Welkomsttekst
Hoi allemaal,
na de fandag  in 2009 die ik kon meemaken, ben ik een superfan geworden!!  En hoop ik van hier veel meer te komen ook!!!  Ik heb keitoffe meiden leren kennen en zo heb ik er maatjes bij!!!  En zo gaat het hier, we zijn allemaal fans en zo onstaan automatisch vriendschappen!!! Ik ben werkongeschikt, dus heb ik nog tijd genoeg over om hier vanalles te komen vertellen en op jullie logjes te reageren!!! 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Boekenvrouwke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Foto album
Videoalbum
http://www.youtube.com/watch?v=RLpgpSIp1ic
Zoeken
Wil je me mailen dan kun je dat hier!!!


Iedereen die me mailt om het even over wat, die krijgt zeker antwoord terug! Mijn mailadres kan je bekomen als je reageert op een logje!!!
Deze song van Marco bezorgt me steeds kippevel

Bij het horen van dit lied, blijven mijn ogen nooit droog!!!!  In vind dit echt zo'n hemels mooi lied!!! Vooral omdat nog heel jong was toen ik mijn papa al verloor aan een slepende ziekte
En deze song vind ik echt supermooi!!! DOCHTERS
Tijdens mijn eerste zwangerschap hoopte ik stiekem op een dochter, maar ik kreeg eerst een zoon, en hij was gezond, dat was het belangrijkste!!  Dan 13 mnd later werd dan uiteindelijk toch mijn dochter geboren en ik was dolgelukkig!!  Wat ik toen nog niet wist, is dat ik uiteindelijk mama van 3 dochters zou zijn!!! En ik herken zoveel in dit liedje!!!!
En ook bij deze song blijven mijn ogen niet droog, het schetst zo mooi, hoe je dochter van poppemie verandert in jonge dame!!  Een zalig nummer dat voor mij nog een hele tijd meegaat!!!
Dit is een pracht van een song
Dit vind ik een prachtige song, zowel in het Frans gezongen door Patrick Bruel of door Xander de Buisonjé in het Nederlands "Dit is mijn Stem", en ik heb de song door beide gezongen op mijn mp3, en die vind ik echt supermooi!!!

Archief
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 Marco maatjes ;
en 3 gast Marco maatjes .
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Mijn laatste reacties
Ik heb natuurlijk door...
15:20, 11 mrt 2013
Hey meid, je straalt op...
20:01, 8 feb 2012
Heel mooi meid!! En ik...
12:29, 5 feb 2012
Super mooie woorden,...
12:25, 5 feb 2012
Van harte gefeliciteerd...
16:30, 21 dec 2011
Hey, wat een leuk...
16:29, 21 dec 2011
hoi meid, wat wordt het...
13:34, 14 dec 2011
Hey meid, tja die mannen...
15:05, 13 dec 2011
Alphen aan de Rijn, ken...
12:44, 2 dec 2011
Heel mooi!!!!
11:20, 2 dec 2011
De bom is ontploft!!!!
Ja het is hier dramatisch geweest!!!

Mijn zoon gooide allerlei verwensingen naar mijn hoofd!!

Het begon allemaal toen ik om 18u riep dat de meisjes moesten komen eten!!  En mijn zoon riep van dat hij ook honger had.  Ik zei hem dat hij zijn warm eten pas om 15u genomen had, dus dat hij beter nog wat wachtte van een boterham te eten en ook dat hij beter op zijn kamer bleef, want hij weigert van nog zijn rilatine te nemen en dan is hij heel druk en wild en vooral hij is dan voor geen rede vatbaar!!  Ook dus niet toen ik dat gezegd had!! 

Hij bleef me maar verwijten dat hij  niet mocht eten van mij en dat het nu meer dan genoeg voor hem was!!! 
Dan ben ik naar de keuken gegaan en legde alles klaar om zelf te eten en ik hoorde hem de badkamer  binnen gaan en hard de deur toe gooien!!  Ik ging achter hem aan en zei hem dat hij de deur zo niet mocht gooien en weer kreeg ik vanalles over mij. Zoals dat ik hem hier niet meer wou, dat ik wil dat hij weggaat en nog meer van die zaken!!
Daarop antwoordde ik dat het niet zo was, maar dat hij heel lastig deed als hij zijn rilatine niet meer nam!!  Daarop schreeuwde hij naar mij dat hij ze niet meer wil nemen en ik zei hem kalm dat hij nog steeds minderjarig is!!  En ik kreeg weer verwensingen naar mijn hoofd, dan heb ik geprobeerd hem te benaderen om hem een veeg te geven, het lukte me maar daarop heeft mijn linkerarm precies overgedraaid, het doet nog pijn!!  En dan is de bom ontploft hij schreeuwde dat ik een rot mens was en nog meer van zo'n dingen die ik liever niet meer herhaal!!!

