Welkomsttekst

Mijn naam is ANNE en ik ben 12 jaar oud. Sinds de fanclubdag in 2008 ben ik lid van de fanclub en heb ik mijn eigen weblogje. Mijn moeder is al heeeeeeel lang fan van Marco en heeft mij aangestoken. Mijn favoriete liedjes van Marco zijn Rood en Dochters.

Mijn grote hobby is cheerleaden. Iedere maandag train ik 2 uur en doe mee aan wedstrijden. Ook treed ik regelmatig op bij basketbal- en ijshockeywedstrijden en zelfs een echte filmpremiere. Sinds februari 2014 zijn wij ook de vaste cheerleaders van de Utrecht Dominators, dit zijn de American Football spelers van Utrecht.
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle - 13 april
Met Marco op de foto!!!
Jaaaaaa, het is gelukt!
Op de fanclubdag mocht ik met Marco op de foto. En hoe vinden jullie mijn eerste foto?


Foto album
Mijn school
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriendjes/vriendinnetjes ;
en 1 gast vriendjes/vriendinnetjes .
Mijn laatste reacties
2e voorronde NK Cheerleading in Zwolle
Afgelopen zondag hadden we onze 2e voorronde Cheerleaden. We moesten heel vroeg op en zaten om 07.15 uur al in de auto richting Zwolle.

Om half negen waren we in het sportcentrum Landstede in Zwolle en nadat we de vloerverkenning hadden gedaan, ging de wedstrijd beginnen. We waren als 5e aan de beurt en in totaal deden er 23 teams mee uit het hele land.

Het wachten duurde daarna wel heel lang, maar uiteindelijk om half 2 begon de prijsuitreiking. Met een hele mooie 2e prijs gingen we daarna heel tevreden weer naar huis. Op 15 juli mogen we meedoen aan de finale van het NK in Utrecht.


Wat een leuke dag!
Wat was het een leuke dag vandaag! Het was heerlijk weer, dus ben ik met mijn papa en mama en mijn broertje Valentijn gaan fietsen. We zijn gestopt bij de Bouwspeeltuin in het Maximapark en hebben daar heerlijk gespeeld. We kregen ook nog een ijsje en zijn toen weer verder gaan fietsen. Ik hoop dat we snel weer een keertje gaan.Optreden ZZ Leiden
In een vorig logje had ik al geschreven dat we met een foto op de website stonden van ZZ Leiden, maar ik had nog geen foto's van het optreden geplaatst.
Hieronder een collage van mijn optreden met de Djalita Cheerleaders op 6 april.


Marco: ik heb een 9!
Marco reageerde vorige week op mijn logje over mijn spreekbeurt. Nou Marco, ik heb jouw berichtje laten zien en toen zei mijn meester dat hij geen cijfers geeft, maar dat het dan in ieder geval een 9 zou zijn! Goed hè?!


Mijn spreekbeurt
Vrijdag heb ik mijn spreekbeurt gedaan op school. Deze ging over reuzenpanda's, want dat zijn mijn lievelingsdieren. De meester vond dat ik het heel goed had gedaan en dat ik een hele mooie powerpoint presentatie had gemaakt.


Op de homepage!
Afgelopen zaterdag mocht ik weer optreden met mijn cheerleading team bij de basketbalwedstrijd van ZZ Leiden. Dit was weer erg leuk en nu staan we zelfs met een foto op de homepage van ZZ Leiden!


Marco's favoriet!
Ooooooooo, ik ben helemaal blij! Deze week sta ik op nummer 1 met mijn weblogje bij Marco's Favorieten! Hoe gaaf is dat?!

Optreden cheerleaden
Diploma A!
Vandaag moest ik afzwemmen en jaaaaaa, ik heb mijn diploma!!!!

Marco op mijn logje!
Van de week heb ik een logje gemaakt over mijn kinderfeestje. Gisteren ging ik even in mijn mail kijken en wat zag ik toen ?

Marco heeft op mijn logje geschreven. Hij wil ook wel zo'n feestje, hihihi.Leuk hè?

"Leef je eigen leven
En geniet er lekker van"