Voorkeuren zijn opgeslagen


Componenten

<
 • Meest bekeken weblogs
 • Twitter
 • Beste weeklogs
 • Bezoekers op de weblog
 • Marco's reacties
 • Nieuw geregistreerde logs
 • Willekeurige weblogs
 • Laatste updates
 • Flogs
 • Weblog van de week
 • Filmpjes
 • Laatste reacties
 • Poll
 • In de schijnwerper
 • Kijk mee met de Tifosi!
 • Facebook
>
x

Zoeken naar een Weblog

Weblog overzicht

# A B C D E F G H
I J K L M N O P Q
R S T U V W X Y Z
 • Laatste 100 weblogs uit 'In the spotlight'

  1. Kristel 2018-10-10

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Kristel in de schijnwerper! 

   Marco: "Kristel had heerlijk nieuws te vertellen op haar weblog! Op 29 september zijn zij en Björn namelijk ouders geworden van een prachtig jongetje, Lenn! Het kleine kereltje doet het supergoed, wat een geweldig nieuws is dit! Via deze weg wil ik jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie zoontje. Veel geluk & liefde samen!"
    

  2. Ursula 2018-10-03

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Ursula in de schijnwerper!

   Marco: “Ursula was samen met haar broer en zussen vrijwilliger bij de ‘Samenloop voor Hoop’ in haar dorp. Wat bijzonder om dit samen met je dierbaren te kunnen doen voor het goede doel, Ursula. Dat dit heel indrukwekkend was kan ik me goed voorstellen. En wat een mooi eindresultaat!”

  3. Fanclub 2018-09-26

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat de Fanclub in de schijnwerper!

   Marco: "De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! was één groot feest! Enkele medewerkers van mijn Fanclub waren hierbij aanwezig en hebben hier gezamelijk een te gekke log over geschreven. Ik vond het zo leuk om jullie daar te zien, meiden!"

  4. Jennifer 2018-09-19

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Jennifer in de schijnwerper!

   Marco: "Jennifer is met Vince en haar schoonfamilie op vakantie geweest naar Thailand. Wat een mooie plaatsen hebben jullie bezocht. Ik heb je uitgebreide reisverslag met de prachtige foto's met plezier gelezen. Geniet maar lekker na van de mooie herinneringen die jullie gemaakt hebben, Jennifer!"

  5. Maud 2018-09-12

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Maud in de schijnwerper!

   Marco: "Toen Maud samen met haar Vincent en de jongens een paar dagen in Rotterdam was, gebeurde er iets wat hun leven op de kop heeft gezet. Tijdens het lopen voelde Vincent iets en dat gevoel breidde zich alleen maar uit. Inmiddels zijn er MRI's gemaakt en de daaropvolgende diagnose kwam als een donderslag bij heldere hemel. Ik wil jullie dan ook heel veel sterkte wensen, lieve Maud!"    

  6. Jolanda 2018-09-05

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Jolanda in de schijnwerper!

   Marco: "Jolanda heeft op mijn webstie het verhaal van Nikai gelezen en ze vond het zo ingrijpend dat ze direct twee focusvogels heeft gekocht! Ik vind het geweldig om te lezen dat je ook andere goede doelen een warm hart toe draagt, Jolanda!"

  7. Fanclub 2018-07-25
   Fanclub

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat de Fanclub in de schijnwerper!

   Marco: "De laatste regio van ons land kan nu ook gaan genieten van de zomervakantie. Ook mijn medewerkers van de Fanclub hebben een vakantie verdiend en daarom wil ik ze graag met hun zomerse log de komende weken in het zonnetje zetten. Fijne vakantie allemaal!"


    

  8. Miriam 2018-07-18

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Miriam in de schijnwerper!

   Marco: "Miriam werkt al een aantal jaren als vrijwilliger in een woonzorgcentrum in Papendrecht. En net nadat ze thuis kwam van haar vakantie op het mooie Ibiza kreeg ze een erg leuk telefoontje. Ze heeft hierover een enthousiast logje geschreven. Wat mooi dat je dit doet en 'ja' hebt gezegt, Miriam!"

  9. Monique 2018-07-11

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Monique in de schijnwerper!

   Marco: "Monique heeft zich dit jaar wederom ingezet om met haar paaseierenactie geld in te zamelen voor War Child. Op dit moment ben ik voor War Child in Oeganda en met het geweldige bedrag dat je bij elkaar gesprokkeld hebt zijn hier weer een aantal oorlogskinderen geholpen. Ik ben trots op je, Monique!"

  10. Rianne 2018-07-04

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Rianne in de schijnwerper!

   Marco: "Rianne is 2 weken op vakantie geweest naar het mooie eiland Zakynthos. Aan de foto's te zien heb je een fantastische vakantie gehad. Geniet nog maar even lekker na van deze mooie tijd, Rianne!"

  11. Monique 2018-06-27

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Monique in de schijnwerper!


   Marco: "Wat ontzettend leuk Monique dat je een fotocurcus hebt gevolgd. Zoals je weet is fotografie ook één van mijn grootste hobby's. Zijn jullie ook benieuwd wat voor mooie foto's Monique heeft gemaakt, neem dan een kijkje op haar log. Ik snap dat je trots bent hoor!"

    

  12. Peetje 2018-06-20

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Peetje in de schijnwerper!


   Marco: “Peetje hield deze week angstvallig haar mail in de gaten, want stel je voor dat ze het nieuws rond de Fanclubdag zou missen. Haha, ik denk dat velen zich in jouw verhaal, over hoe deze week verliep, zullen herkennen Peetje. Tot in oktober!”

  13. Ocean 2018-06-13
   Ocean

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Ocean in de schijnwerper!


   Marco: “Ocean is nieuw op BorsatoWeblog, maar heeft al een aantal hele leuke logjes geschreven. Afgelopen week is Ocean maar liefst twee keer naar een concert van Shakira geweest, wat een ongelofelijk mooie ervaring was. Je hebt er weer een heleboel mooie herinneringen bij en ik kijk nu al uit naar een logje over je volgende evenement!”

  14. Fanclub 2018-06-06

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat de Fanclub in de schijnwerper!


   Marco: ''Nathalie is al naar heel wat concerten van mij geweest. Zo was ze er tijdens de laatste show van de voorjaarstour ‘Thuis’ ook bij. Nathalie heeft namens de Fanclub een logje geschreven en neemt je met haar fijne manier van schrijven helemaal terug naar de mooie avond. Ze schrijft in haar log niet alleen over de show, maar ook over de band en de werkzaamheden die er bij komen kijken tijdens een tour. Ik was weer even 'thuis', Nathalie!''

  15. Sandra 2018-05-30

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sandra in de schijnwerper!


   Marco: "Sandra beoefent al 30 jaar de sport tafeltennis en daar is nu noodgedwongen een einde aan gekomen. Hun team was niet meer voltallig waardoor ze anderen hadden benaderd om in hun team te komen spelen. Helaas is het uiteindelijk niet gelukt. Ontzettend jammer, Sandra! Maar wat heb je leuke momenten en herinneringen waar je op terug kunt kijken. Waaronder die van ons!"

