kom ff lekker gezellig kletsen

Komt d'r gezellig bij, en vertel maar wat je kwijt wilt!!!
In de schijnwerper
Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
Deze week staat Angela in de schijnwerper!

Marco: "Wat goed dat jullie toch de weg hebben gevonden naar Boathouse! Het was zeker weer een geslaagde middag, de fanclub en alle vrijwilligers hebben dit weer super geregeld! Ik vind het keer op keer een feestje om jullie mooie creaties te zien. Enne... die kus mag je nog wel een keer innen hoor, Angela!"

Nou dat gaan we dus zeker doen,hihi

Misschien toch maar weer wat vaker een logje maken, stiekum is het ook wel heel leuk.


 
Heul lang geleden
Zo hey das lang geleden, mijn laatste log is alweer van 2015.
En dat is niet omdat ik geen leuke dingen meer mee heb gemaakt, echt wel en soms ook minder leuke dingen, maar die verdringen we gewoon naar de achtergrond.
Heb zelfs hele leuke dingen mee gemaakt, fanclubdagen, feestjes,etentje, ontbijtjes op bed op zondagmorgen,concerten en dan niet eens alleen van Marco, want soms kom ik ook echt wel ergens anders.
En gisteren was dus ook weer zo`'n dag, we hadden de Borsatoworkshop.
Bea, mijn borsatopartner in crime, had geregeld dat we naar binnen mochten en dan zou ik voor het vervoer zorgen, gewoon een geslopen gewoonte, maar aangezien mijn auto de weg eigenlijk ook wel zelf kent naar het Boat house zo ondertussen, is het toch altijd knap dat we toch nog gekke caperiolen uit moeten halen om gewoon in 1 keer goed te rijden.
Maar hey,wel gelukt he.

Dus wij aan de knutsel, en als ik ergens niet van hou, is het wel knutselen, maar deze middagen zijn zo gezellig dat zelfs ik iets in elkaar flans, wat  nog leuk is ook.
Deze keer zat er ook nog een een loterij bij, en yep prijs,kus Marco, maar Nathalie ben hem gewoon helemaal vergeten te verzilveren, of was dat de bedoeling niet.


En dus ook mijn complimenten aan de organisatie, die dus ook maar iedere keer iets verzinnen waar ze mij gewoon bijna een uur lang stil mee krijgen, omdat ik zo geconcentreerd bezig ben.
Heb nou al weer zin in volgend jaar. 
Geweldig rood weekend
Alweer een X-aantal maanden geleden,zaten we op een maandagavond,na een hilarische rit door Amsterdam,over bruggetjes,door straatjes waar je gewoon niet in mocht,sterker nog,wat eigenlijk ook gewoon niet kon,maar mij wel lukte,hihi, en nadat we de auto in een parkeergarage MET lift hadden staan,bij Humberto Tan bij RTL late night,waar ik dus ook bijna niet in mocht,maar dit terzijde,iets met een vergeten ID ofzo,hihi.
Marco kwam iets vertellen, yeah er kwamen nieuwe concerten en wat voor. 
Symphonica in Rosso,geweldig.
Na afloop weer terug de naar de auto en door Amsterdam weer terug,en weet je, ik kan het wel,het ging gewoon helemaal goed, behalve dan dat we Diana nog ff terug naar d'r eigen auto moesten brengen,rijd ik dus gewoon de ingang van de parkeerplaats voorbij omdat we weer teveel aan het kletsen waren.
Bea en ik hadden ondertussen besloten om de beide dagen te nemen,konden er altijd nog 1 verkopen,toch??
Maar nog voor we thuis waren was er ook al besloten om er er een hotelletje bij te nemen,we maken er gewoon een weekendje van.

