Mijn goede voornemen!
Een nieuwe prijsvraag.... Heerlijk !!!

Voor mij geen moeilijke vraag.
Ik heb een behoorlijk rot begin gehad dus mijn goede voornemen luid als volgt;

Ik wil mijn Oud&Nieuw overdoen.

Waarom?? Dat zal ik even uitleggen.
Zaterdag 31 December 2011
ik ging om 12uur naar mijn vriend toe om eerste gezellig de stad in te gaan. Eenmaal onderweg hoorde ik een lichte knal, dus het eerste wat ik me bedacht was ''Vuurwerk''.
Zou jij toch ook doen??
verder heb ik een fijne middag gehad tegen 4uur gingen we naar mijn huis omdat we daar zouden gaan eten, om vervolgens ook oud en nieuw bij mij te vieren.
rond een uurtje of 8 nog een oliebol gegeten.
s'avonds hebben we rond een uurtje of 10 de toastjes enzo op tafel gezet.

En toen 0.00uur HAPPY NEW YEAR !!!!!
alles leuk en gezellig de straat op gegaan. En toen begon het. om 1uur voelde ik
me wat misselijk en ik dacht dat ik gwn wat teveel had gegeten. Ik en m'n vriend
kropen in bed. Ik voelde me alleen nog maar misselijker. Om 3uur begon ik met
spugen. Ik werd helaas de beste vriend van de wc tot zondag 1 januari ongeveer 23uur.
zondag middag heeft me moeder de huisartsenpost gebeld omdat ze het niet meer
vertrouwde, ik hielt echt niks binnen alles wat ik at of dronk kwam er binnen 15min. uit.
Ik kreeg een recept wat ik moest innemen. Daardoor ging het zondag avond iets beter.
En weet je wat de huisartsenpost zei???

VOEDSELVERGIFTIGING !!!!

wat een *** begin van 2012. Maar dat was nog niet alles.
want dat we zaterdag terug naar mijn huis reden kreeg mijn auto een vreemde tik.
Dus me moeder heeft me auto naar de garage gebracht maandag.
En doordat er jawel 1 onderdeel miste die in verbinding stond met mijn remmen en achterwielen kostte mij dit ?200,-

En mijn grote moment heb ik op Oud&Nieuw ook moeten laten schieten want ik wou
buiten tijdens het vuurwerk kijken mijn vriend vragen.
Ik heb namelijk eerder een relatie van 1jaar gehad en het is nu 3 maanden uit maar ik
wil hem ZO graag terug !!!!!

Dus vandaar mijn goede voornemer.....

Oud&Nieuw overdoen!!!
Mijn Woonplaats
Wat een leuke prijsvraag! En gelijk de eerste waar ik aan mee ga doen.

21 jaar terug ben ik geboren in jawel

Ik woon samen met mijn vader, moeder en mijn zusjes Leonie en Jennifer in het hart van Heerhugowaard. En dan nog mijn hond(je) Max. (dat is niet waar het groene puntje staat)

In mijn woonplaats zijn genoeg bezienswaardigheden te vinden.
Beginnend bij
Stad van de Zon, 'grootste emissieneutrale woonwijk van Europa'. Door middel van zonnepanelen, windmolens en tal van moderne duurzame technieken levert deze woonwijk meer energie dan dat het zelf verbruikt. Rondom de wijk is een meer aangelegd met tal van recreatieve voorzieningen en natuurontwikkeling (Strand van Luna). Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje opent op 23 september 2009 Stad van de Zon in Heerhugowaard.Daarnaast beschikken wij over winkelcentrum Middenwaard, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Het winkelcentrum is in de afgelopen paar jaar uitgebreid en gemoderniseerd. Er zijn nu ongeveer 150 winkels gehuisvest.Aan het winkelcentrum gelegen vind je het nieuwe cultureel centrum en theater COOL en onze bioscoop met 5 zalen.Dan beschikken wij nu nog over ons eigen poppodium de Waerdse Tempel waar ??jawel?? Marco Borsato op 12 en 13 november heeft opgetreden tijdens zijn tour.
Bij de waerdse tempel bevindt zich dan ook meteen het strand van Luna. Een kunstmatig aangelegen strand., waar ook gewaterskied kan worden.
Kortom een kleine woonplaats met veel mogelijkheden.
De slogan voor Heerhugowaard luid dan ook als volgt; Heerhugowaard een stad van kansen.Hoe ziet mijn leven er in Heerhugowaard uit;
Sinds mijn geboorte woon ik al in Heerhugowaard en jawel! Ook nog in het huis waar ik het levenslicht zag. De basisschool waar ik op zat heette De Zuid-Wester. Helaas zijn hier geen foto?s meer van of van te vinden want deze school hebben ze gesloopt. Daarna ben ik naar het Clusius College te Heerhugowaard gegaan een vmbo opleiding van 4jaar. Daarna ben ik naar het Clusius College te Alkmaar gegaan (de geboorte stad van Marco Borsato him self) een MBO opleiding met toen de richting bloem&design voor ogen om vervolgens in een bloemen winkel te gaan werken. Maar niks is minder jaar. Na 1 jaar had ik het daar wel gezien en ben ik overgestapt naar het Horizon College te Alkmaar. Waar ik de 3 jarige opleiding SPW4 ben gaan volgen. Met als richting Kinderopvang. Sinds juli 2011 heb ik daar mijn diploma van op zak.

Nu ik klaar ben met school ben ik een nieuw leven begonnen. Ik werk aan mijn toekomst. Sinds juli werk ik dan ook als invalkracht bij stichting kinderopvang Heerhugowaard (jaja een echte Heerhugowaarder verlaat voor niks zijn plek). Naast mijn werk wat ik 4 5 dagen per week doe, zit ik ook nog op 2 sporten.


Als eerste doe ik al 8 jaar aan stijldansen bij Dansschool Biersteker (te Heerhugowaard). Het is echt een super sport om te beoefenen, en zeker een aanrader als je van dansen houdt. Dit doe ik 1x per week, ook wil ik wedstrijden gaan doen en dan zal ik meer keer per week gaan dansen.Dan doe ik sinds kort aan fitness zowel conditie als kracht training. Hier ben ik 2 3 keer per week te vinden.
Met andere woorden een heel druk leven !!! Weekend is voor mij dan ook echt weekend!!

Wat ik ook graag doe is naar het strand met mijn hond(je). Max is een dwerg pincher van 2jaar. Een behoorlijk actief klein hondje! Maar Max vind het ook heerlijk als hij een plekje op mijn voeteneind heeft van mn bed.
Daar kun je hem dan ook maar al te vaak terug vinden als je hem kwijt bentMet mijn vriendin afspreken vind ik ook erg gezellig en vaak hebben we dan een dvd van Marco Borsato opstaan.Wie bij mij thuis te vinden is hoort 9 van de 10 keer muziek van Marco Borsato. In mijn kamer vind je dan ook genoeg foto?s van hem terug.
Aan de muziek ergeren zich genoeg mensen bij mij thuis. Hahaha !!! maja daar trek ik me natuurlijk niks van aan. Dit was een kijkje in mijn woonplaats en in mijn leven.
Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. En kom een keer winkelen in Middenwaard !!! Echt een aanrader.

"Jij hebt mij niet nodig
Dat ziet iedereen"