  16. Hendrik 2018-05-23

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Hendrik in de schijnwerper!


   Marco: "Hendrik kwam woensdag samen met zijn vriendin en vrienden bij het Sportpaleis. Hij was lid van de Fanclub, maar omdat de anderen niet lid waren moest hij bij de reguliere ingang staan. Gelukkig waren daar twee van mijn medewerkers die een zeer gezellig gesprek met jullie hadden, waardoor ze allemaal lid zijn geworden! Daardoor hadden jullie een prachtig plekje bij het podium. Ik ben blij dat jullie zo hebben genoten en ze geen spijt hebben dat ze lid zijn geworden, Hendrik!"

  17. Kristel 2018-05-16

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Kristel in de schijnwerper!


   Marco: "Jammer dat je er niet bij kon zijn in Nijmegen Kristel, maar ik begrijp je keuze volkomen! ‘Zorg maar dat hij groter groeit, hij weet vast dat hij welkom is...’ Geniet van je zwangerschap en hopelijk zien we elkaar in december!"

  18. Suzanne 2018-05-09

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Suzanne in de schijnwerper!


   Marco: “Suzanne was ontzettend blij dat ik samen met mijn bandje naar haar mooie Limburg was afgereisd. Ze was er dan ook bij tijdens het concert in de Rodahal in Kerkrade en wat voelde zij zich thuis. Fijn dat je zo hebt genoten Suzanne!”

  19. Hillie 2018-05-02

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Hillie in de schijnwerper!


   Marco: “Vorig jaar was Hillie samen met haar dochter Sara bij de opnamen van The Battles van The Voice Kids geweest. Iedere vrijdagavond zaten ze dus nu ook gezellig op de bank te genieten van alle talenten! Ze wilden heel graag bij de Finale aanwezig zijn, maar helaas waren de kaarten uitverkocht. Per toeval kwamen er nog twee kaarten vrij waardoor ze er toch nog bij konden zijn. Ze moest dan alleen wel heel snel rijden. Nu maar hopen dat je geen boete krijgt voor het harde rijden Hillie…haha!”

  20. Ursula 2018-04-25

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Ursula in de schijnwerper!


   Marco: “Op 15 april stond ik samen met mijn bandje in het Wilmink Theater in Enschede. Het toeval wil dat Nienke, de dochter van Ursula, in Enschede woont. Samen op de fiets naar mijn concert kunnen gaan, hoe heerlijk is dat! Helaas kreeg de avond, na een uurtje genieten, een andere wending doordat Ursula bij de EHBO belandde met flinke buikkramp, waardoor zij een deel van het concert miste. Net toen ik ‘Zeg Me Wie Je Ziet’, het lied dat ze graag eens live wilde horen, zong. Dat je daar enorm van baalde snap ik heel goed. Gelukkig heb je straks nog een herkansing bij Carré. Die salade zou ik dan inderdaad voor de zekerheid maar even overslaan, lieve Ursula”.

  21. Petra 2018-04-18

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Petra in de schijnwerper!


   Marco: “Petra bezocht na twee jaar weer eens een concert van mij tijdens de Clubtour ‘Thuis’ in Groningen. Wat leuk om te lezen dat je zoontje van 8 jaar het lied ‘18 Jaar’ thuis helemaal mee zingt! Ik heb net zo genoten als jullie en ik zeg tot de volgende keer!”

    

  22. Ingrid 2018-04-11

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Ingrid in de schijnwerper!


   Marco: “Ingrid is samen met haar tante naar een tentoonstelling van Herman Brood geweest in het stedelijk museum in Vianen. Het ziet er op je foto’s kleurrijk uit. Wist je dat Brood ook een werk over 'De Waarheid' heeft gemaakt? Heel leuk dat jullie hier zijn gaan kijken en je dit met ons deelt, Ingrid.”

  23. Gerdine 2018-04-04

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Gerdine in de schijnwerper!


   Marco: “Gerdine mocht een dag mee lopen met de politie, in het kader van ‘Burger in Blauw’.
   Ze kreeg heel wat meldingen tijdens haar dienst. Wat heb je dit met heel veel enthousiasme beschreven Gerdine en zoals je zelf al aangeeft is het werk dat de politie levert veel uitgebreider dan wij altijd denken. We mogen dan ook heel trots zijn op het werk dat zij doen. Deze ervaring neemt niemand je meer af!”

  24. Angela 2018-03-28

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Angela in de schijnwerper!


   Marco: "Wat goed dat jullie toch de weg hebben gevonden naar Boathouse! Het was zeker weer een geslaagde middag, de fanclub en alle vrijwilligers hebben dit weer super geregeld! Ik vind het keer op keer een feestje om jullie mooie creaties te zien. Enne... die kus mag je nog wel een keer innen hoor, Angela!"

    

  25. Annemarie 2018-03-21

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Annemarie in de schijnwerper!


   Marco: “Annemarie heeft weer een inhaalslag gemaakt op haar weblog en heeft een log geschreven over de leuke uitstapjes die ze heeft gemaakt. Maar inderdaad Annemarie, het was inderdaad weer veel te lang geleden dat jij een logje hebt geschreven! Ik geniet altijd zo van je verhalen over wat je allemaal meemaakt. Gaaf dat je erbij bent in Carré, maar eerst nog genieten van de voorjaarstour!”

  26. Bea 2018-03-14

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Bea in de schijnwerper!


   Marco: "Lieve Bea wat ongelofelijk knap dat je voor deze voor jou zo belangrijke operatie hebt gekozen! Succes met het herstel en we gaan zwaaien bij het volgende concert hoor!"

  27. Anja 2018-03-07

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Anja in de schijnwerper!


   Marco: "Lieve Anja, wat een ontzettend mooi uitje heb jij gehad afgelopen week. Ik kan mij heel goed voorstellen dat jij intens hebt genoten van deze avond. Ik ben ook ongelofelijk trots op de dames van O'G3NE. Kanjers zijn het, net als jij, Anja!"

  28. Monique 2018-02-28

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Monique in de schijnwerper!


   Marco: “De tijd voor Pasen is een hele drukke, maar zeer leuke tijd voor Monique, want net als voorgaande jaren zet zij zich met een toffe actie in voor War Child. Monique verkoopt namelijk verschillende soorten zakjes paaseieren op diverse locaties en de opbrengst is voor War Child. Deze actie heeft dan ook de belangstelling van het regioteam gewekt. Dit snap ik heel goed en ben dan ook hartstikke trots op jou, Monique!"
    
    

  29. Fokje 2018-02-21

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Fokje in de schijnwerper!


   Marco: "Fokje is afgelopen weekend samen met haar beide dochters naar een optreden van Daniël Kist geweest in de Graancirkel in Drachten. Ze hebben daar heerlijk gedineerd en genoten van de muziek van Daniël. Dat dit een hele leuke dag was geloof ik meteen, Fokje!"
    

