Antwerpen
Even leek het erop dat we de voorjaarstour zouden gaan missen, Marc  en ik hebben namelijk een huis gekocht!! Begin Augustus krijgen we de sleutel... :d Dat betekende dus ook dat we even keuzes moesten maken, hoe graag we ook naar Marco willen (Marc is ook helemaal om ) er waren nu even andere prioriteiten maar..... Toen was daar de Prijsvraag van de Fanclub. Niet geschoten is altijd mis dus besloot ik mee te doen. En toen was daar op dinsdag het verlossende antwoord..... Ik was 1 van de Winnaars!!!  Het was nog even spannend, we moesten allebei woensdag nog werken maar uiteindelijk waren daar collega’s die wel langer wilde blijven zodat we op tijd naar Antwerpen konden gaan... Rond 16.15 uur  kwamen we aan, zochten een plekje in de Tifosi rij en haalde wat eten. Rond 18.15 ging de deur open en zochten we een mooi plekje aan de Catwalk naast Monique en Sjoukje.. En toen was het 20.30 uur en kon de show beginnen... en ik heb er maar 1 woord voor... Wauw!!!! Wat een opening, wat een effecten en wat een show!!! Ik kan niet anders zeggen dan dag we genoten hebben met een hoofdletter G! Lieve Fanclub & Marco, Bedankt voor deze onvergetelijke avond! 
Halve Marathon!
Oke.... dat ik mijn logje 2 jaar lang verwaarloosd heb weten jullie inmiddels al... maar ik heb beloofd het op te pakken en dat doen we dan ook! :) Ik heb jullie dan ook heel wat bij te praten en dat ga ik dan ook proberen te doen haha! 

Zijn jullie er klaar voor? Lees dan gauw verder....

Mijn Fanclubdag!
Hallo allemaal, 

Ten eerste wil ik even mijn excuus aanbieden, excuses omdat ik al 2 jaar niks meer op mijn logje geplaatst heb... 2 jaar!! Dat is eigenlijk gewoon echt té lang. Maar met Facebook en Instagram tegenwoordig schiet het loggen er gewoon bij in. Bij deze beloof ik jullie dan ook dat ik mijn logje weer op ga pakken want stil zitten? Nee dat kan ik niet.... genoeg over te schrijven dus 
Als eerste wil ik beginnen met de Fanclubdag van afgelopen zondag of eigenlijk moet ik zeggen Fanclubweekend 

Geslaagd voor mijn 2e dan!
Na maanden hard trainen was het gisteren zover, mijn 2e dan examen!

Lichtelijk wat gespannen begonnen rond 09.15 de theorie examens. Rond 11.15 mocht ik mijn praktijkexamens doen... Bestaande uit: Taegeuks (3 stijlfiguren lopen), stoot en stokaanvallen, kussentrappen, sparren en als laatste de breektest! Alles ging goed, op hier en daar wat zenuwen na maar voor mijn gevoel had ik een lekker examen gelopen! Uiteindelijk is het eind woord aan de jury.. En daarvoor moest ik tot 14.00 uur wachten.. 

Eenmaal opgesteld begonnen de zenuwen toch wel weer te komen.. Na een paar namen hoorde ik: Geslaagd voor 2e dan... A.i de Vogel! Jeeeeeh ik was geslaagd! 

Natuurlijk had ik dit zonder Samantha, die een fantastische partner nooit gehaald! En natuurlijk ook niet zonder Taekwondoschool de Tombe die heel wat trainingsuren erin hebben gestoken en het vertrouwen hebben gegeven! 

Jullie begrijpen vast wel dat ik nu even een heel blij meisje ben! :d

Hardlopen!
Eigenlijk moet ik als eerste mijn excuses aanbieden voor het verwaarlozen van mijn weblog. Maar met facebook, instagram etc tegenwoordig schiet het er gewoon bij in! 

Éen van mijn laatste logjes was dat ik de 5KM liep voor het Reumafonds in Utrecht. In Augustus was ik begonnen met hardlopen en kon toen nauwelijks 3KM volhouden! Maar... Nu ik een doel had moest die 5KM gewoon lukken! Ik liep toen voor het eerst de 5KM uit in 28 minuten. Afgelopen maart liep ik de 5Km tijdens de 20 van Alphen... Mijn doel was om onder die 28 minuten te duiken en mijn PR te verbreken... En dat lukte! Ik liep toen 25:21! En kwam als 32e vrouw over de finish! 

Aangezien ik iemand ben die graag doelen wil hebben en deze ook wil halen moest ik op zoek naar een nieuw doel! En.... Die is er inmiddels! Zondag 17 mei loop ik namelijk mee met de 10KM tijdens de Marathon van Leiden! Vorige week woensdag liep ik voor het eerst de 10K aan 1 stuk door in 1:00:03.. Nét niet onder het uur.. Maar voor de eerste keer hoorde je mij niet klagen! 

