Signeersessie
Aangezien ik nog nooit naar een signeersessie ben geweest, vroeg ik mij af;
Als Marco niet uitkomt in tijd, kan het dan ook zo zijn dat hij eerder weggaat en je niet aan de beurt zou kunnen komen?
Hoor het graag!
Weer Een Nieuwe Header
Ondanks dat de vorige ook erg mooi was, heb ik zelf een nieuwe header gemaakt, weliswaar in de stijl van Symphonica in Rosso!
Duizend Spiegels Concert
Hallo iedereen,
Ik vroeg me af....
Is het Ziggo Dome concert van Marco, wat op 30 mei is opgenomen door Ziggo, nog ergens terug te bekijken is? Ook als je niet bent aangesloten bij Ziggo?
Vakantie!
Met Symphonica in Rosso dit najaar in het vooruitzicht (en ik ben er de 1e avond al bij!!) kan voor mij het jaar al niet meer stuk haha.....
Ik kijk ook al gigantisch uit naar het nieuwe album en hopelijk komt er binnenkort ook een single uit 

Nu heerlijk genieten van een zonnige vakantie en over een paar weken mijn verjaardag
Deze weken worden uiteraard goed besteedt met het bedenken van mijn lijst, natuurlijk heb ik al wat dingen bedacht, want ik wil al heel lang een platenspeler!
Vinyl komt steeds meer in, dus hoog tijd om zo'n ding aan te schaffen! 
Marco heeft ook ooit een LP uitgebracht van Luid en Duidelijk, streng gelimiteerd, dus hopelijk kom ik die nog een keer tegen! 

Maar de vakantie is ook al goed begonnen, want ik ben afgelopen weekend in de omgeving van Utrecht geweest, jammer genoeg niet bij de Tour de France wezen kijken....... Daar was het denk ik uiteindelijk toch wel te warm voor!
In plaats daarvan zijn we die dag een rondvaart wezen maken over de rivier de Linge, niet met kapitein Marco, en dat was ook wel erg leuk.
Daarna zijn we nog in Huizen geweest, en daarna door Blaricum terug naar huis. Nog even langs de poort van Marco gereden, dus dat ook weer even gezien haha

Nu weer aan het genieten van de rust die de vakantie met zich meebrengt en even verlost van school hahaha!
En gelukkig, als het een dag regent, liggen er altijd nog een paar leuke registraties van concerten........

 
In de tussentijd....
Ik heb alweer een tijdje niet gelogd, maarrrrr er is in de tussentijd natuurlijk wel weer wat gebeurd rondom Marco Borsato! 

Ik heb via marktplaats 3 hele mooie posters gescoord, 
 - Een promotieposter van Luid en Duidelijk
 - Een promotieposter van Onderweg
 - Een tourpromotie van de Bestemming

Allemaal erg mooie posters! Ben er erg blij mee en ze krijgen natuurlijk een mooi plekje haha! 

Verder heb ik nog weer een single aangeschaft die ik nog niet in mijn singlecollectie had, namelijk Schouder aan Schouder.
Ik heb bijna alle singles, maar moet er nog wel een aantal, waaronder de zeldzamere.....

En, ik heb vandaag de exclusieve kruidvat-cd gescoord, dus weer een collectors-item erbij! Ben er erg blij mee!
 
Nieuwe Header
Moderators,
Helemaal bedankt voor mijn nieuwe header! Helemaal mooi!
Uniek Materiaal
Hallo iedereen,

Ik ben zelf op dit moment druk bezig met het verzamelen van alle singles van Marco, (Moet er nog een paar) en soms kom ik dan spullen tegen, zoals promo singles, waarvan ik denk, hoe komt men eraan? Via de radio? Daar snap ik dan helemaal niks van haha. 
Laatst kwam ik bijv. een 1e uitgave van Zien tegen, dat toen nog Onbezorgd heette. Misschien kan iemand mij helpen hoe ik hier aan kom? 
Marco Borsato Museum
Haha, na aanleiding van het Borsato-museum op de FCD 2015, ben er zelf niet bijgeweest, dacht ik; Hoe leuk zou het zijn als er een website komt, waar ALLE items van Marco Borsato op te vinden zijn, zoals een overzicht van ALLE singles, omdat ze volgens mij niet allemaal op de site te vinden zijn, maar ook allemaal collector-items, zoals de cassettebandjes, de vinyl LP van Luid en Duidelijk etc. etc. Dus zegmaar een blijvend Borsato-museum haha.
Weet niet of dit echt een goed idee is, maar zo is er wel een mooi en goed duidelijk overzicht van ALLES wat er op het gebied 'Borsato' te vinden is haha.
Ik blijf nog even nadenken 
Symphonica 2005 documentaire
In de documentaire van afgelopen zondag (deel 5), was te zien dat Marco in 2005 een reeks concerten in het Sportpaleis heeft gegeven. Hij verloor hierbij zijn stem etc.
In die documentaire is ook gezegd dat hier een DVD-registratie van is geweest! Die beelden zullen dus nog ergens zijn  .

Ik ben erg voor een DVD-box met nooit eerder uitgebrachte concerten, zoals Luid en Duidelijk, de Waarheid, albumpresentatie van Als Geen Ander en dus Symphonica haha, zou weer een leuke aanvulling op de collectie zijn!
In ieder geval zou ik het erg gaaf vinden als Symphonica 2005 ooit nog een keer wordt vertoond of uitgebracht, mede omdat hier een promodvd van is uitgebracht in België met een interview over dit concert (en eventuele voorbereidingen)
Ik ben in ieder geval hartstikke VOOR! 
FCD 2015
Ben er zelf (jammergenoeg) niet bij geweest, maar als ik de logjes zo voorbij ga, MOET het gewoon super zijn geweest..... 
Morgen de onthulling van het nieuwe beeld van Marco, super voor degenen die hierbij mogen zijn!

Ik las ook dat Marco weer bezig is met een nieuw album, hopelijk komt er binnenkort een single uit.....
Blijven wachten haha
 
"Al is mijn wereld nog zo grauw
Ik vind altijd mijn troost bij jou"