Welkomsttekst
Kijk gerust rond op mijn weblog!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 23:20
Via deze weg wil ik jou... 20:04
Via deze weg wil ik jou... 17:11
Wat leuk! Is dat echt al... 12:28
Via deze weg wil ik jou... 20:04
Via deze weg wil ik jou... 18:43
van harte gefeliciteerd... 20:57
Via deze weg wil ik jou... 17:39
Hier ook weer zo een... 11:21
Leuk gedaan Mooie foto ook! 10:43
mooie foto ! x marjolein 10:20
MOOI!!!! 10:18
Mooie foto! Mooie tekst! 09:58
mooie foto hoor 08:55
kom je kijk 21:44
Mooie foto! Succes! 21:44
vind hem echt heel erg... 21:36
Neemt niet weg dat jouw... 21:43
Leuk dat je hier ook nog... 21:41
Hij is super leuk! In je... 20:20
Super leuk gemaakt!!!... 19:34
Leuk logje & 't... 18:49
Wauw, dat is nog eens een... 16:43
ohh die is super leuk 15:46
wat gaaaf dit zeg ! ziet... 11:06
Superleuk zon fotoboek!... 10:58
Mooi gedaan! xxx 10:21
Oh wat leuk! Mooi om... 23:32
Wauw ziet er mooi uit.... 22:33
ziet er heel mooi uit gr... 22:06
Het ziet er mooi uit!... 22:04
Jaa ik ben nu bezig met... 21:57
In die titel kon ik me... 22:53
Hihi inderdaad iedereen... 22:46
Ja haha, het ging een... 21:50
Leuk dat jij er ook een... 21:48
Wat een leuk logje en wat... 20:48
Wat een gezellig logje... 19:34
leuke log heb je er van... 17:55
Wauw wat supergaaf zeg.... 17:11
Heerlijk logje van een... 17:02
een prachtige log over... 13:52
Al net zo'n leuk... 13:20
Jullie hebben een... 10:17
Wat een schitterend... 09:05
Heerlijk toch dat jij mee... 08:52
wat liwf zeg echt lief 07:45
Wat een SUPER logje heb... 23:42
wat supergaaf meiden! 23:24
Hihih leuk logje, komt me... 22:57
 
Laatste 100
Profiel
Naam: Anouk Vereijken
Leeftijd: 26 jaar
Uitgebreid profiel
Rubrieken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
'Prijsvraag Ziggodome'
Hey allemaal,

Wat een leuke prijsvraag zeg! Omdat ik van de week niet veel tijd heb vanwege drukte met school heb ik vanavond gezocht tussen veel foto's en Marco zijn liedjes extra goed geluisterd en na goed zoeken kwam ik uiteindelijk uit bij deze foto:Deze foto is een tijdje terug gemaakt op het strand in de buurt van Zandvoort. Ik was toen samen met mijn ouders en hondje een weekendje op bezoek bij kennissen in Hoofddorp en met zo'n lekker weer hoorde daar natuurlijk ook een dagje strand bij. Het was echt genieten! Ik zag de foto en ik moest meteen aan het zinnetje 'Kijk naar de golven, en zie de zee' denken.
Dit zinnetje komt uit het liedje 'Droom, durf, doe en deel'. Een super lied!

Ik hoop dat ik hiermee kans maak op de 2 kaarten en ik op 24 juni kan genieten van Marco en zijn mooie liedjes. Maar ik heb al gekeken op verschillende logjes en er zijn veel leuke inzendingen! Succes iedereen!

Groetjes,
X Anouk
Fotoboek lunch met Marco!
Hey allemaal,

Om de geweldige leuke dag van 9 mei niet te vergeten heb ik een fotoboekje laten maken met alle foto's als herinnering! En natuurlijk als bewijs voor andere als ik mijn verhaal weer eens vertel over hoe leuk het was met Marco!:d

Hieronder wat foto's van het boekje! Hoe vinden jullie het?Een blijvende herinnering van een hele speciale dag!
Iedereen wordt blij van Marco!
Hallo allemaal!

