Welkomsttekst
Hallo mooi en uniek mens!

Leuk dat je mijn weblogje bezoekt; als mijn log een glimlach op jouw gezicht tovert, dan is mijn dag geslaagd ;-) Heel veel plezier en inspiratie gewenst.
Mocht je vragen of leuke ideetjes hebben en deze met me willen delen, laat me dat dan weten, ik zal altijd een berichtje terug sturen.

Enjoy!

Lieve groet,
Babs
Gastenboek
Babsy's weblog in de schijnwerper
Helemaal happy met mijn plekje in de schijnwerper, zo leuk!(l)
 
Weblog van de Maand
Profiel
Naam: Babs Dijkstra
Leeftijd: 44 jaar
Uitgebreid profiel
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Lieve Babsy Hartelijk... 17:40
Gefeliciteerd met je... 14:44
Wat een leuk idee Babs.... 11:01
Wat een leuk idee ! Deze... 14:13
Dankjewel Yaiza, ik heb... 09:00
Wat een leuk idee en wat... 21:13
Gefeliciteerd meid! 19:27
leuke actie Babs en... 09:54
Wat leuk zeg!... 18:31
... 15:31
... 11:49
Oh wat leuk!! Dank je wel... 08:49
Gefeliciteerd Ness, veel... 08:19
Gefeliciteerd Ness 07:14
Wat gaat de maand snel... 21:45
Ja je laatste log alweer... 16:52
Zo'n rode maand gaat... 15:42
Hoi Babs, ik vind je... 14:37
Ik zou dat graag willen... 14:24
... 13:20
Wat gaat zo'n maand dan... 10:34
Dank Miriam voor jouw... 09:16
Hoi Jolanda, dank voor... 09:14
Dank Monique voor jouw... 09:11
Klopt Lisanne, af en toe... 09:09
Dankjewel Gerda voor jouw... 09:08
Lieve Miekse, dank je wel... 09:05
Dankjewel Neske, en wat... 09:03
Hey Annelies, Wat leuk om... 09:02
Leuk! Ben benieuwd wat je... 09:00
Hoi Babs, Ik had je al... 18:46
Wat leuk Babsy ziet er... 15:41
Superleuk de doorzichtige... 18:37
Wat leuk! Ik ga zeker... 13:47
Het was echt een... 18:37
Het was zeker een... 22:45
Het was zeker een... 13:38
Het was een magische... 13:15
Ik ben het helemaal met... 20:30
... 17:20
Lieve Babsy, Wat een... 12:47
Wat een ontzettend leuke... 20:06
Hoi Annelies Wat een... 08:39
Wat een gezellig filmpje... 15:59
Lieve Anja, Dank voor je... 15:15
Lieve Miriam, Ik ga mijn... 15:12
Dankjewel Jolanda en... 15:11
Dankjewel Maria! Liefs,... 15:10
Annelies dankjewel voor... 15:09
Dankjewel Lisanne, mijn... 15:09
 
Laatste 100
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 enjoyers ;
en 1 gast enjoyers .
Mijn laatste reacties
Zelf maken: vilt slinger!
Lieve allemaal,

De kerstdagen zijn inmiddels achter de rug en het nieuwe jaar wacht met smart op ons

Maar voor het zover is, hierbij eerst nog een leuke winter "Kreadoe" om in deze (vrije?) dagen te maken!

Ik heb voor jullie een korte, makkelijke beschrijving gemaakt voor het maken van een viltslingertje.

Wat heb je nodig?
1. (wol)vilt in verschillende (lievelings)kleuren
2. schaar, stift, (patroon)papier
4. Naald + borduur- of wolgaren + kopspelden
5. (katoen) touw
6. (houten) hangertjes of viltballetjes etc. om je slinger mee te versieren.
7. eventueel versteviging bijv. vlieseline
 
winnaar GIVEAWAY stempelsetje
Goedemorgen lieve allemaal!

