Welkomsttekst


Hallo allemaal

Ik ben Angelique, ben 30 jaar en woon samen met Wouter, onze zoon Lars en ons hondje Balou in Arnhem.

Helaas heb ik nu geen werk meer, maar geniet volop van het moederschap!

In mijn vrije tijd winkel ik graag, ga met Balou lopen, maak ik kaarten en doe aan scrapbooken.

En natuurlijk naar Marco luisteren!

Kijk gerust even rond, en als je vragen hebt dan hoor ik het wel.

Liefs Angelique
Vind mij ook op facebook en twitter

facebook:
angelique oonk

Twitter:
angeliqueoonk
marco`s favoriet week 18- 2010
marco`s favoriet week 29- 2013
Foto album
Agenda

vrijdag 24 april: finale kegelen!
zaterdag 25 april: Kalkar!
zondag 26 april: familiereunie
maandag 27 april: koningsdag, uit eten met de vrienden
dinsdag 28 april: Wouter rij examen vrachtwagen aanhanger

zaterdag 2 mei: Wouter finale kegelen persoonlijk!
zondag 10 mei: moederdag
zaterdag 16 mei: vrijgezellendag Marc en Esther
zondag 24 mei: Toppers!
zondag 31 mei: fietstocht

zaterdag 6 juni: papa en mama 40 jaar getrouwd! (cheerleader)
 
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Angelique de Kinkelder - Oonk
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
gastenboek
wat leuk dat je even komt kijken op mijn log. ik zou het leuk vinden als je iets achter zou laten in mijn gastenboek...
Fcd 2017, wat was het een heerlijke dag!
Vorig jaar ben ik niet geweest, daarom genoot ik vandaag volop. Dit jaar zou mijn beste vriendin voor het eerst mee gaan maar helaas heeft ze griep en ging mijn man met mij mee. In het verleden ging hij ook altijd mee, dus het was voor ons als vanouds. Helaas ook deze keer niet in de prijzen gevallen. Helaas nog nooit iets gewonnen bij een FCD. Ik zou zo graag een keer Marco een keek willen ontmoeten en een praatje met hem maken, wie weet komt dat ooit nog een keer. Mijn benen en rug doen zo ontzettend pijn van het lange staan, maar dat heb ik er graag voor over. Nu lekker slapen, gelukkig morgen de wekker niet. Lars heeft vakantie en kan ik ook lekker langer blijven liggen. Heerlijk! Welterusten allemaal, liefs Angelique
Concert was geweldig!
Op de terug weg van Amsterdam naar Arnhem. Cd van Marco staat aan! Nog even nagenieten van een heerlijke avond! Wat was het weer geweldig! Marco bedankt voor deze fijne Marco avond! 
Mijn strijd tegen de kilo`s! (6)
Vol goede moed schrijf ik deze log.
Ik ben weer bezig met lijnen (voor de zoveelste keer)
Afgelopen tijd niet of nauwelijks aangekomen, maar ook niet afgevallen.

Ik eet nog te veel zoetigheid!

Wil weer graag gaan sporten. Het mooie weer is er weer (rare zin). Lekker veel naar buiten! Lars gaat twee morgens naar de peuterspeelzaal, dus tijd voor mij en mijn huis. Op maandag mijn huis poetsen, op donderdag tijd voor mezelf. Mijn voornemen is om op donderdag lekker naar buiten te gaan, met hondje Balou, en heerlijk een stuk te gaan lopen.

Angelique
Zo genoten van de FCD
Wat was het weer een fijne zondag! Heerlijke 'marco dag'. Ik heb er wel pijn in mn voeten en rug aan over gehouden, maar dat heb ik er graag voor over gehad.
Ik heb leuke mb spulletjes gekocht, ben er erg blij mee. Helaas ook deze keer niets mogen winnen (had HEEL GRAAG met Marco willen varen of high tea-en). Toch weer een geslaagde fandag.
Figureren dokter Tinus! (in marco borsato vestjes)
Morgen en volgende week woensdag ben ik, samen met Wouter en Lars, te zien als figurant in dokter Tinus. Omdat ik tijdens de opnames in de zomer, op de camping stond, had ik niet veel hersftachtige kleding. Je moet je kleding aanpassen aan het seizoen wanneer het uitgezonden wordt. Ik had toen maar 1 lange broek bij mij, en geen jas. Alleen mijn Wit Licht vestje. Die is dus morgen ook te zien, want ik ben van achteren gefilmd.  
Ben benieuwd!

