Welkomsttekst

Mijn naam isANNE en ik ben12jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken.Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Tracteren op school!
Omdat ik afgelopen zaterdag jarig was, mocht ik maandag tracteren op school. Op maandag heb ik altijd juffrouw Brigitte, maar die was ziek, dus juffrouw Carin kwam (die heb ik altijd de rest van de week).

Vorig jaar in de kleutergroep mocht je altijd uitslapen, maar nu zit ik in groep 3 en moest op de gewone tijd naar school. Het tracteren mocht om 09.45 uur en mammie mocht dan ook even komen.

Toen het eindelijk zover was, mocht ik op de hoge stoel klimmen en gingen mijn klasgenootjes voor mij zingen. Op mijn verjaardag had ik een fotocamera gekregen en die mocht ik laten zien. De juffrouw zei dat ik maar een paar foto's van de klas moest maken en dat deed ik.Daarna ging juffrouw Carin de taart met kaarsjes aansteken en mocht ik ze uitblazen. Daarna grabbelen in de ton voor een cadeautje. Ik mocht 3 keer grabbelen en dan 1 cadeautje kiezen. Ik koos voor een boksballon. Een hele grote ballon die je als boksbal kan gebruiken.

Toen nog een liedje zingen en de juf zei dat alle kinderen onder de tafels moesten gaan zitten met de ogen dicht. Ik mocht toen de tractatie op de tafeltjes leggen. Tot slot nog 2 klasgenootjes kiezen die met mij mee mochten langs de andere klassen en de rest van de kinderen gingen buiten spelen. Daarna was mijn feestje afgelopen.

Ik was jarig en werd 7 jaar
Afgelopen zaterdag was ik jarig en werd 7 jaar.Ik was al heel vroeg wakker en ben naar beneden gegaan om te wachten tot ik mijn cadeautjes kreeg. Mijn pyama had ik nog aan, maareerst de cadeautjes uitpakken en de verjaardagspost lezen. Dit jaar kon ik dat helemaal zelf, want ik zit nu in groep 3.

Van Valentijn kreeg ik het ziekenhuis van Petshop en van pappie en mammie een fotocamera van Vtech.Ikkan er mee fotograferen, filmen, spelletjes op spelen en muziek luisteren. Helemaal vet en cool. Ik heb al heel veel foto's en filmpjes gemaakt van van alles in huis. Vervolgens meteen aansluiten op de TV om te kijken of het gelukt was.Om 14.00 kwam de visite (o, o, wat duurde dat lang). Omi, Opa, tante Pluk en verdere familieleden en vrienden arriveerden en ik ben heel erg verwend. Een paar dagen van tevoren hadden we al de taart besteld en dit jaar moest het een Orka-taart worden. Zeven kaarsjes mocht ik uitblazen.Van Omi kreeg ik een echte bureaustoel voor op mijn kamer. Van opa rolschaatsen, van mijn tante de bescherming en het spel Twister, heel veel knutselspullen, leesboek, etc. Rond half 6 vertrokken de meeste mensen weer en alleen opa en tante Trudy bleven eten waar ik ook weer foto's en filmpjes van maakte. Het was een hele gave dag en morgen krijg ik weer cadeautjes, want dan is mijn kinderfeestje.

De Indiaan

Pappie en Mammie moesten weer werken en aangezien Valentijn en ik nog vakantie hebben, gingen we een dagje naar de MikMak (buitenschoolse opvang). Het is daar erg leuk en we doen veel leuke dingen.

Afgelopen woensdag gingen we op stap. De bedoeling was dat we naar de film van Mega Mindy gingen, maar bij aankomst bleek dat deze niet draaide die middag. In overleg met onze leidsters Betty en Patroeska kozen we de nieuwe film "De Indiaan".

Het gaat overKoos die graag op zijnvader wil lijken. Dat is niet makkelijk, omdat hijis geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Voor de supermarkt ziet hij een Peruaanse jongen die rare muziek maakt. Zo komt hij erachter dat ook hij een indiaan is. Hij doet er daarna alles aan om een echte indiaan te zijn.

We vonden het een leuke film en kregen ook nog wat te drinken en te snoepen in de pauze.

http://www.de-indiaan.nl/indiaan/

Bron:http://www.de-indiaan.nl/indiaan

Het leek wel of we...
...in de film Jurrasic Park zaten. Vorig jaar toen we in dierenpark Amersfoort waren was het Dinobos nog niet open, dus wilden Valentijn en ik er graag een keer naar toe. Aangezien het voor pappie en mammiede laatste vakantiedag was, gingen we ze van dichtbij bekijken. We vonden het helemaal niet eng. De ene was nog groter dan de andere en ik heb zelfs met mijn hoofd in de bek van zo'n dinosaurus gezeten, brrrrrrrr, gelukkig zijn ze niet echt.Toen we het hele Dinobos hadden gezien, zijn we de dierentuin in gelopen om de dieren van dichtbij te bekijken. Het was er gelukkig niet zo druk, dus we konden alles goed zien. Ook daar weer in de speeltuin gezeten en voor we het wisten, was de dag al weer voorbij en gingen we naar huis.Marco deed het wel...

