Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 2 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle
Afgelopen zondag hadden we onze 2e voorronde Cheerleaden. We moesten heel vroeg op en zaten om 07.15 uur al in de auto richting Zwolle.

Om half negen waren we in het sportcentrum Landstede in Zwolle en nadat we de vloerverkenning hadden gedaan, ging de wedstrijd beginnen. We waren als 5e aan de beurt en in totaal deden er 23 teams mee uit het hele land.

Het wachten duurde daarna wel heel lang, maar uiteindelijk om half 2 begon de prijsuitreiking. Met een hele mooie 2e prijs gingen we daarna heel tevreden weer naar huis. Op 15 juli mogen we meedoen aan de finale van het NK in Utrecht.


Optreden ZZ Leiden
In een vorig logje had ik al geschreven dat we met een foto op de website stonden van ZZ Leiden, maar ik had nog geen foto's van het optreden geplaatst.
Hieronder een collage van mijn optreden met de Djalita Cheerleaders op 6 april.


Op de homepage!
Afgelopen zaterdag mocht ik weer optreden met mijn cheerleading team bij de basketbalwedstrijd van ZZ Leiden. Dit was weer erg leuk en nu staan we zelfs met een foto op de homepage van ZZ Leiden!


"Liefde kan bergen verzetten
Dus geef je maar over vannacht"