Vandaag liep ik weer... Ik wilde eigenlijk voor de 12KM gaan maar toen ik zag dat ik de 10 onder het uur zou kunnen redden heb ik mijn tempo nog wat omhoog gegooid en met resultaat!!! Ik haalde de 10KM namelijk in 59:22 en dat ook nog is met een flinke verkoudheid! Jullie snappen... Ik ben een blij meisje! "It never get easier, you just get stronger" 

 
Singelloop Utrecht!
Sommige van jullie, die me een beetje kennen, weten dat ik graag sport. Ik probeer 3x per week Taekwondo te doen en daarnaast 1x per week Conditie/Kracht training. Toen van de zomer alles even stil lag ivm vakanties besloot ik toch om zelf door te trainen. En zo kwam het dat ik samen met mijn neefje ging hardlopen, iets wat ik tot voorheen niet kon... althans... dat dacht ik! 

De conditietrainingen zijn blijkbaar toch nog ergens goed voor geweest want waar ik normaal na 20 meter al een steek in mijn zij kreeg was het nu na 2 km! En misschien klinkt het gek maar ik was stiekem toch een beetje trots op mezelf dat ik dus blijkbaar toch wél kon hardlopen!

Mijn neefje belde me een paar weken geleden op of ik zin had in een uitdaging. Tja.... daar ben ik altijd wel voor in! Op 28 september zou de singelloop in Utrecht zijn, en het was niet zomaar een singelloop nee... eentje voor het goede doel! En wel... voor het reumafonds! En daar hoefde ik niet over te twijfelen. 3 jaar geleden is bij mij de Diagnose "SPA" geconstateerd. Een reumavorm in mijn rug. En hoewel het nu allemaal stabiel is, is en blijft sporten belangrijk voor me. Dat verlicht de pijn. 

Mijn neefje schreef zich in voor de 10KM en ik voor de 5KM! Een behoorlijke uitdaging voor mijzelf want ik had nog nooit een 5KM helemaal in 1x gelopen. Elke keer moest ik even stoppen omdat mijn ademhaling te hoog ging zitten. En dus was mijn doel het in 1x uitlopen van de 5KM en.... binnen de 30 min! 

Nu kan ik natuurlijk alles gaan vertellen over de loop, dat het heel goed ging maar dat ik bij de 4KM het even zwaar kreeg en dat ik uiteindelijk door alle steun, sponsoren en het zien van de finish er op het eind nog een sprint uit heb kunnen halen... maar ik denk dat deze foto meer zegt dan alle woorden... 


Helemaal Kapot! Maar mijn doel gehaald... in 1x de 5KM gelopen en.... in 28:21 minuten! En waar we het uiteindelijk allemaal voor gedaan hebben, met heel veel dank aan alle sponsoren samen met mijn neefje 230 euro opgehaald voor het Reumafonds! En stiekem ben ik toch een beetje trots op ons!
WE DID IT!!!!
Keep Smiling....
.... And be Strong! 
Gewonnen Fotoshoot!
In mijn vorige log konden jullie lezen over  "De mooiste lach van Alphen aan den rijn". Waardoor ik een fotoshoot gewonnen had. Een paar weken geleden vond deze shoot plaats. Samen met vriendinnetje Samantha ging ik naar Leiderdorp waar een professionele fotograaf al op ons aan het wachten was. Hij had zijn eigen grote studio...  Veel attributen, waaronder een windblower. Buiten was het 33 graden en in de studio was het erg warm waardoor ik geen seconde hoefde te twijfelen over de vraag "Zullen we de windblower eens gebruiken?"  
Verder schoot hij nog wat gewone foto's en na een uur stonden we weer buiten. Weer een leuke ervaring erbij en de foto's? Die deel ik natuurlijk graag met jullie.... 


Gewonnen!
Afgelopen week had ik al een logje gemaakt dat ik mee deed aan de mooiste lach van Alphen aan den Rijn en omgeving. Een week lang kon iedereen op zijn of haar favoriet stemmen. Vandaag werden de prijswinnaars bekend gemaakt en... Ik heb gewonnen!!!! 


Ik heb jullie hulp nodig!
Ik heb stemmen nodig en hoop natuurlijk dat jullie mij erbij willen helpen. Stemmen kan met je Facebook account van 24-30 juni. En wie weet mag ik mezelf vanaf 1 juli diegene met de mooiste glimlach van Alphen aan den Rijn en omgeving noemen... Stemmen kan vanaf deze link....Alvast bedankt!!! 
"Ik kan mezelf niet vinden
En de reden dat ben jij"