Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt!Snuffel verder maarwat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Januari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 32 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Piet Paulusma in Hulst!
Gisteren zou Piet Paulusma naar Hulst komen om het weer van hieruit te presenteren! Niet dat ik nou zo'n fan ben van Piet, ik kan die man eerder niet uitstaan, maar het is toch bijzonder dat hij een klein plaatsje als Hulst in Zeeuws Vlaanderen bezoek!
Dus om zeven uur naar SBS gekeken, speciaal voor het weer, want dat zou na Hart van Nederland komen. Geen Piet. Shownieuws kwam meteen daarna en ten pas kwam Piets weerbericht. Heb ik bijna een heel uur zitten wachten om hem en een groepje mensen te zien die ik niet eens ken... Maar goed, het was inderdaad een mooie blauwe lucht op de achtergrond zoals Victor al zei, en die wolk kon ik vanuit de kamer ook zien, dus het was zeker wel live, hihi.


Maar goed, om 11 uur zou hij nog eens komen, met een filmpje dat eerder die middag was opgenomen.Pff, altijd die mensen die hij om zich heen moet hebben. Ik heb hem nog nooit alleen in beeld weten te staan. Bovendien heb ik het weer niet eens meegekregen, ik was druk bezig met kijken.

's Avonds kwam mijn broertje thuis van zijn werk, hij zat nog niet neer en hij kreeg een sms'je. 'Ik ben weg!' zei hij. 'Piet Paulusma zit in de Pimms!' Dus hij naar dat caf. Hoor ik deze morgen dat hij gewoon met Piet een pintje heeft gedronken en nog wat woorden heeft uitgewisseld (over het weer van overmorgen zeker...). Hij vroeg die avond nog of ik ook niet meeging, maar nee, Piet is niet voor mij weggelegd. Als Marco nou in het caf zat, tjah, dan was ik binnen drie seconden de deur uit!
"Ik kan niet begripen dat ik het niet heb gezien
Dat je zo anders bent"