En dat weekend is nu dus alweer voorbij helaas, maar wat was het #mooi ,emotioneel,gezellig en vooral ROOD .
gelukkig mag ik volgend jaar nog een keer,die kaartjes liggen er al,en nu nog ff op zoek naar nog 2 kaarten want ondertussen was ik blijkbaar zo enthousiast aan het vertellen geweest,dat Willy vroeg zijn er nog kaarten dan ga ik ook een keer mee,YES,dus ik ga dadelijk nog ff op zoek
 
Ladies of soul
hoi hoi,

ik heb 3 kaartje te koop voor de ladies of soul,ze zijn van mijn vriendin en het is niet omdat ze niet wil,maar omdat ze niet meer kan.
ze is samen met mij nodig hier in de carnavalstent om mijn prinske in het gareel te houden, hihi.
haar man is de adjudant,vandaar, en ook omdat ze toen ze ze kocht,het pas juli was en dus nog totaal niet aan de carnaval gedacht had,oké misschien niet zo heel slim,maar voor iemand van jullie wel weer leuk,want de show is uitverkocht en zij heeft ze nu,dus als je wil,3 kaartjes ladies of soul,14 februari.
ook leuk voor Valentijn

 
Sorry
Weet niet of jullie me nog kennen, denk het wel, hè,tenminste ik hoop het wel. Roep volgens mij al 2 jaar dat ik eens wat vaker een log ga maken, maar het komt er maar niet van.
En echt niet omdat ik niks mee maak, integendeel zelfs,ik heb gewoon mijn eigen prins hier in huis zitten, hihi.

dus ieder weekend wel 1 2 of soms wel 3 feesten, dus zat om over te vertellen,en dat ga ik dus binnenkort ook echt doen, er komt nog een carnaval aan,dus de eerste 3 weken nog kei en kei druk,maar wel allemaal kei leuk.

ik heb zelfs niet eens over de concerten gelogd,loop dus wel heel erg achter,maar dat ga ik nu dus echt niet meer doen, maar binnenkort komt er echt wel weer een log Beloofd !!!!!


sorry
Willen jullie helpen???
Hoi hoi,

Gitte en Lisa hebben stemmen nodig,ze hebben een tekening gemaakt voor sjors sportief,en als ze winnen dan mogen ze een middag met heel de klas gaan zwemmen, das toch kei leuk.
T is ook echt niet moeilijk, je gaat gewoon naar Sjors sportief,drukt op tekenwedstrijd, selecteer gemeente Bernheze, en dan last but not. least ,kies je voor Gitte en Lisa van de Beekgraaf ( 2e tekening) ze hebben er zo hun best op gedaan

http://m.sjorssportief.nl  alvast hartstikke bedank namens de meiden

http://m.sjorssportief.nl. Hoop dat ie het nu wel doet
ff terug naar Nijmegen
terwijl er misschien al fans in Het vliegtuig zitten of anders op Schiphol staan onderweg naar Curacao,zit ik hier lekker op de bank, nog ff een logje te maken over,pak hem beet een ruime week geleden,vrijdag 18april,De Vereeniging in Nijmegen.

Eigenlijk zou ik niet gaan,nadat we terugkwamen van de luistersessie in het Ziggo,had ik me voorgenomen om maar 1 keer te gaan,en wel alleen 30 mei Ziggodome.
Maar helaas,zwakke geslacht he,ik had spijt!!!!

Ik wilde gewoon naar Nijmegen,bijna een thuiswedstrijd,zou het gewoon kunnen fietsen, kunnen he, wil niet zeggen dat ik dat gedaan heb, hihi.
Krijg ik van Ziggo een mail dat er nog kaartjes zijn, en die mocht ik bestellen 2 voor 1, nou als dat niet gaaf is, echt wel, ik kon dus naar Nijmegen.
En achteraf heb ik daar gewoon geen spijt van,wat een dag,eentje met een gouden randje.

Ik had afgesproken met Bea dat ik d'r op kwam halen,aaah joh,klein stukkie om, hihi, Bea had voir lekkere broodjes gezorgd,dus dat maakte al weer veel goed, hihi, ff lekker gekletst en gelachen,en toen vonden we het toch echt tijd om te gaan.

