Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Mijn kinderfeestje
31 oktober was ik jarig en mijn kinderfeestje was eind november, omdat de bakker het erg druk had.

Naast mijn school zit een restaurant waar geestelijk gehandicapten mensen in de keuken en bediening werken. Achter het restaurant zit ook een bakkerij waar je je kinderfeestje kan houden.

Samen met mijn vriendinnetjes en mijn broertje Valentijn mochten we daar broodjes en koekjes gaan bakken en een eendje maken van marsepein.

Eerst kregen we 3 bolletjes brooddeeg waar we figuurtjes van mochten maken. Schilpad, haantje, een vlecht, paddenstoel en nog veel meer. Toen deze in de oven gingen, mochten we koekjes uitsteken en versieren met suiker, amandelen en krentjes.

Toen ook deze in de oven stonden, gingen we nog een eendje maken van marsepein.
Aan het eind van de middag gingen we weer naar huis en kregen alle broodjes, koekjes en marsepein mee in een hele grote tas.

Het was een hele leuke middag.Blauwe kaart!
Afgelopen zondag had ik weer zwemles in Hilversum. Dit ging heel erg goed en na de les had juf Lisa een verrassing voor mij. Ik kreeg de blauwe kaart. Dit betekent dat ik naar de blauwe groep mag. Als ik nu heel goed mijn best blijf doen, ga ik naar de roze groep en mag dan afzwemmen.


Mijn eerste fanclubdag!
Gisteren ging ik voor de eerste keer naar Marco. Ik ben al 2 jaar lid van de fanclub, maar was nog niet naar de fanclubdag geweest. Vandaag ging ik samen met mijn mammie, pappie en broertje Valentijn.

We kwamen lekker vroeg al aan en gingen meteen naar Marco. We moesten even wachten in de rij, maar al snel ging ik dan eindelijk op de foto. Ik vond Marco heel erg lief en mis hem nu al.Na het foto's maken gingen we wat drinken en in de grote zaal kijken. Er stond een meneer in die zaal waar mensen op heen stonden. Ik vroeg aan mammie wie die meneer was en zij zei dat het de broer van Marco was. Met hem wilde we ook wel een foto en dat is gelukt, samen met mijn mammie en mijn broertje Valentijn.


Daarna gingen we knutselen in de kinderhoek. Ik heb wel 5 buttons gemaakt en vond dat erg leuk. Toen gingen we weer terug naar de grote zaal omdat Marco kwam. We mochten helemaal vooraan zitten in de kinderhoek en konden alles heel goed zien. Ik moest heel erg lachen om die kale meneer met die bril, die is zo grappig. O ja, hij heet Ferry.

We hebben ook nog meegedaan met de bingo en de loterij, maar hebben niets gewonnen. Thuis win ik altijd van mijn broertje maar gisteren lukte het niet.

Toen het afgelopen was, gingen we weer naar huis. Bij de deur kregen we nog een hele mooie poster die ik op mijn kamer ga hangen. In de auto miste ik Marco al, hij is zo lief.
Volgend jaar wil ik weer naar Marco, want ik vond het erg leuk.

Mijn feestje
Afgelopen vrijdag was mijn kinderfeestje. Voor de herfstvakantie had ik de uitnodigingen al uitgedeeld en ze mochten om 13.00 uur komen. Ik had nog niet verteld wat we gingen doen, alleen gevraagd of ze hun mooiste kleding aan wilden doen.

Dit was mijn uitnodiging, die mammie voor mij heeft gemaakt:Toen iedereen er was, gingen ze de cadeautjes verstoppen en mocht ik ze zoeken. Veel knutselspulletjes en boeken, waar ik gek op ben. Na het uitpakken gingen we limonade drinken en cakejes eten. Om kwart voor twee gingen we met de auto naar Jan en Olaf, waar de fotostudio is. We gingen een fotoshoot doen.

Eerst mochten we met z?n allen op de foto en daarna allemaal alleen. Het was erg leuk en best ook wel een beetje vermoeiend. Om vier uur was Jan, de fotograaf, klaar en mochten we een fotolijstje knutselen en kregen limonade en chips. Toen dat af was, mochten we naar boven komen en de leukste foto uitkiezen. Deze werd in het lijstje geplakt en we kregen ook allemaal nog een groepsfoto.

Toen was het afgelopen en gingen we weer naar ons huis om patatjes te eten. Om half zeven ging iedereen weer naar huis. Ik vond het een heeeeeeeeel leuk feestje en mijn vriendinnetjes en vriendje ook.

 

 


Ik ben jarig!
Vandaag ben ik jarig en wordt 8 jaar. Vrijdagmiddag heb ik mijn kinderfeestje gevierd en zijn we met mijn vriendinnen en vriendje naar een echte fotograaf geweest voor een fotoshoot. Daar ga ik nog een apart logje over schrijven.

Vandaag is mijn echte verjaardag en om 11.00 uur komt de visite en gaan we taart eten. Ik heb een paardentaart uitgekozen. Morgen mag ik ook trakteren op school.Mag ik deze dans?
Dansen doe ik graag. Zodra ik muziek hoor, dans ik in de woonkamer, buiten of ergens anders.