Ik ben weggelopen en weggereden met de auto al huilend!!  Mijn eerste stopplaats was het kerkhof, daar ben ik op het graf van mijn papa gaan zitten uithuilen en vragen aan mijn papa waarom ik zo gestraft werd in mijn leven, wat ik misdaan heb!!  En waarom hij zo vroeg van me weggenomen is en dan ook één vraag : of ik bij hem mocht komen!!!

Daarna ben ik naar mijn ma gereden en haar alles verteld!  Toen ik daar aankwam was Michiel al aan het bellen naar haar, heel de situatie verdraaid zodat het allemaal mijn schuld was!!  Mijn ma zag me huilen en al huilend heb ik alles verteld en mijn ma zei dan ook dat het kerkhof niet de ideale plaats is, omdat ik daar volledig ingestort ben!!

Mijn man belde dan naar mijn gsm, die was dus ondertussen ook thuisgekomen!!  Ik heb niet opgenomen en dan belde hij naar mijn ma en mijn ma heeft hem alles verteld!!
Ik ben dan terug gekomen om mijn dochter naar de plaats te brengen waar ze moest gaan babysitten!!

Maar ondertussen had mijn man al alles geregeld, mijn zoon moest weg tot morgenavond!!  Maar Michiel bleef herhalen dat zijn pa in de Ardennen was, en dat hij bij die oma aan zijn vaders kant wilde zijn!!  Mijn man gaf hem 5' om te bellen en plots was mijn zoon buiten aan het bellen naar zijn pa!!  Dus dat van die Ardennen was ook een leugen!!  Bovendien had hij al tegen mijn man gezegd dat hij niet bij zijn vader wilde gaan wonen!!  Mijn man heeft dan de gsm van mijn zoon genomen en tegen mijn ex gepraat!  En mijn ex zei dat hij het begreep en dat hij es goed met mijn zoon zou babbelen en hem uitleggen dat respect moet tegenover mij!!!
En hij zou over een half uur hem komen halen!! 

En zo was het ook en mijn man heeft nog ff met mijn ex gesproken en ze hebben afgesproken dat mijn man mijn ex morgen rond 17u zal opbellen!!  Want bij zijn pa mag hij eigenlijk ook niet wonen want de vrouw van mijn ex wil dat absoluut niet, dus mss is zij nu de enige die mij zal begrijpen!!!

In ieder geval, ik heb weer een heel koude douche gekregen en ben kapot!!  Heb nog niet gegeten en ga niet meer eten ook!!!
Ik zit hier nu alleen beneden, mijn kleine meiden boven en mijn man moest naar een vergadering!!!

Voor Michiel aan die vakantiejob is begonnen was het zo erg niet, hij nam zijn rilatine en ze kon redelijlk praten met hem!! Maar sedertdien weigert hji die en denkt hij echt dat hij volwassen is want zo gedraagd hij zich nu, hij is nog geen 17 zelfs!!
Hij weet ook dat ik liever zou hebben dat hij nog het 7e jaar Kantoor ook zou doen, dan heeft ie tenminste een diploma!! Dat gooide hij me nu ook naar mijn hoofd dat ik dat enkel wil om nog een jaar langer allimentatie te krijgen, en ik steek er eerder aan toe!!!
Ik weet dat mijn ex dat zo gezegd had omdat ik wil dat hij zijn 7e jaar doet, dus nu zegt mijn zoon dat ook, hij zei het niet, hij schreeuwde het!!!!

Hoe het verder moet weet ik niet, maar hij is goed op weg om me mentaal te kraken!!  Net als zijn vader gedaan heeft, mij psychisch mishandeld, wel dat doet mijn zoon nu!!!
En het is niet ver meer of ik ben kapot!!!!!