Even een kort logje maar ik wilde het wel even met jullie delen.
Gisteren was het een drukke dag op de weblog en heb bij verschillende al wat logjes gelezen, leuk! Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn want ik moest helpen bij een feest. Er waren ongeveer 40 mensen waarvoor ik drinken en eten moest zorgen en ik speelde ook nog voor afwasmachine. Eigenlijk zou ik het samen met een vriendin doen, zoals normaal, maar helaas ging het niet goed met haar opa. Naast de hele hoop afwas ging het me verder prima af. Er werd gezellig gepraat en gelachen en ik was druk bezig toen ik ineens iets heel bekends hoorde! Even goed luisteren en jawel hoor! Een Marco liedje en ook nog wel 'De meeste dromen zijn bedrog'. Er werd flink mee gezongen door iedereen en ik zong ondertussen natuurlijk ook gewoon mee!:d 

Ik ging weer verder met de afwas en al de rest om het iedereen naar zijn zin te maken en er volgende allerlei liedjes waar ook weer goed aan mee werd gezongen. En toen ineens herkende ik een melodietje, meteen! Jawel hoor, wéér Marco!! Dit keer 'Ik leef niet meer voor jou'. En ja er werd weer volop mee gezongen.

Ik vond het leuk om te zien dat iedereen zo vrolijk werd van Marco zijn muziek. Zie je wel dacht ik.. het maakt niet uit, jong en oud wordt vrolijk van Marco zijn muziek! En dat was echt zo want er waren veel ouderen maar ook een aantal kinderen en die deden even goed mee en danste volop!

Met Hemelvaart ben ik naar een tentfeest geweest en jawel, ook daar werd Marco gedraaid! En ik natuurlijk als ik gek mee staan zingen haha, als ik Marco hoor zingen dan kunnen mijn lippen niet op elkaar blijven. Ik heb mijn vriendinnen alvast gewaarschuwd voor 16 juni! Ik heb er enorm veel zin in, nog maar heel even wachten!:d


Dit was het weer voor nu, ik log gauw weer wat uitgebreider! X
Lunchen met Marco!
Een beetje later, maar ik had beloofd dat er een uitgebreidere log zou komen over de lunch met Marco. Jullie zullen vast al van alles gelezen hebben bij Rachelle maar ik wil zelf toch ook nog even een logje maken.

Woensdag 9 mei was het dan zover, Rachelle en ik gingen lunchen met Marco Borsato!
Om ongeveer 9 uur vertrok ik met de bus naar station Maarheeze om vervolgens vanaf daar met de trein naar Eindhoven station te gaan. Aangekomen in Eindhoven moest ik snel naar een ander spoor lopen en daar zou ik Rachelle dan tegen komen. Haar trein kwam aan maar ik zag Rachelle nergens. Tot iemand op den duur riep 'Hey Anouk, kom!'. Het was Rachelle dus snel de trein in gestapt want we hadden nog maar een paar minuten. Het was erg druk in de trein. Het viel op dat het veel vrouwen waren. Even op mijn telefoon gezocht wat het kon zijn en jawel hoor. Het was Libelle Zomerweek in Almere. We hebben dus helaas de hele weg van Eindhoven naar Utrecht moeten staan want al die vrouwen moesten ook naar Utrecht station, net als wij. Toen we bijna op Utrecht station aankwamen, stopte de trein ineens. Hij kon het station nog niet binnen rijden vanwege drukte of werkzaamheden. Na ongeveer 5-10 minuten reed hij het station binnen maar de trein die we moesten hebben die reed net weg toen we er bijna waren. Gelukkig reed er kort daarna nog een andere trein naar Hilversum Station. Uiteindelijk kwamen we in plaats van om 10:45u om 11:30u aan op Hilversum station. De bus die we moesten hebben die reed pas om 12:00u. We zouden het dus maar net gaan halen om op tijd bij het restaurant te zijn want we moesten eerst met de bus en daarna nog ruim 10 minuten lopen. We hebben gevraagd of we een andere bus konden nemen die daar in de buurt kwam maar dat was niet het geval. Balen balen dus..Maar toen ging ineens mijn telefoon. Nathalie belde om te vragen waar we waren en ze vroeg of ze ons moest komen halen op het station. Dat was natuurlijk ideaal! Na een aantal minuten was Nathalie er en zijn we bij haar in de auto gestapt. Op naar het restaurant! Nathalie vertelde dat Marco had gebeld dat hij wat later was omdat hij naar een persconferentie was geweest van 'De vrienden van Amstel Live'. Helemaal niet erg want wij waren zelf ook wat later dan 12:30u daar.
Toen we binnen kwamen werden we naar een tafeltje gebracht en daar hebben we wat te drinken besteld. Een lekker wijntje, want Marco hield van vrouwen die wijn drinken vertelde Nathalie ons. Dus zeker weten een wijntje besteld!Na even kletsen met Rachelle en Nathalie kwam Marco er eindelijk aan. Ik was best ontspannen, zelfs toen Marco aan kwam lopen. Wat een vrolijke man! Hij stelde zich netjes voor met een hand en 3 kussen. En daar zaten we dan, aan tafel met Marco Borsato om gezellig samen te lunchen. Marco bestelde ook een wijntje en toen werd er geproost op een gezellige lunch.Na even kletsen was het tijd om eten te bestellen. Ik nam een clubsandwich, die was erg lekker! Tijdens het eten werd er ook over van alles gepraat en gelachen. Erg gezellig!Toen iedereen klaar was met eten hebben we nog even gezellig gekletst en heeft Marco wat gesigneerd voor ons. Erg leuk! Ook voor moederdag had hij een kaart geschreven en gesigneerd. Mijn moeder was er vandaag enorm blij mee. Ze heeft tegen iedereen waar we zijn geweest vandaag vertelt dat ze een handgeschreven kaart had gekregen van Marco Borsato.
Dus Marco, dankjewel!!En toen was het tijd om foto's te gaan maken. Het restaurant lag op een erg mooie plek en daarom gingen we buiten foto's maken mét Marco! Nathalie was zo lief om de foto's te maken met haar camera.
Dankjewel Nathalie! 