Onderweg lekker verder gekletst en snel waren we daar, tenminste op het Keizer Karelplein,maar hoe kom je daar af, we zagen Jet en concorten al voor de deur staan,maar hoe kwamen vanaf dat verr*kte plein nou op die parkeerplaats, hihi,nou 6 keer rond en Bea,10 jaar van d'r leven kwijt,hadden we het gevonden , hihi.

Eenmaal voor de deur werd het nog gezelliger,gelachen, gekust, gekletst en ook best wel koud gehad, maar we hadden grote schik, toen ging de deur open en kwam die man van de vereeniging naar buiten met koffie en lekkere brownies omdat het dus best koud was,om de hoek konden we naar de wc en als we wat wilde drinken, kon dat in de bar, wat een service.

Na de koffie en zo zijn we toch maar ff lekker een wijntje gaan drinken, die eigenlijk al heel snel naar mij  hoifd steeg, kreeg er warme oren van,haha, was een goeie.

En eindelijk was het zover,nadat er een hele stoere Esther en zelfs Twan ervoor  zorgde dat we naar binnen konden,vonden we een geweldig plekkie voor tegen het podium, en wat was ik weer blij dat ik toch een kaartje had, hihi                                           
We hebben daar zo gelachen, terwijl 2 meiden achter ons de foto's maakte, wat achteraf onze stalkers bleken te zijn, schijnbaar hadden ze al vaker achter ons gestaan, zo zeiden ze, daar kenden ze ons van, hihi, maar het wilde maar niet lukken om foto's zonder rooie wangen te maken, of dat nou kwam van de kou, de wijntjes of van de opwinding dat laten we in het midden maar het was reuze gezellig, en al snel werd het donker op het podium en kwam er beweging in, ook bij ons trouwens want van achter kwamen ze steeds verder naar voor, maar dat mocht de pret niet drukken we konden beginnen.             Als ik zo naar deze foto's kijk, zou ik zeggen *vandaag is blauw* hahaEn al snel kwam deze avond alweer aan zijn einde, veel te snel, maar ik heb zeker geen spijt gehad dat ik dus alsnog een kaartje voor Nijmegen gekocht had, wat is het toch heerlijk om zwak te zijn, wil alleen maar meer, dus mocht iemand nog een kaartje weten voor Tilburg ik hou me aanbevolen.


Al snel kwam Marco na de show ook naar buiten, inclusief rooie wangen weer  ze zijn er gewoon niet meer afgeweest die dag

Later nog ff de stad in, nog ff een drankje doen, toch maar een cola moest nog rijden, hihi, en om nou weer 6 keer Keizer Karel te doen, nee dat zou Bea weer 10 jaar van d'r leven kosten, das nou ook weer zielig, maar dat ging goed, gelukkig, maar goed dat ik Bea trouwens gehaald had, anders zou ze nou nog rondjes op die binnenbaan rijden daar

Al met al was het een retegezellige dag, bedankt Bea, Jacqueline,Francien,Debby, Jet,Kristel onze 2 stalkers (weet niet hoe ze heten) en niet te vergeten Marco en band natuurlijk 

En nu op zoek naar kaartjes voor Tilburg

Kaartje voor Tilburg 013
En ik maar denken dat ik het bij 1 concert kon laten, hoe stom kan je zijn, lukt al jaren niet, dus waarom nu wel.
Zeker na het geweldig gave concert in Nijmegen, wil ik nog 1 keer klein,dus als je iemand kent die een kaartje overheeft of heb je misschien stiekum zelf geen zin om te gaan,dan wil ik het wel overnemen

Xxx 
fijn weekend
We gaan een heerlijk weekend tegemoet,veel zon en heerlijke temperaturen,nou ik kan daar best wel aan wennen hoor, hihi,moet wel werken,maar op get terras is dat dus echt geen straf,.

Iedereen een heel fijn en zonnig weekend

          Geniet!!!!!

"Ik kwam naar je toe en ving
Jou op wanneer je bijna onderging"