Ik kan het niet meer aan!!!
1. Door: Lia Veltman op 27-08-2010 20:58:17
sterkte met meid met alles
2. Door: Nathalie op 28-08-2010 00:05:48
heel veel sterkte meid!

ik wou dat ik op zo een momenten meer kon dan je een virtuele knuffel te geven!! vind het zo erg voor je,

en ontzettend veel sterkte en je weet me te bereiken he als je je hartje nog eens goed wilt luchten!!
3. Door: Josje op 28-08-2010 01:35:14
Hallo Ilse

Ik weet even geen andere woorden dan sterkte meid!
4. Door: Bianca n.i. op 28-08-2010 09:03:50
Ik denk dat het tijd is om hulp te zoeken van mensen die verstand hebben van dit soort gedrag bij een puber. Een puber die na wat ik zo begrijp uit je log, medicijnen nodig heeft voor zijn gedrag. Hij vertikt het om ze in te nemen, ja dat is natuurlijk heel lastig, hij ziet waarschijnlijk niet in dat hij ze nodig heeft.
Maar ik lees zo tussen de regels door ook een schreeuw om aandacht een schreeuw om begrepen te worden van je zoon.
Die jongen heeft hulp nodig want zit met zichzelf in de knoei, hij lijkt mij heel gefrustreerd. Eigenlijk heb ik gewoon medelijden met hem. Misschien zeg ik het heel bot, maar jij bent de volwassenen, jij moet je zelf niet in een slachtofferrol zetten. Schouders eronder en probeer je zoon te begrijpen. Want ik denk dat hij gewoon aandacht en liefde van zijn moeder wil, maar op een positieve manier.

Sterkte verder.
5. Door: Marjan(pukjem) op 28-08-2010 09:19:43
Ik sluit me bij Bianca aan, JIJ bent de ouder die de schouders eronder moet zetten. Tuurlijk is zijn gedrag niet acceptabel maar als hij zijn ritalin niet inneemt, gaat zijn gedrag weer ten nadele veranderen en de eerste waar ze het op af reageren is de moeder, dus zorg dat je maandag gelijk hulp inschakelt van een huisarts/psycoloog of zijn behandeld arts van de medicatie (hier in NL staan ze dan onder controle jeugdpsychiater).
Kom op meis, kom op voor je zoon, hij heeft je nu meer dan ooit nodig ondanks het gemopper en gedrag wat hij nu vertoont.
Sterkte ....... meer kan ik niet zeggen.
6. Door: Ellen op 28-08-2010 13:15:46
sterkte!
7. Door: peggy (ilovemarco) op 28-08-2010 14:51:25
wat erg dat het zo moet lopen meid maar zoals bianca en marjan al aanhaalden, hij heeft hulp nodig!
wens je veel sterkte want het is tenslotte altijd je kind.
hou moed!!
8. Door: Lillian van der Burg op 28-08-2010 15:27:12
sterkte........Ik hoop dat je snel een oplossing vindt
9. Door: Monique op 29-08-2010 14:10:45
Heel veel sterkte meid!
10. Door: faith op 23-12-2013 00:05:12
Doy testimonio de un gran hombre llamado (drsunnydsolution1@gmail.com) que me trajo a mi ex después de 1 año de divorcio en contacto con él hoy en día es capaz de resolver
cualquier problema de la suya. se specializing at
de la siguiente manera:
(1) hechizos para protegerse del peligro
(2) hechizos mágicos(3) del mismo sexo hechizo de amor
(4) los hechizos de sanación
(5) hechizos de invisibilidad
Hechizo de la riqueza y la fama
(7) Hechizo para conseguir un buen trabajo
(8) amor elenco fuerte y la relación
(9) hechizos para traer de vuelta a su ex
(10) el VIH, el SIDA
(11) SI QUIERE ADOPTAR UN NIÑO PECADO CALLE
(12) quieres ser rico o quieren realizar rituales