Eerst maakte ze wat foto's om te proberen of de camera goed was ingesteld. Marco hield ons stevig vast haha. En Marco maakte de opmerking van de dag: 'dames wat ruiken jullie lekker?' en daarna nog een aantal keer: 'jeetje,deze dames ruiken echt lekker!'. (Lang leve de Chanel parfum van Rachelle! Die hadden we stiekem nog even op gedaan voordat we naar buiten gingen haha)Nathalie maakte nog een paar foto's met haar mobiel zodat we niet hoefde te wachten tot 's avonds voordat we een foto met Marco hadden. Lief van haar! Dan konden we meteen aan vrienden en familie laten zien dat we écht geluncht hadden met Marco.
En toen was het alweer voorbij.. Marco liep zomaar weg, maar hij draaide zich ineens om en zei 'Oh sorry dames, ik kan niet zomaar weg gaan, kom hier!'. En toen kregen we nog 3 kussen van hem en een knuffel. Hij vertelde dat er een taxi werd geregeld zodat we niet hoefden te zoeken om terug op Hilversum Station te komen, super fijn! En toen ging Marco toch echt weg.
Nathalie kwam nog even naar ons toe en vertelde dat de taxi geregeld was en we nog wat mochten drinken op het terras zodat we ook even konden na genieten van alles. Toen ging ook Nathalie weg want ze moest nog even naar Marco toe om wat te regelen. We hebben haar ook een knuffel en 3 kussen gegeven en haar natuurlijk enorm bedankt voor alles wat ze geregeld had. Heel erg lief!
Rachelle en ik hebben nog bij gekletst over van alles. Ook hebben we nog een lekker stukje appeltaart gegeten en wat gedronken. Er stond een glimlach op ons gezicht van oor tot oor. Wat was het bijzonder maar vooral gezellig met Marco!Na een tijdje was de taxi er en werden we naar het station in Hilversum gebracht. We zijn nog even naar wat winkels gegaan en rond 16:45u zaten we weer in de trein richting huis. Wat een enorm leuke dag!!

Lieve Marco, bedankt voor de gezellige lunch en de leuke foto's!
Ik zal deze dag nooit meer vergeten.

Lieve Nathalie, bedankt voor alles wat je geregeld hebt en de leuke foto's die je gemaakt hebt tijdens en na de lunch. Echt super van je!

Maar natuurlijk.. Héél erg bedankt lieve Rachelle!
Dankzij jou heb ik deze onvergetelijke dag mogen mee maken. Ik weet niet hoe ik je er voor kan bedanken maar de smile op mijn gezicht heeft hopelijk genoeg gezegd voor je om te merken hoe blij ik was en ben dat ik met jou mee mocht!
Nogmaals, enorm bedankt!!

Lunch deel 1
Even een kort logje, een lange log over deze bijzondere dag volgt snel!

Vandaag was een onvergetelijke maar zeker leuke dag!
Vanmorgen vroeg richting de trein gegaan om op tijd in Blaricum aan te komen. Aangekomen in Hilversum heeft Nathalie ons opgehaald en daar gingen we, op naar het restaurant! Marco was er nog niet dus we hebben alvast wat gekletst met zijn drieën. En daar was Marco dan! Super gezellig gepraat, lekker gegeten en gedronken en daarna naar buiten om foto's te maken. Super mooie plek en Marco was erg gezellig! Veel gelachen!:d

Een uitgebreide log volgt snel, hier alvast een foto van Rachelle, mij en natuurlijk Marco!