Dokter Tinus, 16 en 23 oktober, 20.30 uur, sbs 6


FCD was super!
Zo genoten zondag van de FCD. 2010 voor het laatst geweest, dus nu extra genoten! Heerlijk om weer even 'bij Marco te zijn'.
Wat een kippenvel momentje tijdens de minuut voor Bianca!!! En genoten van de nieuwe single, muziek! Zo gaaf om Marco zo te zien. Hij genoot ervan om deze primeur aan ons te laten horen, en ik genoot ook!
Helaas niets gewonnen bij het enverloppen spel en/of de verloting, maar ik heb wel een mok en een schoudertas voor het werk gekocht. Zo is deze dag, en Marco, altijd een beetje bij me.
Op naar de FCD 2014, heb er nu al zin in.

Liefs Angelique

p.s. weet iemand of de mok (de zwarte met logo) in de vaatwasser mag, ik durf het niet ivm het logo.....


Mijn strijd tegen de kilo`s! (5)
Lange tijd heb ik niet meer gelogd, ik zit niet zo lekker in mijn vel...

Vandaag was het weer vrijdag, dus tijd om te wegen. Helaas maar een paar 100 gram kwijt deze week. Misschien komt dat wel omdat ik, zoals ik al zei, niet lekker in mijn vel zit. Heb gewoon even de kracht niet om te lijnen. Helaas, ik was op de goede weg.

Misschien dat het binnenkort beter gaat, en ik weer fanatiek kan gaan lijnen... Toch maar besloten om mij deze week weer voor de 200 procent in te zetten.

Zondag de FCD, heb er erg veel zin in. Lars gaat bij zijn oom en tante logeren, die erg gek om hem zijn, dus daar geen zorgen over. Lars is deze week wel veel aan het kwakkelen met zijn gezondheid. Snotverkouden en verhoging... Zo zielig voor die kleine man....

Wie morgen naar de Borsato Bingo gaan veel plezier! Wie naar de FCD gaan, tot zondag! De rest wens ik een fijn weekend.

Liefs AngeliqueMijn strijd tegen de kilo`s! (4)
700 gram kwijt deze week!!! Ben best trots op mezelf. Ik heb deze week twee gebakjes gegeten en toch dit resultaat!!

Moet er wel bij zeggen dat ik deze week veel beweging heb gehad. Ik werk sinds afgelopen maandag via het uitzendbureau en, omdat Wouter de auto heeft, moet ik met het openbaar vervoer. Ik heb deze week drie dagen gewerkt en de bussen die ik nodig had kwamen niet voor mijn huis, dus moest een eindje lopen naar de bushalte. Op het werk loop ik natuurlijk veel meer dan dat ik thuis ben. Ook heb ik dan minder mogelijkheden om te snaaien.

Al met al een positieve afval-week gehad. De komende drie vrijdagen kan ik niet wegen omdat ik niet thuis slaap. Ik zal me op andere dagen moeten wegen de komende tijd.

Fijn weekend allemaal, tot snel!

Liefs Angelique


Mijn strijd tegen de kilo`s! (3)
Ik wou dat ik wat beters had kunnen melden. Ik ben deze week 200 gram aangekomen (!). Niet erg leuk. Ik heb ook niet erg trots op mijzelf.

Van de week 2 verjaardagen en 1 barbecue gehad. Natuurlijk eet je dan wel anders, maar toch.... Ook 2 keer de mis in gegaan, met een 'snaaimomentje'.

Vanavond gaan Wouter en ik film kijken. Voor mijn geen handje chips vanavond... Zondag verjaardag van mijn schoonzus. Denk dat ik het gebak maar oversla....

Hoop volgende week beter nieuws te kunnen brengen.

Fijn weekend allemaal! Liefs angelique

(niet vergeten morgen 'mijn' 'achter de voordeur' te gaan kijken, zie vorige log)"Ik kom als de wind die je voelt en de regen
Volg wat je doet als het licht van de maan"