Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Mijn spreekbeurt
Vrijdag heb ik mijn spreekbeurt gedaan op school. Deze ging over reuzenpanda's, want dat zijn mijn lievelingsdieren. De meester vond dat ik het heel goed had gedaan en dat ik een hele mooie powerpoint presentatie had gemaakt.


Ik ben over!
Gisteren heb ik mijn laatste rapport gekregen en ik ben over! Na de zomervakantie ga ik naar groep 4.

Vanmiddag hadden we een afscheidsmiddag van de klas, want onze klas is opnieuw ingedeeld voor het komende schooljaar en zitten we niet meer allemaal met elkaar. De mama's van mijn klasgenootje Emma hadden een zeskamp georganiseerd. Dit was heel gezellig en ik heb zelfs een medaille gewonnen, goed hè?!

Alleen morgen en donderdag nog naar school en dan heb ik vakantie, joepie! Donderdag hoeven we niet meer te leren, want dan gaan we optreden voor alle papa's, mama's, opa's en oma's.Paasknutselen
Vorige week hadden we op school vanwege de pasen workshopjes in de klas. We mochten eieren versieren, een paasmandje knutselen, paaskaarten plakken en eierdopjes maken. Na 20 minuten gingen we steeds wisselen. Dit was heel erg leuk.Tracteren op school!
Omdat ik afgelopen zaterdag jarig was, mocht ik maandag tracteren op school. Op maandag heb ik altijd juffrouw Brigitte, maar die was ziek, dus juffrouw Carin kwam (die heb ik altijd de rest van de week).

Vorig jaar in de kleutergroep mocht je altijd uitslapen, maar nu zit ik in groep 3 en moest op de gewone tijd naar school. Het tracteren mocht om 09.45 uur en mammie mocht dan ook even komen.

Toen het eindelijk zover was, mocht ik op de hoge stoel klimmen en gingen mijn klasgenootjes voor mij zingen. Op mijn verjaardag had ik een fotocamera gekregen en die mocht ik laten zien. De juffrouw zei dat ik maar een paar foto's van de klas moest maken en dat deed ik.Daarna ging juffrouw Carin de taart met kaarsjes aansteken en mocht ik ze uitblazen. Daarna grabbelen in de ton voor een cadeautje. Ik mocht 3 keer grabbelen en dan 1 cadeautje kiezen. Ik koos voor een boksballon. Een hele grote ballon die je als boksbal kan gebruiken.

Toen nog een liedje zingen en de juf zei dat alle kinderen onder de tafels moesten gaan zitten met de ogen dicht. Ik mocht toen de tractatie op de tafeltjes leggen. Tot slot nog 2 klasgenootjes kiezen die met mij mee mochten langs de andere klassen en de rest van de kinderen gingen buiten spelen. Daarna was mijn feestje afgelopen.

"Je zwijgt en lacht
Verzacht de pijn voor even"