Vakantie!
Even een update van mijn vakantie tot nu toe! Het wordt waarschijnlijk weer een lange log..oeps!(ik heb moeite met korte logs typen haha)

Ik ben weer helemaal opgeknapt en kon helemaal fit de vakantie in. Heerlijk, ik was er toch wel aan toe. Alle opdrachten van school ingeleverd, dus even niks aan m'n hoofd

Mijn vakantie begon zaterdag met mijn laatste werkdagje. Ik heb 2,5 jaar een bijbaantje gehad bij Scapino hier in het dorp, maar nu verliep mijn 3e contract en moest ik helaas weg. (stomme regel daar!) Na een hele dag werken kreeg ik nog een leuke kaart en een tegoedbon, erg leuk! Ik heb er altijd met plezier gewerkt en het zal ook even wennen zijn dat ik niet meer hoef te werken in het weekend. En nu op zoek naar ander werk.. Ik weet echt niet wat en ik heb een hekel aan solliciteren, maar het zal toch moeten. Zeker voor de zomervakantie! Want 6 weken lang thuis zitten dat is niks. En wat extra geld is altijd leuk. Iemand ideeën voor een leuk weekendbaantje? Na die lange dag werken moest ik 's avonds nog helpen bij een feest. Zorgen dat iedereen drinken heeft, hapjes klaarzetten enzo. Het was gezellig maar ook erg lang! Ik lag om half 1 's nachts in mijn bed, met heel erge pijn aan m'n benen. Beetje té lang gestaan en gelopen op een dag haha!

Zondags heb ik niet zoveel gedaan. Overdag ben ik bij mijn paardje geweest en 's avonds gingen er veel op stap omdat het koninginnenacht was, maar ik had niet zoveel zin. Ik heb lekker in mijn bed de film 'a walk to remember' gekeken. Wat een mooie film zeg, aanrader!

Maandag stond er Koninginnedag op de planning. Ik werd wakker en het zonnetje scheen al, dat beloofde veel goeds! Mijn oranje shirtje aan en op naar het station. Ik moest helaas fietsen, maar gelukkig was lekker weer dus dat half uurtje fietsen viel uiteindelijk wel mee. Toen op weg naar Eindhoven met de trein. Wat een drukte zeg, jeetje! Zelfs de mensen van de NS stonden op het station in Eindhoven foto's te maken van alle mensen. Het was totaal oranje en wat er allemaal uit de treinen kwam, niet normaal! Ik moest nog wachten op vrienden, want die moesten vanuit Vught komen. Zij hadden vertraging en uiteindelijk heb ik 40 minuten op Eindhoven station zitten wachten, maar de tijd was zo om want met al die mensen heb je heel wat te zien!:p En toen op naar Stratum (de kroegenstraat in Eindhoven). Het viel me nog mee met de drukte, het was aanschuiven maar toen we uiteindelijk bij een kroeg waren was het gezellig druk! Leuke muziek en gezellige mensen en niet te vergeten een lekker zonnetje!Na een lange maar leuke dag ging ik om 23u weer terug met de trein en toen moest ik nog dat half uur naar huis fietsen, alleen.. Daar had ik niet over nagedacht. Gelukkig ben ik veilig thuis gekomen en ik ga niet meer alleen fietsen zo'n stuk, was best eng!

Dinsdag had ik afgesproken met Martijn, een van m'n beste vrienden. Mijn eerste ritje met de auto wat best ver was. Ruim een uurtje gereden richting Tiel vanaf hier en alles is prima gegaan, heb de tomtom nauwelijks gebruikt! Gewoon borden lezen en logisch nadenken haha:) Het was echt gezellig! Ik was er 's middags dus toen ik daar was hebben we even een spelletje gedaan en natuurlijk bijgekletst. 's Avonds zijn we gaan eten bij de Argentijn daar in de stad, jeetje wat was dat lekker en vooral véél! Na het eten zijn we nog even naar de Waal gegaan en hebben we daar nog even lekker gezeten, want het was nog super lekker weer! Wat zou ik zoiets graag hebben hier, maar helaas. Bij Martijn thuis nog een filmpje gekeken en toen was de dag alweer om.