  30. Sweetmieke 2018-02-14

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sweetmieke in de schijnwerper!


   Marco: "Sweetmieke is nieuw op Borsato Weblog en is al druk aan het loggen geslagen! Ik vind het erg leuk om te zien dat ze ook passie heeft voor fotograferen. Ze heeft een eigen studio waar ze dan ook regelmatig haar favoriete modelletje Yuna op de foto zet. Yuna is het dochtertje van haar vriendin. Super leuke foto's! Ik kijk uit naar je logjes, Sweetmieke!"

  31. Marjo 2018-02-07

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marjo in de schijnwerper!


   Marco: ''Marjo is sinds januari dit jaar weer begonnen met loggen en ze heeft met een beetje hulp van 'Support' haar weblog vernieuwd. Ze was er vanaf het begin van de Borsato Weblog bij en is altijd een hele actieve logger geweest. Ik vind het daarom heel leuk dat je weer gaat loggen Marjo! Ik kijk dan ook erg uit naar je nieuwe en vooral enthousiaste logs!''

  32. Rianne 2018-01-31

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Rianne in de schijnwerper!


   Marco: "Rianne kwam 24 januari langs in de Rotterdamse Bibliotheek, waar ik samen met Raymond Rutting ons fotoboek ging signeren. Ook werden onze foto's hier tentoongesteld. Ze had haar cd 'Thuis' meegenomen, want ze wilde heel graag dat ik hier een handtekening op ging zetten. Dat heb ik natuurlijk gedaan, maar niet zonder een aantal leuke foto's te hebben gemaakt. En wat leuk dat je de volgende dag ook nog in het AD Rotterdams dagblad stond, Rianne! Ik vond het erg gezellig dat je er was!"

  33. Marina 2018-01-24

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marina in de schijnwerper!


   Marco: "Marina had al langer de gedachte dat ze graag een tatoeage wilde laten zetten. Onlangs heeft de eerste sessie plaatsgevonden en sindsdien prijkt er een indrukwekkende Feniks op haar arm. De beeltenis staat voor herrijzenis en voor vrouwelijkheid, wat voor Marina past bij de tweede kans die zij gekregen heeft. Ik vind dat een hele bijzondere gedachte, Marina. Prachtig!"

  34. Jessica 2018-01-17

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jessica in de schijnwerper!


   Marco: “Jessica had heuglijk nieuws te vertellen op haar weblog. Op 28 december zijn zij en haar man Tim namelijk ouders geworden van een prachtig meisje, Madelien. Het was even spannend, maar wat fijn dat het allemaal goed gekomen is. Via deze weg wil ik jullie van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter. Heel veel geluk, liefde en gezondheid samen”.

  35. Bastiaan 2018-01-10

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Bastiaan in de schijnwerper!


   Marco: "Bastiaan neemt ons op zijn log regelmatig mee naar mooie optredens en evenementen die hij bezoekt. Deze keer laat hij ons meekijken tijdens het prachtige Amsterdam Light Festival. Je ziet de meest bijzondere kunstwerken voorbij komen en Bastiaan legt ook nog eens heel mooi uit wat de betekenis hiervan is. Wat fijn dat we een stukje met jullie mee mochten wandelen tijdens dit mooie festival, ik vind het prachtig om te zien!" 

  36. Daniel 2018-01-03

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Daniel in de schijnwerper!


   Marco: "Daniel heeft een log gemaakt waarin hij terug kijkt op 2017. Wat een fijne herinneringen heeft hij gemaakt. Hij was bij de eerste Marco Meeting Belgie waar hij de tramrit heeft gewonnen. En wat was die rit door Antwerpen gezellig! Maar ook vertelt hij over zijn vakantie naar Spanje en zijn muziektop 3. Wat fijn dat je 'Alsof Je Vliegt' zo'n mooi nummer vindt Daniel dank je wel!"

  37. Support 2017-11-29

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Support in de schijnwerper!


   Marco: "Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt aan de Borsato Weblog Nieuwe Stijl en ik kijk enorm uit naar het moment dat deze live gaat. Tot die tijd zet ik graag even de log Support in het zonnetje. Op deze log zet de werkgroep Weblog alle handige tips voor je weblog op een rijtje. Zoals bijvoorbeeld hoe je een gastenboek op je weblog zet. Super handig! Heb jij al een gastenboek op je log?"

  38. Gerda 2017-11-22

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Gerda in de schijnwerper!


   Marco: "Wat heerlijk om te lezen dat je ook zo hebt genoten in Paradiso, Gerda. En super dat je erbij was! Voor mij was het ook op en top genieten. Ik voelde mij ‘thuis’ met iedereen om me heen!"

  39. Lisanne 2017-11-15

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Lisanne in de schijnwerper!


   Marco: "Dat Lisanne van meerdere muziekstijlen houdt blijkt wel uit haar weblog. Stefan had gevraagd wie er mee wilde naar James Blunt. Daar had Lisanne wel zin in! Vorige week maandag was het zover en hebben ze een hele gezellige avond gehad. Ook heeft ze heel fijn nieuws gekregen van haar fysiotherapeut. Ik ben blij voor je, Lisanne!"

  40. Marjan 2017-11-08

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marjan in de schijnwerper!


   Marco: "Wat een leuk idee, Marjan, om een gezellige pakjesavond te organiseren op Borsato Weblog! Je krijgt verrassende logjes en je leert elkaar beter kennen, heel leuk! Wie weet kom ik dan ook een kijkje nemen!"

  41. Kim 2017-11-01

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Kim in de schijnwerper!


   Marco: "Kim wist niet dat tien dagen zo lang konden duren, haha! Kim had namelijk op de Fanclubdag de boottocht gewonnen en wachtte met smart op het mailtje. Dat het een mooie en gezellige dag was, kun je lezen in haar log. Gezellig dat je er bij was, Kim!"

  42. Marie 2017-10-25

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marie in de schijnwerper!


   Marco: "Na een tijd van afwezigheid is Marie weer helemaal terug op de Borsato Weblog. Ze vertelde dat ze na zeven jaar haar baan was verloren, maar gelukkig heeft ze weer een leuke baan gevonden met zelfs een contract voor onbepaalde tijd! Dat vind ik heel fijn voor haar! Ook is ze op de MMB en de Fanclubdag geweest, en hoe ze dit heeft ervaren kun je lezen op haar weblog. Ik vind het fijn om weer logjes van je te lezen, Marie!"

  43. Jeanette 2017-10-18

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jeanette in de schijnwerper!


   Marco: "Na een lange tijd is Jeanette weer terug van weggeweest. Ze had moeite tijd te vinden voor het loggen doordat ze 40 uur in de week ging werken. Maar gelukkig is ze er weer, want ik heb haar logjes gemist hoor! En dat ze niet stil heeft gezeten kun je terug lezen in haar log. Ze heeft een heel leuk overzicht gemaakt van wat ze allemaal heeft gedaan. Ik vind het fijn dat je er weer bent, Jeanette!"
    

  44. Siebe 2017-10-11

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Siebe in de schijnwerper!


