met andere afdelingen in het ziekenhuis, dus nu is het de 13de.

En zo zie je maar weer hoe raar het leven kan zijn. De ene week is er niks aan de hand, en de andere dag heb je kanker en ga je als patient de berg op. Maar op komen we, en we gaan er ook weer voor vechten tegen die kl*tekanker.

Wil je mijn nog sponsoren, dan kan dat **HIER** 

Wil je mo volgen op 1 juni op de berg, hou facebook in de gaten, en je kan een app downloaden en dat kan je mijn naam opzoeken, en dan zie je doorkomsttijden door op die app.
Nog 4 weken.
Vandaag over 4 weken is het DDAY!! Dan ben ik, of misschien al klaar met de Alpe d'huzes te beklimmen.

We hebben met ons team best al wat geld opgehaald bijna drieduizend euro. Maar er kan altijd meer bij. Ik kom 20 mei naar de workshop en neem me gelukshangers mee. Die kosten 2.50 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar mijn aktie pagina **KLIK** En er mag ook zo gesponsord worden

Verders zijn we ook druk aan het trainen, hier met me nichtje tijdens de appelbloesem die een paar weken gelden was. Voor ons beide was dit de eerste keer de bloesemtocht. Terwijl de tocht in me achtertuin word gelopen. Verders loop ik met regelmaat ook even alleen hier in de buurt. En met me nieuwe verslaving die GEOCACHING heet word het ook nog leuk.

Geocaching is een speurtocht voor oudere, maar kids kunnen dit ook. Je heb een app, en daar kan je zien waar iets verstopt is. Het kan zijn van een klein kokkertje met alleen een logboekje, of een iets groter trommeltje met cache erin. Daar mag je er een uithalen, maar je moet er dan ook weer iets terug in leggen. Een buurvrouw deed dit ook met vriendinnen, en ze heeft me het een en ander uitgelegd en zijn ook al op pad geweest. Zag wel al je premium bent dat je dan veel meer kan vinden. Dus ben premium geworden.

En tot nu toe ben ik alleen nog maar kleine cache tegengekomen, maar ik kom op plekken bij ons in de buurt waar ik nog nooit was geweest, en dat is eigenlijk ook al heel leuk.
 
Mijn header in Italiaanse sferen
Wat een geweldig nieuws allemaal deze week.
En wat leuk dat ze met het thema gelijk een
leuke prijsvraag verzonnen hebben.
Normaal vraag ik nog wel eens
of ze een header maken,
maar deze keer ben ik aan de slag gegaan.
Ben nog aan het stoeien met de achtergrond kleur,
maar dat komt nog wel.
Grote lijnen is af.
Nieuwe header, leuk plaatje bij het gastenboek en email,
en weer een leuk foto als afsluiter.
"Je hebt het vaak genoeg gezegd
De deur staat open, jij mag weg"