Él está teniendo grandes potencias y
generoso.Usted puede ponerse en contacto con él (drsunnydsolution1@gmail.com) ser útil pecado
Manish juez hoy
10.1. Door: Julian Ray op 28-11-2017 01:41:54
9 maanden geleden liet mijn verloofde me achter voor een ander meisje en vertelde me dat hij de relatie met mij niet opnieuw kon voortzetten, hij zei dat hij niet met me kon trouwen of iets met me te maken had omdat hij niet meer van me hield. Ik probeerde het om hem te vragen wat het probleem was, maar hij bleef rustig en liep weg en gedurende enkele maanden belde hij me niet of beantwoordde ik zijn telefoon niet met hem. Ik was in de war en wist niet wat ik moest doen totdat mijn vriend me vertelde hoe Heer Kakabu hielp helpen met haar huwelijk. Ik nam contact op met Lord Kakabu via e-mail en deed alles wat hij me vertelde, en enkele uren later belde Derick, mijn verloofde, mij op en smeekte hem hem te vergeven en sindsdien heb ik mezelf de opdracht gegeven om te vertellen hoe ik mijn verloofde terugkreeg. in een relatie crises of ziek zijn en genezing nodig hebben om elk soort ziekte te genezen ??? neem dan contact op met Lord Kakabu via e-mail: lordkakabumiraclework@hotmail.com
11. Door: Vera op 18-03-2014 06:34:03
Neem de tijd om mijn korte GETUIGENIS LEZEN . Hallo mijn naam is mevrouw Vera uit Londen. Ik wil deze korte verklaring aan de goede mensen van deze wereld te delen , het nuttig kan zijn voor jou . Dit is mijn verhaal . Mijn man denkt dat polygamie is niet verkeerd, hij ziet een ander meisje voor het afgelopen jaar nu , en ik vertelde hem te stoppen , maar hij zegt dat hij verliefd op haar , ze hebben zelfs gesproken over hoe om samen te zijn " FOREVER " als . evenals haar leven met ons Mijn man houdt me nog steeds , dit hij spijt van in de eerste plaats , maar niet bereid om te breken met haar , zei hij als hij breekt , er zal geen andere relatie buiten hun huwelijk ik uitleggen en . klagen bij mijn goede vriend belde genade , en ze contact met me op met een spell caster genaamd DR IREDIA , deze geweldige vrouw vertelde me geen zorgen te maken dat mijn man bij me terug zal komen. ze breken de ban en mijn man een einde aan de relatie met de dame binnen 48 uur , en hij kwam terug om zich te verontschuldigen voor alles wat hij mij heeft aangedaan en smeekte om mijn vergiffenis . ik bid dat God de Almachtige zal blijven u gebruikt om veel mensen te helpen . Vrienden niet in stilte blijven , zoals ze zeggen , " een gedeeld probleem IS eEN PROBLEEM OPGELOST HALF " Maar ik deelden een probleem met deze geweldige vrouw zeggen en wacht oplossing . Iemand als DR IREDIA heeft een oplossing voor al uw problemen , wat het probleem ook is , neem dan contact met haar op haar e-mail : drirediaherbalhome@gmail.com Ik ben nu gelukkig leven met mijn man en mijn twee prachtige kinderen .
DR IREDIA vertelde me dat ik kon bij hem terecht met een van de volgende problemen :
( 1 ) Je wil ex terug . ( 2 ) Je hebt altijd nachtmerries . ( 3 ) Om te worden bevorderd in uw kantoor . ( 4 ) Heeft u een kind nodig ? ( 5 ) Wil je rijk worden ? ( 6 ) Om je man / vrouw te houden alleen maar van jou is . (7 ) De financiële steun . (8 ) Als u wilt controle over uw huwelijk (9 ) Wil je aangetrokken tot mensen voelen . ( 10 ) behandeling voor een ziekte .
Neem contact op met DR IREDIA vandaag en u zult blij zijn u deed . E-mail : drirediaherbalhome@gmail.com
Bedankt voor uw tijd .....
Geschreven door mevrouw Vera
12. Door: shole kakhaz op 30-03-2017 07:51:29
Mijn naam is Shole Kakhaz.This is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven als gevolg van de hulp Dr.Akobe heeft door te helpen me mijn ex man terug met zijn magie en liefde spreuk om me gemaakt. Ik was getrouwd voor 6 jaar en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man was echt bedriegt me en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen kwam ik Dr.Akobe e-mail op het internet op hoe hij heeft geholpen zo veel mensen om hun ex terug te krijgen en helpen vaststelling relationship.and mensen gelukkig maken in hun relatie te zijn. Ik legde mijn situatie aan hem en dan zoeken zijn hulp maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak en hier ben ik nu vieren omdat mijn man volledig is te veranderen ten goede. Hij wil altijd zijn door mij en kan niets doen zonder mijn huidige. Ik ben echt genieten van mijn huwelijk, wat een groot feest. Ik zal blijven getuigen op het internet, omdat Dr.Akobe is echt een echte spreukgebruiker. HEEFT U HULP NODIG DAN CONTACT ARTS Akobe NU VIA E-MAIL: akobemagicspell@gmail.com of bel +2348054662252 of 2348142307304. Hij is het enige antwoord op uw probleem en je gelukkig maken in uw relationship.and zijn ook perfect in 1 liefdewerktijd 2 WIN EX TERUG 3 vrucht van de schoot 4 PROMOTIE SPELL 5 BESCHERMING SPELL 6 BUSINESS SPELL 7 goede baan SPELL 8 LOTERIJ SPELL voelen en rechtszaak spellen.
13. Door: Leticia op 25-05-2018 15:21:47
MOET LEZEN:

Mijn naam is Leticia ben van Letlands, ik ben hier om te getuigen van het geweldige werk van een grote spreukgieter die me heeft geholpen met al mijn problemen vandaag ben gelukkig vanwege hem, het begon allemaal 2002 ik was getrouwd met een man genaamd Ernest rapolas van het Litouws , Hij wordt moe van me na 15 jaar huwelijk en er is geen kind en dingen waren moeilijk voor ons, financieel waren we niet oké, en mijn man zoekt echtscheiding om alleen met mij te leven en het leven te aanschouwen, ik bad tot God heb hem terug, tot 2016, toen ik een vriend ontmoette die me naar Dr Odia stuurde, een spell caster die haar hielp met haar eigen problemen, ik moedigde mezelf aan en nam contact met hem op, het eerste wat hij zei was dat mijn problemen voorbij zijn sinds ik nam contact met hem op voor hulp. Ik geloof hem en vraag hem wat ik daarna zal doen als hij me vertelt wat ik moet doen en hij zei daarna dat mijn man binnen 24 uur op zijn knieën terugkomt, dit was na 10 jaar scheiden, verrassend na zijn werk, mijn man kwam bedelen op zijn knieën, ik accepteerde hem dringend en vertelde Dr Odia erover, hij zei dat hij ook een geld-spreuk voor mij ging uitbrengen, omdat mijn familie financieel begunstigd zou worden, en ik werkte met hem na 48 uur overal waar ik gaan mensen voor mij en mijn bedrijf is vooruit gegaan voor het beste, nu ben ik blij en blij om de wereld te vertellen dat dit de meest krachtige man is die ik overal ter wereld heb ontmoet, hij heeft de oplossing voor elk probleem dat je hebt, hij is niet geldbewust. Hij helpt en wacht tot je goed bent, voordat je zijn waardering verwacht, dus mijn broeders en zussen, als je in een bepaalde situatie bent en hulp nodig hebt, raad ik je aan om vandaag contact op te nemen met Dr. Odia en je problemen opgelost te krijgen. Hier is zijn e-mail: odiasolutioncenter@gmail.com en zijn Whatsapp-nummer: +2349065101630 en Viber-nummer: +27638836445. in het belang van u mensen die hulp nodig hebben en voor degenen die hem willen bedanken voor het goede werk.
14. Door: Gerben Hilbrink op 27-05-2018 11:11:14
sterkte 
15. Door: HAVA op 06-10-2018 05:30:45
IK BEN ZO GOED ALS VOOR DEZE ERVARING DE GOUDEN ZULLEN ZIJN KARDAN GEVORMD OM HET HUWELIJK TERUG TE KRIJGEN Achter NA Met mijn 7 jaar dat ik al afgescheiden ben maak scheiding. Mijn naam is Hava uit de VS
Mijn man is gescheiden Ons huwelijk is sindsdien Managing en heeft mij en onze kinderen het huis uit gestuurd, toen ik een geschenk kreeg Met mijn man hebben we GEWELDIG genoten toen ik Love gebruikte en hij hield ook van mij, hebben mannen NA een paar jaar Later begon ik ELKE ongebruikelijke tekens en dozen HET IS DUS WE HEBBEN ONDER GEÏNTEGREERDE SCHAPEN FEBRUARI FEBRUARI WAARIN IK ALTIJD MISLUKTE ZONDER AFGEWEZEN BESLISSING, IK HEB VAN MIJN MAN GEHOUDEN ZOVEEL DAT IK INTRODUCE LAAT VROUW HEEFT ONDER DE VADER AV-LAW MIJN IK WAS GESPROKEN MET ZIJN OM'S BESLISSING en nu kwalijk hem om mij te vergeven ik moet hem hebben beledigd ik stuurde hem beschikbare tekst mannen Kanda die voor mij gewerkt heeft eens sinds ik op het internet surf kwam ik een aantal getuigenissen tegen over hoe dr chamberc hielp bij het verbreken van de relatie en in het huwelijk, iemand aanbevolen dat we contact konden opnemen met deze geweldige man om hulp te krijgen en uw contact e-mail en telefoonnummer te geven, bij mij te blijven met iets h. DUS Ik postte onmiddellijk Dr.Chamberc en ik vertelde hem Over mijn probleem, ik ging later op mijn zware dag weg en hij vertelde me toen dat ik geen zorgen hoefde te maken voor