   Marco: "Na heel veel jaren is een langgekoesterde wens van Siebe in vervulling gegaan. Hij wilde heel graag een tatoeage laten zetten op een speciale plek. Dit ter nagedachtenis van zijn mama. Hij heeft de Engel van zijn Hart op zijn hart laten tatoeëren. Ik vind het zó bijzonder en was echt geraakt toen ik het zag. Het is echt prachtig, Siebe! Hebben jullie zijn tatoeage al gezien?"


    

  45. Neske 2017-10-04

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Neske in de schijnwerper!


   Marco: "Neske weet weer wat Borsatostress inhoudt haha, want ze gaat samen met Anjo, na veel peentjes zweten bij het boeken, naar Paradiso om bij mijn albumpresentatie aanwezig te zijn. En wat ze van mijn liedje 'Thuis' vindt kun je lezen in haar log. Tot in Paradiso, Neske!"

  46. Sara 2017-09-27

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sara in de schijnwerper!


   Marco: "Sara logt al weer twee jaar en dat doet ze ontzettend enthousiast. Ze heeft er inmiddels een traditie van gemaakt om een jaaroverzichtje te maken over welke mooie dingen het afgelopen logjaar haar heeft gebracht. Een jaar waarin wij elkaar veel zijn tegengekomen, maar ook een jaar waarin je geweldig nieuws met ons kon delen. Nog maar een paar weekjes en dan kunnen jullie je meisje verwelkomen. Heel veel geluk, Sara!"

  47. Sandra 2017-09-20

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sandra in de schijnwerper!


   Marco: "Sandra is dol op tafeltennis, een sport die ze al jaren beoefent en waar ze heel veel plezier aan beleeft! 10 september is het tafeltennis evenement Jolanda Paardekam Classic georganiseerd. Dit is speciaal voor kinderen met een beperking. Sandra heeft hier mogen helpen als vrijwilliger. Wat goed Sandra! Wil je weten hoe ze deze dag heeft beleefd, kijk dan snel op haar log".

  48. Annemieke 2017-09-13

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Annemieke in de schijnwerper!


   Marco: "Annemieke heeft een nieuwe hobby, namelijk diamond painting! Begin augustus is Annemieke begonnen aan haar eerste schilderij en nu is het af en heeft ze het ingelijst. Het resultaat is prachtig Annemieke! Veel plezier met je tweede uitdaging!"

  49. Kristel 2017-09-06

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Kristel in de schijnwerper!


   Marco: “In de afgelopen maanden had Kristel regelmatig het gevoel wat te missen in haar leven. Dat gevoel werd versterkt wanneer ze naar mijn liedje ‘De Cirkel Rond’ luisterde en ze besloot uit nieuwsgierigheid een kijkje te nemen op Lexa. Dat ze daar absoluut geen spijt van heeft gekregen heeft ze uitgebreid beschreven op haar logje. Lieve Kristel, wat fijn dat voor jou de cirkel rond is en jij en Björn het zo leuk hebben samen, heel veel geluk!"

  50. Marco 2017-07-26

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Deze week staat Marco zelf in de schijnwerper!

   Fanclub: "Na een tijd met pieken en dalen, leuke festivals en vele uurtjes in de studio is dan nu eindelijk de zomervakantie aangebroken. Marco geniet met zijn gezin van een welverdiende vakantie in Griekenland en daardoor wordt er de komende weken geen schijnwerper gekozen. Wij vinden dat Marco dus best deze vakantie in de schijnwerper mag staan. Lieve Marco, geniet van je vakantie en we kijken uit naar je foto's!"

  51. Chantal 2017-07-19

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Chantal in de schijnwerper!


   Marco: "Chantal is een van mijn Belgische fans en werd 11 juli door haar man op een wel heel fijne manier verrast! Ze was namelijk jarig en werd 55 jaar. Haar man had een aantal zeer leuke dingen geregeld waar hij Chantal mee verraste. Wil je weten welke leuke verrassingen hij voor haar had, kijk dan snel op haar logje!"

  52. Daniel 2017-07-12

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Daniel in de schijnwerper!


   Marco: "Vorige week was ik in Antwerpen met enkele prijswinnaars en één van die winnaars was Daniel. Samen met anderen beleefden we een hele leuke en gezellige tramrit door het mooie Antwerpen. Ik vond het heel erg leuk dat je erbij was Daniel. Ik heb genoten en hij ook, kijk maar eens op zijn log!"

  53. Jessica 2017-07-05

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jessica in de schijnwerper!


   Marco: “Jessica voert door haar ziek zijn, dagelijks een zware strijd die haar uitput. Ze had één hele grote wens. Namelijk dat ze heel graag een keer met mij op de foto wilde. Omdat haar indrukwekkende verhaal ons zo raakte, wilden wij ons best doen om deze wens in vervulling te laten gaan. Ze werd uitgenodigd als VIP voor de Marco Meeting in België en ik mocht met een stralende Jessica op de foto. Lieve Jessica, één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!”

  54. Marjan 2017-06-28

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marjan in de schijnwerper!


   Marco: "Marjan is helemaal happy met de gezinsuitbreiding en dat kan ik me voorstellen, want een hondje in huis is geweldig, dat kan ik alleen maar beamen. Het is een heel mooi hondje Marjan en ik wens jullie veel plezier en geluk met Rakker !"

  55. Miekske 2017-06-21

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Miekske in de schijnwerper!


   Marco: "Wat leuk dat je zo genoten hebt afgelopen zaterdag Miekske! Het was ook een zeer geslaagde dag. Zulke dagen zijn voor mij ook altijd een feestje. Ik hoop je dan ook te zien op de fanclubdag in Egmond aan Zee 15 oktober en wie weet win jij dan wel een hele gave prijs!"

  56. Monique 2017-06-14

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Monique in de schijnwerper!


   Marco: ''Monique was er vrijdag 9 juni tijdens Live at Wantij bij!
   Het begin van het festival liep voor Monique anders dan verwacht. Ze had namelijk het knopje van het autoslot al ingedrukt, terwijl haar autosleutels nog in de auto lagen. Gelukkig waren de hulptroepen snel bij haar en kon voor haar het festival beginnen. Wat fijn dat jullie net als ik genoten hebben! Dit doen we 23 juni nog een keertje over! Tot dan!''

  57. Babsy 2017-06-07

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Babsy in de schijnwerper!

   Marco: "Babsy is nieuw op Borsato Weblog en ontzettend enthousiast! Daar hou ik van! Ze is verslaafd aan haken en het is ongelofelijk wat ze allemaal in elkaar haakt. Ze kan ook hele leuke selfies maken met haar haaknaald en daagt andere loggers uit om mee te doen met deze door haar bedachte Photohunt. Grappig, Babsy!"

  58. Jeroen 2017-05-31

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jeroen in de schijnwerper!


   Marco: "Jeroen is sinds 24 mei de trotse man van Jeske. Wat zijn jullie een prachtig paar en ik vind het toch wel heel bijzonder dat jullie elkaar hebben leren kennen via de weblog! Ik wens jullie nogmaals veel liefde en geluk toe samen. Geniet van elkaar en van de liefde!"

