Welkomsttekst
Hallo allemaal! Ik ben dus Annick, en net zoals jullie allemaal een fan van Marco. Mijn lijstje met vrienden is nog wat kort, dus voeg jezelf maar toe als je wilt! Snuffel verder maar wat rond en laat gerust reacties achter!Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Annick
Leeftijd: 33 jaar
Uitgebreid profiel
Mijn laatste reacties
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsatie ;
en 1 gast Borsatie .
Foto album
Helaas...
Helaas....

na al dat krabben....

heeft mijn mooie wit licht krabber het deze ochtend begeven...:(
Kinderlogica...
Zojuist stond er iemand voor de deur om steunende leden te zoeken voor een goed doel. Terwijl ik in de keuken stond, had Jesse de deur al open gedaan.

Toen heb ik hem maar even uitgelegd dat je voor een vreemd iemand niet zomaar de deur open mag doen. Ik denk dat hij het begrijpt:

Als oma voor de deur staat mag hij de deur open doen.
Als tante Byanca aanbelt, mag de deur open.
Als Piet Pinokkio voor de deur staat, mag de deur niet open.
Als de buurvrouw voor de deur staat, mag de deur open.
Als Floris Flierefluiter aanbelt, moet hij buiten blijven staan.
Als Marco Borsato aanbelt, mag hij niet naar binnen...
Uhhh... tja... sorry, toch echt niet ....  Jesse snapt 'm...
Wat groeien onze kindjes hard...
Wat worden Jesse en Pien groot! Deze foto is alweer een tijdje geleden. Jesse kan al een beetje meezingen met de cd's. Als je vraagt: wat wil je horen? Dan luidt het antwoord: Marco Borsato. Niet Van Basten he mama, want papa zegt het niet goed. Haha, goed opgevoed
 
Karko Sato
Ik liet Jesse net wat foto's van het concert in het sportpaleis zien. "Kijk, dat is Marco Borsato". Waarop Jesse het herhaalt: Karko Sato. Ach, het begin is er.
Vrolijke Pien!
Onze Pien was zo vrolijk! Deze moest ik gewoon met jullie delen!
We hebben een dochter!
In mijn vorige logje schreef ik nog dat ons kindje er nog niet was, nog geen 24 uur later is onze dochter geboren!

Op 17 oktober 9.44 uur is na een zeer vlotte bevalling onze Pien geboren! Ze weegt 3210 gram en is 48 cm lang. We maken het allemaal zeer goed en Jesse is toch wel nieuwsgierig naar zijn zusje. Wat zijn we gelukkig!

Nog geen baby...
Overmorgen is de uitgerekende datum! Ik had allang verwacht dat de baby er zou zijn, niet dus... Schiet op frummeltje! We zijn zo nieuwsgierig! Niet tot 42 weken blijven zitten hoor! (maar ff afkloppen)
Getrouwd en zwanger!
We zijn afgelopen 5 april getrouwd en hebben op deze speciale dag ook bekend gemaakt dat we een broertje of zusje voor Jesse verwachten! Op dit moment ben ik alweer 19 weken zwanger, bijna op de helft dus!

Het was even wachten op de foto's, maar met trots kan ik de mooiste hier aan jullie laten zien!

Grote kou:

Nog grote kou:
Jesse ook grote kou:
Jaa! een open haard!
Onze taart met speciaal voetbalpoppetje:
En de openingsdans: your song van Elton John.We hebben een supermooie dag gehad, maar wel ontzettend koud dus! Geen traantjes gelaten, alleen maar van elk moment bewust genoten!


Trouwen over 1 week en 2 dagen!
Morgen mag ik om de jurk! Die is helemaal aangepast naar mijn wensen, ben zo benieuwd of ik er nog wel ik kan, haha! Ben ook al mijn schoenen aan het inlopen, want ik heb al drie dagen zere tenen gehad, niet zo fijn...

Volgende week vrijdag trouwen we en ik heb een druk schema voor de boeg! Vroeg mijn bed uit, Jesse eten geven, vlug douchen en haar föhnen. Dan naar mijn ouders rijden waar de kapster mijn haar komt doen en een vriendin mijn make-up. Dan moet ik me in de jurk hijsen en tegen die tijd zal Carlo (hopelijk) met mijn boeket voor de deur staan! Hij maakt steeds maar grapjes dat hij misschien wel niet zal verschijnen... Niet leuk! Weet je hoeveel stress ik al heb gehad?!

Dan gaan we foto's maken en broodjes eten met de daggasten als we terug komen. Om half twee vertrekken we naar het stadhuis waar we om twee uur starten. Om drie uur worden we in de kerk verwacht waar de rode loper uit gaat liggen en daar wisselen we de ringen uit en wordt Jesse gedoopt als kind van het nieuwe echtpaar.

Om vijf uur moeten we aan tafel in het restaurant, zodat we op het gemakje (eindelijk iets wat we relaxed kunnen doen die dag) kunnen eten voor de receptie begint. Om half acht worden de eerste gasten verwacht en om negen uur kan het feest losbarsten nadat de taart is aangesneden. De DJ zal draaien tot een uur of twee 's nachts. Ik ga gebroken zijn de volgende dag. Goed dat Jesse uit logeren gaat, zal ook wel een zware dag voor hem worden!

Jesse kan zitten!
's Ochtends naar de supermarkt waar we tante tegenkomen: "En? Kan ie al zitten?"
"Nee, nog steeds niet, hij blijft maar omkukelen. Maar hij kan wel al kruipen, nouja, tijgeren."

Een half uur later kom ik thuis, laad de wagen uit en zet Jesse op de mat. En hij blijft zitten... Ik kon zelfs rustig de tijd nemen om mijn fototoestel te pakken.

Deze mama is weer trots op haar knulletje!

"En als we lachend rollen door het warme zand
Geef ik de tijd een dagje vrij"