Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Annabella Verhaagen
Leeftijd: 52 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
Mijn laatste reacties
Borsatolove
Borsatolove..... heerlijk meebleren met zijn mooie liedjes.
Soms ontroerd door de teksten, vaak geraakt door de songs, meestal even ontstressen na een drukke dag.... verrukkelijk gewoon 😉
Superweekend bij FCD
De fanclubdagen 12 en 13 oktober 2012
Einde vakantie
De vakantie zit erop, 6 weken, wat een luxe. In het begin dacht hoe kom ik erdoorheen, nu heb ik zoiets: zijn ze al voorbij!!
Maar morgen gaan we weer aan de slag op de taxi, heb een nieuwe schoolroute gekregen met 4 kids, dat zal wel even wennen zijn na een half jaar maar 1 kind vervoeren van en naar school.
Ik heb er wel zin in.

Nu nog even genieten van het prachtig mooie weer

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige logje

Annabella
Cruise vakantie, SUPERGEWELDIG
Hallo Borsato-webloggers,
Na een drukke tijd, net terug van een heerlijke vakantie.
Wij zijn op een cruise vakantie geweest, SUPERGEWELDIG, onze 2de cruise, maar deze was indrukwekkender dan die van vorig jaar (die was ook SUPER, maar niet zo indrukwekkend)
We zijn van Genua naar Civitaveccia gevaren, dagje Rome gedaan, toen gevaren langs het eiland Stromboli en door de straat van Messina, dat was zoooooo mooi, je kijkt je ogen uit, ongelovelijk dat je zo dicht langs land vaart. Doorgevaren naar Marmaris Turkije, aldaar een halve dag rondgekeken, vandaaruit naar Cyprus, daar hebben we het plaatsje bezocht, Paphos waar we 3 jaar terug onze huwelijksreis hebben gehad, geweldig om daar weer even terug te zijn.
Vanuit Cyprus zijn we gevaren naar Haifa, Israel om daar Jerusalem en Bethlehem te bezoeken... daar zijn gewoon geen woorden voor, zo indrukwekkend..... Helaas was het die dag erg warm en de wandeltocht behoorlijk intensief dat we na de Westelijke klaagmuur met de taxi naar het eindpunt zijn gegaan en daar op de mede excursie gangers hebben gewacht. Dat was ook mooi en leuk hoor, je ziet daar zoveel mensen lopen.....

De klaagmuur is om te zien niet mooi, maar als je erbij in de buurt komt en ziet hoe mensen daar hun briefjes in de muur stoppen..... dan verdiept raken in gebed..... onvoorstelbaar wat een indruk heeft dat gemaakt.

Na Haifa, anderhalve dag zijn we weer gaan varen naar Olympia, Katakolon.... heel apart om daar net na de aanvang van de Olympische spelen te zijn. Je moet heel wat inlevingsvermogen hebben om bij zo'n opgraving iets te zien, maar toch is het wel mooi om te zien, dat er een paar pilaren staan en dat daar met behulp van spiegels en vergrootglazen bij Olympische spelen een vlam gemaakt wordt.

Al met al een 12 dagen waarin je 6 landen bezoekt, een supergeweldige ervaring.

Groetjes Annabella
Marco 22 jaar in het vak.
á
April 1990 dat is een tijd geleden
Toen begon je bekendheid en je hebt ervoor gestreden.
á
á ááá á

áAl 22 jaar een geweldige zanger, een strijder in hart en nieren
Bij tijd en wijlen zenuwen die gieren
Strijden voor vele zaken die ons allen raken

Samen met een band en liedjesschrijvers sta je regelmatig aan de top
Staat je wereld op zijn kop
Toch sta ook met je 2 benen op de grond en kijk je in het rond
Trekt je wereldleed aan, ben je met oorlogskinderen begaan

Het is niet alleen het zingen,
Ook tijd voor je fans om maar mee te beginnen
Tijd voor nieuwe talenten en de wil om ermee te winnen
Niets is te gek lijkt wel, je kan het bijna niets zo gek verzinnen
En je regelmatig al te springená

Nu 22 jaar later is het aan ons, je fans
Jou in het zonnetje te zetten, met een gouden glans

áá

April 2012

Annabella

Uiterlijk van mijn log en update over mezelf
Hoi Allemaal,

Na wat hulp van een moderators is mijn blogje nu met wat foto's van mij te zien. Superleuk, bedankt Bianca.