  59. Rija 2017-05-24

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Rija in de schijnwerper!


   Marco: 'Al heel lang staat het bezoeken van een concert van mij op het verlanglijstje van Rija. Hoewel ze vroeger regelmatig alleen naar concerten ging van bijvoorbeeld BZN, gaat ze nu liever niet meer alleen. Dat begrijp ik wel, Rija, want samen muziek beleven is natuurljk ook veel fijner. Wat leuk dat je nu samen met je man en zoon naar mijn concert in Ziggo Dome komt om daar je eerste concert van mij te beleven. Ik wens jullie heel veel plezier en tot dan!’

  60. Fanclub 2017-05-17

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat mijn Fanclub in de schijnwerper!


   Marco: "De weblog bestaat 20 mei 10 jaar en ik ben hier dan ook ongelofelijk trots op.
   Dat we dit gaan vieren is een feit en dus hebben mijn lieve medewerkers van de Fanclub iets leuks georganiseerd. Jullie kunnen allemaal mee doen. Wanneer deze feestdag is en wat jullie kunnen verwachten kun je lezen in de log van de Fanclub. Ik wens jullie dan ook heel veel plezier op deze feestdag."

    

  61. Wil 2017-05-10

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Wil in de schijnwerper!


   Marco: "Wil beschrijft kort, maar krachtig het moois in het leven en hoe rijk je daar mee kunt zijn. Ze heeft dit geïllustreerd met een alles zeggende collage. Ik kan het natuurlijk alleen maar met je eens zijn, Wil, want hoe mooi kan het leven zijn, het is maar hoe je kijkt."

  62. Hillie 2017-05-03

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Hillie in de schijnwerper!


   Marco: “Afgelopen maandag is Hillie samen met haar vader naar ‘Ereveld Vol Leven’ geweest. Een bijzondere manier van herdenken waarbij oorlogsslachtoffers een gezicht krijgen omdat ze worden vertegenwoordigd door leeftijdsgenoten. Hoe indrukwekkend Hillie het vond om dit samen met haar vader te mogen doen kun je lezen op haar log.”

  63. Anja 2017-04-26

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Anja in de schijnwerper!


   Marco: "Anja heeft begin maart een pakketje van mij ontvangen, want ze had een prijs gewonnen. In dat pakketje zat een unieke puzzel van ons tweetjes. Na weken puzzelen, met zelfs haar oma, is de puzzel af. Het is prachtig geworden Anja! Heel veel plezier ermee! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel op de log van Anja."
    

  64. Sara 2017-04-19

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sara in de schijnwerper!


   Marco: ”Sara heeft er lang op moeten wachten en ik kan me heel goed voorstellen dat dat niet altijd even makkelijk was. Maar nu kan ze eindelijk van de daken schreeuwen dat ze zwanger is. En dat doet ze op een heel bijzondere manier op haar weblog. Met dit geweldige nieuws wil ik jou dan ook graag even extra in de schijnwerper zetten, Sara. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!” 

  65. Lisanne 2017-04-12

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Lisanne in de schijnwerper!


   Marco: "Lisanne en haar moeder zijn vorige week samen bij een Benefietconcert geweest ter ere van het tien-jarig jubileum van Stichting Ambulance Wens. Deze stichting heeft tot doel de laatste wens van terminale patiënten te vervullen. Lisanne had, tot haar grote verbazing, tickets gewonnen voor deze bijzondere avond. Dat het doel van deze avond je aansprak kan ik goed begrijpen, lieve Lisanne en wat een mooie en onvergetelijke avond hebben jullie beleefd!"

  66. Yaiza 2017-04-05

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Yaiza in de schijnwerper!


   Marco: "Yaiza is de gelukkige moeder van een heel lief en zeer ondernemend zoontje. En dat mannetje dat de naam Liam draagt is 30 maart alweer 1 jaar geworden. Hij heeft een eigen willetje en Yaiza zegt dat ze ogen en handen tekort komen. Maar dat het het meest bijzondere jaar van hun leven was kun je lezen op haar log.”

    

  67. Jeske 2017-03-29

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jeske in de schijnwerper!


   Marco: ''Jeske trouwt op 24 mei met haar Jeroen, die ze via de weblog heeft leren kennen. Ze heeft de afgelopen tijd daarom zeker niet stil gezeten. Zo zijn de uitnodigingen al verstuurd, zijn de trouwringen al gekocht en hebben ze vorige maand samen een 'loveshoot' gedaan, met prachtige foto's als resultaat.
   Zijn jullie ook benieuwd naar de foto's? Neem dan snel een kijkje op haar weblog.''

  68. Neske 2017-03-22

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Neske in de schijnwerper!


   Marco: ''Neske is er gezellig bij op zaterdag 14 en zondag 15 oktober in Hotel Zuiderduin tijdens de Borsato Bingo en de Fanclubdag! Ze komt ook dit jaar samen met haar maatje Anjo. Ik vind het heel leuk dat jullie er dit jaar ook bij zullen zijn! Tot dan!''

  69. Bea 2017-03-15


   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Bea in de schijnwerper!


   Marco: "Afgelopen zaterdag heeft Bea op de deelnemersdag van Alpe d'HuZes gestaan. Hier heeft ze gelukshangers verkocht voor het KWF. Ook heeft ze vele paaseieren verkocht. Bea is druk bezig met de voorbereidingen van de Alpe d'HuZes die ze op 1 juni zal gaan lopen. En dit vind ik ontzettend goed van je Bea. Heel veel succes!"


    

  70. Marien 2017-03-08

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marien in de schijnwerper!


   Marco: "Het was een druilerige dag in november, maar Marien straalde, want die dag is Marien getrouwd met haar grote liefde. Marien werd op mijn nummer 'Zij' door haar vader binnengebracht in de trouwlocatie en in mei gaan ze het groots vieren met een feest. Jullie zien er prachtig uit en ik wens jullie heel veel geluk en alvast heel veel plezier in mei!"

  71. Jolanda 2017-03-01

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jolanda in de schijnwerper! 


   Marco: "Wat ontzettend gezellig Jolanda dat je samen met je zus Esmeralda komt knutselen op onze workshop!
   Ook ik kijk er naar uit en vind het leuk om jullie allemaal even te zien!
   En altijd leuk natuurlijk om eerst even te gaan shoppen!"

  72. Monique 2017-02-22

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Monique in de schijnwerper! 


   Marco: "Wat ontzettend goed van je Monique, hoe jij je elk jaar weer inzet voor War Child! 
   Je begrijpt natuurlijk dat ik dat ongelofelijk waardeer! Ik weet uit ervaring dat de paaseitjes ook nog eens verrukkelijk zijn. Ik hoop dat je er net zoals ieder jaar weer veel gaat verkopen, ik heb in ieder geval een donatie via je actiepagina gedaan!"


    

  73. Fokje 2017-02-15

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Fokje in de schijnwerper! 

