Weblog van de maand
Welkomsttekst
 

 

Welkom op mijn log
Ik hoop dat je met veel plezier hier komt 
om te kijken en te lezen.
Reactie's zijn altijd leuk.

Stuiterfilmpjes van Marco
Weblog van de week
Fanclubdag 2009
Mijn Marco moment

**klik voor het verhaal op de foto**
Muziek
Thats what fans are for
Lipdub Leef niet meer voor jouw
Reactie's van Marco
Opa ik mis je!!!
Nieuws van Marco
18 januari begint de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Ik heb er zin in! Ga ik jou daar zien? Groetjes, Marco
Week 18/19

**klik kom op me log****klik en kom op de site**

 
 
Klokje
Profiel
Naam: Bea van Rumpt
Leeftijd: 44 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Twitter - borsato
Volg mij!
Mijn laatste reacties
Was ook in Eindhoven. Het...
22:59, 22 nov 2017
Het was zeker een...
18:09, 17 okt 2017
Wat een heerlijk weekend...
18:08, 17 okt 2017
Me mail is verstuurd....
13:01, 8 aug 2017
Dank je wel, heel lief...
12:57, 10 jun 2017
Wat leif en mooi dat je...
12:34, 8 jun 2017
Die zijn echt heel leuk...
15:18, 7 jun 2017
Je heet Ellen, maar...
19:46, 22 mei 2017
Het was een geweldige...
19:44, 22 mei 2017
De workshop wat niet...
19:42, 22 mei 2017
Hoeveel procent van de wereld gezien
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
E-mail alert
Zoeken
Het laatste log..........
van het jaar, bedoel ik dan!!!!

Sommige emailboxen zullen wel even afgaan, omdat er een melding binnen komt van dat Bea een log heeft gemaakt.

Echt moet me schamen in een hoekje dat ik niet eerder gelogd heb. Maar je kent de 1001 smoezen wel. Druk, via andere social media post je sneller wat, en dan weet iedereen het ook. Maar een ouderwets logje is toch ook wel weer leuk. Is het niet voor me lezezers (als ze er nog zijn) Dan is het wel leuk om zelf nog eens terug te lezen.

Me laatste log was dat ik 4 dagen voor vertrek van de Alp d'huzes die ik heb gelopen met me vader, broer, man en nichtje. Op facebook hebben jullie allemaal kunnen lezen hoe het verlopen is, en dat zelf me vader die 2 weken daarvoor te horen heb gekregen dat hij blaaskanker heeft. Maar hier even kort over de Alp. We hebben hem goed, en bijna wel fluitend gelopen. Het viel me fysiek heel erg mee, maar emotioneel doet het toch wel wat.

We besloten om in bocht 18 een gaasje wijn te drinken op me moeder. Maar aangezien de bochten aftellen, dus van 21 naar 1, en je start om 5 uur in de ochtend, betekend dat we zo rond 6 uur half 7 aan de wijn zaten in bocht 18. Zon kwam op, we keken mooi over de alp, en hebben onze kaarsje even opgehaald uit de bocht en hebben daar even stil gestaan bij ma, maar ook geproost op haar, woorden herhaald die ze ons heeft gezegd op het sterfbed van haar. Dat we flink moesten zijn, en vooral door moesten gaan. En dat deden we dan ook. Tranen weg, glas leeg, en door. Op naar de top. We hebben gelachen, en tuurlijk heb ik ook wel stukken afgezien. Het zonnetje kwam op, en zo liepen we met ons vijven over de finsh.En bij thuiskoms, gingen we de volgende uitdaging aan. Of eigenlijk me vader. Hij werd geopereerd, bleek echt helemaal niet goed te zijn, werd doorverwezen, en binnen 2 weken lag hij daar aan de chemo. Een kuur die drie dagen duurde, en dat moest 4 keer. Bij de 2de kuur begonnen ook de 35 bestrallingen, waarvan de laatste 10 boost bestrallingen waren. Hij heeft het allemaal ondergaan, en is er redelijk goed doorheen gegaan. Ja haar weg, maar dat vond hij niet erg. Zijn conditie was weg, die was nul komma nul. Als hij de trap op was, moest hij 10 minuten uitrusten. Van zijn conditie was niks over. Van de Alp op lopen op 2 juni, en in september amper een trap op, dat doet ff wat met je hoor.

Maar na een eerste, niet fijne en gelukkig niet juiste uitslag, kregen we net voor de kerst te horen dat het goed heeft aangeslagen is, en dat er al heel veel weg is. En omdat de behandelingen nog na werken, gaat de arts er vanuit dat de rest ook weg gaat, en blijft hij onder controle. 

