Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt! Snuffel verder maar wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Stages en bedrijfsbezoeken
Deze week was een hele leuke week. Afgelopen maandag zijn we naar en stoeterij geweest (waar paarden gefokt worden). Geweldig om met allemaal diergeneeskunde studiegenootjes langs de paardenstallen te lopen en paarden en veulentjes te bekijken! We hebben zelfs een dekking mogen zien! De hengst komt dan binnenstormen, recht op de hengstige merrie af (die wel van de hengst gescheiden bleef natuurlijk). Ze snuffelen wat, de hengst draait zich om (hij weet precies waar het moet zijn) en rent naar de 'pop' om 'zijn ding te doen' zeg maar.... Wat een spektakel weer .

Woensdag was het de beurt aan een melkveebedrijf. Dit trekt mij persoonlijk niet zo, maar die kalfjes blijven toch wel lief, vooral als je ze op je hand laat sabbelen . We kregen witte overalls aan en laarzen, erg lachen natuurlijk, als de prof maar gewoon met ons mee moet doen . Hier hebben we geleerd koeien een halster om te doen en ze vast te zetten. Er was ook een pittige tante van ruim 900 kg van de partij die er met de boer vandoor ging... Ach, kan gebeuren...

Als laatste deze week was het varkensbedrijf aan de beurt. Die hebben ze natuurlijk tot het laatst bewaard, zodat we lekker stinkend naar huis konden... Wat een lucht zeg, haha! Maar jah, ook weer die biggetjes he, zooooooo schattig!

Gisteren hebben we te horen gekregen waar we in de zomervakantie stage mogen gaan lopen. Gelukkig niet op een varkensbedrijf, want daar zou ik erg tegenop gezien hebben. Ik had die ene week misschien niet eens overleefd, phoe phoe... Maar ze hebben me ingedeeld bij een asiel en bij een manege. Eigenlijk precies de twee dingen die me het leukst leken! Ow, wat heb ik er zin in!
Ik ben jarig!
Vandaag ben ik jarig! 22 jaren jong alweer. Morgen is mijn feest voor de jongens en de meiden. En wat boffen we met het weer! Nu kunnen we lekker buiten gaan chocoladebarbequen! Maandag gaan we naar Axel naar het zweefvliegveld. Daar gaan we eens vragen of ik eens mee mag vliegen voor een keertje. Dat is mijn verjaardagscadeau van mijn ouders! Lijkt me echt helemaal geweldig! Ik hoop dan ook  dat het maandag door kan gaan!

Verder lag er de tifosi op mij te wachten toen ik deze avond thuiskwam. Ook een leuke verrassing natuurlijk .

Ook werden op 't unief kalfsfoetussen tijdens het practicum verloot. Die kon je dan op sterk water laten zetten. Alleen waren ze al door iemand anders geclaimd... Jammer, dat was wel een mooi verjaardagscadeau geweest!
Oververmoeid....
Tjah, na mijn duizelaanval van vorige week is het eigenlijk niet helemaal meer overgegaan. Bovendien had ik er ook nog een soort van oorpijn bij, dus ik dacht dat het wel eens aan mijn evenwichtsorgaan kon liggen. Tijd om naar de dokter te gaan volgens m'n moeder. Verschrikkelijk. Ik vind het zo erg om naar iemand te gaan die er verstand van heeft en er achteraf gewoon blijkt dat er helemaal niets aan de hand is en dat je je gewoon druk maakt om niks.

Vorige week zaterdag kon ik terecht op het spreekuur. Maar hij kon natuurlijk niks vinden. Zoals ik natuurlijk al verwacht had.

Op weg terug naar huis kwamen we een andere dokter tegen die tegenover ons woont en we bevriend mee zijn. Ik liep gewoon door, maar m'n moeder moest het verhaal even kwijt natuurlijk. Komt ze vijf minuten later thuis en deelt ze mee dat ik maandagavond nog maar eens terug moet om een volledig onderzoek te laten doen. Bovendien moest ik op dinsdag ook maar even bloed laten prikken... *zucht* Bezorgde moeders....

En zo geschiedde.

Vanmorgen heb ik de uitslag gekregen en er was gelukkig niks aan de hand. Alles was normaal, niks engs te zien en de dokter concludeerde dat ik overwerkt was. Ik moet het gewoon wat rustiger aandoen met m'n studie...

Één voordeel: ik word nu 's morgens niet meer zo vroeg uit m'n bed getrommeld. Lekker uitslapen doet ook deugd...
"De nacht, ze neemt je mee
En laat mij alleen"