uitje met werk viel tegen
ik had jullie in mijn vorige blog vertelt dat ik met mijn werk (SKH) naar Dusseldorf zou gaan.
Zaterdag ochten om 5.30 was ik klaar wakker. ik kon dus nog een half uurtje in bed blijven liggen. Om 6uur kwam mijn telefoon tot leven en nee het was niet mijn wekker het was mijn (ex)vriendje waar ik overgens al weer een tijdje goed contact mee heb. Hij belde om te kijken of ik wel wakker was (we hadde soort van weddeschap, maar ik zei dat hij niet zn wekker voor mij moest zetten) maar dit heeft hij dus wel gedaan. Waar ik heel blij mee was! het was fijn zn stem te horen. Dus hup mn bedje uit en alles doen om vervolgens om 7uur te vertrekken.
Het is voor mij met de auto nog geen 5min rijden naar het station maar fietsen om 7uur zie ik niet zitten :P
Tuurlijk bleef ik nog wel in me auto zitten tot ik meerdere bekende zag. En dat was meteen wel een beetje een teleurstelling denk ik. Iedereen stond ik groepjes omdat ik geen vaste collega groep heb want ik sta niet op een vaste vestiging, maar val overal in.
Ik stapte als een van de eerste in de bus en ging ergens vooraan zitten, maar niemand kwam naast me zitten. Naja dan niet, maar voelde me wel een beetje lullig. Oortjes in en muziek aan.
En dat was natuurlijk 3Dimenties live @gelredome heb er de hele reis naar kunnen luisteren!!!
We kwamen om 11.30 aan in dusseldorf daar sloot ik me aan bij een groepje van een vestiging waar ik wel vaker was geweest. We gingen met een groep van 12 personen op stap. Het was een grote maar wel erg gezellige groep!!!

De kerstmarkt zelf was erg druk (logisch het was zaterdag) maar dat mocht de pret niet drukken. Een deel van de groep ging vrijwel direct gluwein halen (ja voor 12uur al)
Daarna vervolgde we onse route langs de tentjes. Er was voornamelijk eetwerk en gluwein te vinden en zo nu en dan andere tentjes met kerstspullen en soms wat anders.
Over het algemeen vond ik de kerstmarkt zelf tegenvallen. Maar de gezelligheid van de groep was des te leuker!!
Om 17uur stipt gingen we terug naar huis en jahoor ook toen zat ik alleen. Wel lekker want ik had alle ruimte en daar maakte ik ook gebruik van. om 20uur waren we terug op het station. Heerlijk naar huis en gauw nog naar een verjaardag !!!

Met dit soort uitjes merk je wel heel goed dat je invalkracht bent. Je zit niet bij een vast team en dat is dan best jammer.
Ik ben van mezelf wel verlegen, al is dat de afgelopen jaren wel minder geworden, maar zeker in dit soort situaties merk je dat wel.
Volgendjaar geen kerstmarkt meer voor mij

1. Door: Annemarie op 18-12-2011 16:58:48
Jeetje, wat jammer dat het niet zo'n succes was..
Ook vervelend dat je met de heen en terugreis alleen zat, dat is nooit leuk!
Kan je niet vaker met een bepaald team iets doen? Uiteten ofzo?
Dat je de mensen beter leert kennen? Dan is het ook makkelijker om contact te maken!

Liefs

1.1. Door: Angelique op 18-12-2011 17:02:32
De stichting waar ik bij werk telt 300 werknemers. En omdat ik op wel 12 verschillende vestigingen kom wordt dat heel lastig. meestal val ik in op een groep voor 1 dag en ga ik de volgende dag weer ergens anders heen. en heel soms ben ik er meer dagen.
1.1.1. Door: Annemarie op 18-12-2011 17:04:34
Oei, ja... nee dat wordt dan inderdaad wel een beetje moeilijk...!!
Wist niet dat je met zoveel mensen aan het werk bent!
Wel jammer dat het zo gelopen is, dan heb je meteen een stuk minder zin om nog een keertje te gaan...

Liefs
2. Door: Martine op 18-12-2011 17:14:11
Ach dat is minder, maar je zei wel dat het gezellig was met de groep dus dat is dan toch wel fijn. Enne.. je hebt leuke muziek kunnen luisteren
3. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 19-12-2011 10:46:53
balen dat het wat tegen viel meid, maar je hebt toch ook wel kunnen genieten zo tussen door.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Je zwijgt en lacht
Verzacht de pijn voor even"