Woensdag hebben we lekker uitgeslapen. Ik werd daar om 9 uur al wakker maar ik was weer in slaap gevallen..oeps! Lekker rustig aan gedaan daarna dus en na een lekkere brunch (knakworstjes:p) hebben we 's middags weer even een spelletje gedaan (mario party is echt verslafend haha) daarna zijn we even met zijn moeder mee geweest naar een tuincentrum. En omdat het nog zo'n mooi weer was zijn we naar Ophemert gereden en daar nog een stukje langs de Waal gelopen en even gezeten. Ik wil ook water hier in Budel! De hond van Martijn vond het ook helemaal geweldig haha. Na het eten ben ik 's avonds weer terug gereden richting Budel. Wat een rotweer zeg,bahbah! Maar ik ben weer veilig thuis gekomen.


Toen ik thuis kwam had ik nog wat leuks op de planning namelijk: een kaartje bestellen voor de fanclubdag! Samen met Rachelle hebben we tegelijk kaartjes besteld en ja, ook ik ben er bij! Samen met Rachelle. Echt heel gezellig. Eerst gingen we zo veel mogelijk samen naar plaatsen waar Sascha Visser kwam en nu doen we dat met Marco-dingen!

Donderdag zou ik met Tanja naar de Primark in Luik gaan maar na even contacten woensdagavond waren we beide toch wel erg moe en hadden niet zo veel zin om zo vroeg op te staan, dus besloten we een andere dag te gaan. Ik heb toen overdag niet zoveel bijzonders gedaan, lekker relaxt dagje! Weer even met m'n paardje Parelli geoefend en dat ging goed!

Vrijdag zou ik een dagje wat leuks gaan doen met Hanny. Ik heb haar al regelmatig gevraagd om wat te doen maar ze ondernam niet echt actie. Dus had ik me voorgenomen om het nu maar eens van haar af te laten komen. Ik weet van mezelf dat ik moeite doe voor vrienden maar het moet natuurlijk wel van 2 kanten komen. Gisterochtend had ik nog niks van haar gehoord dus had ik haar een bericht gestuurd of ze nou nog wat wilde doen? Ze reageerde met 'maakt mij niet uit, wat wil jij?' en ze moest nog vanalles doen en waarschijnlijk 's avonds uit eten. Nou fijn dacht ik, heb ik de hele vrijdag vrij gehouden en heb je er niet eens meer aan gedacht. Ik heb maar kort gereageerd en gezegd dat ik best wat wilde doen maar het misschien wel erg kort zou zijn? Aangezien ze ook niet zo in de buurt woont. Ze reageerde met 'hmm ja inderdaad..' en toen heb ik niet meer gereageerd, volgensmij kwam het haar wel goed uit! Ik ben er nu dus een beetje klaar mee.. Ze was langere tijd een goede vriendin maar de laatste tijd zegt ze alleen dat we écht nog wat moeten afspreken maar ze laat vervolgens niks weten of ze kan niet als ik het wel een keer vraag. Ik baalde daar wel van.. Goede vrienden van me wonen niet echt in de buurt dus daar kan ik helaas niet zomaar even wat mee gaan doen, dat is altijd plannen. Maarja, beter een hand vol goede vrienden dan een land vol neppe vrienden, toch?
Gelukkig kreeg ik gister wel nog een sms van een goede vriend van me. Hij is 5 maanden weg want hij zit bij de marine en gaat dan weg met een onderzeeër. Hij smste me gister of ik 's avonds op msn kon komen, want dan was hij er ook en konden we even blijkletsen. Dat heb ik gedaan en ik was blij om hem weer even te spreken. Ik mail hem iedere week over hoe het hier gaat en eens in de zoveel tijd krijg ik dan reactie terug. Super dat zoiets bestaat! Over een aantal weken komt hij weer terug. Vind het wel weer lang genoeg geweest haha. Ik kijk nu al uit naar een stapavondje met hem, altijd gezellig!

Zaterdag, vandaag heb ik niks gepland. Vanmorgen ben ik even bij m'n paardje geweest en nu zit ik achter m'n laptop. Even facebook checken en wat weblogjes lezen. Maar wat ik vandaag nog ga doen, geen idee! Het regent hier behoorlijk, dus veel kan ik ook niet doen. Iemand ideeën?:) 
Vanavond ga ik met 3 vriendinnen op stap in Eindhoven (foto's volgen na vanavond!). Het is al lang geleden dat we met z'n 4e op stap zijn geweest maar ik heb er super veel zin in! Eindhoven is altijd gezellig!:d

Zondag, morgen heb ik ook nog niks op de planning staan. Ligt aan het weer wat ik ga doen denk ik. Zoieso nog genieten van mijn laatste vakantiedag! Na morgen moet ik weer naar stage en school en wachten tot 9 juli, dan is het zomervakantie! 