   Marco: "Fokje zou samen met haar man en dochter naar Bløf gaan, maar omdat haar man ziek was mocht haar dochter een vriendin mee nemen. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben Fokje!
   En wat een geluk dat er nog kaarten te koop waren voor Groningen, zodat je in april toch nog samen met je man kan gaan."

  74. Francien 2017-02-08

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Francien in de schijnwerper!


   Marco: "Francien en haar tweelingzus Jacqueline staan samen in het weekblad 'Vriendin'. En niet met zomaar iets, nee het gaat over het fan van mij zijn, haha. Francien vond het een hele leuke ervaring en zeker ook om dit te mogen delen met Nederland. Geweldig Francien! En jullie staan er mooi op! Maar dat ben ik van mijn modellen wel gewend!"

  75. Sara 2017-02-01

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Sara in de schijnwerper!


   Marco: "Wat een geweldig feest was het tijdens negen keer de Vrienden van Amstel LIVE! en wat leuk dat jij afgelopen maandag erbij was Sara! Foto's maken is natuurlijk altijd leuk, maar tijdens een concert is de beleving toch anders als je alleen maar foto's maakt. Maar goed dat je dat nu niet hebt gedaan Sara, want nu had je je handen vrij om mij de hand te schudden, haha. En natuurlijk herkende ik je!"

  76. Annette 2017-01-25

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.? Deze week staat Annette in de schijnwerper!

   Marco: “Na lang twijfelen of ze wel mee zou doen heeft Annette zich opgegeven voor de taartenbakwedstrijd ‘Heel Rebo Bakt’. Afgelopen zaterdag was het zover en ging ze met een krat vol ingrediënten aan de slag om in 2 uur tijd een prachtige taart te maken. Ze heeft niet de winnende taart gemaakt, maar dat mocht de pret niet drukken. Annette, wat heerlijk dat je zo genoten hebt, ik vind je taart er prachtig en vooral ook heel lekker uit zien!"

  77. Jolanda 2017-01-18

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jolanda in de schijnwerper!


   Marco: "Gisteren waren Jolanda en haar Wim precies 25 jaar getrouwd. Ze kijkt nog altijd met liefde terug naar die geweldige dag 25 jaar geleden. Wat een mooie en liefdevolle foto's zie ik op je weblog. De liefde spat er vanaf! Nu 25 jaar later is er veel gebeurd, ze hebben twee prachtige dochters samen en kijken terug op veel mooie herinneringen. Van harte gefeliciteerd Jolanda en Wim! Op naar nieuwe en mooie herinneringen!"
    

  78. Marlies 2017-01-11

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marlies in de schijnwerper!


   Marco: "Wat een prachtig nieuws hebben jullie gekregen, Marlies. Van harte gefeliciteerd toekomstige opa en oma! Dat is nog eens een leuk Sinterklaas kado. Het lijkt mij geweldig om opa te worden, maar hier thuis moeten ze nog maar even wachten om zulk blij nieuws te vertellen ;-)!

  79. Petra 2017-01-04
  80. Marco 2016-12-21

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt. Maar deze week is het niet Marco die iemand in de schijnwerper zet want dit keer zijn wij hem lekker voor! Want vandaag is een hele bijzondere dag, de dag waarop onze lieve Marco zijn 50ste verjaardag zal vieren en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en staat de schijnwerper deze week stralend op hem gericht!

   Lieve lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag we wensen je een fantastisch mooi, liefdevol en gezond nieuw levensjaar toe. Maak er met allen die je lief zijn een mooie en feestelijke dag van. Dikke verjaardagsknuffel van ons allemaal!
   Liefs: Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Yaiza en Nathalie.

  81. Annemarie 2016-12-14

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Annemarie in de schijnwerper!


   Marco: "Annemarie ging afgelopen zaterdag heel even terug in de tijd. K-otic gaf eenmalig een reünie concert in de HMH. Ze was vroeger een super fan en zong alle liedjes van voor naar achteren mee. Ze twijfelde dan ook geen seconde toen Celine haar mee vroeg. Het was een avond vol herkenning en jeugdsentiment. Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben!" 

  82. Anja 2016-12-07

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Anja in de schijnwerper!


   Marco: "Na lang voorbereiden was het zaterdag dan eindelijk zo ver. De dochter van Anja gaf deze prachtige dag het JA-woord aan haar grote liefde. Het was behoorlijk koud maar de warmte en de liefde was duidelijk voelbaar. Anja wist het bruidspaar te verrassen door het liedje 'Dochters' ten gehore te brengen. Daar ben ik wel benieuwd naar Anja! Het was een prachtige dag met een lach en een traan. Wat heerlijk om te lezen lieve Anja. Van harte gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter en schoonzoon!" 

  83. Maud 2016-11-30

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Maud in de schijnwerper!


   Marco: "Maud is heel creatief en haakt birdjes (vogeltjes met gekrulde staartjes) voor stichting Early Birds. Deze worden bij vroeggeboren kindjes in de couveuse gelegd om ze af te leiden van alle draadjes waar ze aan liggen. Na een oproep op Facebook is Maud ook begonnen met het haken van kerstsokjes voor deze kindjes. Wat fijn Maud, dat jij dit doet voor dit prachtige doel! De kindjes en ouders zullen je enorm dankbaar zijn!"

  84. Maria 2016-11-23

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Maria in de schijnwerper!


   Marco: "Het was een hele reis vanuit het mooie België, Maria, maar volgens mij heb jij erg genoten van de high tea afgelopen zondag in Almere! Ik vond het erg leuk dat je er bij was. En ja, ik beloof je dat ik in 2017 jullie mooie België weer een muzikaal bezoekje ga brengen :-) Wellicht tot dan, Maria!"
    

  85. Yolanda 2016-11-16

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Yolanda in de schijnwerper!


   Marco: "Deze week viel mijn oog op het leuk geschreven logje van Yolanda! Yolanda is onlangs met een georganiseerde busreis op vakantie geweest naar mijn geliefde Italië. Ondanks dat ze deze reis in haar eentje begon had ze, voordat ze in Italië aankwam, al een leuke vriendschap met twee gezellige zussen gesloten. Met z’n drietjes hebben ze dan ook ontzettend genoten van de schoonheid die Italië te bieden heeft. De prachtige foto’s die ze tijdens haar reis gemaakt heeft geven deze schoonheid dan ook schitterend weer. Wat fijn dat je zo heerlijk genoten hebt, Yolanda!"

  86. Willeke 2016-11-09

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Willeke in de schijnwerper!


   Marco: "Tijdens het FanClubWeekend ben ik ontelbare keren met fans op de foto gegaan. Als deze foto's online komen dan zie je ze op veel plaatsen voorbijkomen en natuurlijk ook hier op de weblogjes. Zo leuk om te zien allemaal. Ook Willeke is blij met haar eerste foto met mij! Leuke foto Willeke en ik ben benieuwd of deze foto een mooi plaatsje krijgt in je huis!"

