Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 2 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
Marco's favoriet!
Ooooooooo, ik ben helemaal blij! Deze week sta ik op nummer 1 met mijn weblogje bij Marco's Favorieten! Hoe gaaf is dat?!

Marco op mijn logje!
Van de week heb ik een logje gemaakt over mijn kinderfeestje. Gisteren ging ik even in mijn mail kijken en wat zag ik toen ?

Marco heeft op mijn logje geschreven. Hij wil ook wel zo'n feestje, hihihi.Leuk hè?

Mijn eerste fanclubdag!
Gisteren ging ik voor de eerste keer naar Marco. Ik ben al 2 jaar lid van de fanclub, maar was nog niet naar de fanclubdag geweest. Vandaag ging ik samen met mijn mammie, pappie en broertje Valentijn.

We kwamen lekker vroeg al aan en gingen meteen naar Marco. We moesten even wachten in de rij, maar al snel ging ik dan eindelijk op de foto. Ik vond Marco heel erg lief en mis hem nu al.Na het foto's maken gingen we wat drinken en in de grote zaal kijken. Er stond een meneer in die zaal waar mensen op heen stonden. Ik vroeg aan mammie wie die meneer was en zij zei dat het de broer van Marco was. Met hem wilde we ook wel een foto en dat is gelukt, samen met mijn mammie en mijn broertje Valentijn.


Daarna gingen we knutselen in de kinderhoek. Ik heb wel 5 buttons gemaakt en vond dat erg leuk. Toen gingen we weer terug naar de grote zaal omdat Marco kwam. We mochten helemaal vooraan zitten in de kinderhoek en konden alles heel goed zien. Ik moest heel erg lachen om die kale meneer met die bril, die is zo grappig. O ja, hij heet Ferry.

We hebben ook nog meegedaan met de bingo en de loterij, maar hebben niets gewonnen. Thuis win ik altijd van mijn broertje maar gisteren lukte het niet.

Toen het afgelopen was, gingen we weer naar huis. Bij de deur kregen we nog een hele mooie poster die ik op mijn kamer ga hangen. In de auto miste ik Marco al, hij is zo lief.
Volgend jaar wil ik weer naar Marco, want ik vond het erg leuk.

Ik sta in de Tifosi
Hebben jullie het al gezien? Ik sta in de Tifosi op de kinderpagina. Vanmorgen viel hij in de brievenbus en gingen we natuurlijk meteen lezen. Ineens zag ik een fotootje van mezelf staan. Leuk hè?

Jaaaaaa, eindelijk!

Eindelijk mag ik mee...............naar de fanclubdag.

Pappie had mij op de vorige fanclubdag al lid gemaakt van de fanclub met de belofte dat ik dit jaar mee mocht. Gisteren kwam de mail binnen met de datum en locatie en meteen kaarten besteld.

Mijn geduld wordt nog wel even op de proef gesteld. Zou ik dan eindelijk met Marco op de foto kunnen? 

Mijn eigen weblog!
Jippie, het is zover, ik heb mijn eigen weblogje!

Mammie heeft al vanaf het begin zo'n weblogje en op de fanclubdag in november ben ik ook lid geworden en mag nu mijn eigen logje maken.

Mijn naam is Anne Meijer en ik ben 6 jaar. Toen Marco het liedje "Rood" uitbracht, was ik meteen fan. Eigenlijk al sinds ik bij mammie in haar buik zat, want toen hoorde ik ook heeeeeeeeel vaak de muziek van Marco .

In de laatste Tifosi heb ik gestaan bij de rubriek "Kleine fans, grote vragen". Ik vroeg aan Marco of ik een keertje bij hem mocht logeren.

Hier is zijn antwoord:Een foto met Marco heb ik nog niet, maar daar komt hopelijk volgend jaar bij de volgende fanclubdag verandering in, want dan mag ik voor de eerste keer mee.

"Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb gedroomd"