Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt! Snuffel verder maar wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Ook nog 's op 1
Waaahh, eerst weblog van de week en nu ook nog 's op 1 bij favorieten! Wat een leuke week! ik geloof dat ik echt in de schijnwerpers sta! En dat ben ik niet echt gewend.... Maar is niet verkeerd moet ik zeggen!
WEBLOG VAN DE WEEK!!!
OMG OMG OMG! Wie had dat gedacht! Ik weblog van de week?!!!

Ik bekijk mijn mail dagelijks en daar stond ineens : vraagje?
Of ik mijn weblog even bij wil werken, omdat ik weblog van de week word! Dus mijn antwoord bij deze: natuurlijk!

Allereerst moet ik natuurlijk de link naar mijn persoonlijke filmpje even vermelden, aangezien ik geen platina pakket heb. Maakt dit me ff trots!

http://youtu.be/dcV6OdmwBXs

Ben het hele huis doorgestuiterd, met het rare gezicht van Jesse voor mijn neus. Het zweet brak me eerst spontaan uit en nu zit ik met koude rillingen... Brrr...

Maar om even op de vraag van Tamara terug te komen over hoe de voorbereidingen gaan: Er begint vorm in te komen! Natuurlijk hebben we eerst het stadhuis en de kerk geregeld, maar daarna meteen op jacht naar DE jurk! Helaas heb ik mijn eerste keus niet kunnen kopen, omdat die ver boven mijn budget lag. Fout van de verkoopster, maar ik heb iets totaal anders gevonden dat helemaal bij mij past! Verdere details ga ik natuurlijk nog niet geven .

Daarna zijn we op zoek gegaan naar een ontwerper voor trouwringen. Carlo heeft op heel jonge leeftijd zijn vader verloren en die heeft voor hem een gouden zegelring nagelaten. Samen met sieraden van mijn overleden oma laten we deze omsmelten tot twee nieuwe ringen, zodat de emotionele waarde er in blijft. We zijn wel twee maanden bezig geweest om overeen te komen over wat het zou worden, omdat onze smaken totaal verschillen. De goudsmid zag er even ook geen gat meer in.... Maar eindelijk hebben we iets bijzonders laten ontwerpen, nu moet het nog gemaakt worden.

De fotograaf is geregeld, een vriend van ons gaat foto's maken. Een mooie buitenlokatie hebben we al, maar we moeten ook rekening houden met regen die wel eens in de lente zou kunnen vallen. Dus als jullie tips hebben voor een leuke binnenlokatie, die zijn van harte welkom! Hier in Zeeuws Vlaanderen zijn we redelijk beperkt wat bijzondere lokaties betreft....

De DJ was ook één van de eerste dingen die we hebben geregeld, een goede vriend van mijn broer gaat voor ons draaien. Ik ben nu een beetje een muzieklijstje aan het maken. Een nummer voor de openingsdans zijn we ook nog niet overeengekomen (natuurlijk niet ). Wat muziek betreft zijn we echt heel verschillend. Carlo zegt dat Marco een hele avond niet gedraaid mag worden (waar ik me overigens niet bij neer zal leggen ).

En als laatste moet de taart, het boeket en de uitnodigingen nog geregeld worden. Maar dat komt volgende maand nog. Nu is het eerst wachten op een telefoontje dat mijn jurk binnen is, want die is ondertussen ongeveer vier maanden geleden besteld. Het wordt tijd, ik ben zo benieuwd!

Dan heb ik ook nog de foto van de verlovingsring die ik aan jullie beloofd had:En dan wilde ik nog een foto laten zien van wat voor schattige kwajongen Jesse nu is:

Still in love... Het gaat veel te hard zo'n eerste jaar!

Bedankt voor het superfilmpje! Wat een fantastisch nieuws om de dag mee af te sluiten!

Kaartjes zijn binnuh!!!
Ik kom met een slaperige kop beneden en zie de post liggen... Een witte enveloppe, verder geen tekst... Ik zeg nog tegen m'n moeder: "Wat is dàt nou weer...?!" "Nou de kaartjes voor de fanclubdag misschien??!!!"  Owjaaaaa!!! Gauw de enveloppe opengescheurd en daarin vond ik twee kaartjes!

Waaaaahhhh, nog twee weken!!!!!
Respect!
Ik wil alleen maar zeggen dat ik enorm respect voor Marco heb, omdat hij alles en iedereen te woord wil staan, alles uit wil proberen leggen, terwijl hij niet de verantwoordelijke is. Respect voor het feit dat hij durft te laten zien dat het hem allemaal heel erg aangrijpt en respect voor hem en zijn familie over hoe ze hier mee omgaan.

Marco, ik wil jou en je familie heel veel sterkte wensen, want dit moet niet makkelijk zijn. Wij staan allemaal achter je en dat weet je!
Poepsimpel!
Prijsvraag 3 is er eentje waar iedere Borsatofan zich wel in kan vinden lijkt mij! Bij de eerste tonen had ik al iets van: Ja! Da's die! En dat is dat liedje!
Poepsimpel eigenlijk! Tot ik bij nummer 9 kwam...
Daar heb ik toch even een paar cd's voor bij moeten pakken. Bij de rest begin je gewoon mee te zingen en dan komt de titel vanzelff wel, toch?
Op naar prijsvraag 4!
Marco te vroeg of te laat!
Geloof het of niet, maar al die tijd dat ik al aan het loggen ben, heb ik Marco nog nooit online gezien . Als hij reacties achterlaat dan zijn die vaak al voor 8 uur of juist heel laat. Nu ben ik bijna nooit voor 8 uur mijn bed uit (tot het laatste moment wachten he) en om 22 uur lig ik er weeral in. Marco je moet 's op menselijkere tijden komen, zodat ik je ook 's kan zien!
Foto Mary en ik!
Ja! Dit is 'm geworden!En wat meer ingezoomd:Er zit nog een heel verhaal aan vast ook.