Dus zo hadden we toch een fijne kerstdagen, en gaan we opgelucht het nieuwe jaar in.

Dus ik dat eerste plaatje tegen, bij iemand die ook veel voor de Alpe doet, en vond hem wel heel toepasselijk bij ons.

Kijk niet achterom, maar kijk wat voor je ligt.

Fijne jaarwisseling iedereen, en maakt voor volgend jaar mooie memories!!!
Nog 4 dagen voor de Alpe
Trainingen zitten in de benen, kleding is binnen, de zin is er en de tassen zijn gepakt. Dus we kunnen morgen vertrekken richting de Alpe d'Huez, waar op 1 juni de Alpe d'HuZes word gewandeld door ons, maar er word ook hardgelopen en gefietst door vele deelnemers, die zoveel mogelijk geld hebbn ingezameld voor één en het zlefde doel. Help kanker de wereld uit.

Onze insteek was dat we met de familie deze tocht gingen lopen met de gedachten aan Ma. Maar van de week kregen we vrij onverwachts het zeer vervelende nieuws dat bij me vader blaaskanker is geconstateerd is. Dus BAM in je gezicht, en de grond onder je voeten word gewoon weer weg gemaaid.

De arts wil pa zo snel mogelijk opereren, maar hij snapte dat het ook wel na de Alpe moest gaan gebeuren. Pa heeft de arts wel beloofd als het niet lukt dat ie dan stopt. Maar me vader kende loopt hij hem. En als we terug komen word hij gelijk geopereerd. Arts wilde eerst de 6de maar dat lukte niet met andere afdelingen in het ziekenhuis, dus nu is het de 13de.

En zo zie je maar weer hoe raar het leven kan zijn. De ene week is er niks aan de hand, en de andere dag heb je kanker en ga je als patient de berg op. Maar op komen we, en we gaan er ook weer voor vechten tegen die kl*tekanker.

Wil je mijn nog sponsoren, dan kan dat **HIER** 

Wil je mo volgen op 1 juni op de berg, hou facebook in de gaten, en je kan een app downloaden en dat kan je mijn naam opzoeken, en dan zie je doorkomsttijden door op die app.
Nog 4 weken.
Vandaag over 4 weken is het DDAY!! Dan ben ik, of misschien al klaar met de Alpe d'huzes te beklimmen.

We hebben met ons team best al wat geld opgehaald bijna drieduizend euro. Maar er kan altijd meer bij. Ik kom 20 mei naar de workshop en neem me gelukshangers mee. Die kosten 2.50 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar mijn aktie pagina **KLIK** En er mag ook zo gesponsord worden

Verders zijn we ook druk aan het trainen, hier met me nichtje tijdens de appelbloesem die een paar weken gelden was. Voor ons beide was dit de eerste keer de bloesemtocht. Terwijl de tocht in me achtertuin word gelopen. Verders loop ik met regelmaat ook even alleen hier in de buurt. En met me nieuwe verslaving die GEOCACHING heet word het ook nog leuk.

Geocaching is een speurtocht voor oudere, maar kids kunnen dit ook. Je heb een app, en daar kan je zien waar iets verstopt is. Het kan zijn van een klein kokkertje met alleen een logboekje, of een iets groter trommeltje met cache erin. Daar mag je er een uithalen, maar je moet er dan ook weer iets terug in leggen. Een buurvrouw deed dit ook met vriendinnen, en ze heeft me het een en ander uitgelegd en zijn ook al op pad geweest. Zag wel al je premium bent dat je dan veel meer kan vinden. Dus ben premium geworden.

En tot nu toe ben ik alleen nog maar kleine cache tegengekomen, maar ik kom op plekken bij ons in de buurt waar ik nog nooit was geweest, en dat is eigenlijk ook al heel leuk.
 
Mijn header in Italiaanse sferen
Wat een geweldig nieuws allemaal deze week.
En wat leuk dat ze met het thema gelijk een
leuke prijsvraag verzonnen hebben.
Normaal vraag ik nog wel eens
of ze een header maken,
maar deze keer ben ik aan de slag gegaan.
Ben nog aan het stoeien met de achtergrond kleur,
maar dat komt nog wel.
Grote lijnen is af.
Nieuwe header, leuk plaatje bij het gastenboek en email,
en weer een leuk foto als afsluiter.
Ja hoor, we zijn er weer bij
Hotel geregeld!
Bingokaarten geregeld!
Fanclubdagkaarten geregeld!
Vrije dagen geregeld!

Dus we kunnen weer!!!