Het is nog vroeg in de morgen, maar ik heb een drukke (werk)dag voor de boeg, dus moest even vroeg uit de veren om de winnaar van de GIVEAWAY te trekken uit de lootjespot

De winnaar van het leuke stempelsetje is geworden:
Gefeliciteerd Neske (Ness)!

Als je mij even jouw adresgegevens mailt in een priveberichtje, dan komt het setje zo spoedig mogelijk jouw kant op!

Ik wens iedereen een hele fijne dag en tot de volgende (v)log!

Enjoy the little things


Liefs,
Babsy

 
Laatste dag rode maand: GIVEAWAY!
Lieve allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel! En wat hebben we een prachtige Marco-maand gehad met de release van het nieuwe album #Thuis en alles wat Marco daar omheen MET en VOOR ons gedaan heeft: bewonderenswaardig! 

Voor mij was het ook een mooie maand omdat mijn weblog 'weblog van de maand' mocht zijn en al mijn logjes rood kleurden! Alhoewel ik niet alle creatieve logjes heb kunnen maken in 1 maand (zoals ik aan het begin stoer van plan was) en mijn liefde (en uitzoeken/uitvinden) voor het fenomeen vloggen wat meer tijd opslokte dan ik dacht, heb ik toch wat dingen met jullie kunnen delen en daar lieve reacties op gehad. Super dank daarvoor!

Maar ik ga na vandaag natuurlijk gewoon door met alle creatieve uitspattingen, dus julie kunnen mij daarin gewoon nog lekker blijven volgen.
demo vlog clear stamps
Hallo lieve allemaal,

Ondanks de Sinterklaasdrukte en eindejaarschaos zo tegen het einde van dit mooie jaar, heb ik toch tussendoor wat tijd gevonden om mijn eerste (demo) vlog te maken over 'clear stamps' oftewel, doorzichtige stempeltjes. Je kunt hier hele leuke (kerst)kaarten mee maken, kijk maar mee....Zoals je ziet is dit een eerste uitwerking van een serie vlogjes die ik wil gaan maken over mijn creatieve leven. Niet alleen instructievideo's maar ook leuke verslagen van creatieve evenementen (zoals de KreaDoe) maar ook andere creatieve talenten opzoeken en laten zien waar zij goed in zijn.

Eigenlijk 'nog niet ontdekt talent' een podium geven, in het licht zetten Op die manier wil ik laten zien dat iedereen een creatieve kant in zich heeft, geheel op zijn of haar eigen manier. We denken te vaak 'ik ben niet creatief' of 'ik kan dat allemaal niet'. Maar je zult er versteld van staan als je zelf op ontdekkingsreis gaat en kijkt waar jij energie van krijgt of waar jij juist heel ontspannen van wordt.

De eerste plannen voor een vlog "op locatie" (vandaar ook de naam My Creative ''Live'' omdat ik met de vlogs op locatie "live" bij mensen thuis ga vloggen om hun creatief talent in beeld te brengen) zijn gemaakt en dat wordt heel gaaf kan ik je beloven!

Zoals jullie inmiddels gemerkt hebben, lukt het mij niet om alle creatieve ideeën in 1 (rode) maand te stoppen maar ik ga na mijn rode novembermaand natuurlijk gewoon door met het plaatsen van leuke creatieve (v)logjes dus jullie hoeven niet te missen. 

En je kunt je natuurlijk altijd abonneren op mijn Youtube Kanaal, dan weet je direct als er nieuwe vlogs online staan

Ik hoor graag wat jullie van mijn eerste demo vlogje vinden!

Liefs,
Babsy

 
Magisch Paradiso
Lieve allemaal,

Wat een fantastische avond heb ik samen met vele andere fans en vrienden van Marco mogen beleven afgelopen donderdag in Paradiso....