Bégard een klein beetje voor mij en Informatie over ik zei mijn doen zoals ik dat zou doen, ik gebruikte weinig voor mij liefdesbetovering Spell, ondanks al het proces en van alle make to dr Chamberc i ben blij terug op de goede weg met mijn man en we zijn gelukkig als we samen zijn, mijn man is terug bij mij en ons huwelijk is hersteld, dus mijn mensen, sindsdien is mijn man normaal geworden en ik en mijn kinderen zijn blij en hij komt altijd thuis op tijd en hij kocht me een nieuw geschenk van Toyota Camry 2017, mijn man is nu een echte man, dat hij ons altijd gelukkig maakt, als je contact wilt opnemen met Dr.Chamberc, neem dan contact met hem op via zijn e-mailadres chamberc564 @ yahoo .com
 als je een probleem hebt met deze volgende hieronder
1) Om van de stad att ditt ex tillbaka.
(2) kärlek stava
(3) Van de stad främjas på kontoret.
(4) Kvinnor vill / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett schuur.
Van de vara rik eller vinna ett lotteri.
(7) Uit de stad Binda mag make / maka att bli din för evigt.
(8) Om van de behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om van de internationale partner.
(10) om van de stad stoppa din skilsmässa.
(11) om van de stadsskilja te graven via din make.
(12) om van de stad att dina önskemål kommer att beviljas.
(13) Graviditet stava att tänka barnet
(14) gegarandeerde wijn oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande att bryta isär.
Neem contact op met de dokter die mijn familie Dr.Chamberc helpt
via zijn Email chamberc564@yahoo.com
16. Door: SARA op 06-10-2018 05:31:23
Hallo, mijn naam is Sara, ik vertrek naar Canada. Ik wil Dr. Drank graag heel hartelijk danken, omdat hij wat ik hem heb aangedaan, degene die ik liefheb en liefheb met mijn hele hart terughaalt, een man die me bijna 6 jaar heeft verlaten, met 2 kinderen, ik alleen besloten om een ??aantal spell caster's te controleren, maar iedereen bleef me bedriegen totdat ik Dr. Chamberc ontmoette, die me vertelde dat alles voorbij zal zijn. Totdat hij me vertelde dat mijn man twee dagen terug zal zijn, ben ik vandaag zo dankbaar dat mijn man terug is en we zijn blij en hij wil altijd aan mijn zijde staan, ik zal je adviseren niet in de verkeerde handen, maar om contact op te nemen met Dr Chamberc die betrouwbaar en ongecompliceerd is, kunt u contact met hem opnemen per e-mail chamberc564@yahoo.com
Als je ook de oplossing voor het probleem nodig hebt, neem dan ook contact met hem op.
1) Als je je ex terug wilt.
(2) liefdesbetovering
(3) U wilt op kantoor gepromoveerd worden.
(4) U wilt dat vrouwen / mannen voor u rennen.
(5) Als u een kind wilt.
Je wilt rijk zijn of een loterij winnen.
(7) U wilt uw partner eeuwig binden om de jouwe te zijn.
(8) Als u financiële ondersteuning nodig heeft.
(9) Als u uw partner niet kunt bevredigen.
(10) om uw scheiding te stoppen.
(11) als u zich wilt onderscheiden van uw echtgenoot.
(12) als u wilt dat uw wensen worden toegekend.
(13) Zwangerschapsspelletje om het kind te denken
(14) Garantie dat u onrustige rechtszaken en echtscheiding krijgt, ongeacht de situatie
(15) Zorg dat uw huwelijk of relatie niet kapot gaat.
Nogmaals, het e-mailadres is chamberc564@yahoo.com en neemt onmiddellijk contact met hem op
17. Door: Stephanie op 14-11-2018 20:25:44