Maar natuurlijk volgende week DE dag. Woensdag 9 mei, lunchen met Marco Borsato en Rachelle. Gezellig! Ik heb er echt super veel zin in, en ik besef het nog niet helemaal maar dat komt wel als we gaan vertrekken woensdag. Ik ben heel erg benieuwd en hoop dat er veel foto's gemaakt kunnen worden. Ik weet in ieder geval nu al dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!
'De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik tegenover Marco Borsato zit om te lunchen dan droom ik nog!'  


Dit was mijn logje(ahum..) weer haha, ik hoop dat je het leuk vind om te lezen! Logje over woensdag volgt zeker weten!!

Liefs,
Anouk X
Tijd voor weer een nieuw logje!
Eigenlijk zou ik nu op stage moeten zijn, maar vandaag zit ik ziek thuis met buikgriep, dus ik heb even tijd om een logje te schrijven:)

Na de moeilijke dag woensdag moest ik donderdags even naar school om een leestoets van Nederlands te maken. Ik was er niet echt bij met m'n gedachten en de teksten waren erg lang. Ik had gewoon last van mijn ogen, lange teksten lezen op de computer is niet fijn! Dus de toets heb ik niet gehaald. Gelukkig hoef ik het niet persee te halen om te slagen, dat scheelt.
Vrijdags ben ik even naar stage geweest om de uurtjes in te halen die ik woensdag niet geweest was.
Zaterdag was mijn op één na laatste werkdagje bij mijn weekendbaantje, de tijd ging gelukkig vrij snel voorbij want het was helemaal niet druk in de winkel. 's Avonds had ik een afscheidsfeestje van een vriendin die een aantal maanden naar Spanje gaat voor stage, was erg gezellig!


Zondags ben ik vroeg op gestaan want hier in het dorp was de jaarlijke Smokkelrally. Hier doen heel veel koetsen aan mee, maar ook ruiters die zo te paard gaan. Dit jaar was het anders dan normaal. Piet, onze voorzitter van de rijvereniging die 12 april overleden is, deed altijd fanatiek mee met de Smokkelrally. Hij begon maanden van te voren al met trainen want de rit is 30 km lang. Piet had zich al ingeschreven maar helaas heeft hij dit jaar niet mee kunnen doen. Met de rijvereniging wilde we hem nog een laatste eerbetoon geven. Ik wilde ook graag mee doen met mijn pony,voor Piet, maar met al die mensen in het dorp en de fanfare erbij vond ik dit niet zo veilig. Mijn pony wordt dan druk en ik wil het niet op mijn geweten hebben als er wat gebeurd!
Een aantal leden zijn in wedstrijdtenue naar het rijveld gekomen en zij hadden ieder een rouwband om. Iemand van het bestuur die dicht bij Piet stond is op Piet zijn paard gegaan. Toen iedereen compleet was zijn we allemaal richting het dorp gegaan voor het defilé. Tijdens het defilé staan er erg veel mensen op de route waar iedereen die aan de Smokkelrally mee doet 2 keer voorbij komt. Onze leden mochten als eerste op het plein komen voor het gemeentehuis. De organisator vertelde wat over Piet en de leden hebben ondertussen een ronde gereden. En héél toevallig klonken op dat moment ook net de kerkklokken, het was erg mooi! Een mooier eerbetoon hadden we Piet niet kunnen geven.
Hieronder een foto van onze nieuwe voorzitter met Piet zijn paard en een foto tijdens de ronde voor het gemeentehuis.Na het defilé zijn we bij Piet thuis wat gaan eten en drinken. De vrouw van Piet wilde dit graag voor de rijvereniging doen om ons te bedanken voor wat we gedaan hebben tijdens de begrafenis en het defilé van de Smokkelrally.

Toen ik 's middags thuis was begon ik last te krijgen van mijn maag en daar heb ik nu nog last van..buikgriep! Ik hoop dat ik morgen weer naar stage kan.

Groetjes Anouk
Afscheid nemen bestaat niet..
Vandaag heb ik samen met de rijvereniging en vele andere afscheid genomen van Piet.
Een man die voor iedereen klaar stond, heel onverwachts uit ons leven verdween, maar veel mooie herinneringen achterlaat.
Het was mooi vandaag. Met die schitterende koets, wij als leden van de club in tenue die je begeleidden, mooie woorden en muziek waarvan de tekst geschreven was door zijn vrouw. Het was precies zoals Piet was.


