Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt! Snuffel verder maar wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Januari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Plakje worst?
Ik ging naar de slager en daar was een klein meisje met haar moeder boodschappen aan het doen. De slager vroeg of ze een plakje worst wilde en daar werd ze helemaal vrolijk van. Een paar seconden later zat ze lekker aan haar plakje worst te sabbelen.
Vroeger kreeg ik ook altijd een plakje worst van onze slager. Maar toen ik daar te oud voor werd, ineens niet meer. Dat moment dat er niet meer gevraagd werd of ik een plakje worst wilde, was echt tragisch, wat was ik toen teleurgesteld.
Maar goed, daar ben ik gelukkig overheen gegroeid hoor, en tegenwoordig betaal ik gewoon voor mijn plakjes worst  .
Onze echte Beertender
Een tijdje geleden konden we op de site van de postcodeloterij zien dan we een echte Beertender van Krups hadden gewonnen! Hoewel we natuurlijk liever een groot bedrag zouden winnen (dûh, dat wil iedereen toch), waren we toch wel verbaasd dat we eindelijk eens een prijs hadden gewonnen!
Een paar weken terug hebben we de Beertender ontvangen en die hebben we gisteren natuurlijk even moeten uitproberen met dat mooie weer. Iedereen moest natuurlijk een biertje tappen. Maar mijn broertje moest gaan werken, dus mocht geen drank en mijn moeder en ik lusten geen bier. Dus eigenlijk alles wat getapt werd, werd aan mijn vader voorgeschoteld... Die had flinke koppijn vanmorgen...
Onbegrijpelijk aan vrouwen...
Met moederdag heb ik een boek aan mijn moeder cadeau gedaan waarin ze allerlei dingen over zichzelf en mij kan vertellen. Later krijg ik dat boek dan weer terug.
Nu, met vaderdag heb ik een vaderboek aan mijn vader gegeven. Mijn moeder is bijna klaar met invullen, mijn vader is daar zo snel niet in. Hij heeft wel al een aantal vragen doorgelezen en daar hebben we behoorlijk om moeten lachen.
"Wat is jouw top 5 van dingen die je niet begrijpt aan vrouwen?" is één van de leukere vragen.
Wat is jullie antwoord op die vraag? En dames, wat snappen jullie niet aan mannen?
Ik ben zo benieuwd naar de antwoorden, zeker naar die van mijn vader...
Ik zou ook wel eens willen weten wie hij nou voor het eerst gezoend heeft en of hij een beetje kon dansen en wat hij vroeger voor kattekwaad uithaalde... Ik kom het vast binnenkort allemaal te weten!
Daar is de zon...
Eerst een hele week in de regen, vandaag een hele dag bewolking gehad. En waar blijft de zon? Die laat zich alleen 's avonds zien...
Ach, ik denk dat we vandaag niet hebben mogen klagen. Hier in Antwerpen toch niet. Hoe was het vandaag in Nederland?
Vlooien...
Gisteren is er een gevonden Cocker Spaniel binnengebracht door de politie. Toen we deze vandaag wat beter zijn gaan bekijken, zagen we niet alleen dat haar ogen heel vies waren, maar ook dat ze een korst op haar rug had zitten. 'Waarschijnlijk een vlooienallergie' kregen we te horen.
Nou, lekker dan. Dat beestje maar ingesmeerd met antivlooienmiddel en terug in het hok gezet. 'Nou, jullie weten wat jullie vanmiddag moeten gaan doen, hè!', was wat we vervolgens te horen kregen...
Whow, man, wat een hels karwei was dat! We hebben vijf blokken met honden en elk blok bevat 16 kennels. Er zijn ook nog kennels bij waar twee honden zitten, want het asiel zit een beetje vol. Dat betekent dus dat we meer dan 80 honden in hebben moeten insmeren met dat spul. Bovendien ook nog alle binnenhokken met een spuitbus moeten ontsmetten, alle oude dekens weg moeten gooien, zo ook alle stoffen speeltjes. Verder moesten leibanden en plastiken speeltjes in de dettol gestopt. En dat alleen maar uit voorzorg...
Gelukkig deed iemand anders de katten, anders was ik nu nog niet thuis geweest...
Maar het idee alleen al. Als ik het woord vlooien maar hoor, begin ik al te krabben. Hè bah, het begint nu weer al te jeuken. Bij jullie ook?
Houdini van het asiel
Vandaag was de eerste dag van de stage in het asiel. Ik was al vroeg aanwezig, zo vroeg zelfs dat er nog niemand was. Of toch? Ik liep even om en zag een klein zwart hondje staan. Ik dacht: Hè? Ze laten hier toch geen honden loslopen? Het klopte dus inderdaad niet, want toen er een (hele) poos later iemand aankwam, zei hij dat de hond weer ontsnapt was. Het was dus blijkbaar niet de eerste keer...
Die kleine Gordon toch, die naam past ook perfect bij hem eigenlijk. Zo'n ontzettend lief beestje en een echte Houdini. We weten nog steeds niet hoe hij zijn hok openkrijgt. Hij moet daarvoor de stang naar boven duwen (die vrij hoog zit voor hem) en twee bandjes eraf zien te krijgen die de deur dichthoudt.
Jammer dat ik van m'n ouders geen hondje mag adopteren. Ik zal ze eens meenemen, ze zouden gelijk voor Gordon vallen...
"Wat is er meer
Meer nog dan dit"