Ik kreeg op me werk de mail, kon even helemaal niks. Angela geappt, maar die had het druk met ijsjes scheppen (denk ik)
Om 12 uur was ik klaar. De auto ingesprongen, met (hoge) snelheid naar huis. (sorry vrachtwagen voor het afsnijden, moet je maar niet zo langzaam rijden)
Thuis aangekomen, pc aangezet, snel als eerste hotel gebeld, die had ik. Toen Angela in Chill gebeld, en gelukkig nam ze op. Haar mede gedeeld dat ik hotel al had, bingokaarten ging regelen. En die had ik ook al snel in de pocket. Fanclubdagkaart was ook geen probeleem. Angela geappt dat ze zelf even haar FCDkaart moest bestellen. En zo hadden we alles in de pocket, en kunnen we nu rustig verder met de verdere voorbereidingen. Zoals zullen jullie wel denken!! 
Nou als eerste heb ik de kurkentrekker al in me koffer gedaan. Ben al op zoek gegaan naar gepaste kleding voor die dag. Onze 1ste voorkeur gaat uit naar dit jurkje!!


We denken dat we dit jaar vroeger naar bed gaan in verband met de roomservice die vorig jaar erg vroeg kwam. Maar komen we nog gezellige meiden tegen in de bar dan geven we geen garantie van dat het vroeg gaat worden. Maar dat ik en denk Angela ook, er al erg zin in hebben is denk ik niet zo heel raar.

Saluti e fino a ottobre
 
Alpe d'huzes Update
Hier even een kleine up-date hoe het gaat met de voorbereidingen voor de Alpe d'Huzes. Gisteren ben ik met me gelukshangers gaan staan op een Alpe d'Huzes deelnemersdag. Op zo'n dag komen veel mensen om informatie in te winnen op hun voorbereidingen. En daar kan je als team gaan staan om spulletjes te verkopen, om dat lekker op de aktiepagina te zetten.
Jammer genoeg heb ik niet zo heel veel verkocht, maar iedere euro is er één, en dat telt.

Maar ik kan al wel vertellen dat ons team al €678,00 op de aktiepagina staat, en dat ik al voor €358,00 aan paaseitjes heb verkocht, en de gelukshangers hebben ook al €105,00 in het potje gedaan.

Voor de komende 1,5 maand mag ik in de winkel waar ik werk de statiegeldbonnetjes verzamelen, en hopelijk breng dat ook een leuke bijdrage aan de pot.

Ik heb dus nog best heel veel gelukshangers die graag het geluk bij een ander wilt brengen.

Dus wil je een mooie gelukshanger laat het me weten en dan kan ik ze opsturen, maar ik ben ook 20 mei op de workshop van de Tifosi en kan ze natuurlijk mee brengen.

Ze kosten 2,50 per stuk. En de gehele opbrengst gaat naar ons team "Het is goed zo" 
Alles voor de Alpe d'huzes
Nog minder dan 100 dagen en dan gaan we de Alpe d'huzes lopen. En alle voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben een shirtsponsor gevonden, dus dat is top. En om nog meer geld in te zamelen, ben ik ook weer begonnen met paaseitjes te verkopen.

Vorig jaar kreeg ik van een voormallige assistentbedrijfsleider paaseitjes om ze te verkopen en dan zo een mooi bedrag mee op te halen voor toen Johan zijn aktiepagina. Dit jaar heb ik het weer aan hem gevraagd, en wederom was hij zo lief om me weer 20 kilo paaseitjes te sponsoren. Dus gisteren heb ik die al allemaal verpakt in kleine zakje en de verkoop is gestart en loopt lekker hard.

Over 2 weken is mijn bedrijfsleider terug van vakantie, en dan ga ik hem ook vragen, en hoop ik ook dat ik ze bij ons in de winkel mag verkopen.

Ik ga ook 11 maart naar een Alpe d'huzes dag, waar ik met me gelukshangertjes gaat staan om zoveel mogelijk te verkopen. Ik heb er al best veel verkocht en krijg ook leuke reactie's. En deze hangers zijn ook heel makelijk te versturen. Dus ken je iemand die geluk kan gebruiken, of kan je zelf geluk gebruiken? Koop dan bij mijn een leuke gelukshanger, en zo hebben er straks meer mensen geluk omdat we dichter bij de genezing komen van kanker.

De looptrainingen gaan ook goed. Afgelopen zondag zijn we met ons team gaan trainen. En waar kan je een beetje bergen trainen? Ja in Berg en Dal. Daar is een wandeltocht van bijna 15 KM met wat bergen, maar ook dalen. Dus de (stoute)wandelschoenen aan, rugzak mee en hop het bos in. Was een beetje jammer van het weer, in het begin wat regen, maar dat mag de pret niet drukken en zijn we lekker door gelopen. En wat was het heerlijk toen we op het eind waren. En wat jammer dat je 2 dagen erna nog je benen voelt. Maar hé, alles voor het goede doel.En ik sinds een tijdje een fitbit en dan is dat leuk om te zien hoeveel stappen je zet, maar omdat er een hoogte/trappenmeter opzit kan je dus zien hoeveel trappen je op gelopen heb. Heb dus die middag 178 trappen opgelopen.