De locatie, het licht, de sfeer, de warmte, de intimiteit, de ontspanning en blijdschap bij het publiek alsook bij 'onze' Marco en als kers op de taart de Platina Award...ik kan niet anders dan deze avond omschrijven als MAGISCH

Ik heb me niet eerder zo #thuis gevoeld bij een optreden van Marco als afgelopen donderdag en ik ben enorm dankbaar dat ik erbij mocht zijn

Hieronder een paar prachtige foto's van de MAGISCHE avond (met bijzondere dank aan Monique die deze prachtige momenten met haar camera wist vast te leggen)
1e videoverslag KreaDoe Utrecht
Lieve allemaal!

Nou daar issie dan, mijn eerste video verslagje van mijn bezoek aan de KreaDoe beurs in Utrecht waar ik met mijn dochter Jenda naartoe ben geweest!

Ik heb de beelden met mijn telefoon (Iphone 5) opgenomen,  dus de beeldkwaliteit is niet zo goed helaas. Heb wel mijn best gedaan een goede impressie van de dag te maken, met wat stukjes muziek en een voice-over hier en daar

En wat was het spannend om dat vloggen te oefenen, hahahaha! Zeker op een beurs met zoveel mensen en IEDEREEN die je aankijkt als je dat doet WOW had ik dat toch even onderschat (ik ook altijd weer met mijn creatieve spontane ideeën; sta er gewoon niet bij stil dat het ook ontzettend spannend en best wel moeilijk is hahaha).

Maar hé, van proberen kun je leren zeg ik altijd maar en voor een eerste keer vind ik het toch best aardig geworden (ik weet nu ook dat je de telefoon dus horizontaal moet houden met vloggen en niet verticaal omdat je dan zwarte randen aan de zijkant krijgt...en ja, die zitten dus volop in dit verslag, sorry!

Ik weet wat de verbeterpunten zijn om een echte profi vlog te maken dus daar ga ik nu aan werken. Ik heb inmiddels een mooie vlogcamera gekocht en ben nog bezig met een goed softwareprogramma. Daarbij moet ik nog een mooie 'intro' maken zoals dat heet. Nou ja, alles op z'n tijd...zo kan ik van elk videoverslag leren en de verbeterpunten meenemen naar een volgende vlog!

Eerst hierbij dus het verslagje van de KreaDoe. Ik hoop dat ondanks de iets mindere beeldkwaliteit jullie toch plezier beleven aan mijn eerste poging tot een videoverslag!Enjoy the little things! 

Liefs,
Babsy
Babsy gaat vloggen!
Hallo allemaal,

Vorige week een aantal dagen ziek geweest dus nog niet veel logjes kunnen maken helaas...ik ben nu aan de beterende hand gelukkig

In de tussentijd heb ik wel beeldmateriaal opgenomen voor de vlogjes die ik wil gaan maken (o.a. met mijn dochter op de Krea Doe beurs en ik heb beeldmateriaal opgenomen voor een eerste creatieve vlog waarin ik aan de slag ga met doorzichtige stempels --> kaartjes maken). Ik heb dit nog met mijn Iphone opgenomen dus de kwaliteit is nog niet echt geweldig..:s).

Door deze creatieve acties is steeds meer het verlangen / de droom ontstaan, om vlogs te gaan maken van mijn creatieve leven...maaaaar daarvoor is eigenlijk een goede vlogcamera en goede software nodig om dit echt mooi en goed te doen. Mijn hoofd stroomt ondertussen al vol met ideeën wat ik in mijn vlogs zou willen laten zien, ik ben ook al een ideetje met een andere Borsatofan aan het uitwerken, dus dat belooft nog wat leuks te worden!

En jullie weten inmiddels van mij, als ik iets doe dan wil ik het ook goed doen, dus...ik ben nu aan het uitzoeken hoe ik deze droom waar kan maken. Dit kost natuurlijk tijd en omdat ik ook een gezin, een 4-daagse baan en eigen webshop heb en de komende periode ook erg druk is met feestdagen en dingen bij de kids op school gaat dit niet altijd zo snel als ik zou willen.

