Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Mijn eigen weblog!
Jippie, het is zover, ik heb mijn eigen weblogje!

Mammie heeft al vanaf het begin zo'n weblogje en op de fanclubdag in november ben ik ook lid geworden en mag nu mijn eigen logje maken.

Mijn naam is Anne Meijer en ik ben 6 jaar. Toen Marco het liedje "Rood" uitbracht, was ik meteen fan. Eigenlijk al sinds ik bij mammie in haar buik zat, want toen hoorde ik ook heeeeeeeeel vaak de muziek van Marco .

In de laatste Tifosi heb ik gestaan bij de rubriek "Kleine fans, grote vragen". Ik vroeg aan Marco of ik een keertje bij hem mocht logeren.

Hier is zijn antwoord:Een foto met Marco heb ik nog niet, maar daar komt hopelijk volgend jaar bij de volgende fanclubdag verandering in, want dan mag ik voor de eerste keer mee.

"Ik lijk gek te worden
En de reden dat ben jij"