Ik heb het zelf een paar keer geprobeerd maar het lukte mij niet en ze had gemaild dat ze me dan zou helpen, binnen 1uur had ze het al voor me gedaan..... TUUTTUUT dat is snel. Ziet er nu mooi uit.

Zo af en toe neem ik de tijd om hier iets te schrijven en die tijd heb ik nu even:

Mijn laatste logje was over een misstapje welke ik had gemaakt. Gelukkig heb ik daar bijna geen last meer van, alleen als ik erg moe ben.
Het rijden op de taxi bevalt me erg goed, sinds dinsdag heb ik een nieuwe auto en dat is super. Een prachtige auto bijna alles automatisch. Je moet alleen gas geven en remmen, hahahaha en natuurlijk goed opletten. Echt superdeluxe met cd speler dus de cd van Marco draait als ik alleen in de auto rijdt. Lekker meezingen

Dat was weer even een update.

Groetjes Annabella
Concert Philipszaal Den Haag
Wat een supergeweldig concert gisteravond, schor van het meezingen........... geweldig om het in een kleine zaal mee te maken, het geheel komt zo bij je binnen, zo dichtbij, zoveel dichterbij dan in een groot stadion, zoveel intiemer dan bij de Westergasfabriek.......
Ik heb een paar mooie foto┤s gemaakt, echt helemaal super

hier kan ik wel een poosje op teren

we haaden een superzitplaats, recht voor het podium aan een gangpad, zo kon je alles goed zien, ook al kon ik niet gaan staan ivm mijn gekneusde voet, kom zo om de staande mensen heen kijken die wel konden gaan staan, een geluk met bij een ongeluk......

Groetjes Annabella
misstap AUW
Hoi allemaal,
gister een misstap gemaakt en daarna kraakte er iets in mijn voet, doet zeer en is blauw..... dus zo toch maar even naar de dokter, gelukkig kan ik wel autorijden zodat mijn werk nog even niet in het gedrang komt. ik hoop dat het meevalt en er niets ernstigs is.
Nu als ik loop voel ik iets kraken en voelt het niet fijn..........

duimen jullie voor me, ik houdt jullie op de hoogte

Annabella
brr wat koud
Hallo allemaal,
Hemeltje wat is het koud....... en wat heb ik daar best wel last van, mijn spieren protesteren heftig.. daarbij maakte ik vanmorgen een kleine misstap en doet mijn linkervoet nu megapijn:s

ik hoop dat het weer snel afzakt want ik moet toch echt werken..... sinds gister weer een baan (ik werkte al sinds half januari, maar dan op stagecontract).
sinds gister dus aan het werk als taxichauffeur voor kinderen. HEERLIJK, 's morgens ophalen en naar school brengen en 's middags weer ophalen.
Ik vind het superleuk om te doen, op deze manier kan ik toch nog wat met kinderen doen, het "gewone" werk kan ik fysiek niet meer, jammer genoeg en op deze manier wel.

de kou is wel lekker hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik zou willen dat mijn spieren niet zo'n moeite ermee hebben.

ga nu weer lekker naar de warme kamer

groetjes Annabella
Nieuw lid
Hallo Allemaal,
Ik ben Annabella, 44jr oud en al lang van plan lid te worden maar nu ook maar eens gedaan. Heb zojuist het fanclubblad ontvangen en hem al van a tot z doorgelezen. SUPER, leuke dingen staan erin.

In juli 2010 ben ik met mijn man naar Amsterdam geweest enámei 2011 naar het Gelredome geweest. Mijn eerste concerten en het was helemaal te gek.

Volgende week naar de Philipszaal om daar in een kleine zaal nogmaals het concert mee te maken......... ik zie er super naar uit........

Groetjes Annabella
"Je lijf is aangeraakt door vreemde handen
Er zaten vreemde lippen aan je mond"