Ik ben nu zeer beniuwd hoeveel trappen hij op 1 juni gaat aangeven als we de alpe hebben gelopen.

Zo zijn jullie weer even op de hoogte van alles rondom de Alpe d'huzes.

En wil je me sponsoren dan kan dat altijd via de volgende aktie pagina

**KLIK HIER**
Gelukshangers te koop!
Kunt u geluk gebruiken?
Kent u iemand die geluk kan gebruiken?
Dan heeft u geluk!
Ik verkoop gelukshangers met een klavertje vier, en daarmee steunt u mijn, want ik ga op 1 juni de Alpe D'huzes oplopen.
En daarmee hoop ik heel veel geld in te zamelen voor het KWF, en krijgen er meer mensen geluk om kanker te overwinnen.
#opgevenisgeenoptie #iedereuroisereen #ad6 #kwf #klavertjevier #gelukshanger

Eerste log van 2017
Ik denk dat het vandaag nog mag, om iedereen de beste wenssen te wenssen. Dus bij deze wens ik iedereen een heel mooi, gelukkig, liefdevol, muziekaal, maar voor al een gezond 2017!!!En hoe leuk is het als de eerste mail van het jaar de nieuwsbrief van de Tifosi is, met daar een vermelding in staat dat het de moeite waard is om op me log te komen kijken.


Dus ik ga (proberen) om wat meer te loggen. De komende maanden zal het zeker over mijn uitdaging zijn. De Alpe D'HuZes beklimmen op 1 Juni, samen met me vader, me broer, me nichtje en met Johan. Johan heeft hem vorig jaar al beklomen, en ik had eigenlijk gelijk van dat MOET ik ook doen. En van het een kom het ander, en dan heb je zo een team.

Ik was vorig jaar al begonnen afvallen, waren toch wat kilo's bij gekomen van alle emoties waar ik in heb gezetten. Ben toen ook al gaan sporten, en ik heb er nu nog een tandje erbij gezet.
Ik ga nu 1 keer in de week op de loopband en daar kan ik ook helling trainen, en dat ga ik steeds steiler zetten, en de tijd verlengen. Dan doe ik nog Miloncirkel, dat doe ik ongeveer 2 keer in de 10 dagen, net hoe het uitkomt. Dat is krachttraining voor benen, armen, buik en rug, met een klein stukje cardio er bij.

En sinds vorige week ben ik begonnen met XCO. Dat is met een buis met grind oefeningen doen. En dat is wel even pittig, maar dat kom omdat ik nog te weel nadenk van hoe moet dat, en hoe snel, maar komt zeker goed. Morgenavond ga ik gewoon weer.En voor de rest probeer ik rondom het huis ook veel te bewegen, en trappen lopen. Moet ik plassen en ben ik beneden, dat loop ik naar boven om naar de wc te gaan, en andersom. En omdat ik een Fitbit horloge nu heb, stimuleert dat wel net even meer om elke dag net een keertje meer de trap op te gaan.

Maar dat is allemaal het sportieve gebeuren, er moet tuurlijk ook centjes binnen gehaald worden voor het KWF. Er zijn al een paar donatie's op onze eigen aktiepagina's binnen gekomen, waar we erg blij mee zijn. Ons motto is ook "ieder euro telt" Dus mocht je ons nog willen sponsoren dan kan dat **HIER** Maar ik kom ook nog met paaseitjes. Vorig jaar ook gedaan, en ga dit jaar ook weer doen, maar ik ga er nog iets naast bij doen. Ik ga hangers met een klavertje vier, die je zelf aan alles kan hangen. Aan je portomonne, tas, rist van je jas, aan je sleutelbos kies maar. Ik heb nu eentje bijna af, moet even met de afwerking kijken hoe ik dat doet, maar die ga ik verkopen, en laat jullie zeker zien hoe en wat.

Dit is me probeersel, maar dat komt zeker goed. Mijn doel is er om 150 te gaan maken,dus ik verveel me voorloppig niet


Zo, ik heb jullie weer een beetje bij gekletst. En tot snel.

 
#Marco50


Marco, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Maakt er een gezellige dag van met al jouw dierbare familie, en vrienden.
En nog vele gezonde jaren toegewenst.!!

xxx
"Schieten landen aan flarden
En iedere dag vallen er doden"