Ik ga komend weekend dan ook hard aan de slag om te kijken wat ik kan doen om de vlogs snel en profi te kunnen maken. Ik hoop jullie snel mijn nieuwe vlogs te kunnen laten zien! Mocht dit niet allemaal in november lukken, dan komt dat wel in december Dan kleuren mijn logjes wel niet meer rood, maar dat geeft niet. Het weerhoudt me er niet van om mijn droom na te jagen In december ga ik ook nog op de kerstmarkt staan op Terschelling; ook dat wordt een leuke vlog!

Naast de 'vlogdroom' ga ik morgen ook buiten foto's maken (hopen dat het droog is!)van 6 spiksplinternieuwe omslagdoeken die ik af heb zodat ze in de webshop kunnen!

Kortom een druk weekend, en ik doe dus achter de schermen heel hard mijn best om zo snel mogelijk mooie vlogs hier met jullie te kunnen delen.

PS. en volgende week donderdag gaan we natuurlijk ook nog genieten van Marco in Paradiso, zie ik jullie daar?

Liefs,
Babsy
Babsy's weblog = weblog van de maand november!
Lieve allemaal!

Ik ben zoooo ontzettend blij want...Babsy's Weblog is verkozen tot weblog van de maand november!

Ik vind dit natuurlijk SUPERgaaf want ik heb komende maand heel wat in petto om met jullie te delen; naast het feit dat het een heerlijke Marco maand wordt waarin we het gloednieuwe album gaan beluisteren (jaja, ik ben er ook bij in Paradiso), ga ik voor jullie hele leuke, creatieve logs en flogs plaatsen. Kijk maar eens naar het volgende videofilmpje waar ik jullie alvast meeneem naar alle leuke dingen die ik met jullie wil gaan delen in november!Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ik hoop jullie ook?

Enjoy the little things

Liefs,
Babsy
studio BABS in 'Bubbels & Zo'
Lieve allemaal,

De afgelopen tijd heb ik het superdruk gehad rondom de lancering van mijn webshop studio BABS en ik schreef al eerder over mijn fijne gesprek met Myrna Goossen in RTL Life is Beautiful (RTL4). Wie dit item niet gezien heeft kan aankomende zaterdag om 10.00 uur op RTL4 de herhaling van dit programma bekijken (mits je niet al onderweg bent naar het fantastische Marco weekend) anders kan je het item ook op een ander moment op mijn website nog eens rustig bekijken: https://studiobabs.com/

Nu heb ik afgelopen maandag wederom een hele leuke opnamedag gehad op de waanzinnig mooie locatie Parc Broekhuizen voor het programma 'Bubbels & Zo' waar ik met tafelgasten topadvocaat Conchita Maria van Rooij, topkapper/hairstylist Ad Peters en culinair talent en eigenaar van La Tavolata Diana de Winter aan tafel te gast ben bij presentatrice van dit programma, Angela Ponsius. Wat was het een gezellige dag en we hebben heel wat afgelachen met elkaar! Natuurlijk heb ik ook mijn verhaal mogen vertellen over mijn webshop en de verschillende collecties omslagdoeken die ik maak. Hieronder een kleine impressie van de dag...(ik krijg de foto's van haar en make up helaas niet gedraaid ;-)
Webshop studio BABS online!
Hallo allemaal!

Wat heb ik het druk gehad de afgelopen maanden met alle voorbereidingen voor mijn webshop studio BABS: producten maken, fotoshoot in juli op Terschelling en de afgelopen zomervakantie de webshop gebouwd. En als kers op de taart was ik afgelopen zondag 1 oktober te gast bij Myrna Goossen  in het Lifestyle programma: Life is Beautiful op RTL4! Hoe gaaf!
"Ik ben iemand anders
Ik ben iemand anders dan jij"