Vanmiddag had ik muziek op mijn laptopje en begon in de tuin te dansen. Mammie heeft stiekem foto's gemaakt en ik heb er niets van gemerkt.

 
 

Ik ben over!
Gisteren heb ik mijn laatste rapport gekregen en ik ben over! Na de zomervakantie ga ik naar groep 4.

Vanmiddag hadden we een afscheidsmiddag van de klas, want onze klas is opnieuw ingedeeld voor het komende schooljaar en zitten we niet meer allemaal met elkaar. De mama's van mijn klasgenootje Emma hadden een zeskamp georganiseerd. Dit was heel gezellig en ik heb zelfs een medaille gewonnen, goed hè?!

Alleen morgen en donderdag nog naar school en dan heb ik vakantie, joepie! Donderdag hoeven we niet meer te leren, want dan gaan we optreden voor alle papa's, mama's, opa's en oma's.Paasknutselen
Vorige week hadden we op school vanwege de pasen workshopjes in de klas. We mochten eieren versieren, een paasmandje knutselen, paaskaarten plakken en eierdopjes maken. Na 20 minuten gingen we steeds wisselen. Dit was heel erg leuk.Ik sta in de Tifosi
Hebben jullie het al gezien? Ik sta in de Tifosi op de kinderpagina. Vanmorgen viel hij in de brievenbus en gingen we natuurlijk meteen lezen. Ineens zag ik een fotootje van mezelf staan. Leuk hè?

Vogelhuisje en meer
De cadeautafelEn weer was het feest gisteren. Van tevoren was ik best zenuwachtig, maar om 14.00 uur kwamen ze dan eindelijk voor mijn kinderfeestje: Mijn vriendjes en vriendinnetjes.

We begonnen met de cadeautjes. Ik moest naar de gang en de anderen gingen ze verstoppen. Toen mocht ik weer binnenkomen en gaan zoeken. Ze riepen steeds koud en warm, zodat ik wist of ik de goede kant op ging. Ik ben weer ontzettend verwend met heel veel knutselspullen, want dat vind ik erg leuk. Zelf armbandjes maken, haarspeldjes, strijkkralen, een vogelhuisje maken, stempelen, schilderij verven, poppetjes knutselen en zo kan ik nog wel even doorgaan. De komende tijd ga ik me zeker niet vervelen.


Aha, gevonden onder de stoel! Spannend, wat zou het zijn

Toen alle cadeautjes waren uitgepakt, gingen we aan tafel zitten. Iedereen kreeg wat te drinken en daarna mochten we eierkoeken versieren. Er stond van alles op tafel wat we er op konden doen. Eerst natuurlijk de prinsessenglazuur anders blijft de versiering niet zitten. Daarna mochten we het opeten en het smaakte heerlijk.

Mijn vriendinnetje Lieke Mijn broertje Valentijn
Mijn beste vriendinnetje Jitske Met z'n allen snoepen van de eierkoeken

Terwijl mammie alles klaar zette voor het volgende, deden we het spelletje "Wat is er weg". Er zaten verschillende dingetjes in de mand en één voor één moest er iemand op de gang en werd er iets uitgehaald. Daarna moest degene die aan de beurt was, raden wat er weg was.

Toen was het tijd voor de vogelhuisjes. Iedereen kreeg een bouwpakketje en we konden kiezen uit verschillende huisjes. Het in elkaar zetten viel nog niet echt mee, maar met hulp van pappie en mammie lukte het toch. Daarna mochten we de huisjes gaan schilderen en de ene was nog mooier dan de andere.

Anne Kevin
Bart Lars

De huisjes waren klaar en mochten drogen en wij gingen verder met spelletjes. Op de tafel stonden 20 bekertjes met onder elk bekertje een snoepje. We moesten net als bij memorie 2 dezelfde snoepjes bijelkaar zoeken en als je het goed had, mocht je ze houden. Lars was er zo goed in, dat hij bijna alle snoepjes had.

Wat is er weg? Snoepmemorie

Toen de snoepjes op waren, gingen we ballon trappen. Iedereen kreeg om elke enkel een ballon en we moesten proberen om de ballonnen van de anderen kapot te trappen, maar er voor zorgen, dat je eigen ballonnen heel bleven. Lars en Lieke waren er erg goed in en het duurde dan ook heel lang, dus we besloten dat ze allebei winnaar waren, omdat ze erg moe waren.

Ballonnen trappen De winnaars: Lieke en Lars

Tot slot gingen we nog stoelendans doen en toen was het tijd om pannenkoeken te eten. De stapel pannenkoeken ging niet helemaal op, want we waren best moe en sommige namen heel veel verschillende dingen op de pannenkoek en werden een beetje misselijk, hihi.

Stoelendans Dikke vriendinnen

Na het eten nog even een filmpje kijken en toen werd iedereen weer door zijn ouders opgehaald. Ik vond het een heel leuk feestje en volgens mij vonden mijn vriendjes en vriendinnetjes dat ook.

"De tijd heeft spijt
Dat hij zich heeft vergist"