  87. Desiree 2016-11-02

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Desiree in de schijnwerper!


   Marco: "Wat ontzettend jammer lieve Desiree dat je al naar huis was afgelopen fanclubweekend. Dat jij samen met je vriendinnen niet hebt kunnen genieten van jouw fanmoment vind ik heel erg zuur. Omdat ik je heb gemist op het vipdek wil ik je vandaag in de schijnwerper zetten. Dat heb je echt verdiend, Desiree! Geef je zoon een dikke knuffel van mij, en dat hij het allerbelangrijkste is dat snap ik helemaal!"

  88. Siebe 2016-10-26

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Siebe in de schijnwerper!


   Marco: "Siebe, die ik al heel wat jaren ken, heeft na jaren groeihormonen toegediend te hebben gekregen, een hele mooie lengte bereikt van 1.75 meter. Van de week heeft Siebe zijn laatste uitgebreide controle gehad en een leuk 'aandenken' gekregen, zijn groeidiagram. Geweldig Siebe!"

  89. Imke 2016-10-19

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Imke in de schijnwerper!

   Marco: "Gisteren was 'onze' Imke 3 jaar getrouwd met haar Kevin. Heerlijk om te zien hoe jullie het geluk bij elkaar hebben gevonden! Imke had niet verwacht ooit te kunnen zeggen dat ze gelukkig getrouwd is, maar inmiddels kan ze dat na 3 jaar nog altijd volmondig zeggen. Zo fijn! Het is jullie zo gegund, lieve Imke. Gefeliciteerd met jullie trouwdag!" 

  90. Ellen 2016-10-12

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Ellen in de schijnwerper!


   Marco: "Zoals jullie wellicht weten heb ik vroeger de Brood- en Banketschool gedaan. Ik heb dus vele taarten en koekjes gebakken Ellen, maar zo mooi als die van jou eruit ziet, is mij nooit gelukt! Hij smaakt ook vast heerlijk! Top gedaan!"
    

  91. Francien 2016-10-05

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Francien in de schijnwerper!


   Marco: "Niets is zo veranderlijk als een mens en daar weet Francien alles van. Eerst moest Francien niets hebben van wielrennen en toen manlief meedeed aan een actie voor de Brandwondenstichting ging Francien overstag en nu kan ze er geen genoeg van krijgen. Samen met haar man legt ze heel wat kilometers af. Top hoor Francien!"

    

  92. Ursula 2016-09-28

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Ursula in de schijnwerper!


   Marco: "Ursula en Ronald hebben een heel bijzondere mijlpaal bereikt. 14 september waren ze maar liefst 25 jaar getrouwd. Fantastisch! Gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk, Ursula en Ronald! Dit hebben ze op een hele romantische manier gevierd. Ben je benieuwd hoe, kijk dan op haar log!"

  93. Miriam 2016-09-21

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Miriam in de schijnwerper!


   Marco: "Dat vrijwilligers onmisbaar zijn, dat weet ik als geen ander! Daarom vind ik het super goed van je dat jij je inzet als vrijwilliger, Miriam! Bij deze instelling voor mensen met een verstandelijke beperking heb je de bewoners al heel blij gemaakt, lees ik. Ga zo door Miriam, echt top!"

  94. Marjan 2016-09-14

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marjan in de schijnwerper!


   Marco: "Marjan is een echte Apple-fanaat en heeft het hele gezin aangestoken met het Apple-virus. Nu heeft Marjan een nieuw appeltje aangeschaft, zoals ze dit zo leuk noemt, namelijk een Apple watch. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst Marjan. Je zult er vast en zeker veel plezier aan beleven, ik weet er alles van haha!"

  95. Rianne 2016-09-07

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Rianne in de schijnwerper!


   Marco: "Deze week hebben we een hele feestelijke weblog in de schijnwerper staan. "Onze" Rianne is gisteren namelijk 30 jaar geworden! Van harte gefeliciteerd lieve Rianne. Het feestje moet nog gevierd worden maar ik hoop dat je gisteren ook een leuke dag hebt gehad. Wat leuk dat je er bij bent aankomend weekend in Scheveningen. Zwaai je even?"

  96. Jessica 2016-08-31

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Jessica in de schijnwerper!


   Marco: "Mijn festivalzomer zit er alweer bijna op en ik geniet met volle teugen van mijn optredens na een heerlijke vakantie. Ook Jessica is deze zomer van de partij geweest in Woerden. Ze heeft enorm genoten samen met haar verloofde! En in Scheveningen mag Jessica weer gaan genieten, een vervroegd verjaardagscadeau, want de 11e is Jessica jarig! We gaan een leuk feestje bouwen in Scheveningen Jessica. Alvast van harte met je verjaardag! En...de volgende keer een log met foto's erbij? Want daar ben ik dol op ;-)"

  97. Marco 2016-07-20

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marco zelf in de schijnwerper!


   Fanclub: " Na een leuke maar drukke periode is de zomervakantie aangebroken. Komende weken zal er door Marco dan ook geen schijnwerper gekozen worden. Marco geniet met zijn gezin van een welverdiende vakantie en gaat natuurlijk ook nog een paar prachtige optredens geven. Wij zetten daarom Marco komende weken in de schijnwerper. Lieve Marco geniet van je vakantie en we kijken uit naar de optredens deze zomer!" 

  98. Chantal 2016-07-13

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Chantal in de schijnwerper!


   Marco: "Chantal is afgelopen maandag 54 jaar geworden! Dit is natuurlijk een felicitatie waard, dus bij deze van harte gefeliciteerd Chantal. Het was een weekend vol verrassingen. Haar kinderen en kleinkinderen hebben haar echt in het zonnetje gezet. Hoe? Dat kun je allemaal lezen en vooral zien op haar log! Fijn dat je zo hebt genoten Chantal!"

  99. Marlies 2016-07-06

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marlies in de schijnwerper!


   Marco: "Marlies heeft een hele mooie log geschreven over de bruiloft van haar zoon Tom. Haar zoon is pas getrouwd met zijn grote liefde Patricia en ze zagen er allebei prachtig uit. Wat een heerlijk trots gevoel zal jij gehad hebben, Marlies. Van harte gefeliciteerd met dit mooie paar!"

  100. Marleen 2016-06-29

   Elke week zoekt Marco naar een speciaal logje wat er voor hem uitspringt.
   Deze week staat Marleen in de schijnwerper!