Gisteren besloten we een dagje naar Alkmaar te gaan, mogelijk konden we Marco nog op een terrasje spotten omdat het zulk mooi weer was (niet dat ik dat echt geloofde, het was meer om mezelf iets wijs te maken). Onderweg hoorden we op de radio dat Paris Hilton in Amsterdam zou zijn en toen werd de keuze: Amsterdam of Alkmaar. Paris Hilton of de mogelijkheid Marco misschien te spotten. Geen moeilijke keuze voor mij . Ik wilde toch wel zien waar onze Marco nou geboren en opgegroeid is.

Dus het werd Alkmaar. Toen we daar liepen, kwamen we een aantal bruidswinkels tegen en toen kwam het in mij op: Hee! Mary heeft hier haar bruidszaak natuurlijk! Niet dat we daar perse naar toe moesten of ernaar hebben gezocht, maar opeens zag ik bekende letters op een etalageraam staan: De Witte Markies. Jaaaaa! Hier werkt Mary!

We waren niet de enige enthousiastelingen, want er waren nog twee Hollanders, waarvan er ééntje zo brutaal was op de deur te openen: "Is Mary er vandaag?" Een andere verkoopster antwoordde waarschijnlijk "ja", want ze riep naar achteren: "Mary! Fans!" En voor ik het wist stond ze buiten!

Eerst vroeg één van die Hollanders of ze op de foto mocht (haar vriendin zei nog: "Ik hoor hier niet bij hoor!", net zoals ik me overigens voelde ) maar het mocht wel!

Nou, toen kon ik natuurlijk niet achterblijven! Dus van plaats gewisseld, vlug gevraagd hoe het met haar heup ging, waarop zij antwoordde dat ze herstellende is.

Mijn moeder riep nog dat ik zo'n grote fan van Marco ben, alsof ze dat nog niet vaak genoeg te horen zou krijgen, maar goed. Ik riep er ook nog achteraan dat ik van haar ook fan was, want haar jurken zijn echt prachtig! Maar aan ons accent hoorde ze waarschijnlijk dat we niet van dichtbij kwamen.

Daarom vroeg ze: "Waar komen jullie vandaan?" En ik: "Uit Hulst, Zeeuws Vlaanderen". En zij weer: "Wat? Maar hoe lang hebben jullie erover gereden dan?" Wij: "Nou zo'n tweëneenhalfuur."
Heel enthousiast gingen we verder:
Mary: "Oh, maar zolang rijden wij om naar het Sporpaleis te gaan!" En toen wij: Ja! Daar zijn wij ook geweest! Dat is voor ons maar een half uurtje rijden."
 "Zijn jullie hier dan voor een weekend?" (Het was wel dinsdag, maar dat geeft niet hoor Mary  ) En toen antwoordde ik weer dat het zomaar een dagje weg was. En Mary zei dat we het wel erg getroffen hadden met het weer! Wat helemaal waar was.

We hebben mekaar toen gedag gezegd en we zijn weer verder gaan lopen. Ik met mijn hoofd in de wolken, steeds maar zeggend dat ik hoopte dat het fototoestel nou maar niet kapot moest gaan, omdat het de laatste tijd al niet zo meezat met de techniek. Voor de zekerheid toch maar afgeklopt. Maar hij heeft het heelhuids terug naar huis gered. Phew...

Nou, als je dat geen gesprek kunt noemen met Mary Borsato, dan weet ik het ook niet meer. Mijn dag was in ieder geval helemaal goed! Mary je bent top!
3 Pagina's Marco!
Kom ik thuis van de fitness deze morgen, staat mijn vader ineens met de krant (BN de Stem) voor m'n neus. Marco op de voorpagina!
Hij zei: "Hij is hier!" Tenminste dat verstond ik en m'n hart sloeg op hol. Marco hier? Maar nee, hij zei: "Kijk 's hier". OK, da's wel een verschil. Ik dacht al, wat moet Marco nou hier, harstikke leuk natuurlijk, maar dat kon gewoon eigenlijk niet.
Maar goed, hij sloeg de krant open en toen stonden er nog twee pagina's vol met Marco! Gewoon drie pagina's Marco! Die kan ik mooi weer uitknippen voor in mijn plakboek! Dat gaat hard de laatste tijd met al dat nieuws over de concerten. Maar da's niet erg
Marco gefeliciteerd!!!
Geen idee waarom iedereen Marco feliciteerde op de logjes, maar dat is me nu duidelijk geworden na het lezen van een paar ervan .
Natuurlijk moet ik onze Marco ook feliciteren en hem zeggen dat er nog heel veel jaren bij moeten! Volgend jaar wordt het alweer 20 jaar en dat is heel bijzonder! Dat gaan we zeker vieren hè Marco!!!!
Marco's favo's!!!
Deze week probeer ik alles te vermijden wat met Marco te maken heeft. Ik kijk geen shownieuws, lees de krant niet, ga geen logjes bekijken waar misschien foto's van het concert te zien zijn, want ik wil dat aanstaande zaterdag een complete verrassing wordt!

Maar nieuwsgierig als ik ben, ga ik toch even op mijn logje kijken, misschien nog wat bijwerken, zie ik ineens een reactie van Annemieke staan: Gefeliciteerd met je plekje bij Marco's favo's!!!

Dus ik meteen naar de beginpagina, zie ik mezelf ineens in dat lijstje staan!!! Jeej! Nummertje 5 van deze week!
Whow, *zucht*, glinster, glinster...
"Je leven lijkt te kloppen
Zodra je naar me lacht"