Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt!†Snuffel verder maar†wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Januari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Bijna rijk!
Wij doen mee aan de postcodeloterij, natuurlijk om de goede doelen te helpen, maar om eerlijk te zijn ook om een leuk prijsje†te winnen.

Gisteren was het weer miljoenenjacht. Daar kijken we eigenlijk altijd naar, omdat wij ook† met koffers meespelen. Toen de prijs van 450.000 euro gewonnen was en Beau van Erven Dorens ergens in Nederland voor de deur zou staan, was ik al half in slaap gedommeld. Ik was nog wel wakker, maar gewoon lekker lui.

En toen kwam ineens Beau in beeld, en een huis. Die deur met die ruitjes, dat raam, die stenen, daar binnen die deuren! "Da's bij oma! Da's hiernaast!" riep ik! En mijn hart begon sneller te kloppen. Het is niet waar! Oma heeft gewonnen!

Maar het was niet waar. De camera draaide wat en er was een voortuintje te zien. Bovendien hing er een lamp naast de voordeur en toen die vrouw opendeed was het helemaal bekeken. Het was niet naast de deur.
Maar was dat even schrikken! Ik moest toch even bekomen. Het zou je maar gebeuren, zoveel geld. Daar zouden we zoveel leuke en goede dingen mee kunnen doen! Volgende keer naar Hulst komen hoor Beau!
"De hardste waarheid wordt verzacht
Als jij maar naar me lacht"