Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Wat een leuke dag!
Wat was het een leuke dag vandaag! Het was heerlijk weer, dus ben ik met mijn papa en mama en mijn broertje Valentijn gaan fietsen. We zijn gestopt bij de Bouwspeeltuin in het Maximapark en hebben daar heerlijk gespeeld. We kregen ook nog een ijsje en zijn toen weer verder gaan fietsen. Ik hoop dat we snel weer een keertje gaan.De Indiaan

Pappie en Mammie moesten weer werken en aangezien Valentijn en ik nog vakantie hebben, gingen we een dagje naar de MikMak (buitenschoolse opvang). Het is daar erg leuk en we doen veel leuke dingen.

Afgelopen woensdag gingen we op stap. De bedoeling was dat we naar de film van Mega Mindy gingen, maar bij aankomst bleek dat deze niet draaide die middag. In overleg met onze leidsters Betty en Patroeska kozen we de nieuwe film "De Indiaan".

Het gaat over Koos die graag op zijn vader wil lijken. Dat is niet makkelijk, omdat hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Voor de supermarkt ziet hij een Peruaanse jongen die rare muziek maakt. Zo komt hij erachter dat ook hij een indiaan is. Hij doet er daarna alles aan om een echte indiaan te zijn.

We vonden het een leuke film en kregen ook nog wat te drinken en te snoepen in de pauze.

http://www.de-indiaan.nl/indiaan/

Bron: http://www.de-indiaan.nl/indiaan

Het leek wel of we...
...in de film Jurrasic Park zaten. Vorig jaar toen we in dierenpark Amersfoort waren was het Dinobos nog niet open, dus wilden Valentijn en ik er graag een keer naar toe. Aangezien het voor pappie en mammie de laatste vakantiedag was, gingen we ze van dichtbij bekijken. We vonden het helemaal niet eng. De ene was nog groter dan de andere en ik heb zelfs met mijn hoofd in de bek van zo'n dinosaurus gezeten, brrrrrrrr, gelukkig zijn ze niet echt.Toen we het hele Dinobos hadden gezien, zijn we de dierentuin in gelopen om de dieren van dichtbij te bekijken. Het was er gelukkig niet zo druk, dus we konden alles goed zien. Ook daar weer in de speeltuin gezeten en voor we het wisten, was de dag al weer voorbij en gingen we naar huis.Marco deed het wel...

... maar ik nog niet: Zwemmen met dolfijnen. In het vorige logje schreef ik al dat we naar de Efteling zijn geweest. Een paar dagen later gingen we naar het Dolfinarium. Daar was het ook heel erg leuk. Gezwommen heb ik dus niet, maar heb de dolfijnen wel van dichtbij gezien.

 

Er was die nacht een babydolfijntje geboren en als we heel stil waren, mochten we gaan kijken. Verder natuurlijk de walrussen, zeehonden en vissen gezien. De vissen aaien vond ik een beetje griezelig, maar mijn stoere broertje Valentijn deed het wel.

 

Ook zijn we nog naar de dolfijnenshow geweest. Wauw, wat was dat knap van de dolfijnen.

 
 

De speeltuinen waren ook "vet cool" en we hebben daar heerlijk gespeeld. Op de foto hieronder doe ik de scene van de Titanic na, hihi.

 

 

Op de foto met.....
In de vakantie zijn we naar de Efteling geweest. Bij binnenkomst kwamen we meteen al Roodkapje tegen, die op een bankje zat.

Ook met mijn grote vriendin Pardijn ben ik op de foto geweest en Pardoes liepen we ook nog tegen het lijf.We zijn naar de Fata Morgana geweest, Carnaval Festival, Droomvlucht en ik heb zelfs met Pappie en Opa in de VogelRok gezeten, maar dat vond ik heel erg eng. Daar ga ik nooit meer in.

Mammie heeft heel veel foto's gemaakt, hier zie je er een paar en in mijn fotoalbum staan er nog meer."Je zwijgt en lacht
Verzacht de pijn voor even"