Nadat mijn vriend van een jaar uit elkaar was gegaan, kon ik nauwelijks spreken zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik heb een WhatsApp-chat geboekt met Dr odia, omdat ik niet volledig wist wat ik kon verwachten, maar omdat ik wist dat ik iemand nodig had die er eerder was geweest. Ik wilde onze relatie terug en dus wilde ik zeker weten dat ik alle begeleiding en middelen had om dat te doen. Dr. odia was gewoon geweldig. Zijn aanwezigheid kalmeert en ik zag dat hij oprecht om hem gaf. De dingen die hij voorstelde om [mijn vriendje] terug te krijgen, leken moeilijk, maar Dr. odia waarschuwde me dat ze dat wel zouden zijn. Maar ik wist dat ik hem wilde terughalen, dus volgde ik het plan dat Dr odia voor me oplegde. Binnen de week waren we weer bij elkaar en zijn we zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gaat, maar Dr. odia zei dat hij dacht dat het in mijn geval zo snel zou kunnen gebeuren - en dat gebeurde ook! Ik ben zo dankbaar en kan zeggen dat als je bent opgebroken en die persoon terug wilt krijgen, Dr odia de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! boek zijn e-mailadres en WhatsApp-nummer om je geliefde terug te krijgen, e-mail: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp en Viber-nummer: +27638836445
18. Door: Wendy op 08-01-2019 11:11:19
Goede dagvrienden als je hulp nodig hebt van een spreukgieter DR EKENGA Is hier om ieder mens hier te helpen die een probleem heeft, je kunt ervoor zorgen dat je zijn nummer krijgt om hem te bellen en met hem te praten over de problemen die je hebt en hij zal je helpen om het op te lossen hij helpt mensen in termen van (1) direct geld (2) werk van leiderschap (3) geldrituelen van menselijke en niet-menselijke delen (4) business om vooruit te komen (5) lotto-nummers en alle weddenschappen problemen met het huwelijk (7) promotie op de werkplek (8) geluk van banen (9) probleem met de klant (10) ziekte- (11) rechtszaak (12) naar het buitenland reizen (13) politiebureau Case (14) Problemen met meisjesvriendinnen (15) voetbal en muzikale oplossingen (16) geluk van een kind (17) familieproblemen (18) wanneer u iets van iemand wilt (19) wanneer je krachtig wilt (20) wanneer u of binnen uw kerk of werken nodig hebt (21) school van kennis (22) oplossingen voor de politiek (23) beheer van het werk (24) Autoriteit met hoge sprit en () (25) Bescherming En zo veel meer over geestelijke problemen Neem contact op met Dr. Ekenga Ekengatempleofpowers @ hotmail. com Oproep / WhatsApp: +2348128553491
19. Door: Anna op 29-01-2019 16:23:54
Mijn naam is Anna, kom uit het Verenigd Koninkrijk, ik wil mijn verhaal met u delen en u ook een oplossing bieden voor uw problemen, ik ben online op zoek geweest naar een echte betoverancier die mijn man voor mij terug kan brengen, ik heb 9 jaar geleden getrouwd zonder kinderen en mijn financiële situatie was erger, ik heb geen geld ik heb geen kind, mijn man liet me denken dat ik hem pech bracht, tot 2017/2018 ontmoette ik de getuigenis van een dame die online over Dr praat Udo, ik moedig mezelf aan en neem contact met hem op voor hulp, en hij reageerde zo snel mogelijk, het eerste woord dat hij zei is dat mijn problemen voorbij zijn, hij zei dat hij me weer zou laten lachen, ik was blij met zijn aanmoediging, hij begon zijn werk en vertelde me dat mijn man in minder dan 24 uur terug zal komen om me te smeken hem terug te accepteren, nadat alles wat hij zei voor de allereerste keer in mijn leven gebeurde was ik weer gelukkig met mijn man, een paar weken later werd ik zwanger . Hij zei dat ik financieel stabiel moest zijn om gelukkig te zijn met mijn man, hij wierp een betovering voor me, vandaag begunstigen mensen me waar ik ook ga, mijn leven is financieel stabiel, ik en mijn man doen het geweldig, het belangrijkste was dat hij