Piet, bedankt voor alles wat je me al die jaren geleerd hebt.

Blijven paardrijden!
Niet bang zijn tijdens een buitenrit. Je paard doet niks,zolang je langs mij blijft lopen gebeurd er niks!
Hij loopt super Anouk, wat heb je met je pony gedaan?:)

Allemaal herinneringen die voor altijd zullen blijven.
Afscheid nemen bestaat niet, je bent wel weg maar ik vergeet je niet!?

Piet, bedankt voor alles!
Ik zal je nooit vergeten.

Ik ben er nog!
In mijn eerste weblog heb ik beloofd om zoveel mogelijk logjes te schrijven maar ik heb me er nu al niet aan gehouden, heel slecht van me! Maar nu heb ik even tijd en praat ik jullie weer even bij.

Mijn laatste log ging over mijn marco-week. Kaarten voor het concert en ik mag mee lunchen met Rachelle en Marco, ik kijk er enorm naar uit! Het komt steeds dichterbij.

In de tussentijd heb ik van alles gedaan. Wokken met mijn collega's, stappen in Valkenswaard(aanrader!),open dag van het Fontys in Den Bosch bezocht,Steengrillen met oude collega's en dat was het wel.

Een tijdje terug was mijn ex-vriend hier. Na hem bewust bijna 4 maanden niet te zien en te spreken, heb ik hem een tijdje terug weer gezien. We hebben eerst zo wat contact gehad en na een tijdje hebben we wat afgesproken om te doen. Gelukkig was het erg gezellig en voelde ik me er goed bij. Gewoon just friends, heel fijn dat het kan! We zijn naar de film 'Chronicle' geweest maar ik zou hem niet aanraden haha, er gebeurde van alles maar het was niet zo interessant. De film was laat op de avond dus ik had het op den duur moeilijk om wakker te blijven, oeps!:p Verder hebben we nog lekker gewinkeld in Eindhoven, altijd leuk! En nog gezellig een stukje gewandeld want het was dat weekend heerlijk weer! Totaal geen spijt gehad dus dat ik hem weer gezien heb, het was gewoon erg gezellig als just friends! Hij was trouwens best een beetje jaloers dat ik mee mag lunchen met Marco want hij vind hem ook goed. Samen naar een concert geweest enzo, dus ik moest zeker foto's maken haha,dat gaat zeker gebeuren! Afgelopen vrijdag heb ik Martijn weer gezien, hij was toevallig ook op stap in Den Bosch, waar ik voor het eerst ging stappen met een vriendin. Was ook weer erg gezellig!
Ik weet het nu zeker, gewoon goede vrienden zijn na een relatie kan écht!


Verder was mijn paard 4 april jarig, alweer 16 jaar geworden! Ik heb haar eind mei alweer 4 jaar, de tijd vliegt! Ze krijgt altijd een heerlijke worteltaart als ze jarig is, dus ook dit jaar heb ik er weer een gemaakt. En ze vond hem super lekker!
Hieronder mijn zelfgemaakte worteltaart voor Sasha!


Sinds kort zijn we ook bezig met Parelli, of ook wel Natural Horsemanship.
'Natural Horsemanship is omgaan met paarden, waarbij je uitgaat van hun oorspronkelijke en natuurlijke leefwijze. Je probeert te communiceren en te spelen, zoals paarden dat onderling ook doen. Het beleren van je paard gaat vanuit respect en vertrouwen. Wederzijds: Je vertrouwt en respecteert je paard, én het paard respecteert jou,vertrouwt jou als leider. Goed gedrag wordt beloond in plaats van het bestraffen van ongewenst gedrag.'
Een kennis van me is hier al langere tijd mee bezig en ik wilde het ook graag leren met mijn pony. We hebben nu 3 keer les gehad en Sasha vind het erg interessant, ze doet het heel goed! Het is dus nu veel oefenen,veel geduld hebben en consequent zijn. Maar dat heb ik er voor over want je pony veranderd er enorm door! Hieronder een foto van mij en Akira (mijn oude verzorgpony) waarmee ik als ik bij mijn kennis ben ook Parelli doe.


