Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt! Snuffel verder maar wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsaties ;
en 2 gast Borsaties .
Foto album
Dat moet pijn doen...
Hebben jullie die gewichtheffer gisteren gezien die zijn elleboog verdraaide tijdens zijn oefening? Dat moet wel pijn doen...
Voor de liefhebbers, het filmpje staat op youtube: http://nl.youtube.com/watch?v=kzio1ba3Vbk  Mensen met een zwakke maag kunnen beter niet kijken...
Supermooi!!!!
Jahaaa!!! Dit is echt een fantastisch nummer! Het blijft ook zo lekker hangen...
Sorry, maar Wit Licht viel toch erg tegen voor mij. Maar voor dit soort liedjes, jah, daar leef ik voor! Super Marco! Ik ga heel de namiddag de radio aanzetten in de hoop dat hij nog eens voorbij komt!
Nieuwe auto! (1)

Ik heb een nieuwe auto gekocht! Afgelopen tweeëneenhalf jaar heb ik in een oude peugeot 106 gereden die al van hand tot hand is gegaan. Hij is nu dertien jaar oud en m'n vader vond het niet echt veilig om over de snelweg te rijden zonder airbags. Hij is dan ook al een hele lange tijd op zoek naar iets anders terwijl ik er nog niet aan wou.

Maar van het een kwam het ander en je gaat eens kijken en oriënteren enzo. Eerst naar de Fiat, want ik ben zo weg van die nieuwe 500. Maar die zijn nieuw zóóóóóó duur! En tweedehands zijn ze er nog niet.

Toen gingen we maar verder kijken: Seatjes gedaan, VW, Mazda en toen de Peugeot... Zo kwam ik op een rode 206, vijfdeurs, 5 jaar oud. Maar mijn vader is niet voor rood en er was een nadeel dat er geen airco in de auto zat. Dus daar hebben we nog een hele tijd voer zitten dubben. Wel, niet, wel, niet. Is airco persé nodig? Moeten we nog verder kijken? Is de prijs niet een beetje te hoog? Zo is dat een hele tijd doorgegaan. Toch maar besloten om het niet te doen, hoe spijtig ook.

Maar toen kwam hij er dinsdag mee om eens een keer naar Vlissingen te rijden naar de Peugeotgarage, kijken wat daar staat. En ik zag hem al van ver staan. Mijn toekomstige Praalwagentje. Precies dezelfde als de rode, maar nu met airco, mistlampen (een must voor m'n vader) en een kleur die we allebei super vonden: ijsblauw, tegen het grijs aan.

Nu wilde ik een foto plaatsen op mijn logje natuurlijk, want die foto stond vanmorgen nog op de site. Alleen had ik toen geen tijd om een logje te schrijven, met als gevolg dat de foto nu van internet gehaald is, omdat de auto aan mij verkocht is...
Geen foto dus, maar die volgt zeker volgende week! Dinsdag mag ik mijn Beestje in gaan ruilen voor mijn nieuwe Praalwagen. Ik kan niet wachten tot dan!

Cavia's als logee
We hebben de cavia's van mijn tante weer op bezoek. Leuk voor twee weken, maar ook niet langer.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat het nogal saaie beesten zijn. Het enige wat ze doen is eten en slapen. En 's avonds komen ze pas piepen of er niks te beleven valt. Verder reageren ze nergens op. Ja, op een rammelende zak. Dan denken ze dat ze eten krijgen. Je kan er tegen lullen wat je wil, maakt ze niks uit. Geen emotie, geen geluid, niks.
Deze week mochten ze buiten, 's avonds als het wat afgekoeld is. Ik zette ze op ons terras neer en dacht dat ze wel wat rond zouden huppelen, op verkenning zouden gaan. Nou, tegen de tijd dat er eens een poot verzet werd, waren we al een kwartier verder. En ze gingen niet eens wat aan beweging doen. Nee, de één kroop achter een bloempot, de ander achter de deur.
Gezelschapsdieren noemen ze dat...
"Ik mis je warmte niet
Je lippen niet, je liefde niet"