eindigde mijn verdriet en nu heb ik mijn eigen kind dat me mama noemt, ik heb nog nooit een spreukgieter ontmoet die zo echt en krachtig is als Dr. Udo, hij heeft oplossingen voor elk soort probleem op aarde, zijn magie is niet schadelijk en hij kan werk voor je zonder je aanwezigheid, ik zeg dit allemaal omdat ik hem vertelde dat ik ervoor ga zorgen dat ik de wereld informeer over zijn goede werk en ik weet dat zoveel mensen ook hulp nodig hebben, dus als je hulp nodig hebt, doe dat dan neem niet langer contact met hem op of als je hem wilt bedanken, neem dan contact op met dr. Udo via zijn e-mail: udosolutioncenter@gmail.com en WhatsApp en Viber Chat: +27656406432.
20. Door: Lucie Alyda op 16-02-2019 10:33:47
Toen ik Dr. Isikolo vond, had ik dringend behoefte aan het terugbrengen van mijn ex-geliefde. Hij liet me achter voor een andere vrouw en ik bleef achter in het donker. Het gebeurde zo snel en ik had helemaal geen inspraak in de situatie. Hij dumpte me gewoon na 3 jaar zonder uitleg. Ik neem via zijn website contact op met Dr. Isikolo en hij heeft een liefdesbetovering geschreven om ons te helpen weer bij elkaar te komen. In minder dan 48 uur nadat hij zijn betovering had gedaan, begon mijn vriend me opnieuw te testen en voelde me vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Onze relatie is nu sterk en stabiel. Dank u wel meneer voor het werk dat u voor mij deed. U bent God gezonden om een verbroken relatie te herstellen. Ik raad Dr. Isikolo ten zeerste aan iedereen die hulp nodig heeft. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196
21. Door: Catharina Geert op 15-03-2019 10:15:52
ik wil graag mijn getuigenis aan jullie delen alle mensen in de wereld waar ik met mijn man trouwde. Ongeveer 2 jaar geleden beginnen we thuis problemen te krijgen, zoals we stoppen met slapen op hetzelfde bed, vechten tegen kleine dingen, hij komt altijd laat thuis 's avonds thuis , te veel drinken en met andere vrouwen buiten slapen, ik heb nooit iemand in mijn leven lief, behalve hij. hij is de vader van mijn kind en ik wil hem niet verliezen omdat we zo hard hebben samengewerkt om te worden wat we vandaag zijn en hebben. een paar maanden geleden besloot hij nu om voor mij en de jongen te gaan wonen, een alleenstaande moeder zijn kan soms moeilijk zijn en dus heb ik niemand om naar toe te gaan en ik was hart gebroken. ik heb mijn moeder gebeld en alles aan haar uitgelegd, mijn moeder vertelde me over DR.Isikolo hoe hij haar hielp om het probleem tussen haar en mijn vader op te lossen. Ik was verrast omdat ze al drie en een half jaar zonder elkaar zijn geweest en het was als een wonder hoe ze bij elkaar terugkwamen. ik werd doorgestuurd naar Dr. Isikolo op zijn e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) en leg hem alles uit, dus belooft hij me geen zorgen te maken dat hij een betovering zal uitspreken en dingen zal doen terugkomen naar hoe we weer zo verliefd waren en dat het een andere vrouwelijke geest was die mijn man controleerde, vertelde hij me dat mijn probleem binnen twee dagen zal worden opgelost, als ik geloof dat ik het zei OK Dus hij sprak een betovering voor mij uit en na twee dagen kwam mijn liefde terug om me te vragen hem te vergeven ik ben nu zo gelukkig. dus dat waarom ik besloot mijn ervaring te delen met elk lichaam dat zo'n probleem heeft, neem contact op met Dr. Isikolo, de grote betoverancier op zijn e-mailadressen isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik gaf je al je vleugels terug
Ik ben het zat, ik wil nu ook die van m"