   Marco: "Marleen heeft deze week haar weblog in het teken staan van War Child. Zelfs de header is helemaal in stijl. Mooi hoor Marleen! Eigenlijk vindt Marleen dat niet alleen deze week War Child de aandacht verdient, maar altijd. En hier ben ik het natuurlijk mee eens. Vanavond, woensdag 29 juni, gaan Tooske en ik het programma 'Jij & Ik' presenteren om aandacht te vragen voor kinderen in oorlogsgebieden en ik heb het vermoeden dat Marleen gaat kijken ;-)"

 • Sluiten Minimaliseren Bezoekers op de weblog

  • Er zijn 145 bezoekers.
   Fans die online zijn:

  • en 145 gasten.
 • Sluiten Minimaliseren Weblog van de week

  var videoTemplate = '<iframe width="280" height="195" src="//www.youtube.com/embed/{video_code}?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>'; $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': $('WeblogVanDeWeekVideoInner').getElement('.videoThumbHolder a').get('rel')})); $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('rel', $('WeblogVanDeWeekVideoInner').getElement('.videoThumbHolder a').get('rel')); var vidListElements = $('WeblogVanDeWeekVideoInner').getElements('.videoThumbHolder a'); var currentVidElement = $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder'); var vidList = new Array(); vidListElements.each(function(element, index) { vidList[index] = element.get('rel'); }); $('WeblogVanDeWeekVideoInner').getElements('.videoThumbHolder a').addEvent('click', function(event){ event.stop(); ele = $(event.target); if (ele.match('img')) ele = ele.getParent(); var currentVidElement = $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var currentVid = vidList.indexOf(ele.get('rel')); if(vidListElements[currentVid - 1]) vidListElements[currentVid - 1].getParent().erase('style'); if(vidListElements[currentVid + 1]) vidListElements[currentVid + 1].getParent().erase('style'); if(vidListElements[currentVid - 2] && (currentVid) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { vidListElements[currentVid - 2].getParent().set('style','display:none;'); } if(vidListElements[currentVid + 2] && (currentVid +1) != vidList.indexOf(vidList.getLast()) && currentVid != 0) { vidListElements[currentVid + 2].getParent().set('style','display:none;'); } $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': ele.get('rel')})); $('WeblogVanDeWeekTitle').set('text', ele.get('title')); $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('rel', ele.get('rel')); }.bind(this)); $('btnWeblogVanDeWeekForward').addEvent('click', function(event) { event.stop(); var currentVidElement = $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var nextVid = currentVid + 1; if(vidListElements[nextVid]) { $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': vidListElements[nextVid].get('rel')})); $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('rel', vidListElements[nextVid].get('rel')); $('WeblogVanDeWeekTitle').set('text', vidListElements[nextVid].get('title')); if((currentVid +1) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { if(vidListElements[currentVid + 2]) { vidListElements[currentVid + 2].getParent().erase('style'); } } if((currentVid + 1) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { if(vidListElements[currentVid - 1]) { vidListElements[currentVid - 1].getParent().set('style','display:none;'); } } } }); $('btnWeblogVanDeWeekBackward').addEvent('click', function(event) { event.stop(); var currentVidElement = $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var prevVid = currentVid - 1; if(vidListElements[prevVid]) { $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': vidListElements[prevVid].get('rel')})); $('WeblogVanDeWeekYoutubeHolder').set('rel', vidListElements[prevVid].get('rel')); $('WeblogVanDeWeekTitle').set('text', vidListElements[prevVid].get('title')); if(vidListElements[currentVid - 2]) { vidListElements[currentVid - 2].getParent().erase('style'); } if(currentVid != 1) { if(vidListElements[currentVid + 1]) { vidListElements[currentVid + 1].getParent().set('style','display:none;'); } } } });
 • Sluiten Minimaliseren Twitter

 • Sluiten Minimaliseren Poll

  Ben jij dit jaar ook bij de Borsato Bingo en/of Fanclubdag?

  Ja, ik ga gezellig naar de Borsato Bingo.
  Zeker weten, ik ben er op de fanclubdag.
  Ik wil niets missen en ben bij beide evenementen aanwezig.
  Fanclubdag?! Help, helemaal gemist. Ik ga me nog snel aanmelden.
  Helaas ben ik er dit jaar niet bij...
 • Sluiten Minimaliseren Filmpjes

  var videoTemplate = '<iframe width="280" height="195" src="//www.youtube.com/embed/{video_code}?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>'; $('FilmpjesYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': $('FilmpjesVideoInner').getElement('.videoThumbHolder a').get('rel')})); $('FilmpjesYoutubeHolder').set('rel', $('FilmpjesVideoInner').getElement('.videoThumbHolder a').get('rel')); var vidListElements = $('FilmpjesVideoInner').getElements('.videoThumbHolder a'); var currentVidElement = $('FilmpjesYoutubeHolder'); var vidList = new Array(); vidListElements.each(function(element, index) { vidList[index] = element.get('rel'); }); $('FilmpjesVideoInner').getElements('.videoThumbHolder a').addEvent('click', function(event){ event.stop(); ele = $(event.target); if (ele.match('img')) ele = ele.getParent(); var currentVidElement = $('FilmpjesYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var currentVid = vidList.indexOf(ele.get('rel')); if(vidListElements[currentVid - 1]) vidListElements[currentVid - 1].getParent().erase('style'); if(vidListElements[currentVid + 1]) vidListElements[currentVid + 1].getParent().erase('style'); if(vidListElements[currentVid - 2] && (currentVid) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { vidListElements[currentVid - 2].getParent().set('style','display:none;'); } if(vidListElements[currentVid + 2] && (currentVid +1) != vidList.indexOf(vidList.getLast()) && currentVid != 0) { vidListElements[currentVid + 2].getParent().set('style','display:none;'); } $('FilmpjesYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': ele.get('rel')})); $('FilmpjesTitle').set('text', ele.get('title')); $('FilmpjesYoutubeHolder').set('rel', ele.get('rel')); }.bind(this)); $('btnFilmpjesForward').addEvent('click', function(event) { event.stop(); var currentVidElement = $('FilmpjesYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var nextVid = currentVid + 1; if(vidListElements[nextVid]) { $('FilmpjesYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': vidListElements[nextVid].get('rel')})); $('FilmpjesYoutubeHolder').set('rel', vidListElements[nextVid].get('rel')); $('FilmpjesTitle').set('text', vidListElements[nextVid].get('title')); if((currentVid +1) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { if(vidListElements[currentVid + 2]) { vidListElements[currentVid + 2].getParent().erase('style'); } } if((currentVid + 1) != vidList.indexOf(vidList.getLast())) { if(vidListElements[currentVid - 1]) { vidListElements[currentVid - 1].getParent().set('style','display:none;'); } } } }); $('btnFilmpjesBackward').addEvent('click', function(event) { event.stop(); var currentVidElement = $('FilmpjesYoutubeHolder'); var currentVid = vidList.indexOf(currentVidElement.get('rel')); var prevVid = currentVid - 1; if(vidListElements[prevVid]) { $('FilmpjesYoutubeHolder').set('html', videoTemplate.substitute({'video_code': vidListElements[prevVid].get('rel')})); $('FilmpjesYoutubeHolder').set('rel', vidListElements[prevVid].get('rel')); $('FilmpjesTitle').set('text', vidListElements[prevVid].get('title')); if(vidListElements[currentVid - 2]) { vidListElements[currentVid - 2].getParent().erase('style'); } if(currentVid != 1) { if(vidListElements[currentVid + 1]) { vidListElements[currentVid + 1].getParent().set('style','display:none;'); } } } });
design - hosting - techniek: Qball Internet BV