... maar ik nog niet: Zwemmen met dolfijnen. In het vorige logje schreef ik al dat we naar de Efteling zijn geweest. Een paar dagen later gingen we naar het Dolfinarium. Daar was het ook heel erg leuk. Gezwommen heb ik dus niet, maar heb de dolfijnen wel van dichtbij gezien.Er was die nacht een babydolfijntje geboren en als we heel stil waren, mochten we gaan kijken. Verder natuurlijk de walrussen, zeehonden en vissen gezien. De vissen aaien vond ik een beetje griezelig, maar mijn stoere broertje Valentijn deed het wel.Ook zijn we nog naar de dolfijnenshow geweest. Wauw, wat was dat knap van de dolfijnen.
De speeltuinen waren ook "vet cool" en we hebben daar heerlijk gespeeld. Op de foto hieronder doe ik de scene van de Titanic na, hihi.Op de foto met.....
In de vakantie zijn we naar de Efteling geweest. Bij binnenkomst kwamen we meteen al Roodkapje tegen, die op een bankje zat.

Ook met mijn grote vriendin Pardijn ben ik op de foto geweest en Pardoes liepen we ook nog tegen het lijf.We zijn naar de Fata Morgana geweest, Carnaval Festival, Droomvlucht en ik heb zelfs met Pappie en Opa in de VogelRok gezeten, maar dat vond ik heel erg eng. Daar ga ik nooit meer in.

Mammie heeft heel veel foto's gemaakt, hier zie je er een paar en in mijn fotoalbum staan er nog meer.Leuke middag!
Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd bij Emma, een vriendinnetje uit mijn klas. Haar mama had ons gebeld of we gezellig kwamen spelen. Mammie mocht ook mee en om 14.00 uur werden we verwacht. Pappie ging met Valentijn naar Aviodrome om naar de vliegtuigen te kijken.

Trampoline springen Samen met Jitske mijn beste vriendin

Samen met nog een paar vriendinnetjes uit mijn klas hebben we ons uitstekend vermaakt. Mijn hartsvriendin Jitske was er ook en we hadden de grootste lol.

Lekker kliederen met water Schommelen

Trampoline springen, schommelen, waterballonnen vullen, glijden over een glijbaan met zeepsop en ga zo maar door. Tussendoor werden we verwend met limonade, snoepjes en een ijsje.

Steeds hoger Glijden door het zeepsop

Om vijf uur gingen we alles opruimen en ging de mama van Emma en mijn mammie poffertjes en pannenkoeken bakken. We hebben lekker zitten smullen en kregen nog een stuk watermeloen en een ijsje toe. Om half zeven werd iedereen weer opgepikt en gingen we zeer tevreden naar huis.

Dolle pret Smullen van de pannenkoeken en poffertjes

Jaaaaaa, eindelijk!

Eindelijk mag ik mee...............naar de fanclubdag.

Pappie had mij op de vorige fanclubdag al lid gemaakt van de fanclub met de belofte dat ik dit jaar mee mocht. Gisteren kwam de mail binnen met de datum en locatie en meteen kaarten besteld.

Mijn geduld wordt nog wel even op de proef gesteld. Zou ik dan eindelijk met Marco op de foto kunnen?

Marty?
Vandaag is het juffendag op school. En keer per jaar vieren alle juffen tegelijk hun verjaardag. Het thema is jungle en iedereen mag verkleed naar school komen.

Gisteren kwam ik uit school en de juf had verteld, dat een zebra ook in de jungle leeft, dus zei ik tegen mammie dat ik als zebra naar school wilde gaan.

Gelukkig had ik een zwart/wit gestreept T-shirt en een legging, dus dat was gauw klaar. Vanmorgen snel mijn boterhammetje opgegeten en toen ging mammie mij smincken.
Mijn broertje Valentijn ging in zijn camouflagepak, maar wilde niet zoveel op zijn gezicht, alleen een paar streepjes.

En hoe vinden jullie het? Lijk ik een beetje op Marty uit de film Madagascar?

Kikkerdril!


Omdat het nu krokusvakantie is en pappie en mammie moeten werken, ga ik op dinsdag en woensdag altijd naar de MikMak (bso). Ik heb het daar erg naar mijn zin en in de vakantie doen we altijd hele leuke dingen.

Afgelopen dinsdag was het al groot feest, want toen zijn we naar McDonalds geweest. We moesten 2 keer met de bus. Eerst naar Utrecht en daarna naar Maarssenbroek. We kregen allemaal een Happy Meal, waar een mooie Pucca stempel in zat en ook nog een vlaggetje.

Woensdag gingen we weer op pad. Dit keer met de bus naar Utrecht, want we gingen naar de film "Kikkerdril". Het was een hele leuke film en ik heb heel veel moeten lachen. In de pauze kregen we nog wat te drinken en na de film weer met de bus naar huis.

"En als we lachend rollen door het warme zand
Geef ik de tijd een dagje vrij"