Helaas gebeuren er ook minder leuke dingen in het leven. Donderdag in de late middag zat ik in de bus op weg naar huis toen ik een bericht kreeg van mijn vader. Een lid van de rijvereniging waar ik bij zit (van paardrijden) was overleden na een operatie. Het is onze voorzitter die al heel veel jaren lid is van de club, de rijvereniging zit in zijn hart!
De vooronderzoeken waren goed, de vorige operatie aan zijn aorta was met spoed en dit ging ook goed dus iedereen ging er wel vanuit dat het goed zou gaan, natuurlijk hou je het wel in je achterhoofd van, wat nou als.. Maar alles was goed voor de operatie. Toch zijn er tijdens de operatie complicaties ontstaan waardoor Piet de volgende ochtend is overleden. Onvoorstelbaar, niet te begrijpen, nu al een groot gemis.. er zijn niet genoeg woorden voor! Zo'n vriendelijke man die altijd klaar stond voor iedereen. Geen buitenrit durven maken alleen, dat kon niet..hup, mee met Piet en zijn paard het bos in! Lukt het niet tijdens het vrij helpen en is Piet op het rijveld aan het rijden? Hij helpt je, wanneer of waarmee dan ook! Piet was een man die voor iedereen klaar stond en genoot als andere plezier hadden, zeker als hij daar aan mee kon helpen. De rijvereniging zal nooit meer hetzelfde zijn.. Het gemis begon vanmorgen al. Eigenlijk had ik les om 10u. Ik kon wel naar het rijveld gaan, maar les krijgen van Piet zal nooit meer gebeuren. Het is een groot gemis voor vele, en niemand had dit verwacht. Woensdag zullen de leden van de rijvereniging achter hem lopen tijdens de mis. Dus ik ook, ik heb voor mijn gevoel wat goed te maken. De laatste keer dat ik Piet gezien heb had ik een discussie met hem tijdens de les en ik ben daarna een beetje boos weg gegaan zonder hem succes te wensen en doei te zeggen. Ik dacht er nog aan, maar tegelijk dacht ik oh ik zie hem over een paar weken vast wel weer, na de operatie. Alles leek goed te zijn, maar niet dus.. Wat een spijt heb ik gehad, maar woensdag maak ik het goed! Ik zal Piet, samen met vele andere, enorm gaan missen! Hij heeft me enorm veel geleerd en me over angsten heen geholpen, dankjewel!
Soms worden er zo'n goede mensen zomaar ineens uit je leven gehaald.
'Afscheid nemen bestaat niet, je bent wel weg maar ik vergeet je niet!'Na een drukke periode voor school heb ik nu gelukkig even rust. Kan ik lekker wat met Sasha oefenen met Parelli en andere leuke dingen doen. Het is nog even wachten tot 9 mei, maar ik heb er al enorm veel zin in! Ik hoop dat alles goed gaat, want het is een hele reis vanuit Budel maar dat heb ik er zeker voor over, ik maak er een leuke dag van met Rachelle! En daarna op naar 16 juni, het concert! Hopelijk is Marco dan weer helemaal de oude.

Ik heb jullie wel weer een beetje bijgepraat nu. Ik ga nu proberen om wat regelmatiger een log te schrijven!


Groetjes Anouk
Marco-dagen!
Wat een dagen.. Het begon 7 maart, toen werd ik lid van de fanclub, 8 maart kocht ik kaarten voor 'Dichtbij on Tour' op 16 juni en als laatste maar zéér zeker niet het minst leuke ding, op 9 maart vroeg Rachelle me mee naar de lunch met Marco!

Lunchen met Marco, wie had dat gedacht!? Ik ben Rachelle eeuwig dankbaar, dat weet ik nu al zeker!! Na onze Sascha ervaringen gaan we nu op naar onze Marco ervaringen!
Ik kijk er heeeeeel erg naar uit en ben super blij dat Rachelle me mee heeft gevraagd, wat een eer! Ik besef het nog niet helemaal, maar ik kijk er wel al erg naar uit!:d

Marco-dagen dus deze week voor mij, en wat voor dagen.. wauw! Helemaal top!

En omdat ik niet weet hoe ik Rachelle moet bedanken begin ik maar vast op deze manier:

Rachelle, héél erg bedankt dat je mij mee hebt gevraagd. Je weet dat ik dit super vind en ik ben je eeuwig dankbaar! Jammer dat het niet zo makkelijk kan maar het liefst knuffel ik je helemaal plat! Ik vind het extra bijzonder en lief dat je mij mee vraagt, omdat we elkaar nauwelijks zien en elkaar alleen maar spreken via msn,sms etc. Maar de momenten dat we elkaar zagen waren altijd erg gezellig en daarom heb ik ook extra veel zin in de lunch samen met jou en Marco.
Rachelle, écht: DANKJEWEL!!


"Jij hebt mij niet nodig
Dat ziet iedereen"